Böyle dedi beni acayip korkuttu ya. Dedi ki: "Bakire olsa bile ağzına penis almıştır, yalamıştır ya da kızlığını bozdurmama adına başka türlerde ilişkiye girmiştir" dedi.
Sahiden böyle mi?
Sahiden böyle mi?
Ben yüzde yüz bakireyim arkadaşlarım da öyle. Hiç bir şekilde ilişkiye girmedim. Ve onu söyleyen de kendi gbi sanmış herkesi salak. Evleneceğim erkekden başka kimse elimi tutamazda.
Ve ben en az cevremdeki 30 kız içn kefil olurum. Namuslu kız da çok ama yapanlar anlatıp gezdiği için millet öyle sanıyor.
Dediğin gibiyse korkularım geçti biraz. Teşekkür ediyorum :)
Benim öyle diyen coook arkadaşım vardı. Simdi hepsi malum :D o yüzden sen boşa heves etme, sende büyük konuşma bunu kim dese yapıyor zaten.
Sen patlak kızlardansın herhalde @gitarist_98
Sen öylesin diye herkes öyle olmak zorunda değil.
Hahahaha sagolsun benim gunahlarimi almis o kisi... dogru degil abicim mesela ben o dediklerin hic birini yapmadim yeni bir hafta oldu nisanlandim dugun seneye nisanlimla bile yapmicam nikaha kadar... o arkadasina soyle once kendine baksin kimse artik
Mutlaka vardır ama az kalmıs diyor
Zaten senin nişanlın varmış. Diğer erkeklerden daha sana ne? Öyle değil mi?
öyle tabi ülkede bakire kız kalmadı artık herkes verir oldu kimseye güvenmiceksin bakire olduğunu %100 kesin olduktan sonra evlen tabi bakirsen
@ask26 sen kimsin lan? yalan mı yaptıklarınız serserilerle birlikte olup evlenme vaadine gelince efendi erkek aramanız ben bu işi çözüm neden böyle çok belli. onlarla bir güzel fingirdeşiyosunuz daha sonra iyi efendi erkekleri enayi saf zannedip nası olsa kabul edecek diye onlarla evleniyosunuz beni kandıramazsını ben bakirim kimseyle yatmadım ve temiz kız almaya hakkım var v sen buna karışamazsın anladın mı? hepiniz aynısınız bee.
Birbirinize sövmeyin yeter ikinizin de haklılık payı var. Ama sövmeyin :D
@ask26 hadi l*n hepiniz aynısınız hepiniz bndrn temiz olan kimler varmış hala snn kafan almıyor bnde temizim zinaya karşıyım elim ağrıdı aynı şeyi yazmaktan ama sizler temiz değilsiniz namusluyum diye geçiniyosunuz evlenilecek kız bulmak artık zorlaştı bakire diye yalatanlar mahrem yerini gösterenler çok fazla bu nası namus şimdi? Pehh
benim ünideki kankim bakire değildi öğrendiğimde şok olduydum. ama geri kalanın yüzde 80 i bakiredir.
Cevap
4Cevap
Ya arkadaş bu nasıl bir genelleme. Kendini ne sanıyor? Çok gezdi, çok mu gördü? Şimdi kalkıp erkekler de sana destek verir "yaa evet abi öyle hakkaten" diye. Yapmayın, biz sizin için en basit konu da bile genelleme yaptığımızda demediğiniz laf kalmıyor. Herkesi aynı kefeye koymayı huy edinmiş gibi insanlar!!!
millet hep kendi takıldığı çevresine göre konuşuyor.
yok arkadaşım öyle bişey. evet bazıları var namusu ayaklar altına almışlar artık ama emin ol sen ne kadar temizsen ve kendini ek bir insan için saklıyorsan karşına öyle biri çıkar..
yaan soyluyor benım arkadaslarım çogu bakıre coguda evlenmemiş , hatta guzelde kızlar, yalan atmasın onun karsına cıktıysa bız ne yapaalım , herkesi kotulemesın.
Ne alaka genelleme yapmayn o arkadasn bacısına baksn..
Kendi adıma ve arkadaşlarım adıma söyleyebilirim ki var ama az sayıda onlarıda bulmak bir şans tabi sizde haklısınız.
Çok da sigimdeydi, bana ne milletin özel hayatından.
Kardesim elbet bu dunyada temiz insan kalır sen o arkadasına soyle herkesi kendi gibi sanmasın
kız olup suratına boşalttıran biliyorum şimdiki kızların çoğu öyle öyle olmayanda fırsatını bulamadığından bakire
Evet. Hakli. Aynen öyle. Su an sana hayır diye yorum atanlar bile yoldadır merak etme. Yapar mutlaka
Gittik iste
kişi kendinden bilir işi yok öyle bir şey
İllaki vardır ama oran düşük tabi.
%90 böyle gerçekten
Arkadasin çok hakli
Sen niye korktun
Orospuyla mı evlenelim bilmeden? Ağzına almış kızı kim ister?
Sen bundan neden rahatsızlık duyuyorsun?
Ben değerlerini yitirmiş insan istemem.
Ağzına almış kız, orospudur. Aynı haltı yapan erkek de öyledir. Ben o kavramı sadece kadına söylemedim. Sen hep çarpıtıyorsun. Benim işim karşı cinsle erkekten bana ne? Erkeğe de siz laf söyleyin, eleştirin. Ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar