Sizce iki taraf birbirine tamamen güveniyorsa korunmasız ilişki normal midir¿

Sizce iki taraf birbirine tamamen güveniyorsa korunmasız ilişki normal midir¿

Korunmasız ilişkinin rus ruletinden bir farkı yok. Aşırı heyecan verir belki, zaten insanlar yakalanma korkusuyla yapılan eylemlerden daha çok haz alıyor. Ama bi patlarsa hayatın ve sülalendeki itibarın yerle bir olur. Birkaç arkadaşım hariç herkes düşmanın olur, seviştiğin kişi bile.
sevgili ile ilişkiye karşıyım ben birinin kullanıp attığı yede param ile satın alabilceğim şeyler üzerinden hayel kurmam :) tavsiye de etmem ucuz kadın sevgilisi ile yatar kalkar ben takılmalık bölümüne alır geçerim arkadaş güven vermez bana önüne gelen sevgilisi ile ilişkisi yaşamış kadın ne beklerim ucuz kadın patates olmuş korunması mı kalmış hiv adis insanlar dolmuş etraf eskort vericek parası olmayan varoşlar sevgili yapar bizim ülkede enayi kadın çok
Şu kadınlar hakkında yaptığın yorumlara az özen göster.
@sosyetic_sheqiil neyi değiştirir ki bak sana etrafa yanlış yaptığı şeylerden sırtımı sıvazlamam mı lazım kızların afferim çok doğru yapıyorsun demem mi lazım etraf hep ağlıyan zırlıyan piskoloji ilaçlarına gömülmüş kadın yığını var sebepleri konu başlığın da ki gibi tuhaf ilişkileri kadın olan sensin doğruyu söylüyen benim tuhaf değil mi hani feminizim hani sevgi kardeşlik hani o ellerin nerede :)
@Zeynep12l sen erkek gibi takılamazsın ki benim etrafım da ucuz kadın yok ki olmadı hiç bir zaman :)
@Zeynep12l ben gidip esc gibi kadın ile takılmam ki zaten :) öyle olsa forum da dm yazan kızlara telefonu mu verirdim galiba
gerekte var mı tartışılır
@Zeynep12l sen canım mısın kim sana bana yaz dedi tanımam etmem kimsin umurum da bile değil soruna cevap veriyorum kendini bir bk sanıyorsun galiba :)
@Zeynep12l dm yazıp telefon atan kızlar var oradan konuşalım diye benim telefonumu alan bir insan yok burada daha sen yazdıklarımı anlamıyorsun 🙄 canın sıkılıyor senin neyi kanıtlamaya çalışıyorsun bana küçükken sen ateşli hastalık geçirdin galiba
@sosyetic_sheqiil hanımım isminizi bahşeder misiniz 🙄
Oldu! Başka?
@sosyetic_sheqiil isllah burcu başak değildir benim ayhan memnun oldum :) daha doğrusu olmaya çalışcam
@zeynep12l dimi dimi bana neden kızlar yazsın olmayan bir şeyi alamazlar en fazla kandırılma potansiyelin üzerinden tartışırım senle :)
@sosyetic_sheqiil tanışmak istiyorum gibi bir kelime gördün mü yazım da bu da kendini bir şey sanıyor ne yaşıyorsun kendini hint kuşması sanıyorsun galiba tuhaf :D
Biriniz de çirkinleşmeyin yaw. Şu an tek tuhaf olan şey, bu cümlelerle bana bulaşabileceğini sanman. 😕 Genelde tanışırken isim sorulur, cehaletinle muhatap etme beni. Ben kumaş değilim ama senin kumaşının kalitesizliğinden boğulacam.
@sosyetic_sheqiil anlamışsın umarım güzelsin sadece başka hiç bir şey yok sende şimdi kaybol gözüm görmesin 🙄 güzellik de para etmiyor işte görüldüğü gibi bu ilişkiler ile bu ego ulan zaten ne yaşıyorsunuz
Haddinizi bilin!
Cevap
45Cevap
Bu devirde kimseye güvenilmez koruma olması iyi olur gadası
Evlenmeden sevgilimle ilişkiye girmem.
Korunma işi güven meselesi değil ne yazık ki, o hap kullanılacak :d
Hangi hap ya
Erkekler için olacaktı, gelecekti 😏 siz kullanın
Ya hissiyatı çok değişiyor korununca. O yüzden korunmasız daha güzel ve hisli.. yes diyorum hocam ben😌😅
@yarennnbenn et ete değmeli bence
Sen bi hoşt
Oha bu nasıl hadsizlik ne dedim şimdi
Sevgilimle ilişkiye direkt olarak karşı olurum zaten sevgilim hiç olmadı da evlenmeden niye ilişki yaşayayım ki
Nooo tabii ki. Sonradan ah edip vah etmemek için korunmak şart. Ertesi gün hapı alıyorsun çok pahalı. Gerek yok maceraya.
Kendime ve karşı tarafa güvenim tam olur o anki durumda ama karşı taraf güvenmiyorsa da güveneni bulurum
Tabiki de evet nefret ediyorum prezervatiften zaten
Korunmasızdan kastın prezervatifse haliyle korunmasız ve doğal olani secerim
Güven varsa korunmasız tercihim. Ama güven varsa!
Evlenmeden önce riskli olur kılıf kullanarak olur
Sevgiliyle iliskiye no 😀Evlenmeden olmaz 😅
Bence hayır ya sonuçta sevgililik daha nolacağı belli değil
Geri çekme yöntemi var her türlü Okey kılıfla zevki çıkmıyor
Korunmasız tabii, herhangi biri ile kondom kullanırım
Zevk uğruna yanlışlıkla çoğalmayalım ya.. gerek yok bence risk almaya değmez. Sen korunmadan devam et istersen
Pembe hesaplı erkek olduğunuza yemin edebilirim ama ispatlayamam, böyle densizce görüş yapan hemcinsim olamaz
"Sen korunmadan devam et istersen"
Size bu cümleyi yazma hakkını kim veriyor?
Klavyenizin maşallahı var, cümleyi komple değiştirmiş. İyi geceleriniz olsun.
Sevgiliyle ilişkiye no 🤣
😅
Zinaya daima hayır değil onsuz öleceğimi bilsem genede o iğrenç şeyi yapmam
Tabii ki hayır. Önce güvenlik
Sevgiliye de mi
İstenmeyen gebelik ve hastalığa karşı korunmak önemli
Yes ne no ne? Hayırdır ingiltere kraliçesi mi o
Yaw he he djd
Sevgili ile ilişki normal değil benim için...
İlişkiye no direkt
Yes sure sjgshs
🤌😌
😌💅
Noo. Herkesin kendi tercihidir.
Nooo koruma olsun.
İkisinide denemek lazım 😬
En azından insan bi geri çekilir yav.
Kendimi savunmasız hissederim
Korunmasız ilişkiye hayır
Normal ve korunmasız daha iyi hissetirir
Et ete değecek fjfjfj
Sevgilimle kornduğumuzu hatırlamıyorum kaç senedir ilişki yaşıyoruz
Mümkünse korunalım bebek sevmiyorum
ben prezervatif severim
Risk almayı sevmem
Et ete değecek
Korunulmalı Soso
Sevgili iken no :) riske gerek yok
Riskli bir durum korunmak şart
Güven varsa yes bence
No aşkım😅🤦♀️
Tamam beybi dkd
Evlenmem. Hamile kalmasın.
No ikimizin de sağlığı çok önemli
Korumasız ilişki iyidir
Dikkat edebilecek mi sağlam mı o konularda
Sen dikkat et hayret bir şey
Ben dikkat ediyorum kendimi kontrol edebiliyorum zaten istediğim zamanda oluyorr
Güçlü kadınsın belli ki
Noo tabiki
Tabiki yes
Nooo!
No no no.
Noo sevgiliyle noo
Bence yes.
No no no no
Arada engel olmasın.
Yess bence
No derdim ben
Güven varsa olur.