Ablamın kocasının erkek kardesıyle yattım simdi ne yapicam?

Sevgilim beni aldatti bende onu aldatmak istedim. Ablamın kocası yani eniştemin erkek kardesi var 23 yasında bende 20yim ben annemle ablamlara gıtmıstım enistemin kardesi beni gezdiriyordu yagmur yagdıgı ıcın kulubuye gıttık bahce var ablamların köylük bir yer zaten ordabattanıye felan hersey var kapının kılıtı yok sadece eskı esyalarda gıyılmemıs converse ayakkabı buldu ıpını soktu kapıya bagladi bızı goren olmasın hava soguk hem ıcerı soguyo dedi bız bakısıyorduk gulduk sonra opmeye basladi bende basladim orada hersey patladi pis yerde sevıstık sonra pantalonları cıkarttk ılıskıye gırdık icime bosaldi ben agladim korktum ne yapıyorsun sen dedm heyecandan oldu senı hep arzuluyodm ama sen yuz vermıyordn dedi battanıyeyle vajınamı sıldım agladım sızladim durdum benı eve gotur dedim yolları blmıyordm eve geldm ablıam noldu dedi umıtmı bırsey yaptı dedi ona sor dedim umıtı aradılar yanı enıstemın kardesını yenge ben bırsey yapmadm onun kafası ıyı galıba dedi aradan 3 saat gecti annemle evımıze geldik ben pastaneye gıdıyorm anne dedım ezcaneden ertesi gün hapı aldım 50 lıra odedim acaba hamle kalırmıyım :((
Ablamın kocasının erkek kardesıyle yattım simdi ne yapicam?