Karşılıklı olarak aşk ve güven varsa uyum ve çekim varsa yaş sadece bir rakamdan ibarettir her zaman dediğim gibi. Kadın veya erkek bu işler nasip kısmet kader meselesi.
Yani olgun var olgun var. Çok uçurum fark varsa midesizce gelir bana. İster kadın olsun ister erkek olsun uçurum yaş farkı da sorun, duyusuzca seks yapmak da.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
Bana garip ve tuhaf geliyor, 39 yaşındayım 18 yaşında biri ile asla olamam iğrenc bence.
Ya dediğim gibi olgunluk meselesi kimisi kadını vücuduyla veya prası ile etkileyeceğini sansada kadının etkilendiği en temel iki şey bence olgunluk ve güven
İşte ne yazıkkı günümüz özellikle erkekleri bunun farkında değiller kadını daha iyi mutlu etmek ona güven vermek samimiyetle yaklaşmaktan başka çözüm yok zaten gördüğün gibi burdada çoğu kişi kadınsızlıktan aglıyor 😂😂
İşte mesela ben bazen yorumlarda bahsediyorum kadın konuşmaya çalışıyor diye kimse inanmıyor çünkğ dediğin gibi kadını etkilemek veya sohbet etmesini bilmiyorlar ne yazıkkı şekil ortada
Kadın yeniliklere açık yeni şeyler deniyor genç kan deneyimine ihtiyaç duymuş ayrıca 31 yaşındaki kadın halen gençtir 19 yaşındaki birini mahvedebilir... Kadın güzel ve temizse yaşadın gitti
Neden garip olsun ki Onun cinsel düştükleri acligi isteği olamaz mı Belki eşi tatmin edemiyor yetersiz geliyor Her kadın sekste cinsellik de mutlu olmak ister 47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum benden büyük insanlarda vardi içlerinde Ama yıllar önce bende yaşadım bunu
Garip olmamalı Tabi yaş aralığı da çok çok abartmamanı gerekir Burada önemli olan yaş değil çiftlerin ne kadar uyumlu göründüğü Kadın mutlu olabileceği her erkekle yaş gözetmeksizin ilişki yaşayabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Uygun değil kadın çocuğu sonunda sallar yani çocuk kadını doyuramaz isteklerini karşılayacak güç olmaz boşuna hayal kurmasın söyle ona😀