Kız arkadaşımla basıldım. Ne yapsam bilmiyorum?

Selam arkadaşlar. Geçen haftalarda bir kız arkadaş edindim. Sadece belli aralıklarla buluşup ilişkiye giriyoruz. Tüm paylaşımımız bu.

2 hafta önce kızı bize çağırdım. Evde kimse yoktu. Neyse işimizi gördük, tam çıkarken apartmanda babamla karşılaştılar. Ama babamı tanımıyor ve bizden çıkarken değil apartmanda karşılaştılar. Neyse babam eve geldi annemler şehir dışındaydı. Babam yarım saat sonra "o kızla ciddi mi düşünüyorsunuz lan" dedi. Babamla arada böyle şeyleri konuşuruz. Ama çok şey anlatmam yinede.

Dün kızı eve davet ettim yine. Ben de o sırada eve gidiyordum. Babamı evde gördüm. Kız 15 dkya gelicekti. Baktım babam gidicek gibi değil, baba biraz dolaşsan mı acaba dedim. Kolay kolay böyle bir şey demem, kız mı gelicek dedi. Ya baba kurcalama işte dedim. Güldü, gelsin oğlum takılın işte odada ne yapıyorsanız yapın dedi. Baba olmaz öyle falan derken kapı çaldı. Baba hadi çık derken babam tuvalete gitti. Neyse kıza sessiz ol işareti yapıp odaya hızlıca geçirdim. Odada durumu anlattım böyle böyle diye. Madem böyle dedi, bu sefer bir şey yapmayalım içeri geçip sohbet edelim ayıp olur falan dedi kız. Neyse geçtik içeri. Sonra babam tuvaletten çıktı içeri geldi. Fermuarı açıktı. Merhaba hoşgeldiniz falan dedi, kızda merhaba işte arkadaşız öyle sohbet için geldim falan dedi iyi ben çıkayım o zaman dedi babam. Kız yok özel bir şey yok dedi. Oturduk ama kimse bir şey konuşmuyor. Ben babamın yanında oturuyordum ama kız açık olan babamın fermuarına bakıyor çaktırmadan.

Neyse babam çocuklar isterseniz içerideki odada konuşun falan dedi yine. Kız yok böyle iyi dedi yine. Bunun üstüne babam çay koysana madem öyle içelim dedi. Kıza hadi gel birlikte yapalım dedim. Tam kalkıcaktık, misafire çay mı yaptırıcan hadi su koy gel dedi. Koşa koşa mutfağa gittim. Çay suyu koyarken içeride kızı görüyorum ara ara bakıyorum falan. Tam içeri geçecekken kızın gözü babamın pantolon kısmına bakarken gözleri faltaşı gibi açıldı ve gülümsedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni görüp aa suyu koydun mu dedi bana doğru dönüp. Hemen babama baktım ve pantolonunda kabarıklık vardı ve eliyle aletini gizliyordu üstten.

Sonra babam oturduğu tarafta bir oda daha var dönüp odaya girdi. Ben kıza kaş göz işaretiyle git artık dedim. 3 dk kadar sonra babam fermuarı kapalı bir şekilde içeri girdi. Sonra kız da gitti zaten. Ama babam kızı ağına düşürdü galiba. Kızla ciddi düşünmediğimi söylemese miydim acaba ya da bilmiyorum ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada şunu söyleyeyim, bu kızdan önce ciddi düşündüğüm biri vardı. Onu babamla tanıştırmıştım. Ona davranışları, üslubu hiç böyle değildi. Yani sapık arsız biri değildir. Ciddi değil sadece cinsellik dedim diye böyle muhtemelen. Kızla hiç görüşmesem mi ya da bıraksam mı ne yaparlarsa yapsınlar?
Kız arkadaşımla basıldım. Ne yapsam bilmiyorum?