bunu çok merak ettm ya ülkeye göre felan değişyor mu sizin kaçki? eşimin küçük olmaz değil mi ya?
Cevabın nedir?
+1 yılAy valla ben bu ülkede gerçeğini söyleyeni çok görmedim. Lafta herkesin maşallah siyahi birisinden organ nakli yaptırmış gibi, aman aman. Ülkeye ithal gelen prezervatiflerden de zaten ortada 15'i geçen çok az, genel ortalama 15 civarı, ha bu demek değil tabii hiç bundan yukarı yok, adı üstünde ortalama. Kocanınki küçük olur olmaz bunun önemi yok. Sen de maalesef bir kültür robotu olarak "büyük çük büyük zevk" "küçük çüklülerin çocukları da iyi olmaz tohumları da" kalıplarını hatmetmişe benziyorsun. Her zaman denir bu, boyu değiş işlevi önemli. Çok uzun da olsa adam da iş yoksa rahatlayamamanla kalırsın, küçük olur adam da iş vardır. Ama bana soracak olursan, gerçekten severek yaşadıktan sonra boyda da işte de bir halt olmadığını farkına varıyorsun.
368 Yorumla
Soran+1 yılteşekkr ederim canım
- +1 yıl
Tecrübe konuşmus :)
- +1 yıl
Eig'yi hak etti bence ;-)
- +1 yıl
Güzel yorumlamışsın😃
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin penis boyları bu siteye göre 18-25 arası. Biraz daha sallasalar 60 a yolu var.
O yüzden buraya sormak büyük hata.
Karşına nasıl biri çıkarsa artık. Sorunuda sapıkça gördüm. :(61 Yorumla
Soran+1 yılAma niye :(((
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim penisim 19,5 cm kız arkadaşım çok acı çekiyor burada birşey ıspatlamak istemediğim için gizli olarak yazıyorum! Büyüklük hiçbir işe yaramıyor emiin olabilirsin ben bütün kız arkadaşlarımda sorun yaşadım kanamalar felan oldu şöyle kökleyip rahat rahat ilişkiye giremiyorsun burdakiler çok fazla atıp tutuyor ben bu güne dek etrafımda arkadaşlarımdan hiç duymadım 16 üstünü buradaki arkadaşlar atmakta üstüne yok komedi filmi gibi sende bırak cm felan 10 cm de yeter önemli olan zevkin doruğunda patlamasın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol yorumun için :)
+1 yıl* Ülkeye göre değişir.
* benimkini napcan nüfusuna mı alcan
* sansına ne gelirse yetecegine eminim ama 😊065 Yorumla
Soran+1 yılEvet burada ki erkeklerin hepsini nüfusa aldım.
- +1 yıl
Yinede doymadın yani
Soran+1 yılHayır sende gel
- +1 yıl
Nen almim 😀😀
Soran+1 yılHadi ama
- +1 yıl
185 tane yeter sana 😀
Soran+1 yılHayır senle beraber 188 :))
- +1 yıl
187 bu is iyiye gitmiyor 😀
Soran+1 yılHadi hadi gel işte
- +1 yıl
Kusura bakma 😊
Soran+1 yıl189 :( lütfen
- +1 yıl
😊😊
Soran+1 yıl190 :((((((kaç cm de hadi
- +1 yıl
Kendini mi tatmin ediyon 😀😀 189 😊
Soran+1 yıl189 olsun hadi söyle 190 olsun :)
- +1 yıl
191 olmuş yuh Ordu kurdun kızım 😀
Soran+1 yılEvet şen de gelsen ne olur be :(
- +1 yıl
Olmas 😊
Soran+1 yılTamam Küstüm
- +1 yıl
Küs 😀
Soran+1 yılTamam :(
- +1 yıl
Kıyamam 😀😀
Soran+1 yılHadi söyle :)
Soran+1 yıl199 senle 200 olsun :D
- +1 yıl
Cok inatcıyımdır 😊
Soran+1 yılBende bende :)
- +1 yıl
Görürsün söylemicem 😀
Soran+1 yılYa söyleeee
- +1 yıl
Görürsem söylerim 😊
Soran+1 yılKüstüm bu sefer konuşmuyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin 😊 ben senin bildiğin erkeklerden degilim 😀😀
Soran+1 yılO yüzden istiyorum hadi de len de
- +1 yıl
Avucunu yala 😊
Soran+1 yılYaaa :((
- +1 yıl
Hadi görüşürüz kendine iyi bak 😆
Soran+1 yılTamam kendine iyi bak :)
- +1 yıl
Şaşırttın valla teşekkür ettim 😊
Soran+1 yılŞöyle len :)
- +1 yıl
Koç burcu musun? 😊 ya da oğlak 😊
Soran+1 yılAkrep :)
- +1 yıl
Akrepler bu kadar inatçı olmazlar ama yükselenin ney 😊
Soran+1 yılOnu bilmiyorum ama akrepi iyi arastir derim :)
- +1 yıl
Niye iyi arastırayım ödevmi veriyorsun birde 😊
Soran+1 yılHadi söyle.
- +1 yıl
Beni neden cinsel obje olarak görüyorsun? Ayıp ama 😁
Soran+1 yılYok görmüyorum söyle hadi :)
- +1 yıl
Bak giderim dahada dönmem ha. Sorma artık 😊
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Aferin şöyle yola gel 😀
Soran+1 yılSu arkadaşa akrep kızıni de hayrına :)
- +1 yıl
Banane akrepten 😊
Soran+1 yılKüstüm sana. :(
- +1 yıl
Ben onun bunun yazdığı yorumla (burc yorumlayanlar) değil zamanla tanımak istiyorum seni belki 😊
Soran+1 yılSöylemedin Küstüm ben
- +1 yıl
Neden soruyosun? Merak iyi bişi değil..😪
Soran+1 yılNiye ama ne sordun sanki cevap verse ölür mü :(
- +1 yıl
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya da meraktan gelir... 😊
Soran+1 yılHalen gülüyorsn :(
- +1 yıl
Bence bu kadar konuşma yeterli sence? 😊
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
Yok devam diyorsan atla gel özele 😀
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
İyi akşamlar 😉
Soran+1 yılSanada
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
224Cevap
https://www.incicaps.com/c/pj6r3ptds/
şimdik vaj inanın uznlğ 12 cm, 12 cmden sonrası rahime çarpıyor ve gereksiz olduğunu düşünüyorum, benimkisi çarpmaz anladın sen
ayrıca yukarıdaki caps için yarım saaatimi harcadım, +1 ver pampa13 Yorumla
Soran+1 yıleksi bir versem :D
Soran+1 yıltamam +1 :D
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dünya da standart ölçüler 12-16 cm normal,17-20 cm normal üstü,20 cm üstü anaormal büyük ve 9-12 cm normal alt,9 cm altı çok anormal küçük olarak kabul ediliyor... Bu ebatların beden ölçüsü , boy veya başka bir durumla ilişkisi yoktur... Efendim Amerikalıların ki çok büyüktür Türklerin ki küçüktür diye bir şey yok.. Öyle olsaydı o zaman Ülkelere göre ölçü verilirdi.
13 Yorumla
Soran+1 yılbende sizi bekliyordum :)
Soran+1 yılNe oldu :)
+1 yılOnu bir ortalamaya bölemeyiz ki.
Onun için Tüm Türkiye' nin buluşacağı ortak bir platform olacak ve anket yapılacak ve bu ankete katılım en az yüzde 70-80 düzeyinde olacak.
Eh bu da zor göründüğünden :)
11-12' den başlar, 20-21' e kadar çıkar, değişir bu.
cut.11 Yorumla
Soran+1 yılay çok güldüm :D
Türkiye ortalaması, 11,5 cm. miş.
bkz. www.uzmantv.com/turkiyede-ortalama-penis-boyu-nedir
Yani senin anlayacağın, buradaki cevapların yüzde 90'ı sallamasyon. :)
Benimki 16 cm.06 Yorumla
Soran+1 yılsende sallamasyon :D
Soran+1 yıltabi :D
Soran+1 yılüzülme ya :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalamasını bilmiyorum ülkemiz için. Kendi penisimi hiç ölçmedim ama şanslı oldugumu düşünüyorum.
111 Yorumla
Soran+1 yılya ben senin bakışına hastayım
- +1 yıl
İlacı bakmamak. :):
Soran+1 yılhep bakıyorum ama :D
- +1 yıl
Arkamı dönüp profil resmimi öyle yapayım. :)
Soran+1 yılyine görürüm ya değiştirme lütfen bakıyorum valla
- +1 yıl
Tamam tamam. :)
Soran+1 yılaşığım bakışına :) ciddi diyorum yani :D
- +1 yıl
Gözünüzde büyütmeyin bu kadar. Sağ olun teşekkürler.
Soran+1 yılrica ederim :) büyütmedim ya :)
- +1 yıl
Peki. İyi akşamlar.
Soran+1 yılsağlun sizede :)
Ayakkabı numarası ile orantılı mesela ben 41 numara ayakkabı giyorum o zaman bu numarayı hemen 2 ye bölelim 20.5 neyse 20 diyelim sonra bunu baş parmağımızın kalınlığına çarpıyoruz 22.8 çıktı 3 e bölelim nedenmi üç duyar gibi oldum la ne bilm sallıyorum sende okuyorsun :) hangi malak şeyini ölçerki :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılYa öf
Soran+1 yılHic.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyutu tam olarak 16-17 cm çapı mezura ile dolandığımda 13,5 cm çıktı. Uzunluğa göre tam ideal kalınlığı var. Üst kısımda iki adet kalın damar mevcut yan kısımlarda hafif pembe kılcal damarlarda görünüyor. Ereksiyon halinde sıcaklığı 35-40 derece arasını buluyor. Oradaki uvuz ayrı bir ateşleme mekanizması yaratıyor. Bu kadarı yeterli mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılYeter Be yeter
Cevap sahibi+1 yılMemnunum anlayacağın. Ama bakirim daha kimse görmedi :D
Soran+1 yılIyi yapıyorsn :)
origin.komedi.com/...adar-aci-biberler_o_10099.jpg ... şans.
olmadı ayak numarasına bak falan.25 Yorumla
Soran+1 yılBune kız :)
Soran+1 yılAyak numaran45 mi yuh
Soran+1 yılBence de :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.gazetevatan.com/.../
Burdan bakabilirsin :) lafa kalsa herkes 30 bizim ulkede :D benimkini sorarsan biraz ortalama üstü 17-18 arası ;) bekleriz bir gün019 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah burada da herkes ortalama üstü :)
Cevap sahibi+1 yılKanıt istemediğine eminim ;) haksız mıyım yoksa canım :)
Soran+1 yılHaklısın :)
Cevap sahibi+1 yılAslında aşağıdakilerin bazılarını özele çağırmışsin ama benim şansım yok mu ;)
Soran+1 yılKimi çağırmışm be kimseye yazmadım :D
Cevap sahibi+1 yılAsagida bir kac kisiye mesajina bak demissin de şimdi arayamayacigim kim diye, maksat sorgulamak degil ben neden değilim onu merak etmek :/
Soran+1 yılo kişi zaten arkadaşım :) yoksa kimseye de yazmadım burada.
Cevap sahibi+1 yılSansizim yani :( olsun bir daha ki sefere inşallah (bizde arkadaş olabiliriz "no perv thing")
Soran+1 yılHayır :D
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin canım :) takip at bari de yüzünü göreyim ifsa yok söz
Soran+1 yılYüzüm yok zaten kendi fotom :)
Cevap sahibi+1 yılKeşke senle penis boyu temalı bir yerde karsilasmasaydik :)
Soran+1 yılBence de :)
Cevap sahibi+1 yılKarsilasabiliriz istersen 0da. n
Soran+1 yılYok olmaz daha :)
Cevap sahibi+1 yılPuff :( yaş kaç bu arada ^^
Soran+1 yıl23:D
Cevap sahibi+1 yılKeşke en başta deseydin :D
Soran+1 yıl:))))
Türkiye ortalaması olarak kimi 14 diyor kimi uzmanlar 11-16 diyor benimki 13 cm Türk ortalamasında Uzmanların dedğine bakarsam ama bu siteye baksan herkesin 19-20 hiç 19'lardan aşağısı yok bu sitede :)
07 Yorumla
Soran+1 yılhe ya doğru diyon :D
- +1 yıl
Her penis boyu sorusunda öyle :) yok 20 yok 25 :) Ya arada çok nadir vardır ama Türkiye'de 11-15 civarı daha çoktur sallamanın ne anlamı var zaten dünyanın en büyüğü 35 cm Amerikalı bir adammış o 20-25ler zencilerde çok olur burada kimisi kendini tatmin ediyor kimi dalga geçiyor ben atmıyorum 13 ve çok kalın isterlerse bamya desinler...
Soran+1 yıl35 miiiiiiiiii
Soran+1 yılyuhhh bee
Soran+1 yılteşk :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen gün burada bir soru için ölçmüştüm 16 buçuk geliyo tam olarak. Kalınlığı biraz fazlaymış ama soruyu soran söyledi fotosunu istedi :) 16 buçuk ve biraz kalın. En son aldığım tepki offf bu neydi aynısını istiyorum hadi tekrar oldu. Abartıya gerek yok dmi :) işlevi değil işi bilmek önemli bak bunuda unutma ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam tamam :)
Ülkelere göre penis boyu ortalaması Tüm dünyada yapılan bir araştırmaya göre, Türk erkeklerinin ortalama penis boyu uzunluğu 13,9 cm. Ki bu da tüm dünya erkeklerinin ortalama penis uzunluğu ile aynı. Bu araştırmada Kongo 18 cm ile ilk sırada, Kuzey Koreli erkekler ise 9,6 cm ile son sırada yer aldı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Benim zayıfken 18'di, kilo alınca 17 oldu..
Ekeklere sorarak ortalamayı alırsan 25 çıkar, ama ölçersen ortalama 13-14 çıkar..115 Yorumla
Soran+1 yılKilolu zayıf değişir mi ya
Soran+1 yılAynen o da doğru valla :)
- +1 yıl
Kilo farkediyor evet.. Göbekteki yağ tabakası kadar penisin dibinde de yağ tabakası oluşuyor.. Penis kısa kalıyor..
Ama diğer arkadaşların dediği gibi vajina derinliği 8-10 cm olduğu için 18 veya 17 olması pek bişey farketmez..
Bazı pozisyonlarda tam gelirken bazı pozisyonlarda fazla bile gelir.. Baş kısmı rahim ağzına çarpar, canın yanar..
10-13 cm penis ise bazı pozisyonlarda tam gelirken çoğu pozisyonda vajinadan sık sık çıkar, konsantrasyonu bozar.. Hele ki kaşık pozisyonunda vajinaya hiç ulaşmaz bile..
Soran+1 yılKasık mi o hangisi nasıl olmuyor ki
Soran+1 yılHangisi o ben bilmiyorum ya.
- +1 yıl
İkiniz de yan yatar vaziyette olursunuz. Erkek senin arkanda olur. Sana sarılır, muhtemelen göğüslerinden falan tutar.
Penis bacaklarının arasından vajinana ulaşır. Aranızda popon olduğu için bu pozisyona biraz uzun penis gerekir.
Bu bence en uzun süreli seks yapılabilen pozisyon.. insanı hiç yormuyor, boşalmadığın sürece bir saati aşkın bu şekilde git-gel yapılabilir..
Bedenler birinbirine iyice sarıldığı için işin duygusal yönü de kuvvetli oluyor..
Ayrıca çıkan ses de çok tahrik edici.. :D
Soran+1 yılYuh yuh kaldırmasnlar soruyu bari insan bu kadar açık anlatır:)
Soran+1 yılVay anam sende herseyi biliyorsun
Soran+1 yılAynen valla :)
Soran+1 yılTeşekkürler :))
Ölçmeye gerek yok. Zaten ölçü ve dalga degildir mühim olan. Işlevsellikte onemlidir. soba borusu gibi olup bir halta yaramadiktan sonra onemi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ;)
Bilimsel olarak kanıtlanmış her erkek ilişkiye girerse penis boyu uzuyormus Türkiye ortalama ise 15 cm felan Türk erkek kısa ve zevk alırsın onun için yurtdışında Türk erkeklere Önem veriyorlar siz de kıymetini bilmeyin
010 Yorumla
Soran+1 yılBirsey demedim ya :)
Soran+1 yılSen de bakalım niye
- +1 yıl
Diger ülkelerde ilişkiye girerken alkol alıyorlar ( milli su içecekleri ) kadın zevk almıyor o güne dair bişey hatırlamıyor Türk erkekleri de içiyor ama onlar kadar değil ne yaptığının farkın da onun için Türk erkeklerini el üstünde tutuyorlar onların amacı o an zevk almak başka bişey degil
Soran+1 yılHı anladım şimdi :)
Soran+1 yılSağol :)
Soran+1 yılSağol Teşekkürler dostum :)
+1 yılbir mezurayla ölçüp boyunun kurtarıp kurtarmadığına bak...
Sonra evlenirsin...21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSorsan burada hepsi nah bu kadar da gercege gelince 14-15'den yukari degildir.
14 Yorumla
Soran+1 yılKız iyi güldüm :))
Soran+1 yılEvet perde için gerekli kardessn
+1 yılÜlkelere göre ve ırklara göre değişir.
Türkiye ortalaması 14-18 cm arası
Türk ırkı ortalaması 12-14 cm arası02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tesK :)
- +1 yıl
Rica ederim..
+1 yılHiç cetvele hallendiğim olmadı. Allah düşürmesin ölçmedim bende. Memlekette de ortalama nedir inan bilmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür :D
Böyle şeyleri cevaplamak utandırmıştır beni her zaman.
Ama cevaplamayınca da huzursuz oluyor nedense :D
Ölçmedim fakat, 1 karışımı geçiyor sertleşme esnasında.01 Yorumla
Soran+1 yılPeki Sağol :)
+1 yıl15.4 cm. Vajinan 7-8 cm olduğu için sana 10 cm de yeter. Fazlası göz zevki. Buradan 18-19 cm lere kanıpta ileride kocana veya sevgiline sakın o konuda dalga geçme hatta konuyu açma bile çünkü erkekler çok takat bu konuya
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürkiyede 10 cm ile 14 cm arası, en babası 15 cm... Sallayanlara aldırmayın... Benim baba tarafım alman bu nedenle benimki oldukça iyi,19.5 cm güzel görüntülü bir penisim var, 26 kadınla birlikte oldum beğenmeyen çıkmadı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNedense burdakilern kalıtımda birseyler var:)
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle var, andavallar bir de küçücük pipileri ile hava atmaya kız ayarlamaya çalışıyorlar ya, işte o çok komiğime gidiyor :)
Soran+1 yılDoğrudur :))
Cevap sahibi+1 yılherkes 20-25 cm görüyorsun ya :) sallamak da sınır yok
Soran+1 yılAynen :)
Seni haydar dumene sikayet edicem o ssnin hakkindan gelir nasil olsa :D :D
058 Yorumla
Soran+1 yılniyeeeee
- +1 yıl
Niye mi su sordugun soruya baksana bir tam haydar dumenlik ama o seni yerden yere calar tabi yemedigin laf kalmaz zatende sen ne zamandan beri bu sitedesin bu soru cok soruldu kizlar tarafindan zatende bir de penisin boyu onemli degildir islevi onemlidir mesela benim penisim kucuk herhalde 10 ya da veya ondanda kucuk olabilir ben takmiyorum da hic onemi de yok benim icin ama yine de boyutu onemli degil zaten vajinanin alabilecegi belli bir boyutuvar daha fazla ne kadarini alabilir ki burada kac kisi yazdi biliyormusun sen birileri penisim cok buyuk biriler cok kucuk diye sen boyuta bakmayip zevk almaya bakicaksin sadece
Soran+1 yılbilmiyorm görmedm
Soran+1 yıltamam söz :D
Soran+1 yılyaaaaa :D
Soran+1 yılne dedim ya
Soran+1 yılnerden anladın sarhoş olduğumu :D
Soran+1 yılyok be içmedim de hiç niye uzak durayım erkeklerden onu anlamadm
- +1 yıl
Erkeklerlen fazla samimi olma sevgilin varsada olma iliskiden uzak dur bu aralar erkekler kizlari kullaniyorlar ondan sonra olan kiza oluyor mesafen olsun iliskin olmasin okey bir de sen yenimisin burada ya eger yeniysen bitraz takil buralarda kizlarin sorugu sorulara bak zaten anlarsin ne demek istedigimi :))
Soran+1 yıl3 ay felan oldu herhalde
Soran+1 yılgörüyorm da bir yere kadar kudurdm artk :D
Soran+1 yılp*rno izliyomda noluyor günde 10 kere mast yaptığım oldu felç oldm be
Soran+1 yılkonuştuğum biri var :D
Soran+1 yılAma istiyorum :(
Soran+1 yılBen öleyim o zaman
Soran+1 yılYa sevişmek istiyorum ben :(
Soran+1 yılNe dediyşem ciddiyim ben cidden zor duruyorum
Soran+1 yılYa niye dayak atilmasn ya öf:(
Soran+1 yılSen hiç biriyle birlikte oldun mu li
Soran+1 yılOf Of :(((
Soran+1 yılBilmiyorum düşünüyorum halen
Soran+1 yılYa sen niye böyle diyorsun iyice korkuyorum
Soran+1 yılPeki.
Soran+1 yılSeni takip edeceğim yorum yapcam olduğun yere bul bakalım :)
Soran+1 yılYa yapsam kötü mü olur belki evlenirz
Soran+1 yılSen Bul beni :)
Soran+1 yılYa o değil de senin profil gizli:)
Soran+1 yılgizli :) neye cevap veriyorsun felan görmüyorum :)
Soran+1 yılHer soru da bakarsm ölme Eşşeğim ölme :)
Soran+1 yılNeyse kalsın daha
Soran+1 yılOnu konuşmak istemiştim işte :(
Onu bilmem bende ukranya da mı litvanyada mı oradaki erkeklerin çocuk yapamadığı için türkiyeden erkek istediklerini biliyorum :) Türkiye ayrıcalıklıdır :))
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi ya niye
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılbu siteye uye olana kadar hiç ölçmemıstım bu tarz sorular yuzunden merak ettim ölçtüm 19 cm cıktı büyük severiz dıyorlar ama büyük oldugunu söyleyınce ınanmıyorlar cok ilgiç
016 Yorumla
Soran+1 yılInanmyorum :)
- +1 yıl
allah vergısı yapıcak bısey yok.
ne demem lazm ne yapmam lazım inanman için
Soran+1 yılBoşver :)
- +1 yıl
insan inanmak istediğine ınanır dogru dıyosun bosver.
Soran+1 yıl:))) aynen
- +1 yıl
eşinınkı ınanamıcagın kadar kucuk olsn inş diye beddua edıp gıdeyim ozaman :D
Soran+1 yılEsinde inş OroSpi olur o zaman hıh
- +1 yıl
oha öyle bedduamı olur terbiyesiz
Soran+1 yılAma sen öyle dedin sinirm bozuldu kusura kalma :D
- +1 yıl
ağzına acı biber sürmek lazım senın :)
Soran+1 yılOlur sür :)
- +1 yıl
kım oldugunu bılmeden nasıl sürücem :)
Soran+1 yılBoşver kalsın o zaman :)
- +1 yıl
herseye bosver konusurken şiştim ya sennle ben soda alıcam kendıme
Soran+1 yılTamam afiyet olsun :)
- +1 yıl
saol
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye ortalaması 14 cm imiş... Yarım sanıtim fazlamız var işte. Ortalamadayız...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Rica :)
Vay mk. Meğer kendine birini arıyormuş bu soran kişisi.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok * aramıyorum
Soran+1 yılnolmuş yorumlara
Soran+1 yılhı tamam
Alla şimdi burada herkezinki 30 cö lafta benim 19 hafif kalın bol damarlı ortalama 14 20 arasınollluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkeden ulkeye degisir diyorlar ama yalan bana gore. Kondom satislarina bakiyorlarmis. Orta kondomlar 21 cm e kadar yetiyor.. Ee nasil hesaplayacaklar? Tum irklarin ortalamasi aynidir kalkmis halde, inik halleri iklime gore degisiyor.
018 Yorumla
Soran+1 yılSağol :)
Cevap sahibi+1 yılBenim boyumuda burada yazamam, ahlaksizlik olur, gozu kalan olur. Nazar degmesin benim kusumaaaa
Soran+1 yılTabi tabi :)
Cevap sahibi+1 yılOzele gel okadar bilmek istiyorsan
Soran+1 yılHayır gerek yok :)
Cevap sahibi+1 yılOzaman kusuma laf atma:D
Soran+1 yılTamam be :)
Cevap sahibi+1 yılHaha neyse dur gizleneyim bir .
Uzunlugunu 2 sene once olcmustum. 18,5 cm di.. Yanlislik olmasin diye 18 cm diyeyim.
Kalinlik: cevresini olctum 14,5 cm.
Fabrika bolumude 5 e 5 cm
Cevap sahibi+1 yılOrtalama kondom boyu 52 mm
Durex xl 57 mm
Ben mysize 69 mm kullaniyorum
Soran+1 yılNiye gizli oldun zamanki
Soran+1 yılYalancı pardon :)
Cevap sahibi+1 yılSu an Turkiyedeyim, eve donunce kondomun resmini gonderirim.
Cevap sahibi+1 yılMilletin bilmesine gerek yok bence?
Soran+1 yılYok tamam
Cevap sahibi+1 yılIstersen maili var siparisin. Dukkanda satilmadigi icin internetten almistim
Soran+1 yılBanane oğlum tamam da :)
Cevap sahibi+1 yılTamam:D yalanci diyen sensin napaak
Soran+1 yıl:)))))
Uzunluk 14 kalinlik 12 cok kalın olduğunu düşünüyorum erekteyken avuca sığmıyor neredeyse. inanmayana foto atabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler inanmasa foto atcanmı
+1 yılOrtalama 14 mus. dd benim 18 çok sanslym be. sdd 4 cm Torpil çekmiş ler Bana :D aslında o 4 cm yi normal boya ekleselerdi daha iyidide neyse bunada şükür aplaa :/
03 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç ablasi :)
- +1 yıl
1.75 aplaa. sdd
Soran+1 yılTamam aplasi :)
canlı yayının içine ettiniz abazalar 50 cm yazında vericek size mk ne adamlarsınız ya
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır 82 cm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük benim . Kendimi gizliyorum ki sürpriz olsun kendimi açtığım insanlara. İş son aşamaya geldiğinde vazgeçemesinler. Biz de insanız arkadaş :d
03 Yorumla
Soran+1 yılFena :)
Cevap sahibi+1 yılKader mahkumlarıyız biz. :p Ama şükür ki farklı şekillerde eksik yanımızı kapatabiliyoruz.
Soran+1 yılTabi doğrudur ;)
+1 yılOrtalamanın üzerinde olduğunu söyleyebilirim ama kesin bir değer vermeyi uygun bulmuyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki hıh :)
+1 yılAllah biz erkekleri sizin gibi sapık kızlardan korusun
025 Yorumla
Soran+1 yılYine mi sen :)
- +1 yıl
A aaa yine mi sen? ;-)
Soran+1 yılYaz yaz diyordun bana yazmadim hatırladın mı :)
- +1 yıl
Ayol benmiyim o? :-)
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Akşam ne içirdiniz la bana :-) ben niye hatırlamıyorum
Soran+1 yılLez sorusnda hatırla hadi lez oldum ben
- +1 yıl
Allah canını almasın kız senin :-) yaşıyon mu sen :-) Bende sandım o günden sonra kayış attırdı kaçtı memleketten :-)
Soran+1 yılYaşıyorum malesef :)
- +1 yıl
Niye maalesef kız? Az bir özele gelsene bişi diycem sana, önemli ;-)
Soran+1 yılYok yemezler :) burada de
- +1 yıl
Olduuuu... O zaman demiyorum. Dert etme sapıklık etme gibi bir niyetim amacım yok... Canın sağolsun
Soran+1 yılIyi hıh.
- +1 yıl
Ama önemliydi... Bak kaçırma derim ;-)
Soran+1 yılHayır Sağol :D
- +1 yıl
Eminmisin bak senin istediğin bişey ama bu diyeceğim
Soran+1 yılNe istiyorum ki
- +1 yıl
Ne konuşmuştuk senle?
Soran+1 yılHicbirsey :)
- +1 yıl
İyi düşün derim... Sen bilirsin şekerim ;-)
Soran+1 yılDüşündüm şekerm yazmayom
- +1 yıl
tamam canikom sen bülürsün :-)
Soran+1 yılPeki.
- +1 yıl
Başka yerlerde tekrar denk gelmek ümidi ile ;-) diktak et kendine kanki ;-)
Soran+1 yılSende :)
Kavun gibi kokmuyor, yetip, yetmediğini anlayamazsın, 30 kadar büyüyor milim milim :)
17 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
Soran+1 yılNe bakımdan :)
Soran+1 yılTamam hıh
Soran+1 yılSensin çirkin hıh
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapılan araştırmaya göre Türk erkeklerinin ortalama penis boyu 14-16 cm aralığındadır.. benim ki 17 cm mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :D
- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılÜlke standartı var 11 cm 18 cm arasında bir ölcüm var artık senin şansına ne düşer onu bilemem :D
03 Yorumla
Soran+1 yıltüh ya :D
- +1 yıl
tüh müh sans işidir bu
Soran+1 yılaynen vala
Yazıcam inanmicaksınız o yüzden hiç yazmiyim ama sana şu kadar söyliyim kızlar kendi aralarında iddiaya girdiler alırsın alamazsın gibisinden
01 Yorumla
Soran+1 yılOha be :)
burası müneccinleresoruyorum. com değil yanlış gelmişsin sen. biz nerden bilelim senin gelecekteki eşinin penis boyunu :(
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir yer var mı peki
- +1 yıl
var tabi
https://www.muneccim.gen.tr/
Soran+1 yılteşk :)
Soran+1 yılöyle düşünüyorm :D
seç beğen burdan :p
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/26708336.asp03 Yorumla
Soran+1 yılbakarım sonra teşk :D
Soran+1 yılŞimdi gördüm Sağol :)
- 01 Yorumla
Soran+1 yılBune :)
+1 yılortalama 14-15 cm civarı diye biliyorum
benimki 16 cm05 Yorumla
Soran+1 yılHayret senin de ortalama üstü :)
- +1 yıl
altı da olabilirdi :)
Soran+1 yılKesin tabi tabi :)
- +1 yıl
yaran mı var?
Soran+1 yılEvet burnum da
Bunu gizliden sormadığınız bir gün cevap verebilirim belki. Şu an boyutu bana kalsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılpekiiiiiiiii
Kimse benimki bamya demez tabi.
Herkesin ki 5 okka :P13 Yorumla
Soran+1 yılSen sen :)
Soran+1 yılTamam :D
+1 yılNe bileyim olcmedimki a m k
Diye bir replik var o geldi aklima17 Yorumla
Soran+1 yılÖlÇ o zaman *
- +1 yıl
Sana kac lazim once orda bir anlasalim
Soran+1 yıl82 cm
- +1 yıl
Pesinmo 7 taksitlemi istiyorsun
Soran+1 yılPeşin:)
- +1 yıl
Varsa oyle birsey bende vericem soz 😄
Soran+1 yılTamam ;)
+1 yıl14cm kalınmış öyle diyor bayanlar ben degil? seninkisi dudaklımı dudakszmı peki?
092 Yorumla
Soran+1 yılDudakli derken
- +1 yıl
hani vajinanın azında kıvrımlı et varya o dışındamı belirginmi içindemi dışa dogrumu içe dogrumu
Soran+1 yılmaşallah iyi arastirmisn
- +1 yıl
evet burada bayanlar çok yazdılar ögrendim nerelisin
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
bilmem öylesine merak ettim sen neden sorumu cevaplamıyon seninki nasıl dudaklımı degilmi
Soran+1 yılDemem
- +1 yıl
ben dedim ama boyunu enini canlıda görebilirsin hatta sen neden demiyorsunki özele gelsene
Soran+1 yılNiye olmaz
- +1 yıl
özel konuşuruz daha detaylı yani anlatırız olmazmı
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
sebeb nedir peki
Soran+1 yılOlması mi gerekli
- +1 yıl
sebeb yoksa neden hayır peki merak ettigin başka şeyler yok mu benimde merak ettigim var özel konuşalım istedim
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
boy kilon kaç
Soran+1 yılNe yapcan
- +1 yıl
merak ediyom ya söylesene bir ölünmü
Soran+1 yılŞöylemim
- +1 yıl
hadiya seni merak ediyorum sen gördün nede beni aynı ildemiyiz
Soran+1 yılNe yapcan?
- +1 yıl
bir söylesen olmazmı
Soran+1 yılHayır.,
- +1 yıl
tanışalım
- +1 yıl
neden bu kadar inatcısın kalın aletimi görmek istemezmisin
Soran+1 yılHayır be pislik
- +1 yıl
merak etmiyormusun yani
Soran+1 yılHayır.!
- +1 yıl
mastürbasyon yapıyormusun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bende çok yaparım telde yapalımmı karşılıklı boşalalım
Soran+1 yılHayır be
- +1 yıl
seninle bir iletişim kurmak istiyorum olmazmı
Soran+1 yılHayır!!
- +1 yıl
bekarmı evlimiisin eşimin diye yazmışın büyük penistenmi hoşlanıyorsun
Soran+1 yılBekarm ya
- +1 yıl
sekse merakın var mı en çok analmı vajinalmı oralmı merak ediyorsun
Soran+1 yılHepsi :)
- +1 yıl
vajinal olmazda bakiresin anal ve oral yapalımmı
Soran+1 yılYapmayı düşünüyorum zaten :)
- +1 yıl
sustun
- +1 yıl
neden korkuyormusun acır diye anal mesela
Soran+1 yılBirini bulayım oral yapmak istiyorum bir günde yüz kere :)
- +1 yıl
ben varım işte neden birini bulacam diyorsun sen beni ben seni zevk yaşatalım
Soran+1 yılYok :)
- +1 yıl
tipimi sevmedinmi yaşımdan dolayımı nerelisin yerimiz yakınmı
Soran+1 yılNe yapcan ya vay anam
- +1 yıl
ya bir söyle ne varki sanki seni görüyom tanıyom ölmezsin korkma
Soran+1 yılHayır...
- +1 yıl
yaşın tam kaç açıkmı kapalımısın okuyormusun çalışanmısın
Soran+1 yıl23 yaşındayım okuyorum açığım
- +1 yıl
benim 14 lügü havalandırdın biliyormusun tek suçlusu sensin kimbilir seninki ne alemdedir akıyormu
Soran+1 yılHayır :)
- +1 yıl
okşamadınmı hiç etkilenip dogruyu söyle buluşupta bir yerde konuşalımmı ya da telde gizliden ara istersen
Soran+1 yılSenin kafa gidik
- +1 yıl
neden gidik olsunki neden çekiniyorsun anlamıyorum zevk yaşayaca diyorum hiç yaptınmı telde
Soran+1 yılNe ne Hayır
- +1 yıl
neden inat ediyorsun reel olsun ozaman
Soran+1 yılOda olmasn:)
- +1 yıl
çok istiyorum ben ama aynı ildeyiz degilmi içimden bir ses öyle diyor bir yerde oturup konuşalım tanışalım olmazmı illa yapalım demiyorum
Soran+1 yılSen nerdesin :)
- +1 yıl
Ankara profilime bakmadınmı hiç sen peki nerelisin
Soran+1 yılUzak :)
- +1 yıl
ne kadar uzakki arabam var gelirim belki neresiki
Soran+1 yılYa yok yok boşver:)
- +1 yıl
istiyorsun ama sonra yok ya diyorsun neden peki nerede oldugunu neden söylemiyorsun
Soran+1 yılIştemyorum
- +1 yıl
inanmuyorum içinden gelerek istemiyorum demiyorsun bence özel konuşsak olmazmı burada ulu orta yazdırıyon bana
Soran+1 yılHayır be..
- +1 yıl
neden neden neden nereden oldugunu bir söyle boy kilon kaç biraz kendinden bahsedermisin lütfen ama
- +1 yıl
baktım yorumlara benim gibi isteyen senden var bana sıra hiç gelmez biliyorum öyle düşünceye vardım sen sanalcısın sanırım
Soran+1 yılAnlamadım.
- +1 yıl
benimle konuştugun gibi bir kaç kişi daha var diyorum onlardan senden sks yapalım senle diyorlar bana onlardan sıra gelmez dedim dogrumu ne dediysem cevplamadın olmaz dedin
Soran+1 yılYuh Oha kimseye yazmadım be deli misin kardeşim
- +1 yıl
akşam okudum ya bir kaçını valla ya özele gelsene yapmayacakmısın oral
Soran+1 yılKimseye yazmadım mesaj olarak
- +1 yıl
tamam önemli degil karşılıklı varmısın mastürbasyon yapmaya hiç bir erkekle telefoda konuşarak boşaldınmı
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
bir ilki yşaylım seninle herşeye hayır diyorsun sen erkekmisin yoksa beni konuşturmak içinmi bayan rolü yapıyorsun çözemedim
Soran+1 yılKonuşmuyorum kardeşim ya
- +1 yıl
bira sıktımı hemen konuşmuyorum diyorsun bişeyler yapalım biliyorum istiyorsun
Soran+1 yılHayır..
- +1 yıl
sen benim sorularımı cevaplamıyorsun sen sor ne merak ediyorsan ozaman
Soran+1 yılMerak ettiğim birsey yok
- +1 yıl
ben sorayım sana benim merak ettiklerim var olmazmı
Soran+1 yılHayır :))
- +1 yıl
kız içine sokmayacam sadece gezdirem sürtecem...))
Soran+1 yılManyak misin
- +1 yıl
manyak ettin beni 14 lük gene dikildi gelde indir işte diyorum sana yok diyorsun
Soran+1 yılHayır amca
- +1 yıl
amca diyen azını yesin amcan şimdide amcamı olduk o kadar sohbetten sonra neden çark ettin sıkıyorsam yazmayım söyle anlarım
Soran+1 yılEvet yazmasn sevinirm
biz nerden bilelim ortalamayı? Türkiye Penis İstatistik Kurumu muyuz?
21 Yorumla
Soran+1 yılDeğil misin.
10 cmlik bir penisin sizi tatmin edecegini bilip islevini arastirman daha mantikli olur
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :P
Hiç öyle bir gereksinimim olmadı, takıntılı değilim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsn :D
şansına ne çıkarsa artık :D git penis haritasına bak bacım orda görürsün hem kadınların 8cm. 20 cm olsa nolacak 12si boşta kalacak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılboşta kalmıyor pornolarda
Soran+1 yılhm tamam
+1 yılher ülkeye göre standart yok kız öyle bişi. :) düşünsene bir haaa çinlimi tamam ufak takın demke gibi bişi olur sonra :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÇinli misin ;)
- +1 yıl
o örnekti kız Allah canını almasın senin :) boyunu ölçmedim konu oraya gelcek die :)
Soran+1 yılTamam :))
daha önce okuduğum bir araştırmada genelde küçükmüş ama bu araştırmayı 2008 yılları gibi okumuştum o civarlarda neyse benimkisi 22 cm
06 Yorumla
Soran+1 yılyuhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D
Soran+1 yılanladm :D
Soran+1 yılyemesi mi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruların bu kadar mıydı :)) aşağı yukarı ortalamamız sanırım 14-15 civarı.
Benımkını napcn :)) boşver00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlçmedim ama iki elimle tuttuğum zaman kafası dışarda kalıyo.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik bir yorum
+1 yıl15 Full time çalışır dere tepe çayıra bayıra karşı dayanaklı 4❌4
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne biçim şey
- +1 yıl
Nasıl düşünürsen
Soran+1 yılAklıma gelmedi :)
- +1 yıl
Her türlü arazi koşuluna uygun tık demez diyorım:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis boyu ortalaması diye birşey yok. Genetik olarak kolu bacağı boyu uzunsa penisini de az çok tahmin edersin. Kısa boylu bir adamdan namık kemal hikayeleri dinlersin anca.
05 Yorumla
Soran+1 yılKısa boylunun küçük mt
Cevap sahibi+1 yılSence kısa boylu bir adamdan kol gibi birşeyin çıkması normal mi?
Soran+1 yılOlamaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi olur neden olmasın bakarsın şansına kol değil bacak gibi olanı çıkar :)
Soran+1 yılOha :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük oldu diye hayal kırıklığına mi ugrayacaksin. Biz erkekler küçük göğüsleri olan kızlar için eğlendiğimiz de hayal kırıklığına mi uğrayacağız? Olmaz demi yaaa da ne demek. 19 cm ve gayet mutluyum.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki Sağol.
Cevap sahibi+1 yılVe herkes mutlu.
Soran+1 yılNe güzel işte :)
Cevap sahibi+1 yılAğlamaktan hoslananlari ağlatmak güzel.
Soran+1 yılO niye
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 cm. 12-13 cm civarından fazlası sadece görüntüdür ve acı verir. Bu kanıtlanmış bir durumdur yani. Penis boyu ile övünmek yerine partneri mutlu edebilmek önemlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşk ederim :)
+1 yılortalama dıye bısıy yok kımsenınkı ne kadar bılemessın sımdı bak sallıyan sallıyana
010 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur da ama yani bunun araştırması var mı peki :D
- +1 yıl
Herkes kendi boyununkini yazacak sımdı coguda sllıycak O yuzden herkeside ole goruyolar dedım ya kiminki ne kadar bilemessin ortalama dıye bısıy yok
Soran+1 yılpeki sen :D
- +1 yıl
Sımdı yazarsam onlardan farkım kalmaz ama tatmın edıcı sorun yok yanı :)
- +1 yıl
benımkı on metre alır demıssın cm olcak o :D
Soran+1 yılhayır metre canım :D
- +1 yıl
on metre ne kadar bılıyon mu sen :D senın boyunun 15 katı falan :D
Soran+1 yılevettt :D
- +1 yıl
senı cıddıye alıp yorum atanda suc sende suc yok :D
Soran+1 yıltamam ya özür dilerim :(
- Devamını Gör (173)
Devamını Gör(218)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler penis boyu türkiyede ortalama ne kadar acaba ve sizin ne kadar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler