Cinsel Yaşam F. ckbadinize duygu besler misiniz kıskanır mısınız onu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Başınıza geldi mi hiç Güncellemeler7 ay Güncel F. ckbadinize duygu besler misiniz kıskanır mısınız onu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Kıskanıyorsan duygusal bişeyler hissediyorsun demektir 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Öyle bişey varsa aşk vardır ya da bağlılık geçmiş olsun olmadı olmaz olacağınıda sanmam 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 7 ay abi millet ne faal ya f*ckbuddy'niz mi var sizin dhflgkhdf ben mağaramda çay içmeye devam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Kiskanmam ama baskasiyla sevismesini de kabul etmem 0 21 Yorumla Soran 7 ay Mesela ona biri ilanı aşk etse sevse evlilik teklif etse vs böyle durumlarda tepkin ne olur Yorumla Cevap sahibi 7 ay Karismam hayatina. Onunla seks yaparsa benle yapamaz bitiririz Yorumla Soran 7 ay Hiç duygun olur mu ya da zamanla birşeyler. O çok aşık olsa sana Yorumla Cevap sahibi 7 ay Bastan duygusuz basladiysak cok zorCok fb oldu bugune kadar benim. Bana asik olanlar oldu ama ben olmadim Yorumla Soran 7 ay Şöyle düşün. Kızın ilkisin senden önce öpüşmemiş bile seni çok seviyor sürekli tatlı yemek vs yapmaya çalışıyor sana Yorumla Soran 7 ay orada mısın Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ilkini fb ye mi verdin Yorumla Soran 7 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 7 ay Daha buyuk hata yapilmazdi.Baska biriyle tanisinca sakin bunu soyleme Yorumla Soran 7 ay Böyle bir kızı sevmez mi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yani seni neden kullanmak istedi peki ciddi olabilirdi Yorumla Soran 7 ay Ben duygusallığa uzağım duygular bana uzak dedi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Iyi de bekaret verilmezki boyle birineHadi zevk icin baslasan seni anlarim sonradan asik olunur vs ama bu yaptigin buyuk bi yanlis Yorumla Soran 7 ay Benim daha önce hiç sevgilim olmamıştı beni sevecek diye düşündüm Yorumla Cevap sahibi 7 ay ImkansizBence ondan kurtul ssni sevenle yap Yorumla Soran 7 ay İmkansız seven olmuyor Yorumla Cevap sahibi 7 ay Neden olmasin yas kac senin Yorumla Soran 7 ay 26. Yorumla Cevap sahibi 7 ay Tam yasindasin mutlu olmayi hakediyosun bence kurtilmalisin Hangi sehirdesin Yorumla Soran 7 ay boş ver sıkıntılı şeyler Yorumla Cevap sahibi 7 ay Psikologum o yuzden sordum Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Kadınlar bu duruma daha yatkın olabiliyorlar. Erkekler de biraz daha duruma uygun davranıyor 0 8 Yorumla Soran 7 ay Sonuç ne oluyor Yorumla Ruhsuz27 7 ay Sonuç kadın duygusal olarak yükseliyor erkeğinde durumu yönetmesi ile ilişki devam ediyor. Ha yok yönetemezse çatışma ve son. Yorumla Soran 7 ay Erkek duygu besler mi kıskanır mı falan Yorumla Ruhsuz27 7 ay Duygu muamma kıskançlık olacaktır Yorumla Soran 7 ay Kıskanmak da bir duygu. Umarım olur Yorumla Ruhsuz27 7 ay Olumluya yormadan hareket etmek gerek naçizane Yorumla Soran 7 ay Teşekkür ederim en iyisi ayrılmak Yorumla Ruhsuz27 7 ay Rica ederim. Nasıl mutlu olacaksan öylesi Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet beslerim. Duygusal bir şey olmadan birlikte olmam zaten 0 4 Yorumla Soran 7 ay Bu bahsettiğim durumda duygu yok Yorumla bidenemeli 7 ay Duygu besler misin dedin ama Yorumla Soran 7 ay İşte bunlar duygusuz başlıyor sonra döner mi iş Yorumla bidenemeli 7 ay Döner Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Sorunun kategori muq 0 4 Yorumla Soran 7 ay Ahahahahahahha yaaaaaa Yorumla FecriBey 7 ay Ama sanırım aşık bile olup Kars sevda yolları düşerdi bana Yorumla FecriBey 7 ay Kara * Yorumla Soran 7 ay Bana düştü Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır benim için canlı bir şişme bebek 0 1 Yorumla Soran 7 ay Kırıcı bir yorum Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. çok beğenme olmuşsa olabilir sevosta dönüşebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay maalesef yaşandıçok geç kaldın köprüden önceki son çıkışı kaçırmışsın 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kıskanmam fantaxi bilr yaparix 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Buslamdım ki hiç f. b. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Adam olduğum için o yollarda degilim 0 0 Yorumla
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Maalesef evet 0 3 Yorumla Soran 7 ay Sonuç ne oldu peki Yorumla 10dansonra11 7 ay Hüsran Yorumla Soran 7 ay Lütfen biraz daha bahset ben çok fena kapıldım kalbim kırılıyor artık dönmeli miyim bu yoldan Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç olmadı 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. beslemem ya 0 0 Yorumla
Rüyai_Tabir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 7 ay Kıskanma olmaz 0 12 Yorumla Soran 7 ay Mesela biriyle olsa biri onu sevse falan Yorumla Rüyai_Tabir 7 ay Çok süper olurrrrrrrrrrr Yorumla Soran 7 ay O derece umursamıyorsun Yorumla Rüyai_Tabir 7 ay Umursarım ama sıkmam :) Yorumla Soran 7 ay Kötü Yorumla Rüyai_Tabir 7 ay Karın değil, F*c bady. özgür olmamaı lazım değil mi? Yorumla Soran 7 ay Bence güzel kardeşim olur ama Yorumla Rüyai_Tabir 7 ay Ama ; :( ? kelimeler burada kısıtlı galiba :( Engel geliyor yazarsak değil mi :( Yorumla Soran 7 ay Kötü bir şey sonuçta seviştiğin kadın Yorumla Rüyai_Tabir 7 ay Haklısın ama kadın dediğin en değerli dir Yorumla Soran 7 ay Ben iklimi buna verdim beni sevmiyor hiç Yorumla Rüyai_Tabir 7 ay Aaaa ben onun yerinde olsam köle olurdum sanaAsla bırakmazdım seni Yorumla
Özgeeeeeeeeeeeeeee Takip Et Xper 4 Yaş: 20 7 ay Ben beslerim ya 1 1 Yorumla Costantinnn 7 ay Sen ne yapacaksin FB yi ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kıskanıyorsan duygusal bişeyler hissediyorsun demektir
Öyle bişey varsa aşk vardır ya da bağlılık geçmiş olsun olmadı olmaz olacağınıda sanmam
abi millet ne faal ya f*ckbuddy'niz mi var sizin dhflgkhdf ben mağaramda çay içmeye devam
Kiskanmam ama baskasiyla sevismesini de kabul etmem
Mesela ona biri ilanı aşk etse sevse evlilik teklif etse vs böyle durumlarda tepkin ne olur
Karismam hayatina. Onunla seks yaparsa benle yapamaz bitiririz
Hiç duygun olur mu ya da zamanla birşeyler. O çok aşık olsa sana
Bastan duygusuz basladiysak cok zor
Cok fb oldu bugune kadar benim. Bana asik olanlar oldu ama ben olmadim
Şöyle düşün. Kızın ilkisin senden önce öpüşmemiş bile seni çok seviyor sürekli tatlı yemek vs yapmaya çalışıyor sana
orada mısın
Ilkini fb ye mi verdin
Evet
Daha buyuk hata yapilmazdi.
Baska biriyle tanisinca sakin bunu soyleme
Böyle bir kızı sevmez mi
Yani seni neden kullanmak istedi peki ciddi olabilirdi
Ben duygusallığa uzağım duygular bana uzak dedi
Iyi de bekaret verilmezki boyle birine
Hadi zevk icin baslasan seni anlarim sonradan asik olunur vs ama bu yaptigin buyuk bi yanlis
Benim daha önce hiç sevgilim olmamıştı beni sevecek diye düşündüm
Imkansiz
Bence ondan kurtul ssni sevenle yap
İmkansız seven olmuyor
Neden olmasin yas kac senin
26.
Tam yasindasin mutlu olmayi hakediyosun bence kurtilmalisin
Hangi sehirdesin
boş ver sıkıntılı şeyler
Psikologum o yuzden sordum
Kadınlar bu duruma daha yatkın olabiliyorlar. Erkekler de biraz daha duruma uygun davranıyor
Sonuç ne oluyor
Sonuç kadın duygusal olarak yükseliyor erkeğinde durumu yönetmesi ile ilişki devam ediyor. Ha yok yönetemezse çatışma ve son.
Erkek duygu besler mi kıskanır mı falan
Duygu muamma kıskançlık olacaktır
Kıskanmak da bir duygu. Umarım olur
Olumluya yormadan hareket etmek gerek naçizane
Teşekkür ederim en iyisi ayrılmak
Rica ederim. Nasıl mutlu olacaksan öylesi
Evet beslerim. Duygusal bir şey olmadan birlikte olmam zaten
Bu bahsettiğim durumda duygu yok
Duygu besler misin dedin ama
İşte bunlar duygusuz başlıyor sonra döner mi iş
Döner
Sorunun kategori muq
Ahahahahahahha yaaaaaa
Ama sanırım aşık bile olup Kars sevda yolları düşerdi bana
Kara *
Bana düştü
Hayır benim için canlı bir şişme bebek
Kırıcı bir yorum
yok sadece işimizi görüp ayrılıyorduk
Sırf bu olmasın diye jigolom var
çok beğenme olmuşsa olabilir sevosta dönüşebilir.
maalesef yaşandı
çok geç kaldın köprüden önceki son çıkışı kaçırmışsın
Kıskanmam fantaxi bilr yaparix
Buslamdım ki hiç f. b.
Adam olduğum için o yollarda degilim
Maalesef evet
Sonuç ne oldu peki
Hüsran
Lütfen biraz daha bahset ben çok fena kapıldım kalbim kırılıyor artık dönmeli miyim bu yoldan
Hiç olmadı
O nedir
hayır asla
beslemem ya
Kıskanma olmaz
Mesela biriyle olsa biri onu sevse falan
Çok süper olurrrrrrrrrrr
O derece umursamıyorsun
Umursarım ama sıkmam :)
Kötü
Karın değil, F*c bady. özgür olmamaı lazım değil mi?
Bence güzel kardeşim olur ama
Ama ; :( ? kelimeler burada kısıtlı galiba :( Engel geliyor yazarsak değil mi :(
Kötü bir şey sonuçta seviştiğin kadın
Haklısın ama kadın dediğin en değerli dir
Ben iklimi buna verdim beni sevmiyor hiç
Aaaa ben onun yerinde olsam köle olurdum sana
Asla bırakmazdım seni
Ben beslerim ya
Sen ne yapacaksin FB yi ya
Hiç olmadı olmazda