Ayrılmak isteyince erkekler kabul etmiyor bela oluyorlar
Cinsel Yaşam
Ayrılmak isteyince erkekler kabul etmiyor bela oluyorlar
Cinsel Yaşam
bu aslında kırılması zor bir şey, şöyle bir durum var; fb si olan erkekler s. eks ten bıkmış durumda y ani ellerinde 8-10 fb var, çok seçici davranıyorlar. bu yüzden seviyeni yukarı çekmen lazım, farklı şekilde fb ilişkisi tr de cinsellik ortalama erkeklere halen kolay yaşatılmadığından "bağlanma" "mecbur kalma" durumu yaratıyor, bela olma senin dışında bir kaç tane daha s. eks yapacak elinde kız/kadın bulamamasından, kadının kaliteside bunda etkili olur diyelim 2 tane daha kız var elinde sen onlardan ciddi olarak güzelsen sana yine bela olabilir. ama asıl sorun tr de ortalama erkeklerin fazla s. eks partneri bulamaması, ortalama üstü erkekler ve baya üst seviyeler çok fazla kadına boğulduklarından sana dönüp bakmazlar bile
Sevemezmiyiz. Ben bela olmam olmadım da kimseye. Ama duygumuz incinemezmi dur gitme diyemez miyiz
seni mutlu etmek istiyorum sensiz kendimi kötü hissediyorum diyemez miyiz
gidebilir miyim. Çıktır git. Böyle mi olmalı. Tabiki sayko deli şeyler yapilmasin ama ne kadar geçici bir ilişki bile olsa insan sevebiliyor
evet çünkü bedava seks gözüyle bakıyorlar. cinsellik sadece iki etin buluşması değil her iki insanında duyguları var ruhu var istekleri var. O sebeple insan olmayı becerememiş kişilerin altına yatmayı bırakırsanız daha az sorun yaşarsınız. Tabi bu benim önerim hayatta senin hayatın.
İsteyen istediği zaman gider, kimse kimsenin hayatında zorla kalamaz. Benim fb bulmakta zorlandığım konu ya maddi beklentileri oluyor ya yüzük vs istiyorlar yoksa istenmediği yerden çekip gitmek sorun bile değil.
Cevap
20Cevap
kadın olarak sen bısuru bulursun ama onlar bulamaz bulmusken de kaybetmek ıstemezler dogal olarak.
Gayet kolay Fadime senin yaş geçmiş o yüzden olabilir
25 yaşındayım
Bedava bulmuşlar neden bıraksınlar, komikmisiniz yani anlayamıyorum
Merak ettiğim iççn soruyorum yanlış anlamayın. Bçr kadın olarak nasıl evlilik dışı birlikte oluyorsunuz
Onlar fb degil de ondan zaten bu isi de kendilerine benzetti abazalar
Çokta zor değil artık herkes her istediğini yapıyor diye düşünüyorum
Aslında çok kolay, sadece seçici olmanız gerekiyor. Kaç yaşındasın?
Çünkü güven sorun, saygı sorun, önyargılar sorun... Bu yüzden herkes abazan.
Öyle biride bulabilirsin ama öncelikle onun beklentisinide göz önünde bulundurmalısın. Farklı beklenti içinde olunca değişiyor işler. Ya da öyle takılmalık bulmalısın
Hiç fb olmadım ya birinin olmak isterdim. Ama saplantılı olamazdım tabi. İstediği zaman buluşur yapardım.
Bende arayistayim. Ama Türk kadını bu noktada duygusallıktan ziyade maddi olarak beklenti içine giriyor.
Mesleği olan gizlilik ve saygı arayan birini dene
Mesela beni
bence doğru yere bakmıyorsun güzelim yha
Bir kadın için hiç zor değil
Erkekler için zor kadınlar için değil
nasil buluyo millet😅
Medeni degiller o sebeple böyle zorluklar oluyor
Güven sorunundan kaynaklı zor
Bi ben yapamadım şunu
Kimi bulamaz kimi bulur bırakamaz zor iş
Kolatyyyy
hangi şehir