12 yaşımda bir tane filmde 'kendi kendini tatmin' cümlesini merak ederek başladım mastürbasyon yapmaya. Abarttığım zamanlar elbette olmuştur ama en fazla haftada 4 gün yaptığımı biliyorum. Ya da kimi zamanlar haftada 2 ve yahut 1. Genelde gün içinde en fazla 5 defa yaptığım olmuştur ama hepsinde de sadece bir defa orgazm olduktan sonra bırakıyorum yani devamını getirmiyorum. Ama gerçekten öyle aman aman çok yapmışlığım yok. Klitoral yolla yapıyorum. Bakireyim. Tabi aklımda türlü sorular oluyor. Yaptıktan sonra pişmanlık duyuyorum. Bir daha hiç yapmayacağım diyorum. Onu yapınca sanki kirlenmişim gibi hissediyorum. Kötü bir insan olduğumu düşünüyorum. Aslında kendi halimde de biriyim ama kimi zaman bastıran hislerime engel olamıyorum. Ben klitoral mastürbasyon yaptığım için genç kız değil de kadın mı oluyorum? Erkekler mastürbasyon yapan kızlar hakkında ne düşünüyor? Yaptığım ayıp mı? Sevgilinizin/eşinizin önceden mastürbasyon yaptığını bilmek sizi ondan soğutur mu? Lütfen cevap olsun diye değil gerçek düşüncelerinizle cevap verir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de tesadüfi bir yolla malesef ki bunu öğrendim ve çok aşırıya kaçtığım zamanlar da oldu... sonradan kendimi dizginleme kararı aldım ve eskiye göre daha az yapmaktayım.. ve yaptıktan sonraki o ağır pişmanlık hissi sadece sende değil herkeste var bence... defalarca artık hiç yapmayacağım dedim ama günler geçtikçe artan birikmiş arzular zihni eline alıyor ve dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum artık...
Bakire olsun olmasın mastürbasyon yapması insanı kötü biri yapmaz ki bana kalırsa başkasıyla kendini tatmin edebilecekken bunu içinde saklayıp kendine yetmeye çalışmak cinsellikte en masum durumlardan biri...
Yapmış bir kıza karşı herhangi bir kötü veya iyi ön düşüncem oluşmaz sonuçta benim de yaptığım bir şey ve ben bile yapıyorken başkasını bu sebepten yargılamak / sınıflamak çok çelişkili olurdu...
Unutulmaması gereken nokta eğer aşırıya kaçılırsa bireyin zihnine sosyal yaşamına vs negatif sonuçları olduğu...
Benden bu kadar :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaptığın mastürbasyon nun fadkıkda olmak güzel birşey ve yaptığın kotu birşey değil kendi cinsel arzularını bastırmak içn her insan kadın erkeği bunu yapiyor bunda bir suç yok bu senin zevkin bunu kimseninde yargılamaya hakkı da yok ve bir kadın değil genç kız oluyorsun hala çünkü vajinal yoldan ilişkin olmadı içine birşey girmediği sürece sorun yok sen kendini yanlız hissettiğinden dolayı sürekli mastürbasyonla ilgileniyor bundan keyif alıyorsun ve etrafında sana kimsenin cinsel bilgi vermediği için pişmanlık duygusu duyuyorsun içini ferah tut normal bir insansın anormal bir durumun yok sevgilim veya eşim olucak olsan seni bu masum mastürbasyon için ne diye laf edebilirim sende benim gibi boşalmaya ihtiyacın var ve bu çok normal üzme kendini yaptığın her mastürbasyon da daha fazla zevk almaya bak başka şey yapma evlenmeden emin ol bunun hiç önemi yok ne zaman istersen sorularını cevaplarım.
26 Yorumla
Soran+1 yılAslında yalnız bir insan değilim. Çevrem kalabalık. İnsanları seviyorum, seviliyorum çok şükür ama fiziksel olarak kimi zaman bunun yoğunlaştığı zamanlar oluyor. Aklıma geliyor bir anda. Aklımı dağıtmaya çalışsam da olmuyor belli bir süre sonra. Allah korusun ama evlenene kadar bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum. Ayrıca bu güzel cevabınız için de teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bilgi aktara bildiysem ne mutlu bana mastürbasyon yapmaktan sıkılma utanma her seferinde daha fazla zevk almayı bil :) emin ol kendin için faydası olur
- +1 yıl
: ))
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Önemli değil ne zaman istersen sorularını cevaplarım
Bende kadın gözüyle yorum yapayım ;))
Bir kere erkekler ne düşünür düşüncesini unut gitsin bu sana özel bir durum.
Kadın mi oluyoruz kız olarak mı kalıyoruz onu bende çözemedim ama isteklerini göz ardı etme. Makul aralıklarla gider.
Pişmanlik ve kirlenmişlik duygusu sadece yetişme tarzından kaynaklandığını düşünüyorum bunu yenmenin tek yolu bu konudaki düşüncelerinin değiştirmen gerek ve bastırılmış duygularının aslında senin var olma nedenin olduğunu düşün.
Yaptığımız ayıp değil.24 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç kişi vajinal yolla birleşme olamdı için kız oluyorsun yazmış ama orgazm oluyoruz sonuçta. Bilmiyorum karışık orası :) Evet ailem sıkı bir aile değil ama ayıbı, doğruyu, yanlışı bize göstermeye çalıştılar ve annem mesela bunu ayıp olarak görüyor. Ben de kendimi kötü hissediyorum. Tabi o bilmiyor yaptığımı. Zaten söyleyemem de. Bir de birisi ilerde vajinal yoldan zevk alamazsın yazmış. Doğru mudur ki?
- +1 yıl
Fiziksel olarak kız oluyoruz ama ruhsal olarak bilmiyorum aslında çokta sorun etmiyorum bunu.
Bu sana özel bir şey kimsenin haberdar olması gerekmiyor.
Zevk konusunu bilemem aynı zevki mi alırız farklı bir zevk mi alırız hakkaten bilmiyorum. Belki mastürbasyondan aldigimiz gibi bir zevk olmayacağı için alışmak zor olabilir. - +1 yıl
yurdan kardeşim ve eig çok güzel yorumlamış bir hekim abiniz olarak ancak bikaç şey yazayım, bu her cins için kaçınılmaz bio-anatomik olgudur, yeterki aşırı baskı ile zarar riski olmasın ve çok sık olmasın, bu cazibe diyabet hastasının önüne baklava tepsisi koymak gibidir şuursuzca yer, elbette zararı var kendikendine yetmek eş-partner oluşumunda ilk zamanlarda zevk alınır sonra ise yine bu durum daha cazip gelir biçok aile-cinsel sorununun temelinde bu var, asla ve asla haftada 1 geçmeyinki bu zaten bünyeye göre fazlada olabilir vücut tipi-ölçüleri-beslenme done leri bile bunda edilgendir, kimse sizi suçluyamaz ama ben annelerin hertürlü cinsel dürtünüzden haberdar olması taraftarıyım bunu hekim olmadığınız sürece anlıyamazsınızda, açıklamama gerek yok. Mayıs ayında kitabım çıktığında biçok ergen kızımızın best kitabı olacağının farkındayım az daha sabredin çok bilgili olucaksınız, özellikle türkiyede çok az bilinen 3 orgazmın bir anda yaşandığı zirve hepinizi mutlu edecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 12 yaşımdan beri yapıyorum ama biraz fazla son yıllarda günde 4 kez falan oluyo bazen daha fazla bir de yaptıkça daha çok sevişmek istiyorum bitsin diye yapıyorum artıyo ya
58 Yorumla
Soran+1 yılBen bir defa yapıyorum, sonra devam edemiyorum. Aslında istesem devam edebilirim ama halsizleşiyorum bir de ikinciye başladığımda ilk 2 dakika çok zevk almıyorum süre ilerledikçe almaya başlıyorum. Ama aradan 10-15 dakika geçince tekrar istiyorum. Böyle Devam ederek günde 5 defa falam yaptığım oluyor ama her gün yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYapma yapma dayanabiliyorsan dayan ilerde orgazmın uzun sürebilir adam parçalanır seni boşaltana kadar:D günde 1 ya da 2 günde yapman daha iyidir ben kendimi tutamıyorum malesef :/
Soran+1 yılYa dört beş gün ya da bir hafta bile yapmadığım oluyor ama bir hafta falan geçince kesinlikle vücut sinyal yollamaya başlıyor. Evlenene kadar beklesem, eşimle yaşayacaklarım daha güzel diyorum. Söz veriyorum kendime. Ama olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılYok yap kötü birşey yok pişman da olma ben hergün yapıyorum bünye alıştı artık:D yapmazsan birinin üstüne atlarsın birgün o istekle o yüzden kendini tatmin etmelisin vücudunun ihtiyacı var :)
Soran+1 yılYa ben çok alıştırmamak için uğraşıyorum. Ya Allah affetsin her türlüsünü. Kimileri ilerde vajinal orgazmı zorlaştırır diyor. Ondan da çok korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇok sık yaparsan öyle olur yoksa o şekilde yapman normal :)
- +1 yıl
Sevgilin var mı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aklı cinselliğe ilk erdiğin de tüm çocuklar ister kız ister oğlan olsun kendini tatmin etmeye başlar ve bu zaten doğanın insan oğluna yüklediği bir iç güdüdür... Buna günah diyenlerde yapmıyorsa veya yapmadı ise ben anırarak dolaşırım... Çünkü günah sözünün arkasına sığınanlar öte tarafta 100 Hüri hayali ile secdeye varıp,9 yaşında kızları yatağa atmaya çalışanlar.. Hiç bir erkek evlendiği eşi kendini tatmin etti diye ne hor görülür nede aşağılanır.. Yapan veya yapacak olan ahmak gerzeğin tekidir.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sizin yorumlarınızı okuyorum ve beğeniyorum da. Konuma cevap yazmanıza sevindim.
Soran+1 yılMaalesef. Ben de üzülüyorum ama Türk toplumunda özellikle tabuları yıkmal zor.
Bunlar bir tabudur ve gizlidir kimse pek paylaşmaz onun için bilmezsin ve kendini yalniz hissedersin. Merak etme hemen hemen herkes yapıyor bunu yalniz değilsin. çoğu kişide pişman olabiliyor ve ayni şeyleri düşünüyor. insanlar ne kadar farklı karakterlere sahip olsa da hepimiz ayniyiz.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet dediklerinin hepsi oluyor. Sanki benden başka yapan yokmuş gibi düşünüyorum. İğreniyorum kendimden. Ama bunu dışında da kötü biri olduğumu düşünmüyorum.
Soran+1 yılAbartmıyorum ki zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı her insan mastürbasyon yapmalıdır. Bu abartılacak bir şey değildir. Ayrıca kızsın hala.
64 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
En iyi cevap olarak başa konmalı. Güzel yorum +1.
Soran+1 yılBaşka cevabı seçmiştim. Üzgünüm. Ama +1 verdim.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. mastürbasyondan utanacak kadar haya sahibi kızlara ihtiyacımız var. keşke tüm kızlar senin gibi masttan bile rahatsız olsa.
kendini hırpalama. ayıp değil. bazıları gibi en azından gebelik bakirelik sorusu soracak pis işler yapmamışsın. böyle devam et. mast zinadan uzak tutar. öyle ihtiyacını gider19 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Allah korusun aksi şeyleri düşünmedim bu güne kadar ama mastürbasyonun da zina olduğu yazıyor kimi yerlerde.
- +1 yıl
her lafa bakılmaz. her öz her yazılan doğru fetva değildir.
mast konusunda kesin bir fetva yoktur. bunu zina ile eşlemek çok büyük bir yanlış fetva olur hiç bir alim bu fetvayı veremez. sadece alimler bu konuda ikiye ayrılmıştır. bir kısmı günah der diğer kısım ise zinadan uzak tuttuğu için günah değildir der.
şu şartla bir izin vardır. fetvaya göre şudur.
"zinaya yeletenecek kadar azgınlaşmışsa insan mast yapabilir. ama alışkanlık yapmayacak şekilde" der
Soran+1 yılEvet yani Kur'an-ı Kerim'de de bununla ilgili bir şey yazmıyor açıkcası.
- +1 yıl
evet alimlarin yorumuna kalmış bir konu. dinimiz eziyet dini değil. insanları kısıtlayan zorlayan bir din değil. bazı yanlış fetvalar sokuşturulup bozmaya çalışılarak dinden soğutma politikası uygulanıyor. bana göre allah neden kısıtlasın ki. kime ne zararı var mstın. daha iyi işte insanlar zina yapmaktan kaşınır böylece. belki bir tecavüzü engeller. bence faydalı. ama sık yapıp cinsel yaşam düzenini bozmayacak şekilde olmalı. alışkanlık yapması da iyi olmaz normal ilişkiden zevk alınmaz hale gelir
Soran+1 yılYok abartmıyorum ben de zaten. Kur'an da mastürbasyonla alakalı bir şey hiç okumadım. Bu yüzden o durumun farklı olduğuna inanıyorum ama bir yandan da düşünüyorum. Bunu biliyoruz. İhtiyacımız olduğu zamanda kendi kendimize yetebiliriz de. Allah belki de nefsimizi sınamak için onu da günah saymış olabilir. Çok karışık.
- +1 yıl
aslında bu burada yazışarak çok uzun zaman alır. esas günah zinadır. zinayı da günah yapan çocuk riskidir. emirler bütün incelenmeli. cımbız gibi aradan tek tek çekerek yanılgıya düşülür.
evlilik üremek için emredilmiştir. peygamberin zina tarifine bakılırsa erkeğin penisi kadının vajinasına sünnet mesafesi kadar girerse zinadır diyor. burada verilen ölçü 7-8 cm gibi bir ölçüdür bu da rahim derinliği mesafesidir ki gebe kalmaya en elverişli mesafedir. yani çocuğun sahipsiz kalmaması neslin belli olması için nikah altında üreme emredilmiş.
sonuç olarak nefsi bu yönde korumak gerek. mastın zina ile eş tutulacağını sanmam. nefsi körleyip daha kötü işlere kalkışmamak lazım. bu konuda da yardımcı araç mast. tabi bu benim görüşüm. fetva değil
Soran+1 yılZinanın çocuk riskinden dolayı günah olduğunu bilmiyordum. Böyle duymamıştım kimseden. O zaman mantıken bakıldığında korunarak girilen ilişkilerin günah olmaması mı lazım? Deştikçe daha da açılıyor çukur. Yani gidip bir insanın hayatını karartmaktansa mastürbasyon yapmak daha iyi. Mastürbasyon/cinsellik varsa neden günah? Ben kimsenin nefsine hakim olabildiğine inanmıyorum.
- +1 yıl
dedim ya burada bu konu yazışarak çok zaman alır. uzun sohbet işi. ve malesef çok karmaşık.
kısacası fazla derine inmek de insanı sapıklığa sokar. daha fazla deşelemeye gerek yok. vel hasıl dini kuralların temeli şudur. kendine ve topluma zarar veren şeyler günahtır. faydalı şeyler sevaptır. bilimsel olarak ve mantıken baktığında sana ve topluma zarar vermiyorsa o davranışın günah değildir bana göre
Soran+1 yılÇok doğru. Topluma zaten zarar veren bir şey değil. Kendime de zarar verecek boyuta taşımadığım sürece problem olmaz yani. Tabi Allah bilir.
Siz kizlar erkekler gibi degilsiniz ama sizinde cinsel arzulariniz var herkezin var zaten masturbasyon yapiyorsun diye asla utanma da sikilmada masturbasyon kendini tatmin etmek icin yapiyorsun zinadan uzask kalabilmek icin zaten onun icin yapiyorsun masturbasyon yapmak da yanlistir o da yasak ama yinede yapabiliyorsun dogru olan ruyalanma ile bosalmaktir siz kizlari bilmiyorum ama erkekler icin boyle belki sizin icinde boyledir bakmak lazim tabii...
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet rüyamda da olduğum oluyor kimi zaman. Ama işte böyle olduğu daha çok oluyor.
Soran+1 yılYa benim haftada 1 defa da olsa oluyor ama son iki defadır rüyamda mastürbasyon yapmaya çalışıyorum ama uğraşsam da orgazm olamıyorum.
- +1 yıl
Evet dogru diyorsun aynisi bendede oluyor bilmiyorum neden oyle oluyor hem yapabilsem bilene bosalsam bilene sonra kendim geri yapiyorum tam olarak bosalamiyorum zaten birde oyle durumum var takma ya ona sen kendin yap birde bende haftada yapiyorum yapabiliyortum daha onceden her gun yapardim kendimi tutamazdim
Fiziksel ve ruhsal bir gereksinim olduğunu düşünüyorum.. Bugüne kadar uzman her kişide bu şekilde görüş bildirmiş.. Yani düşüncelerini bırakıp bence doyasıya tadını çıkar
15 Yorumla
Soran+1 yılRuhhsal olarak bilmiyorum nasıl ama fiziksel olarak gerçekten kimi zaman bir anda geliyor. Bastırmaya çalışıyorum ama belli bir süre sonra olmuyor.
Soran+1 yılEvlenmeden herhangi bir birliktelik istemiyorum. Kendime elimden geldiğimce hakim olmaya çalışırım bir ilişkim olduğunda.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Bu bir ihtiyaçtır. Ne kadar etraftaki herkes bu isteğini bastırsa da karşı koyamaz ve her şey gibi bunun da bir taşma noktası vardır ve normaldir. Yapmayan insan da kendisinden şüphelenmeli yani. Ayrıca suçluluk duygusu hissetmen normal her kız aynı şeyi hisseder fakat bunun normal bir ihtiyaç olduğunu bilemez belki de bilmek istemez. Bu soğuma sebebi de değildir asla. Yaptığın ayıp bir şey değil. Ve sen bir kızsın. Kadın değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de onu düşünüyorum. Sonuçta herkesin hormonlarının yoğunlaştığı zamanlar olur. Yapmadım diyenler nasıl dağıtıyorlar kafalarını merak ediyorum. Ben de çok uğraşıyorum ama kimi zaman ne kadar uğraşsam da gece olduğu zaman uğraşacak bir şey kalmıyor ve aklıma geliyor.
Soran+1 yılPeki, sağolun.
Ya ilk baaladigimda bende pisman olurdum hep o pskolojik ama sonradan alsiyosun vee sadece zevk almaya bakiyosun bana yapmaniz ve bunu itiraf etmeniz cok hos geliyo sizinde bizim gibi oldugunuzu dusunup ego tatmini yapiyprum sacma gelebilir ama fikrim oyle
16 Yorumla
Soran+1 yılAy hoş değil bence. Utanarak açtım bu konuyu da. Bana ayıp geliyor.
Soran+1 yılKimileri de klitoral yoldan mastürbasyon yapmanın ilerde vajinal orgazmı imkansızlaştıracağını söylüyor. Bu yönden bakınca da kötü. Ayrıca Allah korusun. Aksi birliktelik istemiyorum evlenene kadar.
Soran+1 yılZevk alamazmışım vajinal yoldan. İlişkideyken ona dokunmak istermişim.
Ağlayarak veya bir derdini birisine anlatarak ruhsal bir boşalma gibi mastürbasyonda fiziksel bir boşalmadır. Vücut buna ihtiyaç duyar. Yeri gelir otokontrolünü kaybedersin (rüya vs) abartılmadığı sürece gayet normal.
11 Yorumla
Soran+1 yılAbartmıyorum zaten. Teşekkürler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yaptığını anlatır mısın? Ben de bakireyim ve öğrenmek istiyorum. Kolay orgazm olamıyorum ama sanırım
33 Yorumla- +1 yıl
Gel anlatayim
- +1 yıl
@didem3535 senin yöntemin hangisi mesela
Dostum ergenlik cagina gelipte hic msturbsyon yapmadim diyene bn inanmam dogrudu dolayisiyla bu gunahylta degil sade yaptiktan snra dus alman lazim.
Dolayisiyla normal bisee04 Yorumla
Soran+1 yılBen de saklıyorum evet ama kuzenimle kimi zaman konuşuyoruz 'ıy, iğrenç' falan diyor. Ben de acaba çevremde ben miyim yapan diye düşünmüyor değilim.
Soran+1 yılYa ama bana da yapmıyor gibi geliyor. Bilemedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun değil, hatta belki de senin için daha iyidir. Sonuçta vücudunu tanıyosun. Ama bana sanki yeni masturbasyon yapmışsında, bunları onun pişmanlığıyla yazıyosun gibi geldi. :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki de. En son 5 gün önce yapmıştım.
Soran+1 yılBirikmişlikler bunlar.
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur, biriktirmek de zararlı.
Yok artık ya. Şunu kafanızdan çıkartın artık be.
Valla saçmalıyorsunuz.15 Yorumla
Soran+1 yılNiye saçmalamışım?
Soran+1 yılEvet ama bu saçmalık değil. Erkekler evlenecekleri kızların genelde daha önce hiç ilişki yaşamamış olmasını istiyor. Belki mastürbasyon yapmamış olmasını isteyen düşüncede insanlar da vardır.
Soran+1 yılYok ya. Kendimden ödün vermem, ezdirmem ben kendimiz
+1 yılAmma uzun yazmışsın haa. Erkekler genelde kızın yaptığını görürse hoşuna gider. Yoksa umrunda olmaz pek
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet fark ettim çok uzun olmuş ama açıklayıcı olsun diye silmek istemedim :) Teşekkür ederim arkadaşım.
- +1 yıl
Baya açıklayıcı oldu :) Rica ederim arkadaşım
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılbu kadar uzun yazı yazmayı başarmışsın bir masturbasyon hakkında okuyamadım özet geçeydin
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha gayret edersen göreceksin. Çok aşağıda değildi.
+1 yılne diyosun benimki 12 yaşında çekmekten düştü geri yapıştırdılar
11 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ya
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSayıyı abartmadıktan sonra rahatlaman doğal bir süreç.
00 Yorumla
+1 yılyok artık yaaaa bunla kalsan süper. D ilerisi olmasında
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz Allah'ın izniyle :)
- +1 yıl
senin yaptıgını her insan yapar kötü gözle bakılcak bir yanı yok insanız ve nefsine hakim olamıyo kimse
Soran+1 yılMaalesef olamıyoruz.
- +1 yıl
artık öyle idare et abartmadn
+1 yılİtici mi, çekici bile gelir. Dürüst olman çok güzel. Cümlelerini ve anlatım şeklini de çok beğendim açıkçası.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sorumu doğru bir şekilde sorabilmek için uzun yazdım biraz. Sağolun.
- +1 yıl
Rica ederim. Amacının bu olmadığını biliyorum. Kötü bir. amacım olmadığından da emin olabilirsin. Ama ben konusmak, şeylerden muhabbet etmeyik isterim. Sen de istersen sayet, beklerim mesajini..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 4 yaşında başlamıştım ama ne olduğunu bilmiyordum
216 Yorumla
Soran+1 yılPeki devam ediyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEvet o günden beri her gün
Soran+1 yılHer gün mü? Alıştırmışsın sen kendini baya baya. Ben haftada bir falan yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBağımlısıyım alıştırma değil
Cevap sahibi+1 yılTamamen içgüdüsel hormonlarım baskın
Soran+1 yılAnlayabiliyorum seni. Çok araştırdım. Mesela şey yazıyor; Mastürbasyon yapmamak için o düşünce aklınıza geldiğinde soğuk su ile yıkayın, namaz kılın, spor yapın vb. Hepsini yaptım ama isteğim gelince duramıyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zevki almak varken neden kendimi durdurarak eziyet çekeyim ki :))) mast başıma gelen en güzel şey
Soran+1 yılBen aynı şeyi söyleyemiyorum ya :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) neden ki
Soran+1 yılÇünkü kendimi avutuyormuşum gibi hissediyorum. Hatta öyle zaten. Sevdiğim birinin olmasını, evlenmeyi, onunla yaşamayı daha çok isterim :)
Cevap sahibi+1 yılYok tatlım sevdiğinle yaparsın o normal de vücutsal ihtiyaç daha farklı
Soran+1 yılTabi canım farklı oluyor. Yapmıyorum diyenler nasıl dayanıyor peki? Çok merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum o onların eziyeti :)))
Soran+1 yılDemin bir kız yazmış 'yapmıyorum' diye. Şaşırıyorum. Ben mi çok şeyim acaba diyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen daha kademeliyim canım suçunu bana atabilirsin :)))
- +1 yıl
Gerçeğini yapın kixlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes yapıyor yapması daha iyi öbür türlü gider sevişir böyleyse hiç değilse sadece masturbasyon yapıyor ve bunu herkes yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun. Diğer türlüsünü asla düşünmedim ama günah olduğu yazıyor kimi yerlere. Zinaya girdiği yazıyor.
Cevap sahibi+1 yılİyi ama ihtiyaç bu
Soran+1 yılEvet ve kimi zaman hakim olamıyorsun kendine.
Cevap sahibi+1 yılEvet yapmayacağım yapmayacağım derken dayanamıyorum
bence çok tatlısın ve gayet normal ve sağlıklısın :)
00 Yorumlanormalsin sıkıntı yok herkesin düşünüpte cevap bulamadığı pişman olupta vazgeçemediği bişi bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. İhtiyaçtır, abartılmadıkça yapılır yani.
20 Yorumla
+1 yılBileğine kuvvet kimse kimsenin mast karışmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi orası öyle de. Bilmiyorum. Yapmasam daha iyi.
+1 yılYapmayanımız varmı?
32 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim. Tabi ben de yapmadığımı söylüyorum. Bunu anlatamam ama onunla bu konuları konuşunca 'ıyy iğrenç ya' falan diyor. Oda arkadaşlarımdan yakın olduğumda aynı şekilde.
- +1 yıl
Sen yapiyon mu
+1 yılileride erkek penisinden zevkalmaya bilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
o şekilde orgazm olmaya alışırsan erkekle sevişirkende kendini okşama gereği duyarsın. erkek izin vermez ise buna alışman zor olur
Soran+1 yılHmm ama yok yani tabi yaşamadığım için bilemeyeceğim ama ben o zaman zevk alcağıma inanıyorum.
- +1 yıl
sen öyl san. ben bir kızla seviştim saatlerce içinde gidip geldim her pozisyında seviştim kız boşalamadı. sonra izin ver vajinamı okşayayım dedi tamam dedim 1 dk da boşaldı alışmış kız
Soran+1 yılBen sanmıyorum. Teşekkürler.
- +1 yıl
ii benden söylemesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır neden sogutsun ki daha kötüsü olmasın da
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun zaten.
Cevap sahibi+1 yılKendine dikkat et fazla abartma derim
Soran+1 yılYok yok dikkat ediyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman kolay gelsin sana :)
Soran+1 yılGelmesin ya deme öyle valla iğreniyorum kendimden
Cevap sahibi+1 yılDoğal bişey bu her insanın yaptığı gibi erkekle yapıp sonra pişman olsan daha mı iyi yani her şeyin iyi yönüyle bakmayı bilmelisin bence
Soran+1 yılTabi orası öyle.
Cevap sahibi+1 yılYani onun için kendinden igrenme bence doğal olarak karşıla
Soran+1 yılPeki, sağolun.
+1 yılsoğutmaz bu kişinin kendi tercihidir
00 YorumlaOyle dusunme arkadasım yaptığın normal bır sey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuh ikizimi gördüm bir an
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır, soğumam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal.
10 Yorumla
+1 yılGayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılihtiyaç sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeyfine bak boşver
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Mastürbasyon yapmak? Erkek gözüyle cevapları ayrıca merak ediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler