Cinsellik 35 yaş bakire kadın ne düşünürsünüz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Garip dimi Güncellemeler6 ay 35 yaş bakir erkek ile aynı cevabı verir misiniz 35 yaş bakire kadın ne düşünürsünüz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
İsa22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 6 ay İnanmam. Ama varsada helal olsun derim elinden öperim 0 2 Yorumla Soran 6 ay Kadına mı erkeğe mi Yorumla İsa22 6 ay Kadına canım Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 579 cevap paylaştı. Öyle biri gerçekse beni bulsun evleneyim garip değil bu bir cevher bence 😅 0 6 Yorumla Soran 6 ay Kurumustur Yorumla Gamyoncuu41 6 ay O basit basit halledilir 😅 Yorumla Soran 6 ay Isteksizse zor Yorumla Gamyoncuu41 6 ay İsteksiz diye bişey yok bu bir halk uydurması her erkekkige mevkii vardır o ayrı olay Yorumla Soran 6 ay Var aseksuellik Yorumla Gamyoncuu41 6 ay Yinedumudu kesmemek lazım 😅 e Yorumla
sakinolöpeceğim Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 6 ay yo niye garip olsun. tarihi geçecek gıda değilki bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay tuhaf geliyo bana evlilik veya sevgililik daha cok yakisir o yastaki kadina 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Yani arka kapıyı da zorlamadıysan helal olsun. Bu devirde zor yani 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 6 ay Cinsellik konusunda 696 cevap paylaştı. Herkes sevişecek diye bir kural mı var herkesin hayatı kendine 0 0 Yorumla
Kafasınagre Takip Et Xper 2 Yaş: 32 6 ay Bu gözler neler neler gördü bu garibin g si bilecolmaz 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo en akıllısı bence 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 6 ay Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Niye garip olsun ki gerçi ben bakir değilim 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 6 ay Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alev topu :)Tehlikeli 0 0 Yorumla
kuzennn000_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 807 cevap paylaştı. Yoğun yaşantısı olmuş derimKötüye yormam 0 1 Yorumla kuzennn000_ 6 ay Zaten öyleKötüye yormaya ne hacet Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Garip ama çok isterim 0 0 Yorumla
ֆɛӄɛʀӄɛӄ Takip Et Xper 4 Yaş: 41 6 ay Olabilir heryeri bakiremi acaba 0 1 Yorumla Soran 6 ay 😂😂 Yorumla
Astra001132 Takip Et Bilge Yaş: 34 6 ay Cinsellik konusunda 374 cevap paylaştı. Ama illaki bişeyler yaşamıştır 0 0 Yorumla
Zisanya06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 407 cevap paylaştı. Garip değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İnanmam. Ama varsada helal olsun derim elinden öperim
Kadına mı erkeğe mi
Kadına canım
Öyle biri gerçekse beni bulsun evleneyim garip değil bu bir cevher bence 😅
Kurumustur
O basit basit halledilir 😅
Isteksizse zor
İsteksiz diye bişey yok bu bir halk uydurması her erkekkige mevkii vardır o ayrı olay
Var aseksuellik
Yinedumudu kesmemek lazım 😅 e
yo niye garip olsun. tarihi geçecek gıda değilki bu
tuhaf geliyo bana evlilik veya sevgililik daha cok yakisir o yastaki kadina
Yani arka kapıyı da zorlamadıysan helal olsun. Bu devirde zor yani
Herkes sevişecek diye bir kural mı var herkesin hayatı kendine
Bu gözler neler neler gördü bu garibin g si bilecolmaz
Çok garip cidden, nasıl durmuş bu yaşa kadar
Yoo en akıllısı bence
Niye garip olsun ki gerçi ben bakir değilim
Artık kadınlığını yaşaması lazım
Bakireliğe veda etme vakti gelmiş geçiyor