Eşim denemek istiyor basta reddettm ama bir seferlik deneyecek bu gece. Ben de hala kararsizim çok acıyor mu nasil yapmamiz lazm? zaten bir kere deneyecek ama ona da zor ikna etti beni cok kotuyse reddedicem
Cevabın nedir?
burada ki boş boş seyler yazanlara kesinlikle inanma. 2.5 yildir sevdigim kizla anal yapioruz bak bekareti bozmamaya karar verdik en basta cunku yakinda evlenioruz insallah o geceye heyecan tat birakmak istedik ama ondan oncesindede birbirimize karsi koyamamistik ilk ve benim onerim ile anal iliskiye basladik ilk. 2.5 yildir hafta 1-2 kere kesin anal yapioruz yani. Simdi kocani ariosun marketten durex play aldiriosun bitane :) herturlu iliskiye uygun bir jel o dedigim ve sende aksam 6-7 gibi tuvalet ihtiyacini gider ve aksam yatmadan banyonu yap temizle poponu iyice temiz koksun.😆 gece iliski oncesi kocanla bol bol sevis sonra yuz ustu yat ve kocan jel ile poponun oraya sıksın jeli az ve parmagi ile yedirsin delige iyice ve o esnada parmagi ilede genisletsin ki penis girerken zorlanmasin. O sekil devam edip hazir oldugun kocan anlar zaten sonra penisinede dokup girsin yavas yavas ama pat die degil yavas yavas ve ilk girmede hafif bir aci olabilir ama maksimum 2 dk surer. Girdikden sonra maksimum 2-3 dk beklesin icinde sonra inan hic aci bile hissetmedigini gorceksin. Kimsenin ne dedigine inanma bu yaziyi okuyup anladiysan bana hak vericeksin yarin 😉 2.5 yildir yapioruz ne genişleme ne sacma sapan yorumlardaki seyler falan sana yemin ederim bak hic biri olmadi 😆
Bu jeller ne icin yapilmis süs die mi? Kas gevsetici etkisi oldu icin herhangi bir anal delige zarar gelmemesini saglior. Krem falan kullanmayin jel sadece!!!123 Yorumla
Soran+1 yılTuvalet tutamama gibi bir şey yok yani ama sasrdm yani burada kaç kişi diyor sen de tecrubelisin aklim karisti :/
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız arkadaşımla 1 buçuk yıldır anal yapıyoruz ve kendisi istiyor :)
ilkinden çok yavaş olacağından ve alışmadığından zevk alamazsın. vajinandan ilk yaptığın zamanları düşün onun gibi. başlarda haftada 2 ya da 3 gün yavaş yavaş yapsın esnekleşsin. ilişkiniz düzene girdiğinde anal yaparken aldığın zevk vajinandan aldığın zevki ikiye katlayacak :) kurumamasına dikkat edin tahriş etmedikçe istediğiniz kadar yapın zararı yok.
zevkini sürebilmek için sadece sabret ve bırak erkeğine kendini :)977 Yorumla
Soran+1 yılTuvalet sorunu falan?
Cevap sahibi+1 yılbirde alışma sürecini kolay geçirmek için tıkaç kullanabilirsin ilişkiye girdiğindende direk zevk alırsın alıştığın için acımaz.
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılsürekli, bazen 2 kere yaptığımız halde kız arkadaşımda öyle bir durum yok. korkutmak için ilk gece vajinadan kan fışkırması gibi bir söylenti o da :) ayrıca yurtdışındaki kızların %90 vajinalden sonra arkadan da yapıyor :)
anal yapmak sadece oranın esnekliğini arttırır daha rahat yaparsın. kaslarına bir zarar vermez hatta ilişki sırasında sıkıp gevşeterek çalıştırdığın için kegel egzersizi gibi güçlendirir. sıktığında kavrama kabiliyetini arttırır :)
Soran+1 yılTamam saolun :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. keyfini çıkarın :) ilk zamanlar çok önemli sert davranırsa soğursun ve o da sende bu zevki ömür boyu tadamazsınız. zorlamadan alıştırarak ilerleyin zaten evlisiniz zamanınız çokk :)
Soran+1 yılO da doğru gercekten sanrm deniycez :))
Cevap sahibi+1 yılaslında evlenmeden önce masturbasyon yaparken sende öğrenseydin iyi olurdu kolay yapardınız o da istediği gibi sert davranabilirdi. daha zevkli geçerdi. artık eşin yapa yapa alıştıracak:) o girip çıkarken ellerinle 2 yana ayır ya da bant kullanın daha kolay girip çıkar. büyük popoluysan için rahat olsun kolay öğrenip seversin :)
Soran+1 yılBakalm ama ben zevk alsam da bir seferlik düşünüyorum bilmiyorum bakicaz :) büyük popo sorun olmaz yani alisirken?
Cevap sahibi+1 yılevet yatakta daha iyi oluyo sanki :) kucağımı tam dolduruyor. çıtı pıtı kız sevmiyoruz pek.. :D
Soran+1 yılTamam cok tesekkur ederim :D
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :) farklı zevleri tatmanız iyidir. evlilikten ve birliktelikten sıkılmazsınız. 2gün önden 1gün arkadan yaptır. bir erkek karnı doysun birde yatakta doysun başka birşey istemez, başka kıza da kovsan bakmaz. :)
Soran+1 yılYok olur da seversem maximum haftada bir olur pek istemiyorum biz yine de tedbir alalim ama sevmem diye dusunuyorum o yüzden pek takmiyorum :))
Cevap sahibi+1 yılönyargılı olursan zevk alamazsın kendin isteyerek yapmalısın :) ben kız arkadaşımı alıştırdım ama yaz tatilinden felan dönünce ilk zamanlardaki gibi yine yapmakta zorlanıyor sonra tekrar alıştırıyorum. anal ilişki düzenli birşey olunca kadına zevk veren birşey :) şahsen ben kendi isteyene kadar yapmıyorum öyle daha keyifli oluyo:D iyice kuduruyo sonra benide mahvedip yoruyo uyuyoz :D bundan mutlu olmalısın sevdiğin adama da kendi bedeninden farklı bir zevk tattıracaksın. heryerine sahip olacak :)
Soran+1 yılUmarm dediğin gibi olur hic bilmiyorum çünkü ne nasl olacak ilerisi ne olacak falan umarm cok zorluk olmaz sizinkine benzer umarm :)
Cevap sahibi+1 yılyapmadan önce kimse tam olarak bilmiyor birlikte öğrenirsiniz :) eşin sana karşı yumuşak davranan biriyse ve doğru yaparsanız biraz acır ama kolayca alışırsın korkma. o acıdığı günleri bile özlersin belki :))
eğer yapamazsanızda zorlamasın tıkaç kullanın alışana kadar öyle ondan sonra yapın.
Soran+1 yılTamam saolun gercekten rahatlattnz beni :)) Esim cok istedi iyi dedm bir kere deneyelim ona göre görelim diye simdi deneriz dedm lafmdan dönüp onu üzmek istemiyorum içimi rahatlattnz gercekten cok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılöncesinde isterseniz güzel bir yemek yiyin birlikte. kendini mutlu ve huzurlu hisset. birazda şarap birşeyler iç :) yaparkende kendini hiç sıkma. eğer rahat olursan kendini kasmazsan çok iyi bir gece olur :)
Soran+1 yılTamam onerilerinizi uyguliycam teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler. nasıl geçti ilk gününüz? :)
Soran+1 yılZormus ya agriyor :/
Cevap sahibi+1 yılevet başlarda biraz zor ilk kez denediğin içindir ama zevkine varmak istiyorsan biraz sabredeceksin artık :) yaptıkça alışırsın. acı gittiğinde keyfini bir tattığında zaten bundan sonra vajinalden sonra analdan yapmayı sen teklif edeceksin.
Soran+1 yılYok ya hic düşünmüyorum daha istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılneden? :) yaparken içinde beklesin ya da analdan alışmak için tıkaç var onlardan kullan. 2. si daha kolay olur.
Soran+1 yılPek alisacagimi düşünmüyorum :(
Cevap sahibi+1 yılistersen anestol ya da varsa kas gevşetici krem kullan şimdilik :) evlilik boyunca hem vajinal yapmakta sıkıcı olur bırak her yerine sahip olsun sende kız arkadaşım gibi alışıp öğrenirsin yapmayı.
Soran+1 yılOral yeter diye düşünüyorum farklilik olarak anala nasil aliscam bakalm
Cevap sahibi+1 yıldedim ya biraz sabret sadece sonra zevk alarak yapacaksın:) acı gidince bazen vajinadan çok daha fazla zevk verecek:)
Soran+1 yılBakalm zaman gösterecek calismalara devam edecekmiş Esim öyle diyor sevecegime inanıyor :)
Cevap sahibi+1 yıleşine emanet et kendini. çalıştırmadığın için biraz paslanmış o alıştırır halleder :)) benim hatuna sert osurta osurta girip çıkıyorum yine canı yanmıyo tahrik edici şeyler söylüyo :)
Soran+1 yılAma osurmasi gevşediği anlamına gelmez mi
Soran+1 yılYani bagirsaklarinin gevşediği
Cevap sahibi+1 yılilişki sırasında kadın zevk aldığında anüsü gevşer ve erkek hareket ederken açılıp kapanır. birde vajinadaki gibi ucunu çıkartıp tekrar tekrar girip çıkınca içeriye giren havadan dolayı o sesler çıkıyor :) normalde olan birşey değil. fazla zorlayıp yırtılma olmadıkça anal yapmaktan hiçbirşey olmaz. tahriş etmeyin kurallarına uyun yeter.
Soran+1 yılTamam teşekkürler :))
Cevap sahibi+1 yılbiraz anala alışıp öğrenince sende farkedersin. şimdi daha pek yapmadığın için alışık değilsin ilişki sırasında kendini çok sıkıyorsun ondan olmuyor :) rahat ol gevşet kendini zevk aldığını göreceksin.
Soran+1 yılBu geceden sonra anlariz diye düşünüyorum :)
Cevap sahibi+1 yıltamam ozaman hem öylesi daha iyi olur. bu gece daha keyifli olur umarım. :)
Soran+1 yılUmarm :))
Cevap sahibi+1 yılyaptırdın mı seninkine? :)
Soran+1 yılFazla uzun tutmadk ama yaptk ben pek istemedim canim yaniyor hala :/ ama ilki gibi Değildi tabii
Cevap sahibi+1 yılilki fazla acımıştır artık okadar olmayacak korkma :) bundan sonra yavaş yavaş zevk alırsın artık birsüre sonrada kendin yaptıracaksın.
Cevap sahibi+1 yılilk 1-2 hafta hergün düzenli yapın kolay alış. sonra isterseniz haftada 2 defa ya da daha sık yapabilirsiniz keyfinize göre.
Soran+1 yılİlk cok kötüydü yaa öldüm zannettm de tamam patladm artk ama yasiyorum mucize :) yok ben cok ilerlettirmem bu işi kendimce tedbir alaym :)
Cevap sahibi+1 yılanaldan bakireydin daha önce ondan:) arada yapmanız tekrar başlardaki gibi acımaması için iyidir.
Soran+1 yılValla acisi hala var yarida bile birakmayi düşünürüm :) zevk alsam bile asiri az olsun istiyorum güvence altina alma amaçli :) hala arada arkadan bakire kalsaydım keşke diyorum :)
Cevap sahibi+1 yılo senin eşin ya onuda bozdurman iyi olmuş :) tamamen heryerin onun oldu işte. sana olan ilgisini güvenini arttırmışsındır. ben hiçbir zaman benim hatundan başka kızı arzulamadım çünkü tam doyuruyor git başkasıyla yap dese gitmemm onun büyük kalçasının içinin sıcaklığına alıştım bir kere:) bir zararı olmaz unutmamak adına en kötü haftada 1 yap. ben hergün yapıyorum nerdeyse:D tuvalete kadar birlikteyiz hiçbir sıkıntısı da yok :)
Soran+1 yılSen öyle deyince guzel gözüküyor :D
Soran+1 yılGüven artırmak mi? Ama zaten bakireligimi de o almisti? Yani daha mi cok baglanir? Evlilik olali 1 buçuk yil oldu daha erkenden boyle farklı şeylere başlamak doğru mu? Ya başka kotu şeyler aklina gelirse benden isterse o zaman ne olacak? :(
Cevap sahibi+1 yılevet daha çok bağlar demek istemiştim. farklılık iyidir. yok daha neler başka ne isteyecek :D
Soran+1 yılne bileym erkek sonuçta hemen baştan önünü çok açmış gibi hissettm :)
Cevap sahibi+1 yılhiçbir erkek sevdiği kıza öyle şeyler düşünmez ve kendisinden başkasını da dokundurmaz. sen onunla vücudunun heryerini paylaştığın için böyle hissediyorsun :) vajinandan ilk yaptığında da olmuştur o yapmamalımıydım acaba hissi :)
Soran+1 yılaynen ya ama yok dedim o da onun hakkı ona sakladm :)) önden pek düşünmedim :)
Cevap sahibi+1 yıldimi zaten bir kere evleniyorsunuz onunda keyfini çıkarsın :) tamamen heryerini sevdiğin adama bozdurduğun için mutlu hissediyor musun? :)
Soran+1 yılacımı paylassaydı iyiydi :)) ama o mutlu oluyor ben de oluyorum tabii :)
Cevap sahibi+1 yılhaha acı paylaşılmıyor ama mutluluklar paylaşılıyor. sende alıştığında zevkini paylaşırsın :) bende oral yaparken onun zevk aldığını gördüğüm için mutlu oluyorum :) anal sevilmez mi kesinlikle mutlu olmuştur o. hem vajinadan daha sıcak içi hemde popoyla temas halinde birde girip çıkarken farklı bir hissi var :) bu akşamda var mı birşeyler? :) aynanın karşısında daha zevkli oluyo göz göze bakınca birde öyle deneyin.
Soran+1 yılBilmiyorum henüz az sonra eve gelir belli olur olup olmayacağı :) olmaz ya ben ayna karsisinda duramam isigi bile kisiyoruz sevmiyorum kendimi görmeyi
Cevap sahibi+1 yılodada floresan varsa güzel olmuyo çok soğuk rengi var. bende görmeden hiç sevmiyorum illa göz göze bakacaz :) herkes farklı demekki.
Soran+1 yılbilmem o da istemişti ışık olsun ama ben istemedim nedense :)
Cevap sahibi+1 yılee nasıl gidiyor sende keyif almaya başladın mı artık? :))
Soran+1 yılbilmiyorum yani açıkçası dün istemedim bir süre istemiycem heralde dinlenmek istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıliyi, peki kafana göre takıl :))
Soran+1 yılsaol :)
Cevap sahibi+1 yılnaptınız tamamen alıştın mı artık? rahat girip çıkabiliyor mu?
Soran+1 yılEskisi gibi değil tabi alstm sayılır daha sık yapıyoruz benim yuzumden istegmden degl ama 1 hafta ara versek yine cok aciyor :)
Cevap sahibi+1 yılkadınlar öyle zaten. hassassınız :) ancak sevildiğinizde ve düzenli bir ilişkiniz olduğunda o beraberlikten mutlu olabiliyorsunuz. evlisiniz keyfini çıkarsanıza birde hep yanyanasınız yapabilirsiniz:) biz bazen uzak oluyoruz yan yana olunca özellikle onu özlediğim zamanlar günlük yapıyoruz. önce vajinadan birlikte olun o kayganlaştırıyor sonra orgazm olduktan önce ya da sonra senin için hangisi uygunsa ona analdan devam etmesini söyle. artık bir süre sonra ne zaman yapacağını kendisi öğrenir uyum sağlarsınız :) o arkadan yaparken elinle ön tarafıda okşamaya devam et ya da eşin yapsın, hangi şekilde seviyorsan. böyle ikisi birden daha iyi olur. arada pozisyon değiştirin belki senin rahat yapabileceğin pozisyon farklıdır şimdilik sınırları pek zorlamayın=) önemli olan senin zevk alman sen alabiliyormusun? birde canının acımadığı zamanlarda en tepe noktada sadece ucunu sokup sokup çıkararak yapsın. giriş kısmında daha çok sinir olduğundan daha yoğun hisler yaşarsın.
Soran+1 yılBayağı uzmanlaşmissin biz daha yeni kesfediyoruz :)))) yani zevk aliyorum tabi alışınca guzel oluyor. Nasl en tepe nokta Nasl oluyor anlamadım? Biz genelde yapacağımız zaman eşim bana en sevdiğim cikolatalardan alıyor ben de mutlu oluca canim istiyor yani beni kendi ayağına getiriyor isteyerek :))) önce önden başlıyoruz zaten o zaman sakinliyorum ben :))) sonra arkadan devam ediyor ama haftada yetsin istiyorum fakat öyle olunca da canim aciyor
Cevap sahibi+1 yılhaha seninki de nasıl yapacağını biliyormuş. araverince esnekliğini kaybettiği ve unuttuğun için acır. anal yapman zorla olmadığı için bir zararı yok. kasları güçsüzleştirmiyor sadece gerektiğinde daha iyi esneyebiliyorlar. aslında bir kadın olarak asıl senin düzenli yapılmasını daha çok sevmen gerek :) biz okadar zamandır sıksık yapıyoruz ama biraz yapmayınca seninle aynı oluyor bu uzun süredir yapanlar içinde böyle olan bir durum. onu vajinan gibi düşün aynı davran :) vajinandan nasıl yaptırıyorsan ondanda aynı miktarda yaptır. orası biraz kıskanç biryer, aynı ilgiyi istiyor :D analda tepe noktası dediğim şey senin en çok zevki aldığın ve canının acımadığı andır. ucuyla girip girip çıksın. onunkinin ucunda ve senin arka giriş bölgende daha fazla sinir olduğundan özellikle o bölgeye daha çok temas etmesi zevkini arttıracak. sana doyamadığı için haftalık ona da yetmez istediği gibi bırak yapsın :) o oraya senden daha fazla dikkat ediyordur ve ona göre yapıyordur emin ol ;=)
Soran+1 yılEvet çikolataya asiri bir zaafm var ve o bunu fark etti kullanıyor :)) yani tek bende acimiyor anladm. Ne guzel ya bayağı baglisin kiz arkadaşına umarm evlilik olarak da devamı gelir :))) haftada 2 olsun o zaman o yeter heralde. O benden daha araştırmacı uzman olmuş haberim yok bundan sonra yatakta arada ona uymaya karar verdim :D
Cevap sahibi+1 yılevliliği saçma buluyorum biraz ya :D yaşlı teyzeler eğlensin diye okadar düğünle uğraş, 2 saatliğine 10-20.000 masraf yap çok saçma geliyor. yerine bir nikah+ o parayla olabildiği kadar bir dünya turu daha hoş değil mi? birkaç ay güzelce yeter:) sen evlendin ee o 1 gecenin ne faydası oldu uçup gitti herşey. ne düşünüyorsun?
o da haklı :) sen zevk alıyorsan birde bir erkek olarak onun aldığı zevki tahmin et :) önce 3 günde 1 yap tekrar acı oluşuyorsa 2 günde 1 yaptır. büyük ihtimal aynı düzende giderseniz sorun çıkmaz :) yatakta kontrol sende olduğuna göre normal hayatta sakin birisin galiba:D normal zamanlarda biraz hırçın olanlarda yatakta kedi gibi uysal ve itatkar oluyor. bence böyle :)
Soran+1 yılEvlilik guzel bir şey arkadasim ve inan çok farklı illa düğün yap diyen yok size ayrıca kıza yazik bak o kadar seviyorsun tatmin de ediyor öyle düşünme derim 1.5 sene evli olabiliriz ama bazi şeyleri Anlıyorsun git gide ;) :)
3 günde bir mi :O cok fazla yaaa olmaz. Hhah nerden vardın o kaniya su sakinlik hakkında :D
Cevap sahibi+1 yılbenim için sevmek=evlenmektir. onu zaten bırakmam da. ben sakin bir hayatı seviyorum oyüzden öyle hareketli karışık şeyleri hem pek sevmem. sadece düğün konusunda söyledim bu kadar kutlama gereksiz. ayrıca çok fazla resmiyet kazandırdığı için bence o andan sonra bir soğukluk felan olur.
bana öyle geldi :D bence o tür kadınların yatakta içinde sakladığı vahşi ruh çıkıyordur :D benimki oraya gidince genelde pek sakin, bana bırakır herşeyi :)
Soran+1 yılYa oyle sınırlar yok yani ilimizde esitiz diye dusunuyorum yatakta :) ben de ona karsi cok acik olamiyorum o utangaçlığı atamiyorum bir turlu maalesef ve bu beni rahatsız ediyor :( o yatakta iyidir farklılığı sever ben de severim zaten onun zevkine falan guvenirim o seviyosa vardır bir bildiği diye diye şimdi anal deniyoruz bakalm daha neler olacak :))
Cevap sahibi+1 yılanaldan da ona bozdurduğun için mutludur. şimdi tamamen ona ait olduğunu hissediyordur daha birşey istemez :) artık sende yavaş yavaş anal seviyorsun ama dimi :)
Soran+1 yılBaştaki gibi olmadığı kesin :)))
Cevap sahibi+1 yılozaman daha çok seveceğinden şüphen olmasın bazen hangisinden yaptığını bile şaşırırsın :) yavaş yavaş alıştığına göre daha zevkli pozisyonlara geçin. üstte olduğun zaman vajinadan tatmin olduktan sonra elinle arka tarafa yerleştir onun ıslaklığıyla yapmaya alış. öyle yapmaya alıştığında ilişki dahada kolaylaşıyor. aldığınız zevk bölünmeden öteki tarafa geçebilirsiniz :) eğer üstteyken iyiysen yapmalısın kontrolü kadına bırakınca daha zevkli.
Soran+1 yılOnu dün yaptık :D
Cevap sahibi+1 yılhaha baya hızlısınız :D artık sen tavsiye verirsin heralde :D düzenli yaptığınızda da acıyor mu yine? :) seninkide memnun gibi ama ya :D eğer arka girişin şişkin ve etliyse benim kız arkadaşımın gibi ordan yaptırırken vajinandan verdiğin zevkin iki katını alıyordur ;) ki büyük kalçalıysan sanırım sende öylesin. şunun gibi demek istedim.
galleries.gals4free.net/.../Amy-Brooke_07.jpg
etli ve yumuşak olunca iyice sarmalıyor daha yoğun hisler yaşatıyo :) ellerin için kullandığın nemlendirici kremi duştan çıktığın zaman ve kişisel bakımını yaparken girişine bir miktar sürersen iyi olur. oraya da aynı ilgi şart :) benim hatun her seferinde yapıyor ama onun titizlikten galiba :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkere dni boyutuyla alakalısanız google dan sonuçlarını bir araştır, hani belki farkında değilsindir diye yazdım.
Diğer taraftan, eğer yapacaksanız illa pzervatif kullanmanız gerekir bağırsakta bildiğin ürik asit ve bakteriler var. Penis başındaki kanaldan erkeğe mikap bulaşır, penis ordan çıkıp vaginaya girerse bu bir de sana da bulaşır.
Anal temizliğini yapmalısın öncesinde yani bağırsak temizliği. Bunun kremi ve losyonu vs gibi temizlik setleri var (lavman seti) eczanlerde de bulunur.
Br de kayganlaştırıcı kullanmalısınız ve önceden eşin parmağıyla soft mesaj yapıp alıtırmalı. İlişki esnasında da kilitorisin sürekli uyarılmalı aksi halde zevk almazsın.71 Yorumla
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
+1 yılSert davranırsa dünyan basına yıkılmış gibi hissedersin cok acı olur.
Sabır lazım.
İlk yavas soft olmali.
Kuru kuruya olmayacak
Tükürükleyecek ya da herhangi bir kayganlastiri ile sıvı saglayacakki penis rahat girsin.113 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden tecrübesi yok uzulsem mi sevinsem mi sasrdm :( tukuruklemek yeterli olur mu
- +1 yıl
Tecrübesi yoksa bence hic bulasmayın.
Bu arada eklemeyi unuttum temizlik şart
dıskını icerden temizlemen lazim
tazikli suyu arkana tut tiksinmezsen parmagınla dal iceri temizle yani.
sonra ilıskide penise bulasır felan ıgrenc. - +1 yıl
Deneyimsiz olsun olmasın fark etmez ilk olsa bile sonucunda kötü seylerle karsılasabilirsin
örn
- dıskı tutamama altına kacirma
-gaz kacirma
-bi kac gün yuruyememe
-kanama catlama vb.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
40Cevap
Ben genc kizligimdan beri yapiyorum. Gayette zevk aliyorum. ilk yaptigim seks analdi. 18 -19 yasima kadar yaptim. Daha sonra bekaretimi kaybettim. Bir suru hurafe var ortalikta. Hic biri ne bende oldu nede baska birsey. Gayette zevkli. Halende yapiyorum zaman zaman
141 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldinimize göre yanlış ve haram kılınmış ama genede karar sizin (erkeğin kadına pislediği yerden yakınlaşmak ve müdahale etmek sapıkçadır)
duşa girin duş jeji veya şampuan işi kolaylaştırır girmesinde
eşin prezarvatif kullanacaksa
eğer öyle şampuan duş jeli dökün yok kullanmıcaksa bebe yağı alacan su bazlı olsun veya utanmazsan erotik shoplardan al kayganlaştırıcı bir de anal ilişki öncesi temizlenmesi lazım ufak basınçlı su yani çeşmeden akan
hortumu daya 1 2 cm içine almaya çalış eğer alırsan çeşmeyi çok az ufaktan ufaktan aç içinin şiştiğini hissedersin artık ya da su acıtırsa hortumu çıkar ve içindeki pislik dışarı aksın ki temiz temiz şeyapın :D :D40 Yorumla
+1 yılEğer sabırlı ve sizi rahatlatmadan davranırsa sizin açınızdan zor olabilir ama eğer sabırlı ve yavaş olursa bu sizinde hoşuna gidebilir yavaştan kastım analınızın gereken gevşekliğe gelmesi ve rahatlaması için gerekli hamlelerin yavaş ve sabırlı yapılması gerekiyor.
43 Yorumla
Soran+1 yılBayagi yavaş olmali yani
- +1 yıl
Buradan millete bağıra bağıra anlatayım mı amaç sadece yavaş olmak değil eşinin seni doğru şekilde gevşetmesine bağlı. Ben utanırım böyle o kadar açık anlatmaya kısacası özür dilerim:(
- +1 yıl
Ve doğru pozisyon çok önemli.
+1 yılanal zor ilişkidir.. ancak tecrübeli şekilde yapılırsa zevk alma ihtimalin var... bence sende eşinde bundan vazgeç ikiniz ilk kez yapacaksınız sanırım.. onu ikna et ya da netten SCAT videoları aç ona zaten iğrenir aklına bile artık gelmez:)))))))))))))))))
SCAT: dışkılı p*rno demek:)01 Yorumla
Soran+1 yılBunu deniycem :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBol bol krem sürsün senin popoya da kendi aletine de ve çok yavaş önce başını çok küçük sokup çıkarsn biraz öyle gidp gelsin , başta canın acıycak acıyı azaltmak içinde ya o ya sen bir yandan klitorisinle oyna bu zamanla zevke dönüşecek
104 Yorumla
Soran+1 yılÖzel kremler falan varmis onlar mi yoksa normal yagli bir krem olur mu
Cevap sahibi+1 yılOk un falan jelleri var onları da kullanabilirsin güzell kokulu kremlerde karar senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakattan ilişkide kaslar zorlanıp zedelendiği için ilerde sana zorluk çıkaracak bir durum meydana gelecek. Kakayı tutamama gibi sorunlar yaşayacaksın. Extra olarak günaha gireceksin , makattan ilişki dinimizde kesinlikle yasak. Makatın genişleyecek ve küçük yırtılmalar olacak. Hemoroid riskini %90 tetikleyecek ve ilişki sırasında çok acı çekeceksin.
44 Yorumla
Soran+1 yılO kadar olur mu ya bir kere deneyecek :O
Cevap sahibi+1 yılBu işin bir keresi iki keresi yok. Girdiği zaman zarar görecek illaki. 2-3 kere git gel yapmıyor çünkü. Dön bu yoldan , düzgünce girin ilişkiye , zarar gören sen olursun.
Soran+1 yılTesekkur ederim tavsiyenize saolun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Bence deneme derim. Kadınlar bu bölgeden acı duyarlar zevk değil. Erkeklerde ise durum farklı. Erkeklerin g noktası anal bölgesi. Ben sadece bayanlarla birlikte oluyorum. Belden bağlamalı penisle beni becermelerinden zevk alıyorum. Ordan biliyorum bunu. Sen bir bayan olarak kesinlikle kocana arkadan verme derim o açıdan.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic deneyimim yok ama caninin yanacagini ve oradaki kaslarin disariya cikis icin uygun oldugu biliniyor... kaldiki bir kere deneyip hosuna giderse, reddetmen daha da zorlasacak... ama tikac felan kullanarak onceden alistirma yapildiginida okumustum bir bak istersen
Not:Dinen de cok buyuk gunahlardan oldugunu soylemek isterim...03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum :(( nasil tikac nerde okumustunuz?
Cevap sahibi+1 yılnerede okufugumu hatirlamiyorum ama alismak icin anal tikaci yazinca cikarsanirim... ama bence deneme, dedigim gibi karsi koan zorlasacak ve cok gunah
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcıyı düşünürsen zevk alamazsın.
Acıya yoğunlaşan kadınlar sadece acı duyuyor.
Zevke yoğunlaşan kadınlar zevk alıyor...
Soruya baktığımda bu bakış açısıyla yapma daha iyi derim.
Zevk almayı düşüneceksen dene zevk aldığını göreceksin derim41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler zaten vazgectm :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmadan önce dusa girerek egzersiz yap. bir tuvalet pompasıyla temizle , saç kremiyle sok çıkar. iliski sonra güzel olur
71 Yorumla
+1 yılPeki dine göre bir çift anal yaparsa nikahı düşüyor ve ömür boyu ne yapsa dagi nikahı olmuyor o eş ona haramdır artık bunu da biliyormusun?
57 Yorumla- +1 yıl
nikahla alakalı değil boş olma durumu için yanlış fetva vermeyin
- +1 yıl
@adam-gibi-adam git bak bakalım neresi yanlış dinen maneviyen nikah olmuyor düşüyor
- +1 yıl
kardeşim yaşın gereği bişey demiyorum şimdi muta nikahıda lazım deme şarlatanlar gibi
ama boş olma durumlarında bunlar yok varsa ilmihalin aç bak yoksa google amcaya sor
biz bunları öğrene öğrene bir kaldık
bekara karı boşaması kolay diyenlerden değiliz - +1 yıl
@adam-gibi-adam eyvallahda şunu unutuyorsun şu google amcanın mucidi insan yani onu yöneten herkese ne bilgi paylaşıyorsa inanalımmı
O intarnet ortamında kafasınca yorum yazanlar degilmi?
Bunları din adamları yazmıyor ki google acaya
Dinle alakası fikri olmiyan kişiler deyazıyor bilende hangisine inanacan?
Neyse ben bunu bilir buna inanıyorum senin görüşüne yotumuna saygım var - +1 yıl
yok hepsi değil orjinal yayın yapanlarda var ama arada kaptırıyorlar ondan diyorum işi ehline danış ya da ehlinden öğren Ömer Nasuhi bilmen ilmihalinden faydalanabilirsin
- +1 yıl
Bizim şafi mezhebimiz ilmihalimiz imamıza göre de yasak nikah düşer
Ama digermezheplerde bilmiyorum @adam-gibi-adam - +1 yıl
kardeşim sen ilmihale bir daha bak bezhep farkı önemli değil nikahın düştüğü ve nikahı bozan şeyler
şu var anüs bölgesi kas basur bölgesidir, kesinlikle kerem ve yumuşaması gerekir, ama tavsiye etmem dini yönden çok günah , her 10 erkekden 9 u bu ister ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkatli olmalısınız bu hemen geçiştirilecek bir konu değil ayrıca burada anlatılacak şeylerde değil bence.
50 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/hyqgG7nLhiI
Bence uzun vadede zararlı, uzak durulmalı.
20 Yorumla İstekli ve hazır olmalısın yoksa canın yanar
Pomad kremler var uyuşturur ama gevşeme yapmaz gevşemesi için de anuflex al spfinkter kasını gevşetir00 Yorumla
+1 yılİllede kocanı memnun ediceksen eczanede anestol diye bır krem var ondan al ilişkınen 15 daki önce guzelcene o bolgeye sur acı hıssetmezsın he burada ilişkiye gırmeden dus al sabunla yıka krem kalmasın yoksa esin bosalmak bilmez
30 YorumlaValla söyliyim g. tündeki parçaları görünce gelip burada ağlama kocam benden soğudu diye.
51 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂bokunu tutumaz diye demi
Kabul etme. Hem acili hem boklu bir is. Ve çoook günah.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa o delik o amaç için değildir bu resmen kadını aşağılamak. Analdan zevk almazsın.
62 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle dusunuyorum ama Esim denemek istiyor bir kere diyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBir kere ama ömür boyu sağlık sorunları çekebilirsin.
+1 yılKocan işinin ehliyse bir sıkıntı yaşamazsınız vazelin size yardımcı olur ama canının ilk başta acıyacağını unutma
12 Yorumla
Soran+1 yılCok mu :(
- +1 yıl
Eğer kocan işini biliyosa benim gibi canını acıtmaz
+1 yılSaçma sapan işler bunlar. Evet büyük günah. Hak yolu varken b. k yolu neden. Ayrıca bunu yaptıktan sonra o an farkında olmadan normal yere girerse mikroptan ölebilirsin bile. ya da unutup Ağzına alırsan sictin demektir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılilla yapacağız diyorsan bim önüne bir arkana sürttür iyice ıslansın
oynayarak yaparsa zevkinden yerinde duramazsın ama sürekli yapmayın bunu sonra aşağıda demişler kaslarda gevşeme falan sorun olur birde üstte sen ol kontrol sende olsun11 Yorumla- +1 yıl
ama tavsiyemi sorarsan yapma
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. hahaha çayımı aldım geldim :D g. ötçü dolmuş burası :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSu aşağıdaki cvblarin içinde en fazla iki kişi hariç hepsi kulaktan dolma saçma sapan şeyler tecrübesi olupta paylaşan yok emin olun
20 Yorumla
+1 yılyapmayın sakın böyle bişi. gusül abdestiniz kabul olmaz bir daha. hak yolu varken b*k yoluna gitmeyin...
00 Yorumla
+1 yılbence biraz kaydırıci sür yoksa bugun senin halin perişan😁
14 Yorumla
Soran+1 yılAciyor mu o kadar :(
- +1 yıl
coğu kızlar öyle diyor😀 öldürüyor acisından diyor 1 hafta poposunun üzerine oturamazmişlar😊
Soran+1 yıl:X tamam
- +1 yıl
eşinin yerinde olmak vardi
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen , ondan daha fazla seviceksin bu işi çıldıracaksın bu gece :)
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha evvel tecrübesi yoksa sakın yapma çok canın yanar. Tecrübeli erkek alıştırır yalar kremler ama kocan şak diye girerse bas bas bağırırsın.
10 YorumlaTavsiye etmem ayrıca haramdır ve Lavman yapmadan denemeyiniz hiç gereğide yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük günah, madem evlisiniz, helalinle her türlü sevişmek varken neden günah işliyorsunuz yaa. bu dünyanın öbür tarafıda var, eşin ısrar ediyorsa sen onu bana gönder önce onu ben bir yapim, yine ısrar ederse git ver
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevk değil acı duyarsın, bağırsakların yırtılır ve kanama olur. tuvaletini tutamaz hale gelirsin. ayrıca hijyen de sıfır o bölgede zaten. eşini düşünen bir erkek bunu istememeli.
50 YorumlaHayrına bir lavman kullanda adam soğumasın benim gibi
01 Yorumla- +1 yıl
kötü bir tecrübe yaşamış arkadaşımız.. aslında eşi istiyor kadın istemiyor. eşine böyle bir tecrübe lazım ki bir daha isteyemesin:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke tam soru zamanın da denk gelseydim pişman olacaksın derdim ki olmuşsun da , anal kadına saygısızlıktır...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine girdikten sonrası rahat aslında
93 Yorumla
Soran+1 yılGirerken?
krem felan kullanırsan anal kısımda büyüme olur bir kac güb popoyun üstüne oturaman
12 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmeye basladim :/
Yanarsn bir tek tubalette rahat edrsin bazen tuvalete varmadan kaçar
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kere olacak hemen olur mu öyle
Soran+1 yılSanmiyorum ya
+1 yılVajinalsex yapınca vıcık vıcık anal yapınca fıs fıs ediyor popon😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAga siz manyakmısınız lanetlenirsiniz :) hem evin kapısı dururken bacadan girmek niye :)
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyen dinsizler belli oldu:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere olunca devamını da isteyecektir.
121 Yorumlal*n günah l*n günah bokunu çıkarttınız herşeyin
10 YorumlaHak yolu varken b*k yolu neden yani :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama cok istedi bir kere olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu gece olmayacağına eminim. :):
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İlk denemede oldugu görülmemiştir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli yapıyorum bir zararı yok tüyo da vereblrm
90 Yorumla
+1 yılAnaldan ve oraldan uzak durun
10 Yorumla
+1 yılşiddetle tafsiye etmem , hastalık yapar
10 YorumlaKızlardan çok erkek tavsiyesi alacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn yaptım kiz arkadasima anlatimmi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve hic acitmadigimi söyledi?
Soran+1 yılMemnun olurum nasil hissetti?
Soran+1 yılBurada herkes acitiyor diyor önceden vermiş olmasn
Cevap sahibi+1 yıloncelikle on sevisme yaptık. vajinasini yalarken bir parmagimlada arkasına gir cik yaptim yavas yavas. sonra benimkininyalattim. seyime krem sürdüm sonra onun deliğe krem sürdüm domalttim yanaklarını iyice acip yavas yavas girdim once kafa sonra cik sonra biraz daha sonra cik sonra biraz daha ileri derken alıştı. pıt diye kafa giriyo zaten. birden girerse aglamakdan deli olursun açıdan. sonra nolucak biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılhayır ilk sevgilisi benim. ben direk dalmadim gote. yavas yavas yumusattim kasilmasini aldimda yaptim
Soran+1 yılNe olacak?
Cevap sahibi+1 yılçişini tutamican. 3 4 gun yan. oturcan tuvaletini bile yapamican gaz kacircan. ve artik arkadan cok yiceksin bunuda bil.. m
+1 yılAcımaz 😂
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar, ne yaptınız denedinizmi eşinizle
00 YorumlaAnaldan ve önden 2li olsa napıcaksın? 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlisabildinmi. nasil gidiyor?
00 Yorumlaher açıdan sağlıksız
10 Yorumlayapma
10 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri