Yani çocuk o kadar seviyordu onu ki ağır bir depresyonda yaklaşık 2 haftadır o gördüğü görüntüden sonra
ne yapmam lazım onu eski haline döndürebilmek için
Yani çocuk o kadar seviyordu onu ki ağır bir depresyonda yaklaşık 2 haftadır o gördüğü görüntüden sonra
ne yapmam lazım onu eski haline döndürebilmek için
Cevap
9Cevap
Uzun süredir ilişki içindeyseniz normal kafasını dağıtmak için başka yerlere gotur onu nasıl yakalamis
Denedim kaç kere ama yine çıkaracağım sevdiği aktivitelere getireceğim
Bildiğin kadın üstte erkek altta kucak kucağa yakalamış onları
Kim kimi bastı kim gördu anlamadım. Nasıl gördu ne şekilde ohoo
Yakın erkek arkadaşım sevgilisini başka bir çocukla yatakta kucak kucağa bastı
Ooo.
İyki sen basmadın 🙄😃
Sevgilisini yakaladığı elemanı s.. mesi lazım. Başka türlü geçmez.
O nasıl olacak 🤣
Onu da o bulsun
Erkek erkeğe o iş olmaz
Miss gibi intikam. Bi de videoya alırsa elemanı mahveder
O olayı hiç bilmiyor gibi davran yani hiçbir şey yapma kendi haline bırak
Kendine saygısını hatırlaması lazım
Gördüğüm en doğru cevap bunu ona hatırlatmam lazım
Değmeyen kız sevmiş
aldatmasındalki temel faktör ne
Hiç bilmiyoruz kızın eskiden beri arkadaşıymış ama yakın değilmişler
olabilir böyle şeyler
Sende ona ver bak nasıl unutuyo. Bunarada ciddiyim
Yok artık ya olmaz öyle ama
Neden olmasın? Bak şimşekler cakacak beyninde bşrden sokul sarıl ona teselli ederken kokunu hissettir. Sonrada boynundan öp onu. O an zaten bi hoş olacaktır. Meral etme o seni hayallerinde coktaaaan götürmüştür. Bak nasıl yumuluyo sana
Yok yaa ben yapamam kankam o benim
Ya bırak şimdi bakireyim dersen peki derim ama değilsen kanka diye kasma kendini. Oda bak nasıl unutuyo anında sevgilisini. Dürüst ol ikimizde gizliyiz burada, dediklerimi bi an bike düşünmedin mi nasıl olur diye
Bakireyim tabiki de kendimi eşime saklıyorum sadece
Ama o halini görünce onun kötü oluyorum nir de öyle sarılıyor bana içimin çekerek ağlıyor
Ohoo fırsattan istifade. Sarılması bahane cok safsın. Anlıktır bu işler yarın seni seviyorum derse sasırma haa
Valla o an içim gidiyor sıkı sıkı sarılıyorum ona da haberi yokkkk 🥹
Sana yemin edebilirim o an oda dudaklarına yapışmayı deli gibi istiyor
Neden bana o zaman iyi ki benim kardeşim gibisin hep yanımdasın diyor 🤣
Ya bak anlamıyosun bu işlerden erkekler bankadan anlamaz. Senle dediğin gibi sarıldıysa dikkat etseydin dimdik olmuştur o
Bankadan mı anlamaz 😁 ç
Bi daha sarılırsa dikkat edicem ya da ben omuzuna yatıcam arabada film izlerken tepkisini kontrol edicem
Kankadan anlamaz şaşkın 😅
Arabada film izliyosunuz demek. Ya bak sen kadınsın biraz silahlaronın farkına var evet dikkat et ona bol bol temas et nasıl kalkacak. Kacamak balıs at kalkana. Sen akıllı olursan erkeğin aklını alırsın bunu bil sesin bile yürüyüşün bile eritir
Çok zor bir durum ama alışıyor insan
Hemde nasıl zor hep ağlıyor yanımdaykn yalnızda bırakamıyorum onu
Getir getir.
Ney
Arkadaşını bana
Ne yapacaksınız ki
Sohbet ederuk
Lunaparka gideruk
Çay içeruk
Hamsili pilav yeruk
Hamsi çorbası iceruk
Hamsi buglama yeruk
Hamsi tava yaparuk
Hamsi ızgara yaparukk 🤣🤣🤣
Ooo abi harikasın yaaa ama aktiviteler aklımda bulunsun bunları yaparız beraber onunla kafası dağılsın diye
Onlada yakalansın
Kimi
Kapiyi kitlemek zor mu gelmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, gerçekten çok üzücü bir durum bu. Arkadaşının yaşadığı acıyı hafifletmek senin desteğine ve anlayışına bağlı. Onu dinle, duygularını paylaşmasına izin ver, yanında olduğunu hissettir. Ona “her şey geçecek” demek yerine, acısını anladığını belli et. Belki birlikte dışarı çıkıp kafasını dağıtarak biraz enerji toplayabilirsiniz. Ayrıca gerekirse profesyonel bir destek alması konusunda cesaretlendirebilirsin. Unutma, bazen sırf yanında olman bile onun için çok kıymetli 🫶.
Ne demişler; üzümü beraber yeriz ama çekirdeğini de birlikte çıkarırız. Desteğin çok önemli! 😉