Merhaba!
Kapalı bir kadının anal ilişki yaşamak istemesi sizce ayıp mıdır?
Kapalı bir kadının anal ilişki yaşamak istemesi sizce ayıp mıdır?
Bu konu toplumu ilgilendirmez çünkü türbanlı kadınların eline megafon verip de bu kadınlar megafona ben anal seks istiyorum diye meydanlarda bağırmıyor. :D :D :D :D Bunlar çiftler arasındaki özel yaşantılardır. Çiftleri ilgilendirir.
Gece Tırnak kesilmez sözüne inanan biri Ters ilişkinin Haram olduğuna da inanır. Tırnak neden Gece kesilmez eskiden Tırnak Makası yoktu tırnak Çakısıyla Karanlıkta bir yerini kesme riski vardı.
Aynı şekilde geçmişte Hijyen sorunları mevcuttu ve Kondom Yoktu dolayısıyla Anal ilişki Necis olarak değerlendirilirdi. Oysa Mezheplere göre bir İttifak Yoktur.
Örneğin Hanefi mezhebine göre Nikahsız Ters ilişki Zina sayılmaz. Eşcinsel ilişkiye Hâd Cezası düşmez. Osmanlı döneminde Eşcinselliğin Meşru kabul edilmesi Oğlancılığı Yaygınlaştırmıştı.
Fakat Nikahlı Hanımından Israrla Ters ilişki istemek hem Şer-i hem de Medeni Hukukta Boşanma Sebebidir. Kadını istemediği bir ilişkiye zorlamak suç kapsamına girer.
Lakin anal birleşmeyi kadın arzuluyorsa ve Kayganlaştırıcı jel Kondom gibi gerekli önlemleri aldıysa bu ilişkinin Günahı yani Farsça Zararı Yoktur.
Dostum senin dediğin şey tarihi şeyler için geçerli evet dediğin şeyler zamanına göre olaylar ele alınır zaman ve oldugu yer önemlidir.
Anal ters ilişki her mezhep için haramdır.
Hanefilerde Haram kabul edilmez hocam İmam Şafii yine Haram diyemem Hz. Ömer eşine uygulamış bunun üzerine Bakara suresi 222-223 ayetler nazil olmuştur Ters ilişki Kınanacak bir durum Değildir şeklinde açıklamıştır ancak Toplumda erkeklerin eşlerine bu konuda baskı uygulaması nedeniyle Ters ilişki Haramdır yorumu öne çıkarılmıştır mecburen.
Haram der zaten yapmaz
Karaktersizin tekidir başka açıklaması yok başındaki örtüyü de süs niyetine takıyodur inandığı için değil.
Cevap
15Cevap
Bu tamamen özel bir tercih ve toplumu ilgilendiren bir durum değil Herkesin kendi hayatında verdiği kararlar kendisini bağlar başkalarının bunu yargılamaya hakkı yok
Istekli bayanin kapali olmasi istegini engelmez cok anormal kapali bayanlar gordum. Toplum duymayacagins göre anal yapmayan bayan yoktur. Bazi evli bayanlar lisede alıştım ordan çok zevk aliyom ordan doyuyom yaziyorlardi
bakara 223 Kadınlarınız, tarlalarınızdır. Tarlalarınıza dilediğiniz gibi GİRİN ve kendiniz için de önceden hazırlıkta bulunun. Allah'tan sakının ve bilin ki ona ulaşacaksınız. Müjdele inananları.
Ne alakası var yahu eşiyle istediği gibi ilişki yaşayabilir kaldı ki bende türbanlıyım ama eşimden hiçbir şeyi esirgemem kocamla benim aramda olan ne haram olacak? Gece tırnak kesilmez, ağaç dibine işenmez ile aynı saçmalıkta bir şey..
Yaptin mi peki cok curretkar konustun da
Yapanlar var. Türbanlı diye bugün günahlardan kendini koruyor diye bir sey yok. Melek değil sadece tesettürlüdür mesela.
İstemek ayrı, dile getirip söylemek ayrı bir konu. Yanlış işler herkes için yanlıştır. Bir hırsızın çalmasıyla imamın çalması arasında fark yoktur. Doğru birdir.
Herkesin istediği kendi zevki içindir kimse kimseyi yargılayamaz bunlarda çiftlere özeldir hiç ummadığımız kişi anal ilişkiyi sevebilir umduğumuz kişi ise monoton bir cinselliğe sahiptir
Herşeyi tesettüre bağlayıp kadınları bir kalıba sokmaya çalışan cahil bir topluluk
Sanki tesetturlunun nefsi yok. İkiside kadin neticede. Bu tercih meselesi
Herkes kendi değerlerini korumalı ve kendi kırmızı çizgilerine sahip çıkmalı. Bu tarz şeyleri kesinlikle tasvip etmiyorum hiçbir zaman.
Toplumda birinin cinsel ilişki yaşaması değilde cinsel ilişkide ne yapacağı mı nasıl karşılanacağı önemli sence
Erkek toplumunda hoş karşılanır
Kadın toplumundan anal yapanlar için normal yapmayanlar için mide bulandırıcı
Bize göre nasıl olduğunun bir önemi yok çünkü din, inananla inandığı arasındaki bir mevzu sonuçta.
Ahlaksızca bazı kesimlerce bazı kesimlerce de normaldir
türbanlı kadın toplumdan böyle bir şey istemesin, hoş karşılanmaz
Kimseyi ilgilendirmez de evleneceği zaman elime erkek eli deymedi diyenlerden olamalı. Ayrıca anal ilişki istediğinizi topluma beyan mı ediyorsunuz onu anlamadım.
Bakrieyim diye gezenlerin bir çoğu arkadan veriyor zaten
O yüzden toplum buna iyi bakar
Toplum nereden bilsin anal ilişki yaptığını şunu da diyeyim herkes istediği şekilde ilişkiye girmek te özğür bunu kimse bin yarğılama veya kötüleme ye hakkı yoktur benim görüşüm
Livata evli kadın için bile eşcinsel ilişkiyle aynı derecede büyük bir günahtır farkı yok her koşulda büyük günahtır
Ya ne olacak, herkes isteyebilir normal bu
Güzel bence istiyebilir
Çift arasında bunun tesettür lr alakasi yok
Hayır ben onu demek istemedim hani surekki gunah deniliyor ya
Günah tesettür açık diye ayirmiyor
Ok
Hoş karsilanmayacagi kesin
Ama cok yanlis
@gözüdönenADAM sen karşıla o zaman napabilirim ki bu konuda , karşılanmaz hoş görünmez genellikle bı imaj yaratılmıştır sen bunu kolay kolay silemezsin , düşünce anlayış yanlış
İroniydi sadece🙃
Haram
Toplumdamııı
E ne anlam kaldı türban