erken boşalman seninle ilgili, penis kalın oldukça daha idealleşiyorsa , bence kltris de ne kadar belirgin olursa okadar idealdir. birçok pozizyon için zevk almanı kolaylaştırır. şanslısın, bilmediğin için negatif olma
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bunlar zamana yayılarak öğrenilecek şeyler demek ki.
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne güzel işte cinselliği yaşarken doya doya orgazm yaşayacaksın diğer kadınlar tırmalanırken orgazm için.. Mutlu ol Tanrının verdiği bu şansını iyi kullan.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal böyle yaptırmak için ameliyat olan kadınlar var
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet klitorisin üstündeki deriyi inceltmek veya aldırmak için ameliyatlar var. Cinsel hayatında kat kat mutlu olursun sıkma canını bundan
Soran+1 yılPeki öastürbasyon sırasında yani 1. Mastürbasyonu yaparken hemen orgazm olmamın bununla alakası bar mıdır?
Cevap sahibi+1 yılTabiki var mesala benim küçük ve deri altında senin kadar mutlu olup zevk alamam çok farkeder
Soran+1 yılİyi bir şey mi bu yani? Bakire olduğum için klitorisimi kullanarak mastürbasyon yapıyorum. Uzun olsun istesem de birinci mastürbasyon sırasında hemen orgazm oluyorum. 1 dakikada hemen oluyorum. İkinci 5-8-10 arası sürüyor. 3. De yine aynı şekilde.
Cevap sahibi+1 yılBayansın erken boşalman sorun değil ilişkinde vajinal orgazm farkeder. Gayet iyi bişey öyle olması
Soran+1 yılVajinal orgazm nasıl fark ediyor? Sence neden iyi bir şey? Vajinadan da zevk alabilirim ama değil mi? Çok korkuyorum bından.
Cevap sahibi+1 yılVajinal ilişkiye girdiğin zaman boşalırsan aldığın zevk. Gayet normal çünkü dediğim gibi böyle yaptırmak için estetik olan kadın çok. Daha dışarda olduğu için teması zevki daha çok hissedersin rahat boşalırsın
Soran+1 yılKlitoris estetiği varmış. Hatta ben de yaptırmayı, küçültmeyi bile düşünüyorum ya da geri çekiliyorsa onu yaptırmayı. Genelde herkes iyi demiş ama işte ne bileyim vajinadan zevk almayı daha çok isterim.
Cevap sahibi+1 yılİki yerden de alırsın iki kat zevk bosver takma olma. Klitorisin hasar görebilir belki hiç zevk almazsın riske atma
Soran+1 yılAma vajinadan da zevk alabilirim yani değil mi? Mastürbasyon yapmak vajinal zevki engelliyor diyorlar. Ondan da korkuyorum. Zaten çok fazla yapan birisi değildim, haftada 2 gün filan yapıyordum. Azaltmaya da çalışıyorum. Genelde erkekler sorun olmaz, iyi bile falan yazmış. Evleneceğim kişi ne düşünür diye de çekiniyorum açıkcası. Ondan da düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi tamamen hissizleşirse o da kötü.
Cevap sahibi+1 yılTabiki vajinadan da zevk alabilirsin. Sıkıntı olmaz eşin içim daha da memnun olur
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılBunlar gerçekten klitoris mi? Var mı öyleleri?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki :)
Soran+1 yılAy yok ya çok şükür öyle değil :) Güncellemede sıkıntımı anlattım tekrardan zaten :) Yanlış anlaşılmasın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. Ne güzel işte, daha ne istiyorsun?
İleride eşinle ilişkiye girerken de klitorisin onun bedenine değecek ve çok zevk alacaksın.. Çok şanslısın.. :)111 Yorumla
Soran+1 yılAcaba mı?
Soran+1 yılHiç az değil, değil. Herkes hoşuna gittiğini söylemiş.
- +1 yıl
Ha bak bir de işin şu yönü var..
Buradaki abazanlar "belki iş düşer diye" her şeyi sevdiklerini söylerler..
Şişman bir kız konu açsa hepsi şişman sever, çilli bir kız konu açsa hepsi çilli sever, kızı kafaya alabilmek için bukalemun gibi değişirler..
Karşındaki erkeğin gerçek düşüncesini öğrenebilmek için "kendinden bahsetmeden önce" onun ne tip sevdiğini sormalısın..
Soran+1 yılTabi o da ihtimaller arasında.
Soran+1 yılYok yani hormonlarıma falan hiç baktırmadım aslında. Hormonal dengesizlik olursa ne olur?
Soran+1 yılAllah korusun kendi cinslerime ilgi duymuyorum. Göğüs uçlarım biraz minik benim ama kimi zaman kendi kendine belirginleşiyor ve sertleşiyor ya da kendim oynadığım zaman da belirginleşip sertleşiyor. Adet miktarım önceden çok fazlaydı ama 7-8 aydır baya azaldı. Vücudumdaki morluklardan şikayetim bardı. Doktora gittim. Hemotoloji bölümüne. Kan pıhtılaşmasıyla alakalı problemim olabilirmiş. Tahlil yaptırdım. Randevu günümün gelmesini bekliyorum. Adet miktarımdaki azalmayı da buna bağladım açıkcası.
Soran+1 yılAyrıca erkeksi özelliklerim de yok çok şükür. Gayet sağlıklı bir bayan olduğuma inanıyoruö. Karşı cinse de ilgiliyim. Ya Allah korusun.
+1 yılİri bir klitoris in en güzel. Faydası eşin eğer bilgili ise hem oralda hemde cinsel birleşmede seni uçurabilir.
113 Yorumla- +1 yıl
Sakın öyle estetik falan yaptırmayı düşünme bunun çok faydasını göreceksin emin ol.
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun? Ama genelde herkesin deri ucunu kapatıyor. Benim niye öyle değil?
- +1 yıl
Sonra erkek o ufacık klitorisi bulup da kadınına oral yaparken zevk vericem diye uğraşıyor;)
Soran+1 yılNe yani şimdi iyi bir şey mi bu? :/
- +1 yıl
Evet bir erkek kadınına ne kadar zevk verdiğini hissederse o kadar erkek olur sana ve büyük klitoris cinsel birleşme esnasında misyoner pozisyonunda sana fazla zevk verir veya erkeğin cinsel birleşme esnasında klitorise dokunması gene sana zevk verir ve bu büyük olması erkeğin işini kolaylaştırırken küçük olması işini zorlaştırır.
Soran+1 yılPeki vajinal orgazm olamaz mıyım bundan dolayı?
- +1 yıl
Olucaksın ve yeri gelecek 2sini aynı anda yaşıyacakskn.
Soran+1 yılYa inşAllah klitorise o zaman gerek kalmaz.
- +1 yıl
2sininn aynı anda olduğunu anladığın gün aklına beni getirir sin :)
Soran+1 yılOluyor muymuş öyle? Tamam bir gün evlenirsem ve yaşarsam dediklerini hatırlayacağım :)
- +1 yıl
Oluyor :)
Soran+1 yılPeki bakalım :)
- +1 yıl
: ))
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. İri olanı bazılarının çok hoşuna bile gidebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma bazılarının işte. Estetik bile yaptırmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
Boşa masraf.
Oha * abazalik diz boyu. Emerim demis lavuk ya bari gizlen ulan yoklugu direk soylemis bir umut belki mesaj atarsin diye umitli insanlar var. Bizim ulke nereye gidiyor nereyeee
16 Yorumla
Soran+1 yılAbaza ben mi oluyorum yoksa yorum yapan mı? Anlamadım. Allah korusun ama öyle bir insan değilim. Kimseye mesaj atmam. Bu konuyu açmam da hoş değil ama merak ettim, dert ediyorum. Görüş almak için açtım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Evet ama takmıyorum fazla. İnan insanların niyetleri belli. Peki bakacağım soruna :) Teşekkürler.
Soran+1 yılGörüşürüz :) Konunu okudum. Duyarlılığın için teşekkürler.
+1 yılBen klitorisi penise benzetiyorum aslında. Yani minyatür bir penis gibi sanki, şekli benziyor. Sanırım bizdeki penis başından hissettiğimizi hissediyorsun. Normal bence, biz de penis başından çok çabuk etkileniriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılşanslısısın partnerinde çok şanslı başkada bişi demiyorum. yalat bakalım bak neler oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra ancak
Bence bunun tadını çıkarmalısın. Kimisi orgazm olmak için çırpınıyor..
10 YorumlaTumblr izledim klitorisi uzun bir bayan yapay vajinayla erkek gibi mast yapıyordu çok hoşuma gitti
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a şükür öyle bir durumum yok yaa.
Sen yatakta baya zevk alırsın.
Nedenini sorma.
gayet mutlu olursun. kurcalama ve takıntı yapma.02 Yorumla
Soran+1 yılPeki. Teşekkür ederim. :)
+1 yılklitoris demek erkekteki karşılığı mini penis demek. bu çıkık olma olayı erkeği rahatsız etmez. seni zevkten uçurur takma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ki hangisi ;
https://i50.tinypic.com/j0gyts.jpg03 Yorumla
Soran+1 yıl6 ya da 10.
Cevap sahibi+1 yılTamam olması gerektiği gibi bakireysen öyle olmalı zaten
Soran+1 yılEvet öyleyim çok şükür de ben buu şekilleri sormadım.
sarkık olanları benim hoşuma gitmez açıkcası, içine gömükleri seviyorum ben
210 Yorumla
Soran+1 yılSarkık değil ki.
Soran+1 yılGüncellemeyi oku :)
Soran+1 yılEvet çok şükür anlatabildim :)
Soran+1 yılİşte beğenmiyorum :)
Soran+1 yılMerak edilecek bir şey değil. Bildiğin klitoris işte. Anlattığım gibi.
+1 yılpartnerin bunu çok sever ve ilişkide yatak maceranız çok keyifli geçer. En azından benim düşüncem bu.
00 Yorumla
+1 yıl70 yaşında dayi bile yorum yapmış vajinana yetmemis en iyi görüş olmus.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun?
fazla iyi değil iç çamaşırı sürtünmesinden bile orgazm olursun
011 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle düşündüğün gibi değil ki. Klitorisin üstünü örten deri var ya benimkini o deri örtmüyor. Yani klitorisi ortaya çıkarmak için deriyi germeye gerek kalmıyor.
Soran+1 yılYani bir yerde bahsetmiştim afedersin ama kimi zaman bacaklarımı kaparken falan etkileniyorum. İşte öyle sürtünme oluyor ama orgazm öyle bir sürtünmeden olmuyor ki. Yani ben onu anlayamıyorum. Etkilenmek orgazm olmakla aynı değil ki?
Soran+1 yılAy yok :D Nasıl olacak o? :D
Soran+1 yılÖzele gelemem. Soracağın şeyler buradan olsun.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılSağol :)
Tortu şeklinde dışında mı? Daha önce hic oynamadın sanırm
012 Yorumla
Soran+1 yılTortu derken neyi kasdettin bilmiyorum ama hani genelde klitorisin ucu deri altında gömülü olur ve deriyi gerince belirginleşir ya benim deri altında değil. Yani bacaklarımı aralayınca belli oluyor.
Soran+1 yılHerkes iyi demiş ama inşAlalh gerçekten de iyi olan bir şeydir.
Soran+1 yılİyi bakalım. İyidir inşAllah
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yılOldu canım, bekle yazarım.
Soran+1 yılKandırmaya çalışma.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunu bırıne bellı edersen senı resmen her fırsatta...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılSorun etme, gayet güzel. :)
00 Yorumla Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. senin klitoris pipi olcakmış da vazgeçmiş :D
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ya siz benim ne demek istediğimi anlayamamışsınız.
Soran+1 yılEspri değil çünkü yazdığın şey. Ne demek istediğimi kavrayamamışsan yapabilecek r şeyim de yok. Kendini sorgula. :)
Soran+1 yılSana özelden mi yazdım? Ne yaptım? Beynin mercimek kadar bile değil. Algılama kapasiten küçük. Espri diyorsun, esprinin e'si yok ortada. Çok kaşınmak istersen kaşınırsın. Abaza.
- +1 yıl
a. mı beyninden büyük diye bir cümle kurdum ama onu bile algılayamamışsın kezo. keşke azcık zeki olsaydın sende geri zekalı sayılabilirdin. beynin klitorisin kadar yok. hayatın a. mının etrafında dönüyo. zaten tek varlığın o başka bir şeyede sahip değilsin. gelmiş burada abaza damgası vuruyosun millete. abazanın önde gidenisin. kafan başka bişiye çalışmıyoki gerçi normaldir senin gibi yaşam formlarında bunlar :D
Soran+1 yılKezo, a* vb küfürler sadece kelime kapasitesi sınırlı abazaların kullandığı kelimeler. Karşıma geçip küfür etmeden konuşamıyorsun bile. Beynimin büyüklüğünü sana ispatlayacak değilim. Yaptığın saçma sapan yorumun espri olmadığını kim okusa fark eder. Sana göre espri belden aşağıdan ibaretse işte senin o da. Abaza da değilim, kezban da değilim çok şükür. Sadece kendimle ilgili sorun teşkil ettiğim şeyleri buradan insanların görüşünü alarak yenmeye çalışıyorum. Kimseye asılmadım, yavşamadım. Ben en azından insan formlarındanım. Sen insan bile olamamışsın. Gelip burada nutuk okuma bana.
- +1 yıl
ne demiş can yücel üstat: bizim orda g. öte g. öt derler. senin gibi bir akıl fikir fukarası için başka bir deyim kullanmaya gerek yokki :D olmayan bişiyi ıspatlamaya gerek yok o yüzden senin gibi cahiller için cehalet büyük mutluluktur. beyninle aynı ebattaki klitorisinle mutlu olmaya devam et :D görüş alcakmış aklınca alsa sanki uygulayabilicek beyni var :D çok zavallısınız l*n :D
+1 yılErkekteki erken bosalma sorunuyla aynı sey
019 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü yani?
- +1 yıl
Bana sorarsan hiç değil. Takıntı yapılacak birşey yok. Terk derdin bu olsun
Soran+1 yılTeşekkürler. :)
- +1 yıl
Biraz cinsel duygularından da uzak dur :) Zevk alacak o kadar cok sey varken tek bir şeye odaklanma :)
Soran+1 yılAy Tövbe zaten cinsel duygularımla yaşamıyorum çok şükür. :) Ama ona da takılmamak elimde değil. Düşünüyorumister istemez.
- +1 yıl
Normal bişi :) İnsan hayatı oyle bır renklenmeli ki böyle seyleri 3. 4. plana bırakmalı :) bir erkek arkadasın yok mu
Soran+1 yılYook :) Hiç olmadı da.
- +1 yıl
kac yasındasın sende hıc sevgılın olmadı :)
Soran+1 yıl21 :)))
- +1 yıl
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :D bak ne cok a yazdım :) neden olmadı bakım
Soran+1 yılKafa yapılarımızın uyuştuğu biri olmadı demek ki :)
- +1 yıl
Senin frekansını tutturmak o kadar zor olmamalı :) Hep mi yeteneksiz erkeklere denk geldin
Soran+1 yılO niyeymiş? Ne frekansı? :D
- +1 yıl
Kafa frekansı :) uyum için :) KESK'e başka soruda tanışsaydık :) seni biraz merak ettim :)
Soran+1 yılKötü bir soru değil mi bu? Kendimi ifşa edemem :)
- +1 yıl
Aslında pek te kötü sayılmaz herkesin yaptığı birsey. Soruyu karşına çıkaracak biri Değilim bir kere
- +1 yıl
21 Yıldır yalnız insan
Soran+1 yılEvet ve düzgün biri 30 yaşında da çıksa karşıma 30 yıllık yalnız insan olarak nitelendirilebilirim de sorun değil.
- +1 yıl
Davanda Haklısın inan
+1 yılkötü değil aslında ama tayt giyemen
016 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
dışardan belli olmuyo mu?
Soran+1 yılHayır. Güncellemede açıkladım. Bakabilirsin.
- +1 yıl
ha o zaman çok iyi oral seks için ideal
Soran+1 yılAnladın değil mi şimdi? :)
- +1 yıl
anladım iyiymiş bazı kızların k, i bulunamıyo mercimek kadar :)
Soran+1 yılBenim de keşke o kadar olsaydı. Fasulyenin 3'te 2'si kadar var.
- +1 yıl
bence kötü değil ya ama dediğin gibi çabuk orgazm olursun. oral için de kolaylık olur baskı kolay olur
Soran+1 yılPeki çabuk orgazm olmak kötü mü? Çünkü birinci mastürbasyonda hemen oluyorum. Gerçekten çok kısa bir sürede. İkinci de süre uzuyor. Anormal miyim diye düşünüyorum.
- +1 yıl
yoo bana göre iyi. ha zaten sen üst üste orgazm olabiliyosun partnerine sorun olmaz
Soran+1 yılBiri erken boşalmayla aynı yazmış.
- +1 yıl
erken boşalma erkeklerde sorun sen de değil. ha vurup kıçını yatarsan nasıl olsa doydum diye sorun olur
Soran+1 yılYa kadınlar orgazm olduktan sonra ilişkiye devam edebiliyor. Erkekler gibi değilmişiz ama eşim olacak kişi bunu sorun ederse diye hem korkuyorum hem de utanıyorum.
- +1 yıl
etmez bence hatta hoşuna bile gider. onun erken boşalması daha kötü
Soran+1 yılTabi canım o çok kötü. Ama bunu erken boşalma problemi olduğunu öğrenmek üzdü beni.
- +1 yıl
sen niye üzülüyon senin için iyi bişey bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de buyuk nohut kadar ama pismemis:)
07 Yorumla
Soran+1 yıl:) Başını diyorsun dimi? Gövdesi zaten herkesin kan dolunca büyüyor.
Soran+1 yılAma nohut kadar değil benim biraz daha ufağı.
Cevap sahibi+1 yılBaşı?
Soran+1 yılNasıl tarif edeyim. Deri örtüyor ya üstünü. Orası.
Cevap sahibi+1 yılHi anladim benimkini de ortmuyo. Normalde ortulu muymus
Soran+1 yılEvet ya. Kimilerinin mercimek kadar falan. Benim ki fasulyenin 3'te 2'si kadar falan.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha çok zevk alırsın fenamı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bacaklarımı kapatırken bile etkileniyorum. O derece.
Cevap sahibi+1 yılo kötüymüş olmadık yerde uyarılman , ama ilerde eşinle daha çok zevk alırsın ;)
Soran+1 yılEvet işte. Estetik yapılıyormuş diye okudum. Belki yaptırırım.
Cevap sahibi+1 yılkadın sünneti gibi bişi olur ama pişman olma sonra
Soran+1 yılYok. Orada tamamen alınıyor. Ben sadece biraz geriye çektirmek istiyorum. En azından derinin altında kalsın. Ben deriyi gerince çıksın.
Cevap sahibi+1 yılistediğin gibi olur, umarım pişman olmazsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yaptırdıgında farkını goreceksın offf
10 YorumlaEn cok zevk aldığınız yer
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. keyfine bak
10 YorumlaGüzel bi' şey.
10 Yorumlayo kötü değil bence.
10 Yorumla
+1 yılÇük gibi bişey :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ya siz yanlış anlıyorsunuz beni. Öyle değil. Açıkladım ben. Sadece üzerini örten deri örtmüyor. O kadar. Yani ortada. Belirgin.
- +1 yıl
bakireliğin gidince kaybolur sanırım.
Soran+1 yılÖyle mii?
- +1 yıl
yakından görmeyince kesin bişey diyemem deeeeeeerrmişimm. :)
Soran+1 yılŞakacı
- +1 yıl
Özele yazsana :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır, kötü değil.
00 Yorumlabayılırım
00 Yorumla
+1 yılİyi iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral için çok iyi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem