Siz olsanız boşanır mısınız?

6 yıllık evliyim. Evli olduğum adam zamanında çok çektirdi bu yüzdün onu sevemedim. Cinsellik konusunda çok uyumsuzluğumuz oldu son 3 yıldır cinsellik yaşamıyoruz. Odaları 1 yıldan fazladır ayırdım. Hep istemediğimi bildiği halde bana dokunup üstten sürtünüp Bo.. şalıyo ama aşırı iğreniyorum kabus gibi iğrenç hissediyorum. Sürekli yakınlaşmak istiyo itiyorum itiraz ediyorum sonu hep kavga.. Onu istemediğimi defalarca söylememe rağmen tiksindiğimi 2 kez oturup ciddi şekilde ona anlatmama rağmen hiçbi şekilde anlamak istemiyo her seferinde aptala yatıyo. Son 1 aydır hiç izin vermiyorum cesaret geldi bana bi şekilde. O da bana diyoki madem dokunmama izin vermiyosun çık git defol ben dokunmadığım kadlnı evimde barındırmıyorum. Aileme eve dönmek istiyorum dediğimde karşı çıktılar bana bu yüzden boşanamadım. Şimdi kardeşim bana destek oldu ben ailemi ikna edicem kurtarıcam seni dedi 2 3 ay zaman ver bana onları bu düşünceye alıştırmam lazım dedi. 1 çocuğum var. Şimdi sorun şurda ben çalışmayan bi kadınım aile evim sıkış tepiş gürültülü maddi durum kısıtlı avukata ayırıcak param yok iş arıyorum ama alınma tecrübem yok iş sahiplüri de tecrübeli birini istiyo. Tecrübesizlere de çok az para veriyo yemek yol param etmez. Olmuyo yani.. Bunlar başka dert, evli olduğum kişiye acımaya başladım onu yetim gibi bırakıp gitmem gerekiyo çocuğu da alıp gidicem iyice yalnız kalıcak zaten bu hayatta doğru dürüst kimsesi yok. Ama bi yandan da düşünüyorum böylesi ikimiz içinde haksızlık. Başka bi kadın bulur. Sizce üzülmem saçmalık mı? Ne olur saçmalık deyin
Siz olsanız boşanır mısınız?