Bilmiyorum yani karimi öyle gelmesini isterim ve cuckolda izin veririm yani diyor ki yırt disinda karim baskasiyla cinsel ilişkiye görebilir diyor benim anladığım bu fantasi sanirim bilemem sen ne düşünüyorsun
Başkalarının ne dediğine göre mi hayatını yaşayacaksın o zaman kendin için değil onlar için yaşamış olursun, sana şunu söyleyeyim boşandığım kadının da memeleri küçüktü 70'ti sütyen ölçüsü, seni sadece memelerine göre değerlendiren biri zaten seni sevmiyordur ki onun tek sevdiği memelerdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şöyle memem olacaktı kiii aah ah
Yukarıdaki lavuk yazdığı yazıya bak he düşünüyorsun ayrıca evet yabancı kızların bucudu efso
@Sabırillakisabır manyak mı la o amacı ne
Ne yazmış
Bilmiyorum yani karimi öyle gelmesini isterim ve cuckolda izin veririm yani diyor ki yırt disinda karim baskasiyla cinsel ilişkiye görebilir diyor benim anladığım bu fantasi sanirim bilemem sen ne düşünüyorsun
@Sabırillakisabır Saçma tabi
Anladım
Memelerini beğenmiyor musun
@kralkobrax21 beğenmiyorum
Küçük olduğu için mi
@kralkobrax21 evet
Küçük her zaman daha iyi ve güzeldir
@kralkobrax21 değil aq biliyom ben
Başkalarının söylediği kötü şeyleri kafana takma
@kralkobrax21 takıyorum maalesef
Küçük memeler sarkmaz o yüzden her zaman çekicidir
@kralkobrax21 yalanını seveyim senin
İster inan ister inanma
Ayrıca sana neden yalan söyleyeyim ki senden bir beklentim yok ki
@kralkobrax21 üzüldüğümü bilerekten bana böyle diyorsun iyi birisin teşekkür ediyorum ama ben gerçekleri biliyorum
Başkalarının ne dediğine göre mi hayatını yaşayacaksın o zaman kendin için değil onlar için yaşamış olursun, sana şunu söyleyeyim boşandığım kadının da memeleri küçüktü 70'ti sütyen ölçüsü, seni sadece memelerine göre değerlendiren biri zaten seni sevmiyordur ki onun tek sevdiği memelerdir
@kralkobrax21 başkaları için değil bende kendimi sevmiyorum anlatsam inan çook uzun anlatırğm ama başın ağrımasın boş ver
Anlatmak istersen dinlerim
@kralkobrax21 özledn yazayım o zamn
Kendini sevmemenin nedeni de etraftakilerin düşündükleri yüzünden buna eminim
@kralkobrax21 bilmiyorum
Nasıl uygun görürsen
Yurt disinda olur turkiye de olmaz yurt disinda flört edip cucjold da olur
Yaşlı lan bu
At gibi ama bu 😂