Sevgilim çok pasaklı napıcam?

götünde hep boklu kiloduyla geziyor kilot kilot luktan çıkı verdi sim siyah oldu artık içinde organizmalar türemeye üremeye başladı hala aynı kilodu giyiyor bide gelip yanımda yatmak istiyor sürekli iyice gıcık oluyorum bazen getirip götünü cinsel bölgeme dayıyor enfeksiyon kapıcam kısır olucam falan diye korkuyorum :( ayrılsamı sizce böle olmuyor diyorum aşkım deyiştir şu çamaşırlarını diyorum oda böle seviyorum hem insan aşık olduğu insanın bokunu yer falan diyor tamam seviyorum ciden seviyorum ama b*k zevk suyu idrar hepsini 3-4 ay bekletilmiş bir kilota toplanınca b*k tan daha da öte bir şey oluyor canım birde seks yapmak istiyor yüsüz ce artık başım ağrıyor uykum var şeyim ağrıyor bahaneleride sökmüyor uyurken bağlıyıcam seni akşama kadar trambolin gibi üstünde hopluyucam diye tehtit ediyor ne biçim tehtil l*n bu :D deli falan olduğunu düşünmeye başladım 5 yılın sonunda sapıtı benimki sanırsam :D ya canımdan çok seviyorum ama yeter tazikli suyla temizliyicem bunu artık dayanamıyorum bir tavsiye verin
Sevgilim çok pasaklı napıcam?