Kocam oğlum doğduktan sonra çok değişti beni sadece annesi olarak görüyor saygı denen bişey kalmadı çok mutsuzum ne yapacağım?

Eskiden az da olsa benim için endişelendirdi şimdi sadece yatmak sevişmek istediği zamanlarda iyi öteki zamanlarda fikirlerime önem vermez oğlumuza çok düşkün bende bebeğime öyleyim bu süreçte o kadar yıprandım ki lohusalıkta o ve ailesinin bana yasattıklarını unutamıyorum morelim çok bozuk çok agresif olmuşum hiçbişeye hevesim kalmadı artık evlenmeden önce evliliğin bir bütün olduğunu düşünürdüm şu an insan anlıyor ki evlilik baştan saçmalık saygı denen bişey yok Halbuki daha 1 yıllık evliyiz toki başvurusu yaptı paranın yarısını benim vermemi istiyor ama tapuyu kendi üstüme istiyorum ona bile sana vermezler öyle bişey yok diyo hem maddi destek istiyor hemde böyle diyo bileziklermi bozdurdum bu süreçte işssiz kalmıştı maddi olarak elimden gelenini yaptım ama bana söylediği şeyleri unutamıyorum sen kimsin ki dedi lohusalıkta da insanların sözüyle gezdi ailesinin çok yıprandım ve yoruldum 1 yıl olacak Millet karısını öyle bir seviyor ki internetten kendi paramla eve perde tablo vs. Halı aldım halıyı görümcem almıştı benim haberim olmadan halı yıkamacıya gidince tiftiklendi neyse evi değiştirdim onun içinde seni babanın evine yollucam dedi bende gönder gideyim sen de kurtul bende kurtulayım dedim sonra pişman olup şaka yaptım dedi biraz dengesiz biri

Kocam oğlum doğduktan sonra çok değişti beni sadece annesi olarak görüyor saygı denen bişey kalmadı çok mutsuzum ne yapacağım?