Sadece buluşacağımız gün yazıyor hiç merak etmiyor beni halbuki çok güzel kızım ve çok bakıyorum kendime ama sevmiyor beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayErkekleri fizyolojik olarak ilişki ile aşık edemezsin kendine. Dopamin salgilamazlar. Ama kadınlar dopamin salgıladığı için aşık olma riskleri fazladır. Ben o yüzden evleneceğim adama kendimi saklıyorum. Böyle işlere kalkışsaydim kalbim dayanmazdı büyük ihtimalle. 😭😭
55 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
Onu kendime nasıl sevdirebilirim
O beni hiç sevmiyor- 9 ay
Sen onu bence aklından çıkar. Seni sadece bir araç olarak görüyordur artık
Soran9 ayHiçmi ihtimal yok
- 9 ay
Zaten erkekleri aşık etmek normalde de zorken, FB olduğun biriyle bilmiyorum. İnsanlar, erkek arkadaşlarini kendine bağlamak için 6 ay ilişki yaşamıyorlar, birlikte yaptığımız anılar olsun ona bağlansın diye
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)9 ayBu durumda en önemli şey dürüstlük; hem kendine hem de ona. Eğer duyguların ciddileştiyse, onu kandırmadan ya da oyun oynamadan hislerini açıkça paylaşman en sağlıklı yol olur. Ama unutmamalısın ki, “f*ck buddy” ilişkileri genelde duygusallıktan uzak başlar; onun da aynı hisleri paylaşıp paylaşmadığını bilmeden beklentiye girmek seni üzebilir. Önce onun ne istediğini anlamaya çalış, sonra kalbini ortaya koy.
06 Yorumla
Soran9 aySadece cinsellik istiyor
Cevap sahibi9 aySeninle aynı şeyleri yaşamışız Ben de zamanında fb'ye aşık oldum ama maalesef kendisi karşılık vermedi
Soran9 aySen mi nasıl oldu
Cevap sahibi9 ayBen de ona aşıktım duygularımı açık açık söyledim ama onun böyle bir karşılığı olmadığı söyledi ve bitti her şey
Soran9 aySen kaç yaşındasın o kaç
Cevap sahibi9 ayBen 34 o 27
Adam seni elde ediyor zaten, istediğini yapıyor niye sevgili olsun ki? Çabalaması için gereken bir şey yok ortada. Bu arada çok güzelim diyen kişilerin hiç güzel olduğunu görmedim:
12 Yorumla
Soran9 ayGerçekten güzelim ben değil çevremdekiler söylüyor
Kız zaten seninle her işini görüyor neden sevgili olsun sorumluluk alsın söyler misin? Bir insan Bir kadın nasıl bu kadar kendinizi küçük düşürmeye meraklisiniz şaşkınım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
9 ay
Hımmm zor bir durum, hislerin böyle yoğunken karşı taraftan aynı duyguları alamamak gerçekten kalbi zorlar, biliyorum 💔. Ama şu an bir konuşma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Duygularını açıkça ve dürüstçe paylaşman önemli. O da ne hissettiğini bilsin ki yanlış bir beklenti içine girme. Bu sana zarar verir çünkü. Unutma, sen çok özel ve değerli birisin. Bunu fark eden sana uygun kişi mutlaka çıkacak. Belki konuştuğunuzda bile karşı tarafın fikri değişir, kim bilir? Birini kalbine almak kadar kendini korumak da mühim. Peki, sen bu konuşmayı yapmayı düşünür müsün? 🖤✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(30-35)9 ayKadınlar illaki ilişki yaşadıktan sonra erkeklerin aksine duygusal bağ kuruyor. Bu bağı kurmayan nerdeyse yüzde 1 kadın vardır. Bu tarz ilişkiler başka bir şeye maalesef çok zor döner. Bir yolu var ama onun için de irade lazım.
12 Yorumla
Soran9 ayNapmam lazım lütfen söyle
Cevap sahibi9 ayİletişimi birden bire keseceksin 2 hafta hiç sesin çıkmayacak. Telefonlara da bakma. Merak edip seni arkadaşlarından sorup sana ulaşacak. Sonra gayet soğukkanlılıkla ben aile olmak istiyorum diyeceksin. Bunu da sende göremiyorum kusura bakma. Diyeceksin. Bakalım yapabilecek misin?
9 ayLan bunun aynısının tersini ben yaşıyorum shsjsk oda bana aşıkk ben sevmiyorun sadece ilişkilerde Adın zeynepmi ahahaha
06 Yorumla
Soran9 ayHayır.
Sevmeyi düşünmezmisin hiç- 9 ay
Yani ilişki konusunda benzersz bir birlikteliğimiz var saatlerce ama aşk konusunda düşünmedim hiç
Soran9 ayNeden peki hiç düşünmezmisin ilerde
- 9 ay
Hayır şuanlık sadece ilişki olarakk saatlerce yüzüme otrmasını felan düşünüyorum
Soran9 ayIy
- 9 ay
Ahahaha sınırsızzzz ve saatlerce 5 kez titriyor kadın rahatlarken 2 si dilimle gerisi aletşe
9 ayKendini kulkandırmasına izin veren birini neden sevsinki bir adam
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayHiç fazlasını bekleme.
Alacağını alıyorsun, b. kunu çıkarma, üzülürsün.
Senin gibi niceleri aynı sorularla geldi, hiçbir şey bulamadı00 Yorumla
9 ayPişman olacaksın sana değer vermiyor sadece kullanıyor aklını kullan kendine gel bak çok pişman olacaksın vazgeç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
9 ayAdam o sorumluluk işleri olmasn diye fb seçiyor. Sanmam bişey olacağını
02 Yorumla
Soran9 ayÖyle diyor zaten ben evlilik istemiyorum kafam kaldırmıyor.
- 9 ay
Hiç zorlama o yüzden.. Zevkine bak sonra da s. ktir et. Evlenince de mutlu olmanız zor olur
- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
9 ayYaşlarınız kaç
Sadece Fb olarak bakınca bu durumu deştirmen zor olur çünkü kalıplaşmış010 Yorumla
Soran9 ay19 29
Ama biz sadece takılalım diye buluşmuştuk ilk sonra o evine götürmeye başladı- 9 ay
İşte o durum kalıplaşmış
- 9 ay
Ne zamandır birliktesiniz
Soran9 ay6 ay
- 9 ay
Sen gel istersen bi konuşalım
- 9 ay
Rahatsızlık vermek içşn demiyorum
- 9 ay
Orada kısın
- 9 ay
Yaz dememin sebebi arkadaşınla yaşlarımız yakın ondan dedim
- 9 ay
Nasıl davranman gerektiğini tavrını anlatayım sende uygula olursa olur
Soran9 ayTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
9 ayO ilişkiler olmuyor. Sen onun için sadece canı çikolata istediğinde markette uğrayıp aldığı atıştırmalıksın
00 Yorumla Çünkü seni bir amaç uğruna bir kullanıyor sen onun için bir obje'sin
10 YorumlaCinsellik dışında da sohbet etmeye onu dinlemeye falan çalış belki sever.
10 Yorumlafb ilişkide aşık olmak istemediğimiz bir durum aşık olma ihtimalin varsa neden fb oluyorsun ki
10 YorumlaBundan emin misin peki ve daha bi kaç şey yazacaktım da burdan sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayişte bu yüzden geçmişi olan kızdan uzak durmak lazım asla geçmişi unutmaz her yenisinde sevgisi bağı daha azdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBence senin farklı bir şeyler yapman gerekiyor o zaten kendi aşık olur
02 Yorumla
Soran9 ayNasıl şeyler
Cevap sahibi9 ayAmaç FB değilde aşk olduğu göster ona yaparken zevkten çok mutlu olmak için olduğunu göster ilk defa ona bağlı olduğu göster
Gizli Üye(25-29)9 ayFB amacı da o değil mi zaten. Sadece o iş için görüşüyorsunuz.
00 Yorumlaonu yaparsan zaten gözünde düşmüş olursun. çoğu zaman böyle, ama kim bilir, belki olur
03 Yorumla
Soran9 ayYapmayı bırakırsam düşünür mü
Soran9 ayDirek kaçar
9 ayF*ck buddy olduğu için olabilir mi? Nasıl olsa istediğini alıyor senden neden sorumluluk alsın ki.
00 Yorumla
9 ayNerde yaşıyorsun neden f*ck body takılıyon sevgili yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boş geliyorsundur muhtemelen
04 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
Soran9 aySus
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayBoşuna girme o hayallere , asla olmaz
02 Yorumla
Soran9 ayHiçmi
- 9 ay
Hemde hicc
maalesef canım çok çok zor
03 Yorumla
Soran9 ayHiçmi olmaz
Soran9 aySevilmicek biri değilim yani
Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Sadece o gözle bakıyor işte
02 Yorumla
Soran9 ayHiçmi umut yok ya
Bu ilişki nasıl başladı?
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aySeni seviyor ama sadece bir gün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 aygözünde duygusal açıdan değerin yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Adı üzerinde fckbody sevmez
00 YorumlaFb de kişişel orsluk gibi bişey herhalde
06 Yorumla- 9 ay
Nedense bir erkekler yapınca orsluk olmuyo Allahın işi işte
- 9 ay
@Denizdernnnnn sizde yatmayın evlenmeden kimseyi kandırma burada
- 9 ay
@Denizdernnnnn cinsel ilişkinin güzeli çirkini yok güzelim yazmışın kullanıyorum beğeniyorlar demiyosunda erkekler neden yapıyor diyorsun git evlen yuva kur herkes nefs taşıyor hakim olmasını bilmek gerekir
- 9 ay
Siz niye yatıyosunuz evlenmeden?
- 9 ay
Soruyu soran ben değilim
- 9 ay
@Denizdernnnnn önce yatan sizsiniz
Gizli Üye(36-45)9 ayTatmin oluyor musunuz?
06 Yorumla
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayİnleme, çığlık?
Soran9 ayİkisi. Hatta ben acı çekince gülümsüyor.
Cevap sahibi9 ayAcıdan mı çığlık, zevkten mi?
Soran9 ayAcıyor
Cevap sahibi9 ayHangi pozisyon çok zevk veriyor
9 ayHiçbir zamanda sevmeyecek emin olabilirsin
111 Yorumla
Soran9 ayNeden
- 9 ay
Çok neden var basit görüyodur ondan başkalarıyla olduğunu düşünüyodur vs vs uzar gider böyle çok umut bağlama
Soran9 ayZaten soruyor benden başkasıyla oldunmu diye delirdim ya ben ondan başkasını göremiyorum zaten
- 9 ay
Bence bu iş sen onunla birlikte olduğun güb bitmiş zaten büyük ihtinalle amacı da oydu sıkılana kadar takılıp bırakcak güven bana
Soran9 ayÖyle hissediyorum. Nasıl düzeltebilirim durumu yani
Birdaha yazarsa engellimmi- 9 ay
Engelleyip engellememek sana kalmış ama engellemen iyi olur içinde bitir bunu bir dahada aynı hayatı yapma bu düzelmez çünkü o seni kafasında başka şekilde kodlamış değişmez zaten görüştüğü kızlarda vardır tek sen değilsindir
- 9 ay
* aynı hatayı
Soran9 ayEngelliceğem. Gerçekten bana orspymuşum gibi hissettiriyor halbuki ondan başka kimseyle yapmadım
- 9 ay
Erkeklerin kafasında benle oluyosa başkalarıyla da olur düşüncesi olur evlilik dışı birlikteliklerde yani sana bugün gelse kendi menfaati için gelir güzel sözlerle manipüle eder istediğini alır yarın yine gider o yüzden ona sakın güvenme seninle evlilik yoluna gitmez o adam çünkü evlense bilir ki benden başkalarıyla olmuş mudur acaba sorusu onun içini yiyecek o yüzden bas tekmeyi
Soran9 ayHaklısın. Öyle yapacağım gerçekten kendi değerimi çok düşürdüm. Hiç haketmiyor. Asla evlilik düşünmez boşuna kendimi kandırıyorum
- 9 ay
Ona karşı duyguların olduğu için kendini bir şekilde onun dediği ya da sana belki kendini değerli hissettirdiği bir lafa ya da harekete inanarak kandırıyosun çünkü inanmak istediğin şey o ama üçüncü bir kişi gözüyle baksan aslında hiç ilgisi olmadığını anlarsın aşk biraz da bu yüzden tehlikeli fark etsen bile yok ya diyip kendini kandırmayı seçersin çünkü o an sana iyi gelen odur
Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sıkılmış takılıyor sadece knk ilerisini düşünmez
00 Yorumla
9 ayBenim fb de bana imalar yapiyor
02 Yorumla
Soran9 ayNasıl imalar
- 9 ay
Senin gibi
Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Unut onu sen
02 Yorumla
Soran9 ayHayır
9 ayNiye kullandırıyorsun kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
9 ayO nasıl iştir lo
00 Yorumla Güzel olduğuna Emin misin
00 Yorumla
9 ayBaşka bir ihtiyacını giderdiği için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. hangi şehirdesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı.
9 aySeven f*ck bady bul
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Sevmek zorunda değil
00 Yorumlaİşini görene kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayÇok mu güzelsin
04 Yorumla
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayŞimdi ben de çok sevdim seni hemen gidip soru açayım fkbodysine aşık olan kıza aşık oldum ona kendi mi nasıl sevdiririm.. beni sever misin?
Soran9 ayIy
Cevap sahibi9 ayİşte o çocukta sana böyle sevişme dışındaki zamanlarda ıy gözüyle bakıyor. Ağzına burnuna attırıp üstünü giyinip gidip arkasında bıraktığı bir kadınsın onun için. Boşaldıktan sonra ıy dediği birisin şimdi empati kurabildin mi olmayacağını anlamışsındır umarım
9 ayBulustunmu onunla
02 Yorumla
Soran9 ayEvet 7 8 kez
- 9 ay
Bir seyler yaptinizmi
9 aySaçmalama çok itici
09 Yorumla
Soran9 ayNeden
- 9 ay
Ezerek sert davranıyorsa sevmez
Soran9 ayİlişkiye sadece sert davranıyor ama zaten bittiğinde sana kıyamıyorum çok sert vurmak istemiyorum bu yüzden diyor
- 9 ay
Saçma ya siz tam fb olmamışsınız ki aşık olabilir gibi bilmiyorum
Soran9 ayDeğil ya. Onun için bir kutu hap içtim umrunda olmadı.
- 9 ay
Öyle ergence şeyler yaparsan gelmez tabi
Soran9 ayNapcam peki lütfen
- 9 ay
Bildrim gönder bana
Soran9 ayTamam bak
Amacı belli daha ne
02 Yorumla
Soran9 ayHiçmi sevme ihtimali yok
- Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı.
9 ayNiyeki
00 Yorumla
9 ayvermeyi keserek
00 YorumlaTövbe estağfurullah
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!