Ya çok eskiden beri bazı günler yatağım sallanıyor sürekli bazen sallandığı için uykumdan uyanıyorum. hafif hafif sallantılar neden oluyor acaba bilginiz var mı? bir keresinde çok aşırı sallanmıştı durmamıştı anca yataktan kalkınca düzeldi. Onun dışında hafif sallanıyor çoğunlukla neden olabilirki?
Cevabın nedir?
rüyaya geçiş anında oluyor ruhun bedeninden ayrılırken sallanmalar hissediyorsun bilincin tam kapalı değil yatak salllanıyor sanıyorsun halbuki rüyayalar alemine geçmek için ruhun vücudundan ayrılmaya başladığında bu oluyor ve sen bunu fark edip uyanıyorsun sallanma da geçiyor korkma yatarken sağına dön ve yat sırt üstü uyuma bir şeycik olmaz
722 Yorumla
Soran+1 yılama uyandığımda bilincim açıkkende oluyor
- +1 yıl
sen dediğim gibi sağına dönüp yat birde böyle dene yatmadan önce dua et ve sağına dön anlattığın şey uykuyla uyanıklık arasında olur tam dalarken olan bir şey bu dua et biliyorsan ayetel kursi nas felak ve fatiha oku bilmiyorsan bildiklerini oku ve sağına yat eğer sırt üstü yatıyorsan bunun yüzünden oluyordur karabasan da sırt üstü yatınca daha çok uğrar =)
Soran+1 yılsol tarafıma yatınca uyuyabiliyorum ama sağ tarafımda zor ama denerim yinede sağol
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılşu an bir şey olmuyor ama olcak ilerde şimdi çok ciddi sorunlarla karşı karşıyayım bende anlamadım
Soran+1 yılyalnız kaldığımda yalnız yattığımda biri rahatsız ediyor rüyalarımda bugünde olduda onun etksinde kaldım
- +1 yıl
dua ederek oku ayetel kursi oku odanın dört bir tarafına üfle her okuyuşta sağa sola öne arkaya üfle fatiha nas felak da oku uyumadan evvel abdest al ve sağına yat eğer yine aynı şeyler olursa yaz bana rüyalarında sana bir mesaj veriyor olabilir o mesajı anlamaya çalış birde odanı kontrol et duvar diplerini dolap arkadalarını yatak altlarını yastık içlerini biri muska felan yazmış olabilir ya da büyü tarzı bir şey olabilir telaş yapma bunlar sadece bir varsayım bu dediklerimi kontrol et eğer bunların olmadığından eminsen dualarını yapıp abdestli yatmaya çalış korku filmleri de izleme
Soran+1 yılhepsini denedim yine başarılı olmadı sonuç önceden daha çok gelirdi şimdi azalttı gelmeyi biri sayesinde uzun zamandır ilk kez geldi
- +1 yıl
o zaman yaptığı çalışmayı tazelemesi gerekir o biri
çünkü eğer sana büyü yapıldıysa büyüler tazelenebiliyor zamanla
yalnız şunu aklından çıkarma Allah izin vermedikçe yaprak kımıldamaz 'O'na sığın hep dua eden şükreden insanlardan ol Allah izin vermedikçe hiç bir şey sana bir şey yapamaz şeytan vesvese verir kork diye Allaha Güven ve Korkma
Soran+1 yılya ben alıştım korkmuyorum hatta değişik şekilde korunuyorum korkutmuyor koruyor
- +1 yıl
Sıkma canını inan bende böyle şeyler yaşadım yaşıyorum da ama korkmuyorum hep Allah'a sığınıyorum Çünkü Alllah'ın İzni olmadan bana zarar veremeyeceklerini bildiğim için korkmuyorum Kralına gider fark etmez diyorum sende öyle yap imanı olan insana hiç bir şey yapamazlar Allah izin vermedikçe
Soran+1 yılteşekkür ederim Allah razı olsun sözleriniz için
Soran+1 yılaynen öyle...
- +1 yıl
bana da artık sadece rüyalarım da sataşıyolar birde gece bazı kez 4-5 kere uykumdan uyanıyorum sebepsizce hemen hemen her gece inan iplemiyorum onları psikolojik olarak korkanlara baskıları daha çok oluyor korkmayan ve inatçı olanlara birde inançlıysan ancak rüyalar da bulaşıyorlar yani sınavdır takmıyorum Rabbim büyük diyorum sende sıkma canını Allah'a emanetsin hayırlı geceler
paylaşmak istersen buralardayım kardeşim görüşmek üzere
Soran+1 yılfarkı beni kazadan koruması... iyi geceler
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun
En İyi Cevaplar
Çocuklukta meydana gelen birşey olabilir ayakta sallamışlar bu beynine yer etmiş bir şey olabilir. Dengeyi sağlayan kulak içinde bulunan su ile alakalı olabilir. 5 yaşında yeğenim sürekli böyle diyordu uyumak istemiyorum diyordu doktor su ile alakalı dedi tedavi sonrası düzeldi şu an bir sıkıntı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok bence
O bendede oluyor ama yatak degilmis o sonradan ogrendim bende. O anda aniden ruyadan uyanmissam ya da birden uyanmissam gece kalp atisim okadar hizli ki onun siddetini yataknsallatisi saniyordum
ve birde ruyada geçiş aninda falan oluyor01 Yorumla
Soran+1 yılsadece uyanırken olmuyorki yatınca kalkarken
+1 yılYa takılma bu kadar biraz ekşınlı, korkutucu, ürkütücü şeyler düşün. hayatın tadını çıkar. :D
ayaklarına bak belki kırıktır :)31 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim merak ediyorum belki bilen vardır diye sordum. d
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
40Cevap
Yatarken bildiğin bütün sureleri bütün duaları okumanı tavsiye ederim bazı varlıklar musallat olmuş olabilir hatta abdest alıp kuran-ı kerim i eline alıp okumanı öneririm. En azından o varlıkları dualarınla Allah'a sığınarak defetmiş olursun. Umarım işe yarar ve kurtulursun.
33 Yorumla
Soran+1 yılhepsini okuyorum yinede oluyor geçmiyor yani bir türlü
Soran+1 yılyinede teşekkürler
anim benim o sallanma değil oyle hissedersin benimde surekli başıma geliyor hatta tanidik psikolog vardi ona sormustum dedi ki ruya aleminde korku yasarsin ondan olabilir sana oyle hissetirir ruya gormedigim zamanda oluyor dedim ruya gorursun sen hatirlamazsin birde daha once deprem yasadiysan oda bir faktor dedi evet yasadim marmara ve kutahyada bunlar yuzunden olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılilginç
Soran+1 yıltamam teşekkürler ben her yerden sallanıyorum yatağın içi
+1 yılBende de oluyo bazen. Şahsen odada hiçbir sallantı yokken yatak sallanıyor. Hiç istifini bozma. Dualarını oku ve yatmaya devam et. Geçiyo sonra. üzerine de fazla düşünüp kendini korkutma
23 Yorumla
Soran+1 yılalıştım korkmuyorum artık sahiden sende benim gibisin demekki tuaf yani..
- +1 yıl
Birkaç defa yakaladım hatta uyanıp sallanırken. Ama hiç sallandığı tarafa bakma ihtiyacı duymadım.
Soran+1 yılbenim her taraftan sallanıyor
Endişeliyseniz, uykuya dalmaya çalışırken sisteminizde çok fazla kafein varsa veya sadece biraz stres altındaysanız tetikleyebilen fizyolojik bir süreçtir. Beyninizdedir: uykuya dalmaya çalışırken, beyniniz orta kulaktan gelen sinyalleri titreme olarak yanlış yorumlar ve yatağın sallandığını *düşünürsünüz*
10 Yorumlabenimde yaklaşık bir aydır yatağa yattığım anda yatak sallanıyormuş gibi oluyor kalkınca ve ışığı açınca bir şey olmuyor ve bugün birisi bana dokunuyormuş gibi hissettim kalktım tuvalete falan gittim geri geldim bir kaç dakika sonra sanki biri sırtıma bıçak saplamış gibi hissettim bir dakika falan kıpırdıyamadım açıkcası korkuyorum napmam gerek bilen varsa söylesin lütfen
00 Yorumlabanda da oluyor 3-4 gün önce başladı sanki yatağımın içinde bişiy varmış gibi hissediyorum üstümde bişiy hissediyoum abim bu işleri iyi biliyor diye ona sordum dedi yataklarınız birleişk belki onlar sallanırken sana çarpıyordur dedi bende ama ben tek başımaykende oluyo dedim belki yatağında sorun var dedi ama ben tırstım biraz bazılları karabasan diyor ama sanki öyle bir his veriyor hepimize niye oluyor acaba bu his
00 YorumlaMerhaba.. Aynı problemi yaşıyorum.. Anlatayım.. 1 ay önce uyumak için gözlerimi kapadığımda, sanki bir flaş patladı gözümün önünde.. Çok tuhaf oldum gerçekten. O gün bugündür yatağım sallanır gibi.. Okudum, rukye açtım dinledim yüksek sesle, 7 ihlas, ayelturkursi, fatiha, Felak ve nas okuyorum, Salona geçtim kanapedeyim ve devam ediyor.. şu an saat 05.56 hala devam ediyor, güneş doğdu, sabah ezanı okunaklı çok oldu.. Ve ben hala uyuyamıyorum.. Kafayı yicem..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Yataginda sorun olabilir.. ruya etkisi olabilir.. uğrama da olabilir.. sana oyle geliyor da olabilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılbana mı öyle geliyor diye bakıyorum gerçekten sallanıyor. bilmiyorum artık rüyamı hiç bir şey anlamadım
+1 yılİlginç niye sallanirki ya tam yerine oturmamistir ondan sen üzerinde hareket ettikçe sallaniyordur ya da deprem felan olmuş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHemen kötüye yorma. Eviniz direk işlek caddede falansa veya arabaların geçtiği sokakta ondanda kaynaklanıyo olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYaylar esniyordur kendi kendine yatak bu la ac bak altinda ne var kedi falan
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç bir şey yok başka yerdede yatınca oluyor
- +1 yıl
O zaman sen farkinda degilsin ama bir yerlerin senden habersiz oynuyor.
Soran+1 yılhayır gerçekten yatağım sallanıyor elimi koyuyorum gerçekten sallantı var
- +1 yıl
Mantikli bir aciklamasi vardir mutlaka amaa biri incelemeli sallanirken sen yataktayken
Soran+1 yılsallanırken kimse olmuyor yanımda
- +1 yıl
Iste ya kameraya al ya biri izlesin
Soran+1 yılben kalkınca oturuşa geçince falan duruyor nasıl kameraya alabilirimki
Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Uyandığın zaman kalbin hızlı atıyomu ya da eviniz yol kenarına yakın mı?
015 Yorumla
Soran+1 yılatıyor genelde yol kenarı nası yani
Soran+1 yılrüya görmesemde atar yok kanepedede yattığımda yatağın içi sallanıyor
Soran+1 yılevet yine oldu
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılaynen evet
Soran+1 yıldüzenli kontrollerim yapılıyor bir şey çıkmadı çok şükür
Soran+1 yılpeki
+1 yılPsikolojik bir durum bence. Her nedense sen yatağın sallandığını sanıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalp çarpıntın varsa öyle hissedebilirsin.
Çarpıntısı olanların deprem oluyor, vücudu sallanıyor gibi şikayetleri olabiliyor.01 Yorumla
Soran+1 yılyok
3 harfliler ya geliyorlar işte banada oluyor sıkıntı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekmi geliyorlar yani
Soran+1 yılkorkmuyorum zaten
- +1 yıl
Eskiden çok fazla gölgeler görür sesler duyarıö rüyalarıma girerlerdi asla uyuyamazdım kendime zarar veriridim kimseyle de paylaşamadım sonra bir ara düzeldi ama tekrar başladı ve bu sefer eski halinden beter. Geceleri de sallanıyorum sürekli alakalı olabilir mi
hep sen uyurken mi oluyor yoksa örneğin yatağında otururkende mi oluyor?
07 Yorumla
Soran+1 yıluykuya daldığım sıra tam dalış anı birde sadece uyanınca
Soran+1 yılevet kanepede uyuyorum bazen ordada oluyor
Soran+1 yılyastığımda aynı değil peki neden oluyor psikolojiyle ne alakası varki kendimi bildim bileli bu sorun var
Soran+1 yılbilemiyorum bende
+1 yılya sorma bizim yatakta öyle... bazı aylar ''git gelleri'' oluyor... böyle oluyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
sonra anladım yatak benle konusmaya calısıyormus... ilginc bir konusma tarzlari var ama anlayınca onları sorun olmuyor.. sizin kinin aksanı nere?
Soran+1 yılyaa gece gece :D:D
sana öyle gelmistir yatak durup dururken sallanıcak sende bu kadar sakin olucan öylemi :D
026 Yorumla
Soran+1 yılalıştım artık kardeşim yıllardır böyle
Soran+1 yılher gün değil ne zaman olcağını bilmiyorum bazen ortaya çıkıyor
Soran+1 yılevet ama sonuçsuz
Soran+1 yıl:D aynen
Soran+1 yılhaha :D yeter dur diye bağrıyorum ama ben:RD
Soran+1 yıldiyorum evet ciddiyim :D
Soran+1 yılağzımı kıpırdatarak söylüyorum sadece duruyor bir süre sonra :D
Soran+1 yılyalnızken oluyor alışkanlık olmuş :D
Soran+1 yılhiç belli olmuyor zamanı gerçekten eskiden daha çok olurdu
Soran+1 yılyok hamak falan değil :D
Soran+1 yılhahaha :D ben kalkıyım ya da oturuşa geçeyim hemen duruyor
Soran+1 yılhey Allahım yaa :D
yatak lanetli olmasın l*n bende tırstım bursa şimdi :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D lanetsiz :D korkmayın ben alıştım
Soran+1 yılbesmele çek git koruyan Allah
tek basina yatagi sallayani da ilk defa goruyorum :D
08 Yorumla
Soran+1 yılben sallamıyorum yaaa kendi kendine sallanıyor
Soran+1 yılhay yarabbim yaa :D
Soran+1 yıldalga geç zaten
Soran+1 yılsaçma
ne demek ruh ayrılıyor ne anlatıyorsunuz siz? canım şekerin düşüyor ondan oluyor. akdeniz tarzı beslen ve stres yapma geçecektir bende de oluyordu doktor şeker dedi.
00 Yorumla
+1 yılBi' ara cinlerle ilgili olduğunu duymuştum. Arkadaşımın yengesine oluyordu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılev sallanır sana yatak sallanıyo gibi gelir bizim evdede oluyo
016 Yorumla
Soran+1 yılama diğer yerler sallanmıyo
- +1 yıl
yattığın odayı değiştir bide oyle dene ozaman anlaşılır yatak odasını taşı
Soran+1 yılfarklı yerlerdede oldu
- +1 yıl
yalnızmı uyuyosun ya da eşinde sallanıyomu gece
Soran+1 yılevli değilim,
- +1 yıl
PDR doktoruna bir danış derim psikolojik olabilir
Soran+1 yılvaktim olunca danışırım
- +1 yıl
mutlaka dene sende bizden olabilirsin belki
Soran+1 yılsizden derken
- +1 yıl
psikopat sizofren deli mesela ben karadeniz genel bölge delisiyim
Soran+1 yılbelirtilerini söylesene belki bendede vardır
- +1 yıl
kendi kendine konuşma gülme hayal kurarsın durup dururken uykun kaçar çok çabuk sinirlenirsin çabuk ağlarsın
Soran+1 yılbazen kendi kendime konuşurum çok gülerim ama içimden ağlayasım gelse bile aşırı sinirliyimdir baya baya hemde sinirlenince hiç bir şey görmez gözüm ağlarım çoğunlukla ama bazen zorlanırım ağlayamam içimde kalır bu uykumun kaçması geçenlerde vardı kafama bir şey taktığımda uyuyamıyorum
- +1 yıl
sen nerde yaşıyosun doktor önereym sana
Soran+1 yılİstanbul lüleburgaz :D
- +1 yıl
mm samsuna yakın olsan söylerdim bir doktor ama ist bilmiyorum bakırköyde kaldım
3 ay ama doktorları vasat bir işe yaramazlar
+1 yılTitriyorda olabilirsin, ya da vücudun sallanıyordur, yatak niye sallansın?
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten yattğım zaman yatağın içi sallanıyor bazen kanepede yatıyorum orasıda sallanıyor
- +1 yıl
Dediğim gibi yattığın yerlerle alakalı değil vücudun istem dışı sallanıyordur bir doktora görün ihmal etme...
Soran+1 yılama elimi yatağa koyuyorum sallandığını hissediyorum
- +1 yıl
Psikolojik te olabilir...
Seni Korkutmak istemem ben bir yerde duymuştum sen çok merak ediyorsan söylerim ama korkma
00 Yorumla
+1 yılManevi güçlere merhaba de
00 YorumlaVidaları gevşemiştir ne olacak.
Eskiyordur artık.02 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok
yatagın altına bak ordakını kov gecer :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinlimisin bacım sen bir bilene danış bence.
017 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
Cevap sahibi+1 yılBu sitede bir bilen vardı bence onu araştır bul sana yardım eder. Geçenlerde bir kıza yardım etmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Soran+1 yılkim o
Cevap sahibi+1 yılValla adamın adı aklıma gelmiyor ama kızınki büşramurat1
Soran+1 yılkız nasıl yardım ediyorki
Soran+1 yılonun anladığı nerden belli
Cevap sahibi+1 yılKardeşim kızında böyle bir sorunu vardı ama onunla konuşmaya başladı sonrada aklındaki bütün sorulara cevap buldu. Yinede bir şansını dene derim ben. Olmadı önce kız ile konuş bak bakalım gerçektende işin ehli bir adammı?
Soran+1 yılsiz kızla konuştunuz mu
Cevap sahibi+1 yılmaster06 değil.
İsmi sayı ile başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam 4 basamaklı bir sayı sonra neden diye bir yası vardı. Kızın bazı yazılarını okudum anladığım kadarı ile sorunu çözülmüştü.
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılne dedin
Cevap sahibi+1 yılYav bu değildi o bence bu sizinle matrak geçiyor kız ile konuş o sana gerekli bilgiyi verir ve onun konuşmanı sağlar.
Cevap sahibi+1 yılHem adamın resminde vandeta fotoğrafı vardı.
- +1 yıl
Matrak geçmiyorum kardeşim o yaşı çoktan geçtim. bende konuştum kızla sevgilisinin verdiği fotoğraf içinden kül ve saç çıkmıştı bozduracak kişi arıyordu bende gerekli yönlendirme yaptım. Çok fazla büyü yapan ve bozan kişi kalmadığını üç beş kişinin gerçekten bu işte usta olduğunu söyledim. sıkıntısını dinledim. Kızın ismini görünce benden mi bahsediyorsun acaba dedim yoksa kimse ile kafa bulduğum yok. bendeb
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılözel güçlerin olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılhı hı kesin
- +1 yıl
ciddiydim.
Soran+1 yılne gibi güç
- +1 yıl
onuda ben mi bilecem. ben sadece fikrimi söyledim onuda kendin çöz.
Soran+1 yıltamam kızma :D
- +1 yıl
hıhııı :)
+1 yılAyaklarında sorun olabilir
03 Yorumla
Soranhayır bir sorun yok
- +1 yıl
Yaptığın ayakları dengeli değil bence
Soran+1 yılbütün yatakların mı ayaklarında sorun var?
+1 yılSadece senin yatakta mi var
04 Yorumla
Soran+1 yılfarklı yerlere yatıncada oluyordu
- +1 yıl
Baska bir yere gittigndede oluyo mu yoksa aadece evde mi oluyo
Soran+1 yılbaşka yerdede
- +1 yıl
Nas felak oku yatarken en saglamı yedi defa ayetel kursi okumak
- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılbir sussan gece gece
07 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kişi konuşuyor ben mi battım
Soran+1 yılne biçim konuşuyorsun !
- +1 yıl
dua edip uyumayi dene
Soran+1 yılsonunda güzel bir mesaj sağolun
- +1 yıl
ilkindede art niyet yoktu!
Soran+1 yılmal falan
- +1 yıl
ilk yorum diyorum. anlama kıt galiba
Bise Olmaz Pampa Gecer :D
04 Yorumla
Soran+1 yılne zaman
Soran+1 yılhayır ne zaman sallancağı belli olmuyor
+1 yılOha aynisi banada oluyodu
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an oluyomu
- +1 yıl
Bayadir olmuyo ya. s cok tuhaf bisi ve kendinle alakali olmadigina eminsin. Farkli birsey boyle. s
Soran+1 yılevet yaa kalkınca düzeliyor hemen bir kere çok şiddetli olmuştu dedim noluyor ondan sonra hafif hafif
şizofrene bağlamıssın bir doktora görün
02 Yorumla
Soran+1 yılne şizofreni yaa.
+1 yılBir depremden etkilendin mi?
031 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Psikolojik olabilir.
Soran+1 yılyok gerçekten sallanıyor
- +1 yıl
Ufak sarsıntılar oluyordur.
Soran+1 yılama sadece yatak
- +1 yıl
Yatağın içine bakınız.
Soran+1 yılonun içindede bir şey yok
- +1 yıl
O zaman sen yavaştan şizofren olmaya başlamışsın.
Soran+1 yılyok canım ne alaka
- +1 yıl
Çok alaka
- +1 yıl
Şizofreni hastaları ben şizofrenim diyemez zaten.
Soran+1 yılo hastalğın başka belirtsi var mı varsa ne
- +1 yıl
Ben doktor değilim ama az birşeyler biliyorum. www.e-psikiyatri.com/.../sizofreni-teshis-tedavi buradan bakabilirsin :D
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :D
Soran+1 yılniye gülüyorsunuz ben şizofren değilim :D
- +1 yıl
Kalbin güzel mi?
Soran+1 yılgüzel olması için uğraşıyorum
Soran+1 yılnedenki
- +1 yıl
O zaman gönüllerin şizofreni ol
Soran+1 yılyaaa yumaekuyilmeauya
- +1 yıl
Pardon? :D
Soran+1 yılgülme o çok gülünce onu kullanırım :D
- +1 yıl
Sesli güldün mü?
Soran+1 yılazcık yurtta olmasam kahkaha atardım
- +1 yıl
=))))
- +1 yıl
Nerede okuyorsun sen?
Soran+1 yıllüleburgaz
- +1 yıl
hmm iyi :D başarılar
Soran+1 yıl:D teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederiz :D
+1 yılEvinizin altında fay hattı olmasın?
00 YorumlaBelki ayak boşta kaliyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılyok
+1 yılGece üç harfler yanında hopluyor :)
023 Yorumla
Soran+1 yıltövbee
- +1 yıl
Bem olabilir yani :) uykunu kaçıracam senin :)
Soran+1 yılkaçmaz benim uykum Allah korur beni
- +1 yıl
Hımm inançlıyız ne güzel. Ya kendinizi neden sakloyprsunuz onu anlamadım. Gece çok eşiniyprsun yatağın ayakları zarar görmüş yanında adam zor yatar senin. Bence kendini gece kayda al :)
Soran+1 yılsaklı dursun. d bilmiyorum o zaman sallanır mı
- +1 yıl
Ya bazı insan deli yatar sende o cinstensin sanırım. Aç telefonunu kayda al kendini gece bakalım nasıl uyıyorsun yatak ne yapsın. Bu arada kaç kilosun
Soran+1 yılzayfım kilolu değil çok sakin yatarım olduğum yerde
- +1 yıl
Yataktan belli canım sakin yaptığın :) şaka biryana ayaklarına falan bak bir değiştir yatağı olmazsa
Soran+1 yıldeğişik yataklardada yattım aynısı oldu
- +1 yıl
Üç harfli terim doğru galiba ;)
- +1 yıl
Tezim
- +1 yıl
Pişti iyimisin :) kalbim sağlam değilmi
Soran+1 yıliyiyim :))
Soran+1 yılsağlam
- +1 yıl
Korktum birsey oldu diye. tamam çirkin ve tipsiz olabilirim ama kalbim merhametlidir. benim.
Soran+1 yılbana bir şey olmaz koruyan Allah olduktan sonra. estağfirullah Allahın yarattığı her canlı güzeldir
- +1 yıl
Sağol ya güzel. teselli :) insan yokya yakışıklısı der :)
Soran+1 yılneden her söylediğm yanlış algılanıyor? ben öyle söylemek istedim ne var yani
- +1 yıl
Bide vur bari tam olsun. Bu ne sinir :)
Soran+1 yılçabuk sinirlenirimde
- +1 yıl
Belli belli. Nerelisin karadenizmi
Soran+1 yılkayseri
- +1 yıl
Valla aklımdan orası geçmişti bukadar olur. Konyadayım bende. Parayla aran nasıl :)
+1 yılAyaklarindan biri kısadır.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok değil
- +1 yıl
Yeni bir yatak al ya da bir hocaya okur odani
Olan olmus sana bir hoca bul Derik
00 Yorumla
+1 yılAha sen bittin
12 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Hic yani ben farkli dusundum belkide