Bakireliğim gitti, cok kötü hissediyorum. Ne yapsam düzelirim antidepresan mı kullansam unutmak için
Cevabın nedir?
Sana simdi ben seni her turlu kabul ederim. Yok bana ulas bir yol buluruz. Benimde basima gelmisti sevgilim boyle oldu bir yol bulduk diyenler cok olucak. Hepsi belki verirsin diye dusunuyorlar yazma hicbirine..
onlarin disinda birde. Ahlak bekciligi yapanlar olacak. Asil bozulanlar onlarin karakterleri. Onlara da hic aldiris etme. Bir cocukluktur olmus yapilcak birsey yok takma kafana...11 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağol :(
En İyi Cevaplar
Bir tanecik hayatin var hanimefendi. O hayati yanlislarina pisman olarak tuketme. Bu seninle Allah arasinsa tobe edersin cidden kalpten temizlenirsin Allahta seni alacak kisiye insallah bunu sorun etmeyecek hissiyati verir. Ne yapalim olmus bir kere kisacik omrunu dusunerek gecirme hatalarindan ders al ama hatalarini gecmiste birakmayi bil
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız tövbe edicem. Ama kendimi çok günahkar hissediyorum:(
- +1 yıl
Hatalar elbette insanlarin ruhlarinda pismanlik ve hissiyatlar birakir. Gunahkar hissedin hatali hissedin ama asla affedilmem hissine kapilmayin. Siz kocaman bir bireysiniz. Zevkleriniz duygulariniz yetenekleriniz hayalleriniz idealleriniz aileniz sevenleriniz ve sorumluluklariniz var. Bu kadar cok şeye sahipken bir hata yapmaniz sizce sizin gibi koca bir bireyi silebilir mi? Bence hayir. İnsanlara bakmayin siz cogu daha gunahkardir ama namus bekcisi gibi size ahkam keser. Umarim en kisa zamanda toparlanir ve yolunuza bakarsiniz. Tek onerim ise hatalariniz yuzuden kendinizi silmeyin ama ders almasinida bilindir.
+1 yılBende çok kötü olmuştum 6 yıl boyunca atamadm üstümden bunu
sakin olan oldu diye her sevgilinle ilişkiye girme
büyük ihtimal şu an kendini kirlenmiş iğrenç kimsenin sevmeyecegi biri olarak görüyorsundur
buda anca birinin seni gerçekten sevdiğinİ görünce geçecek
ama dikkatli ol bundan kimseye bahsetme kullanırlar113 Yorumla
Soran+1 yılBana yardımcı olur musun lütfen? İlerde evleneceğim kişi beni böyle kabul eder mi bilmiyorum ondan çok korkuyorum
- +1 yıl
Oncelikle şunu anlataym benim isteyerek olmamıştı zorla oldu kimseyede birsey diyemedm ve seni çok iyi anlıyorum sen yine şanslSn şu an burada bu konuyu birileriyle paylaşms oldun. Ben birtek kişiye bile birsey diyemedm. O kadar kötü durumdydm ki psikologa dahi gidemedim onun bile beni kullanacağını düşündüm. Bu kadar kötüydm yani. Hergün kendi kendimi yedim kendimı suçladım. Erkek arkadaşlrm bu bunalım yüzünden hicbirsey düşüneMdm ve salak gibi kendimi kullandrdm. Çok içtenlikle ettiğim tövbelerm oldu. Ölmek istedim hergün. Kimse beni sevmeyeck diye düşündüm. Ben maneviyatı yüksek bir insanım tek hayalim mutlu bir evlilikti ve hergün dualar ettim Allahım hakkımda hayırlısını ver dedim. Hiçbir zaman evlenecek olduğum kişiyi kandrmayı düşünmedim , beni böyle kabul etsin istedim gerçekten sevsin istedim. Hep böyle dualar ettim
- +1 yıl
Birgün bana görücüye geldiler ben istemedim gelmelerinı ama bir şekilde geldiler ve ben çok etkilendim gerçekten tam hayalini kurduğum insan karşıma çıktı çünkü. Hemen direk söylemedim. Çünkü karakterime güveniyorum. Önce Beni tanımasını istedim ve bir hafta birbirimizi tanıdık sonra aldım karşıma konuştm böyle böyle oldu dedim. Sana dürüst olmak istedim dedim yoksa bunun bir sürü çözümü var. Ve biliyormusun hiç sorun etmedi .
Çünkü ben ona dürüst oldum.
Sende dürüst ol ve bir daha böyle birşey yapma seni çok iyi anlıyorum kadere inan. Herkesin kaderinde var birisi. Yüce Allah herkese denginİ verir. Dua Et. Tövbe et bir daha yapma insanoğlu hata yapar önemli olan ders almak - +1 yıl
Evet olan oldu giden geri gelmez yapacağın tek şey bunu tekrar etmemek
emin ol psikolojinİ bozmn çözüm değil ben yaşadım hiçbir işe yaramaz kendini boşuna yıpratrsn - +1 yıl
@master06 yalan söyleyip kocasını kandırsin mı yani? ömür boyu nasıl yüzüne bakacak acaba eşinin. Sana böyle yapılsa hoşuna gider mi
Soran+1 yılÇok sağolun şu an iyi oldum. inşallah Allah karşıma hayırlı birisini çıkartır
- +1 yıl
Iyi ol canım tamam mı sonuçta geri gelmeyecek.
Bir daha yapma ama kendin için. - +1 yıl
burada yapılan hakaretleride dinleme burdakilern %90sınn kendine Hayri yok gelip caka satıyorlar yaşamyn bilemez
Soran+1 yılBir daha yapmam zaten yardımın için Sağol. Yasamadikları için sapma sapan konuşuyorlar zaten burada
- +1 yıl
@uykucuşirinnnn kardeşim yuvası yıkılmaması için gerekirse söylemeli.
Bana gelince benim böyle bir takıntım yok neden kanamadı diye soracak kadar cahil biri de değilim. Çok şükür. - +1 yıl
Rica ederim canım
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok @master06
ne diyim bilmiyorum en başından düşünmeli ve kendine güvenmiyorsan onla yalnız bir ortamda kalmamalıydın bile. benim sana tavsiyem oku ve meslegini eline al yine evlenirsin ama 30yaşında felan evlenebilirsin ozaman bakirelik aramazlar diye düşünüyorum
33 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaş mı?:((
- +1 yıl
tatlım erkekten erkegede degişir evlilik durulmak mutlu bir yuva kurmak için yapılır hayatının erkegini bulursun felan yabancı filmlerde görüyorsundur her türlü fantaziyi yapıolar ama sonra evlenedebiliyorlar türkiyedede böyle erkekler var neden diceksin bir erkek çok fazla kızla yatmışsa bakire bir kız istemez buna hakkı yokturr ama hiç bir kızla yatmayan erkekler bakire bir kızla evlenmek ister genellikle bu böyledir istisnalarda var tabi evliligi çok çok istiosan keşke kızlıgını vermeseydin o çocuk seni terkedip gidermi yoksa gitmezmi orası bilinmez
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
83Cevap
Yaff gezer dolasir gelir dert ettigin seye bak..
Kaldiramayacagin yukun altina girmemeliydin.. Girdiysen ardinda durmalisin... anlik tercihler insanin tum yasamini etkileyebilir.. benden sana tavsiye!! 3-5 kere konustugun birine bunu soyleme.. isler ciddiye bindiginde ise mutlaka soyle.. ne kendinle oynat! Nede milletin duygulari ile oyna..20 Yorumla
+1 yılHe a*k verin verin zevki yaşayın sonrada gelin buraya "Çok pişmanım napmalıyım. s.. s. s." ne halin varsa gör. O seni beceren kisi seni birakinca gorursun o zaman.
61 Yorumla
Soran+1 yılOfff
güle güle arkasından bir su dök artık önceden düşünmek gerekiyor bazı şeyleri yaptıktan sonra pişman olmak herşey için geç kalmaktır... ama yapacağın başka birşey yok seni kim alırdan çok tövbe ette allah affetsin
14 Yorumla
Soran+1 yılAmin zaten onun yükü de var üstümde..
Soran+1 yılOlan oldu bişey yapamam artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan olmuş, geriye dönemeyeceğimize göre şuandan itibaren doğru olanı yap. Öncelikle tevbe et gerçekten pişman olarak, yürekten samimi şekilde tevbe etmelisin. İlerde ciddi düşündüğün biri olursa da erken zamanda söyle durumu, aksi takdirde birini kandırmak da kul hakkına girer çünkü. En azından hatanı fark etmişsin, bu da birşeydir.
00 YorumlaYapacak birşey yok hayatını kurtarmaya bak böyle baskıcı bir toplumda
110 Yorumla
Soran+1 yılAilem çok baskıcı ve sıkı zaten
- +1 yıl
Kapalı mısın
- +1 yıl
Yok soran kız
Soran+1 yılKapalı değilim sadece aile ortamım böyle
Soran+1 yılEvet her şey baskıdan oluyor
- +1 yıl
@cananece yani anne babanin kizinin namusunu dusunmesi sucmu oluyor veya k7zinin namusunu dusunmesi baskucilikmi oluyor yaziklar olsun yaa bu toplum nasil boyle bozulmuş anlamiyorum ozgurlugu bakireliği vermek evlenmeden baskalarinin altina yatmakmi zannediyorsunuz yaa zaten batinin istedigide bu sizin gibilerde batiya ozenip 18 yasina gelunce bakurelikten kurtul ve ozgurles rahatla oh ne guzel braz insan olun insan
- +1 yıl
Hahahha sağolasın mahalle abisi :) normal yetiştirmek var baskıcı yetiştirmek var farkları öğrende gel neyin doğru olduğunu öğrende gel. Toplumda umrumda değil herkes birbirine çamur atma peşinde kimse kendisinin ne b. k olduğuna bakmıyor. Bakire olmamak gelen geçenin altına yatmakta değil neyin ne olduğunu bilmeden konusuyorsun fikirlerimide bilmeden seni ilgilendirmez neyin doğruluğu yanlışlığı. Öğrenmişsiniz batılaşmada batılaşma. Zar yüzünden giden canlardansa yaşasın batılaşma. Canınız cehenneme
Deliği çimentoyla kapat (; aklına sokayım aklına. Bir heves için düştüğün duruma bak. Geçmiş olsun aplam benim.
12 Yorumla
Soran+1 yılEsas ben senin aklına sokayım
- 00 Yorumla
Yapacak bir şey yok çok takma kafana herşeyi anlatırsan seni kabul edecek insanlar var dürüst olmak iyidir
22 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olmak zorundayım zaten
+1 yılhelal olsun koçum aslanım
erkeklere böyle deniyor. sana da helal olsun. olmuş bitmiş bişey için de üzülme12 Yorumla
Soran+1 yılAynen onlar yapınca erkek oluyorlar, biz yapınca or*spu
- +1 yıl
O kişinin karakterine kalmış bir kere biz neden yapmıyoruz kaç kere götürmeye çalıştılar kaç kere zinadan döndük elbette her düşüncede insan var ama temennim bu tip kızların bana denk gelmemesi Allahım inşallah bu tip kızlarla benim kalbimi birbirimize bağlamaz
peki neden yaptın bunu sonrasını hiç mi düşünemedin sen seni zorladılar mı yoksa
023 Yorumla
Soran+1 yılKimse zorlamadı ama sevdiğim biri de değildi
Soran+1 yılEvet sevmediğim biriyle oldu
- +1 yıl
Sana nediyelim biz ya beni sinir ettin yani ama en sevmedigim bir seydir bu olay yazik gunah degol mi peki yaw benim anlamdigim seyde su sen bu sitede takiliyorsun ve bununlan ilgili o kadar cok soru goruyorsun ama nedense gordugun halde algilayamamissin gitmissin bu halti yemissin yani cok buyuk yanlis bir sey yapmissin ve de gunaha girmissin gecmis olsun nediyelim aslinda benim gelip senin o bacaklarini kirmam lazimda ya neyse bir de son pismanlik hic bir ise yaramaz
Soran+1 yılHata yaptım biliyorum, pişmanım. Tovbe edicem
Soran+1 yılİnşallah kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
Eee olacagıbuydu zaten ne bekliyordun ki sen sana zunu soyleyim kizlik zarinin hic bir onemi yok fidip istersen diktirebilirsin geri ama bunu yapmayada gerek yok sadece duzgun gercek ol yeter evlenecegin kisiyede soylersin anlatirsin ben boyle boyle gerizekalilik ettim diye kabul eder o da ha kabul etmeyedebilir onu bilemem eger bu da onceden boyle naneler yediyse zaten kabul eder kabul etmeme gibi bir durumu yok sevdikten her sey olur yaptigin yanlis bir seydi hangi kafaylan yaptigini bilmiyorum ama olan olmus artik pisman olsanda fayda etmez bundan sonta boyle naneler yemezsin artik bir de ee ailene filan soyledin bunu
Soran+1 yılAileme söylersem babam beni öldürür.. kimsenin haberi yok ve diktirmem
Soran+1 yılYok kaçırmam zaten yoksa biterim..
Soran+1 yılOlan oldu artık:/
Soran+1 yılNeden yaşamakla hata yaptın, ne oldu?
Soran+1 yılBenim de ailemle ilgili birsuru sorunlarım var, zor dönemler gecirdik. Anlatmak istersen dinlerim ama istemezsen zorlamam
Soran+1 yılİstersen mesaj atabilirim, dinlerim seni
Soran+1 yılOlmam
+1 yılSen herseyden önce bir insansin. bir et parcasi senin degerini belirlemez unutma.
30 YorumlaAntidepresan kullan evet.
Ama "bakireliğin gittiği" için değil30 Yorumlaantidepresanlar zararlı ilaç tiplerinden mevlam yardımcın olsun hem çok büyük bir günah altına girmişsiniz hemde tehlikeli bir iş uamrım korunmuşsunuzdur bari
015 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Cok büyük günah işledim biliyorum
Soran+1 yılAnlık oldu. Izin vermemeliydim, suç bende
Soran+1 yılBilmiyorum. Belki de meraktan olmuştur çok pişmanım
Soran+1 yılNormal arkadaşım
Soran+1 yılŞanslı mı :/tabi ona bişey olmadı olan bana oldu
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılPeki
+1 yılalt tarafı tuvalet eğitiminden önce vajinayı koruyan bişi takma ne önemi var ki
217 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kirlenmiş hissediyorum tövbe edicem
- +1 yıl
o senin tercihin sevmediğin biri ile mi yaptın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
zorladı mı yoksa?
ya da neden kabul ettin?
Soran+1 yılZorlamadı beni
- +1 yıl
istedin ama sevmediğin biriydi yani şehvet anında yaptın şimdi de pişmansın
doğrumu anlamışım?
yinede takma bence ;)
istersen yaz özele dha ayrıntılı konuşalım
Soran+1 yılPişmanım evet bir anlık oldu
- +1 yıl
daha ayrıntılı konuşmak istermisin?
Soran+1 yılBurdan olmaz mı?
- +1 yıl
ya herkez görüyo bu konuşmayı ayrıntılı konuşulmuyo
Soran+1 yılÖzelden yazamam maalesef:( yinede sagol
- +1 yıl
ozaman burada devem edelim
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
peki nasıl ikna etti ki
Soran+1 yılAnlık oldu
- +1 yıl
kaç kere yaptınız
anal falan da yaptınız mı
Soran+1 yılSenin amacın farklı yazmıyorum
+1 yılBenim anlamadığım yer sen bunu kendin isteyerek yapıyorsun sonra bakireliğim gitti diye burada ağlıyorsun? Salak dedim ve geçtim bu soruyu da sıradakii
00 Yorumla
+1 yılYa nolcak boşver seni isteyen bir zar için isticekse hiç istemesin daha iyi. Kötü bir olaydı benim için diyorsanda bir psikoloğa gorunmen çabuk atlatmanı sağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmazki ömür boyu vicdan azabıı çekecen kocan anlıcak seni babana götürse hattta al bu ikinci el olmuş dese babanın dünyası yıkılır düşünsene niye yaptın kimle?
18 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce söylerim zaten ama eğer birisi beni bu yüzden bırakırsa dünyam yıkılır, hem manevi yönden de çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılbana sorarsan bırakır walla 2 milyara diktiriyolar biliyosun dimi cerrah paşada ! ama onunlada kendini kandırırsın vicdanın peşini bırakmaz :( evlenmeden önce söylerim diyosunya okadar basit değil o işler seni rezil ederler
Soran+1 yılNe gibi rezil ederler? Kullanırlar dimi beni:(
Soran+1 yılSevdiğim insanı kandırmak istemem. Bastan söylemek en iyisi yoksa sonradan daha kötü olur
Cevap sahibi+1 yılailene söyler ailesine söyler evleneceğin kişi işte bu kız kirli falan diye ben de öyle yaparım açıkçası
bide bakirelin gitmişde ya hamile kalırsan bide onu düşün önlem aldınmı?
Soran+1 yılKorunmadık. Peki kız sana baştan söylerse bakire olmadığını kabul eder misin onu?
Cevap sahibi+1 yılbende yapışsam öyle bişey kabul ederim ama ben bakireysem bakire kız benim hakkım ! :)
korunmadıysan hamile kalma ihtimalin war
Soran+1 yılHamile kalmam umarım
yuh be hiçmi aile terbiyesi almadın l*n ayıp be bide gelmiş burada kızlığım gitti diyosun deyyus :)
20 YorumlaZevkini siz sürün cefasını alan levuk çeksin çokta fifi vermeseydin kızdım anasını satayım düzgün yzarsam bundan sonra gay olayım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl50 YorumlaGidenin arkasından ağlamak geri döndürüyorsa şu an dünya 107 milyar insanla dolmuş olacaktı..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım ben:(
Nie dert ediyorsun. isteyerek sevismedin mi? Haa biri zorla yaptiysa polise basvur hemen. ama öteki turlu dert etmek yersiz
01 Yorumla
Soran+1 yılZorla olmadı
Unutamıcan. Gitti artık.
Son pişmanlık neye yarar diye başlıyor şarkı...01 Yorumla- +1 yıl
Ha ha adamsin ya
+1 yılCanı sıkılmıştır belki gezmeye felan gitmiştir. Bekle canım kafesin kapısını açık bırak muhakkah dönecektir :)
00 Yorumla
+1 yılson pişmanlık fayda etmez b*k vardı nefsine hakim olamayacak al işte şimdi mutlu musun nefsine hakim olmadığın şeytana uyduğun için
00 YorumlaKendi düşen ağlamaz salak mısın nesin napsam diye bide konu açmış şimdi kendini birine yamamaya da çalışırsın sen
02 Yorumla
Soran+1 yılBen burada kendi kendimi yamamaya çalışmıyorum yaptıklarımdan dolayi pişman oldum ve kendimi kötü hissediyorum sadece bu.
+1 yılYaw arkadaş tamam yaptin da seni seven senle mi evlenecek zarla mi evlenecek bosver gitsin yaw taktiginiz seye bakin.
00 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aklın sonradan gelmiş başına da olan olmuş boşver artık
011 Yorumla
Soran+1 yılBosvermek kolay değil beni kim böyle kabul eder ki?:((
- +1 yıl
Seni o hale getiren g... t nerede?
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBilmiyorum yaa
Soran+1 yılBende bilmiyorum kendimi ama iyi değilim
Soran+1 yılPsikoloğa gidicem
senın umrunda degılkı gitti bızım ne dıye umrumuzda olsun? :)
00 YorumlaGiden gitmiş artık antidepresan geri mi getirecek boşver.
00 Yorumla
+1 yılinsan kaldıramayacağı şeylerı yapmamalı:(olan olmuş. toparla kendını. düşünmenın faydası yok.
00 YorumlaSu gibi gidip, su gibi dönmesi adına..
giderken keşke arkasından bir maşraba su dökseydin00 YorumlaÖlenle ölünmez , gidenle gidilmez. Yapıcak bişey yok devam..
00 Yorumla
+1 yılertesı gunu hapı kullan zararın neresınden dönersen kardır.)
10 YorumlaVermeden önce bir sorsaydın belki vazgeçirirdik :)))
00 YorumlaNe antidepresanı ya bunun için saçmalama abartma bu kadar
00 Yorumlaevet unutmak ıcın antıdepresan kullanma fıkrı yuzunden bakırelıgının gıtmesını normal karsılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolan olmus takma caresıne bakalım burdakılere bakma hepsı ahlak bekcısı
021 Yorumla
Soran+1 yılAynen ahlak bekçisi kesildiler
Cevap sahibi+1 yılsana ulassam cozerı bu ısı bır kac arkadasımın basına geldı bu durum olan oldu takma onemlı olan sonrası
Soran+1 yılBurdan yardımcı olabilir misiniz? Onlar nasıl oldu anlatır mısın, ne yaptılar sonrasında?
Cevap sahibi+1 yılolurum duzeleceksen neden olmasın ama uzun benım ıcın sorun yok
Soran+1 yılÇok sağol anlatır mısın simdi
Cevap sahibi+1 yılhaklısın @pabuc_34
@soran kac gun oldu peki
Soran+1 yıl1 hafta filan oldu hep düşünüyorum kendimle hesaplaşıyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılanladım bak sımdı sunu unutma kendınle hesaplasmayla dusunmeyle etmeyle bır yere varamazsın
Soran+1 yılVaramam ama aklımdan çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılneden?
Soran+1 yılKötü hissediyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyasın kac
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılcok bos zamanın var mı ondan mı sureklı dusunuyosun
Soran+1 yılBoş zamandan değil unutamiyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılaklındakılerı soyle burdan anca unutamıyorum dıyosun sebep ne
Soran+1 yılAilem baskıcı ve beni kabul eden olur mu böyle
Cevap sahibi+1 yılanlasıldı sımdı ulas bana cıkacam ben sonra yıne konusuruz gızlıden cıktım
Soran+1 yılYok sağolun
Cevap sahibi+1 yılsenden bısey olmaz by
+1 yılNasıl gitti? Ne oldu anlat bakayım.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi isteğimle oldu ama benim ailem çok tutucu yani ilerde evlenecegim kişi beni böyle kabul etmezse bir de çok kötü olur
- +1 yıl
Dur hemen Telaş etme. Belki ileride sorun çıkmaz. Kafan bu konuyla çok meşgulse kendini toparlayamıyorsan bir psikoloğa git il versin ama o da soracak tabi neyin var diye. Kadın psikoloğa git o anlar seni.
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim en iyisi psikoloğa gitmek
+1 yılNormalde keyif sigarası yakman gerek =/
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(25-29)+1 yılhobiler edin, ilaç fayda etmez. önemli olan zihni düşüncelerden arındıracak aktiviteler yapmak.
00 Yorumla
+1 yılUnutsan nolcak ki giden gitmis, isteyerek mi oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim biri yani aşık olmadığım biriyle oldu
- +1 yıl
Zorla mı oldu yani , gerci zorla olsa bakireligim gitti degil tecavüze ugradım yazardın , bir anlk nefsine kurban gittin desene , yasın kac
Soran+1 yılEvet anlık oldu işte...18 im
- +1 yıl
Yapacak bisey yok senin korkun cevre baskısı, dua ette hamile falan kalma bari. Artk derslerne mi bakarsın isine gücüne mi aklnı basına al hatandan ders al gercek bir sevgi yasarsın iyi sadık biri olursun zaten bunlar daha önemli karsndaki de sever güvenrse anlatrsın olayı
Ne Yaptın'da Gitti. . .
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapılır sence
Soran+1 yılÇok komik
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. paket açılmış artık istediğin gibi kullan :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşkaları da beni kullansın öyle mi
Soran+1 yılPeki
Geçmiş olsun
Evde kaldın142 Yorumla
Soran+1 yılYeter ya dalga geçmeyin. Eşiniz bakire çıkmasın da o zaman görün siz
Ya manyak misin? Aldigin zevki düşün salla gitsin
10 YorumlaSen artık bir karı oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılOffffffff
+1 yılooovvvvvvv nappptınnn seeennn :OOO://
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım
+1 yılHadi bunu kutlayalım 🎉🎉🎊🎊🎊🎉🎆🎆🎆
05 Yorumla
Soran+1 yılHA HA
- +1 yıl
Lem hem yapıyorsunuz hemde pişman oluyorsunuz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz 😎
Soran+1 yılİlerde kullanılmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Kullanılacaksın hemde haddinden fazla
Soran+1 yılOff:( kullandırtmamaya çalışıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünyanın sonu değil git bir çikolata ye benden
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
Cevap sahibi+1 yıltabi komik patlattılar mı seni :D
Soran+1 yılYeter.
+1 yılYaparken yap sonra gitti ah vah çek
00 Yorumla
+1 yılamaaan bosver artık 2-3 kızsın... zevk almaya bak
00 YorumlaDönerse senindir donmezse hiç senin olmsmistir
00 YorumlaNe yaparsan yap. Kendin ettin kendin buldun.
00 Yorumla
+1 yılSıkma canını olan olmuş
00 YorumlaOtur helvasını ye ; )
00 Yorumla
+1 yılçivi çiviyi söker boş ver ;)
00 YorumlaGiden gitmistir kalanla devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi rızanla girmedin mi ilişkiye
00 Yorumla
+1 yılSıkma canını bir şey olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bişey olmaz ya çok kötüyüm şu an