Cinsellik Sevgiliniz gecmisde grup yapsa tepkin ne olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ayrilir misiniz Güncellemeler6 ay 1 taneyle doymamus 2 3 taneyle yapmis siz yotiniz mi Güncellemeler3 ay Ahhahah Sevgiliniz gecmisde grup yapsa tepkin ne olur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Geçmişte bunun hazzını tatmış birisi ben tatmadıysam bende yaşamak isterim ama ve ona sorardım nasıl hissettiriyor güzelmi diye anlattırırdım. 0 2 Yorumla Soran 6 ay Sen yasadinbmi Yorumla _rOmeO__ 6 ay Hayır yaşamadım ama merak da ediyorum Yorumla
mavilibalina Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı. bunu bilmek istemezdim açıkcası sende söylemek zorunda değilsin bunu bile bile çok zor devam etmek 0 1 Yorumla Soran 6 ay Ahaha böyld yspsn biri aldatir Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 6 ay Cinsellik konusunda 779 cevap paylaştı. Grup yapan bir daha ister. Özellikle tost müthiş zevkli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Muhtemelen olmazdı umarım bu durumu saklayan biriyle olmam. Siz yaşadınız mı? 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. bilmem... belki 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu tarz insanlar iğrenç gerçekten 0 0 Yorumla
Ammavelakinx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Nerden bilcez ki 0 5 Yorumla Soran 6 ay Duydun ya da agzindan kacirdu Yorumla Soran 6 ay Bilmek ister miydin ki Yorumla Ammavelakinx 6 ay Düşüncelerini bilmek isterim Yorumla Soran 6 ay Sen yaptinmi Yorumla Ammavelakinx 6 ay Hayır Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ayrılırım. 0 0 Yorumla
openanon Takip Et Xper 6 Yaş: 27 6 ay dürüst olursa ayrılmam 0 1 Yorumla openanon 6 ay yazsana bana sorun değil diyorum seversem Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay igrenc direkt tekmeyi koyarm bu ne 0 16 Yorumla Soran 6 ay Ahahhsa Cevap sahibi 6 ay sen yaptın kesin seninle evlenen aklnda sorun ararım Soran 6 ay Yo yapmadim Cevap sahibi 6 ay yav hehe Soran 6 ay S q Cevap sahibi 6 ay patlak seni Soran 6 ay Konustu kari kizla s2kisen p1c Cevap sahibi 6 ay önyargılı olma yatmadım Soran 6 ay Sen önyargili olursan bende olrum Cevap sahibi 6 ay yapmayan bu soruyu sormaz zaten Soran 6 ay Aklima geldi askim Cevap sahibi 6 ay askim mi? yaş kaç Soran 6 ay Senden büyügüm Cevap sahibi 6 ay söyle madem büyüksn ya Soran 6 ay 26 Cevap sahibi 6 ay bende 23
Gizli Üye (30-35) 6 ay ayrılmam 0 2 Yorumla Soran 6 ay Evlilik? Yorumla Cevap sahibi 6 ay olur zevkli.. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Onu gtunden s ikeerdim hunharca 0 4 Yorumla Soran 6 ay Evlilik? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Önce yapar sonra bosarim Yorumla Soran 6 ay Ahaha ya da evlenmeudin? Yorumla Cevap sahibi 6 ay İlla yaparım kurtuluşu yok ama ayrilirdim sonunda Yorumla
Deryaa1222 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 6 ay Tabiki 2 1 Yorumla Burak6162 3 ay orada 2 soru sormuş hangisine tabiki dediğin anlaşılmıyor bence 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geçmişte bunun hazzını tatmış birisi ben tatmadıysam bende yaşamak isterim ama ve ona sorardım nasıl hissettiriyor güzelmi diye anlattırırdım.
Sen yasadinbmi
Hayır yaşamadım ama merak da ediyorum
bunu bilmek istemezdim açıkcası sende söylemek zorunda değilsin bunu bile bile çok zor devam etmek
Ahaha böyld yspsn biri aldatir
Grup yapan bir daha ister. Özellikle tost müthiş zevkli.
Muhtemelen olmazdı umarım bu durumu saklayan biriyle olmam. Siz yaşadınız mı?
Sadece sevgili ise umrumda olmaz ama ciddi düşünmem
bilmem... belki
Bu tarz insanlar iğrenç gerçekten
Ayrılırım bir kişi neyine yetmedi?
Nerden bilcez ki
Duydun ya da agzindan kacirdu
Bilmek ister miydin ki
Düşüncelerini bilmek isterim
Sen yaptinmi
Hayır
Ayrılırım.
dürüst olursa ayrılmam