+1 yılNiye onları kapalı okula kamu dairesine almıyorduk da biz şortla gide biliyorduk da güzel olabilir galiba.
Kimse sana şort giyiniyorsun diye... demez ama o insanlara senelerce bu halleri için buralara almadılar. Şimdi sen bana kalkmış laf söylüyorlar deme insanlara şort giydikleri için... demezler yaptıklarını bildikten sonra ama kapanıyor diye birçok şey söylendi hatta bazı... Bu insanların bu kıyafetini kullanarak bazı şeyler yaptılar bu başörtüsü işini gerçekten inancı için yapan insan ne sana... der nede senin kıyafetine laf eder çünkü gerçekten Müslüman olan insana dedikodu yasaklanmıştır.
Bakınız.
Gıybet, insanın sevaplarının azalmasına, başkasının günahlarının kendine verilmesine sebep olur. Bunları her zaman düşünmek, gıybet etmeye mani olur. (İslam Ahlakı).
Kaynak: www.mumsema.org/.../...a-ilgili-ayet-ve-hadis.html
Heryerden araştırabilirsin. Burada diyorki yani ayşenin-fatmanın ahmetin-mehmetin hakkında onlar yokken konuşursan onlar yerine sen yanarsın..
Açıklayıcı olmuştur sanırım14 Yorumla
Soran+1 yılYa tabii herkes istediğini giyer takar türbanlı diye dışlanmasını desteklemiyorum ama yaşadığım cok olay oldu avmde kasadaydım ödeme yapacakdım sort giymistim hava güzeldi yazdı kasiyer türbanlıydı eğildi yanındakine sortuna bak dedi cinlerim tepeme cıktı tabii voleybolcuyum maçlarda voleybolcu taytı giyiyoruz baya kısa ama hareketimizin hızlılığı için gerekli.. İnstagram hesabımda maclardan olan fotoğraflar koydum adım kaşara cıktı
- +1 yıl
Ozaman bunu yapan kişiler Müslüman değil buradan bunu anlıyormuyuz?
Soran+1 yılSorsan öyleler ama gercekde asla.. Haklısın
- +1 yıl
Ozaman teşekkürler ederim herkesin bir birine saygısı. Olmak mecburiyeti var demek ki.
Çok kısa bir zaman önce bir eski kilise papazının Müslüman oluşunu sorduklarında verdikleri cevabı izleme ve hayran kalmama neden oldu adamın cevabı okadar netki (Dünya yaşlandıkça Kuran-ı Kerim gençleşiyor) ...
Buda sahte Müslümanlar hakkında.
2:8 - İnsanlardan öyleleri de vardır ki, inanmadıkları halde, "Allah'a ve ahiret gününe inandık." derler.
2:9 - Allah'ı ve müminleri aldatmaya çalışırlar. Halbuki sırf kendilerini aldatırlar da farkına varmazlar.
2:10 - Kalplerinde hastalık vardır. Allah da onların hastalığını arttırmıştır. Yalan söylemelerine karşılık onlara elem verici bir azab vardır.
2:11 - Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.
2:12 - İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar.
kaynak: meal.ihya.org/.../...iklar-ile-ilgili-ayetler.html
Gene her yerden araştıra bilirsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılmillet bunu iddia ediyor
ÇÜNKÜ NEDEN
DİNCİ ; dindar mış gibi gözükür dıştan ama içi pistir
sakal bırakır ama aığı affetmez
sakal bırakır faiz alır faizle hacca gider
türban lıdır en namuslu hikayeden kocasını boynuzlar
türban başında ama kıç açık memeler bellidir
türban vardır ama kocası ilgisiz diye ankarada günlük ev tutar sevgili bulur sevişir
türban takakar akahpeye üyedir kocasına boynuz takar aldatır79 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kardeşim
- +1 yıl
ayrıca ; adam akahpelidir yaşı 70 tir 14 yaşında kızla fuhuşta basılır
dincilerin ne bk olduğuu haberde açıkça yazıyor
www.milliyet.com.tr/.../
Soran+1 yılBunlar böyle kardeşim sorsalar cok dindarlar
- +1 yıl
dindar gözükmek zorunda saf türkün oyu başka nasıl çalınır ki?
çalmada ustalar bunlar
babadan başlar hırsızlık oğula geçer rte nin sözü
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim
- +1 yıl
DOĞRUYSA DEDİKLERİM KOVULMAM YAKINDIR DERİM :D
Soran+1 yılBizim ülke yalancı düzenbaz hırsız seviyor
- +1 yıl
çokda skimdeydi aman onlar sevmesin
100 düzenbas köpek seveceğine 5 adam sevsin yeterli
adamlar kardeşti işlerine gelmeyen en küçük anlaşmazlıkta birbirlerini parmaklamaya başladılar
bune karaktersizlik bune adilik 2side şerefsz ( fettoş tre)
şort giyiyorum gece dışarı çıkıyorum inançsızım ve seks yapıyorum Türkiye şartlarında tam bir orospuyum dimi? ama umrum damı tabi ki değil beni sadece çevremdeki insanlar ilgilendiriyo onlar da benim gibi insanlar :) kimseye zarar vermeden namusumuzla yaşıyoruz sen ona bak milletin ağzı torba değil hayatını yaşa :)
41 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
çok haklısın. sonuna kadar arkandayım canım
03 Yorumla
Soran+1 yılSağol güzelim
Soran+1 yılNe demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Değiştir şu kafanı seninde onlardan farkın yok... Sana şort giydin diye oros.. oldun diyenlere karşı başa örtü takınca namuslu mu olunur demek kadar çirkin bir zihniyetin sahibisiniz.. Kişisel pisliklerinizi dinlere ve dinin sembollerine yüklemeyin... Sana da onlara diyorum karşıda kini önce insanlar olarak görmek lazım ve herkes kendinden sorumlu... Ama sen ve sana öyle diyenlere cahillik bedava diyorum!!!
40 Yorumla
+1 yılbu günlerde geçer elbette.. biz umudumuzu kaybetmeyelim..
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver kuzu onlar aile baskısıyla kapanan kızlar kendileri giymedikleri daha doğrusu giyemedikleri için kuyruk acıları var herkese o damgayı vuruyorlar ama kendilerine bakmıyorlar herkes kimin ne olduğunu biliyor şortta giyersin etek ve elbisede kimseye kalmamş sana bunu diyenlerin kendilerinin o olduğunu bil takma böyle gereksiz kişilerin ne dediklerini onlar cücük beyinliler
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok saçma bir düşünceye sahipsiniz kimse kimseyi yargılayamaz bakın yine yazmışlar yobaz diye siz de aynı düşünceye sahipsiniz tabii o düşünceyi savunursunuz biz ne desek boş başkalarının ne dediğini umursamaktan mutlu olamıyoruz siz de sıyrılın şu sığ düşüncenizdenn...
11 Yorumla
Soran+1 yılBana sort giyiyo diye yollu diyene yobaz derim tamam mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuhaf gelecek ama bugüne kadar cinsel ilişkiye girdiğim kadınlardan sadece 2 tanesinin saçı açıktı. Kapalı bir bayana güvenceğime şortu bir bayana güvenirim çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyolar. bir sürücü kursundan çalışıyorum ve kapalı kadınlar sürekli olarak taciz Ediyo. Bende s... geçiyorum. 3 senede her ay en az 2türbanlı söz ve hareketleriyle tahrik etmiştir ve karşılığını almıştır. Kadınlara güvenim bitti
30 YorumlaCahillik farklı bir şeydir cancazım...
Şu soruyu izlemeye al:
www.kizlarsoruyor.com/.../q2557507-beyler-nasil-giyinen-kadinlar-ilginizi-ceker
Bak neler dökülür birazdan.00 Yorumlao ondan değil giyemeyenler cevre ve aile baskısı yuzunden yapamayanlar içinde kalanlar siz giyiyorsunuz diye camur atıyor yoksa ben ne oruspular biliyorum gunduz turbanlı gece alem kzıı
41 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Kimse kimseye o* deyince o* olunmaz. O ruh ile alakalıdır ve biri diğerine o* deme hakkına sahip değildir.
35 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılSinir ettiler kardeşim yok nişanlısı nasıl izin veriyor nişanlısı gavur söyle böyle sinir ettiler gercekten sırf bana yokki hakaret sevdiğim adamada var birde gabur diyip duruyorlar yabancı diye
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılO şort giydi diye o* olmadı,
Sende türban taktın diye namuslu.
O küpe taktı diye top olmadı,
Sende tesbih salladın diye adam...41 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Ben ne o... gördüm başı kapalı onunla değerlendirilemez bir insan bende sort giyiuorum sıkıysa gelip yüzüme söylesinler ağızlarına tikarim o lafı onlarin
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya geri kafalılar
Ruhun o. pu ise türban takmissin veya sort giymissin ne fark eder. En onemlisi o
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Sana katılıyorum.
Gavur uzaya gidiyor. Türban, islam diye Bizim vatan parçalanıyor.11 Yorumla
Soran+1 yıl:///
Kızın biri kapalı. Görsen yaklasmaya korkarsin cekinirsin amma velakin nisanlisida askerde burada çatır çatır fındık kırıyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. sanırım şu voleybolcuyu dövdükleri haberi okudun da böyle bir yorum yaptın. o olay tamamen asılsız bir haber. ondan ne açıklar görüyorum fatihte. kimse de dövmüyorlar. asılsız haberleri sizin gibilerde sazan gibi yiyor işte. ona üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılbu devirde kapalılıkların altında çoğu zaman ayıplar gizli
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Anlamazlar kardeşim anlamaz, anlatamazsın
21 Yorumla
Soran+1 yılSinir oldum ya nasıl geri kafalılık
Değil tabi ki ne kapalılar görüyoruz yemedikleri halt yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek bulunduğun ortam bunu kaldırmıyor altına tayt giyeceksin yasak değil bizde voleybol oynadık
012 Yorumla
Soran+1 yılTayt mı agahah hangi takımdaydın sen canım
Soran+1 yılTayt dedğin voleybolcu taytımı
Cevap sahibi+1 yılSlip olur baby
Cevap sahibi+1 yılOlmadı futbolcuların giydiği gibi aynı renk
Cevap sahibi+1 yılİki yıl basket oynadım bir yıl voleybol eş zamanlı cıros yaptım
Soran+1 yılMaçlara öyle cıkılmıyo canısı takımın formasını giymek sart sen takımda falan oynamadın herhalde :D
Cevap sahibi+1 yılBen smaçördüm ama 15 yıl oldu o zaman şort altına giyiliyordu det ettiğin şeye bak yazmaya değmez
Soran+1 yılşu an giyilmiyor.. Ayrıca voleybolcu olmayan insanların attığı en büyük yalanda ben smaçörüm yalanıdır.. Saygılar
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir yalan sen ne diyorsun arkadaş lisanslı voleybolcuydum ben 1.80 boyum var
Soran+1 yılBende 150yim zaten yaa:D hadi kızım baskalarıyla kafa bul sen biz yemeyiz
Cevap sahibi+1 yılKızım çatlak olduğun sorudan belli
Soran+1 yılCanım diyorumki 7 yıldır bu işin içindeyim ve altımıza tayt dalan giyemiyoruz oldumu? Diyorum ki yavaş ufalada kuşlar yesin hadi eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞort giyince o. Olunmaz ama erkekleri tahrik eden bir giyim tarzı. Kısa şort giyen kızın bacağına, poposuna erkeklerin nerdeyse hepsi bakar
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var orospulukla ayrıca gelişmiş ülkelerde niye yok? İzmirde bile kiöse dömüp bakmıyor?
Cevap sahibi+1 yılBen zaten orospulukla alakası var demedim ama tahrik edici bir giyim tarzı dedim. Bakar bakar sen dikkat etmiyosundur.
Soran+1 yılYa hiç bir gelişmiş ülkede yok bu? İzmirliyim ben orda büyüdüm ardada yok!
Soran+1 yılYani bizim ülke geri kafalı
Cevap sahibi+1 yılGelişmiş ülkede de vardır bu inanmıyorsan googlede ara. Ayrıca aç bakalım kısa şort giyen bir kız hoşunuza gider mi ilginizi çeker mi bakar mısınız diye bakmam diyen olucak mı bir dene bakalım.
Herkes ozgurdur herkes kemdi ameli ile hesaba cekilecek
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama adımız cıkmıs toplum arasında orospuya
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılKafana takma sporcysan fitsindir ve giyersin. millet de agiz var konusur..
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sporculara sonsuz saygı duyarım :)
Soran+1 yıl:))
+1 yılInsanların ne düşündüğünü takma. Biz seni biliyoruz güzel insan.
05 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
Takma ve sporunu yapmaya devam et. Yobazlardan da kurtul
Soran+1 yılTesekkürler haklısınız
- +1 yıl
Ricalar, iyi antremanlar, iyi çalışmalar :)
Soran+1 yılTesekkürler...
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle olmuyorsun ama bakılınca da kimseye bir şey deme hakkın yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBisey demiyorum zaten!
+1 yılBaşı kapalı 3 erkeğe veren karılar var bu sitede bizzat biliyorum
10 Yorumla
+1 yılMalesef öyle zeka noksanı insanlarımız mevcut.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya nasıl sinirlendim
+1 yılO*luk giyim kuşamda değil
Ruhta olur
Ruh o* olmasın
Giyim kuşamdan değil00 Yorumla
+1 yılEvet ORRR... Oluyorsun ve belirtiyorum ben çok yobaz bir insanım.
315 Yorumla
Soran+1 yılVoleybol oynuyorum sort giymek zorundayom o... Mu oldum
- +1 yıl
dedimya ben yobaz bir insanım. Önce Allahtan sonrada insanlardan utanacağın bir durum bu.
Soran+1 yılYa spor yapıyoruz spor nesinden utanıcam! Gidip milletin altındamı sabahlıyorum.. Spor yapıyorum alt üstü
- +1 yıl
Utanacağın bir durum değilse soruyu neden gizli soruyorsun...
Soran+1 yılGüzel bir bayanım herkes musallat olmasın diye ;)
- +1 yıl
Allah vergisi.
Soran+1 yılKonuyu saptırma yobaz
- +1 yıl
Gizlenmene gerek yokki zaten sen güzelliğini herkes seni güzel Görsün diye kullanmıyomusun.
Soran+1 yılGizleniyorum var mı Allah bilir gizlemesem kesin kaşar derdiniz
- +1 yıl
Kaşara ne Hacet ORR... Dedim
Soran+1 yılHadi kardeşin işine
- +1 yıl
yobazlarla muhattap olmam tiplerdensin ama yarım saattir laf yetiştirmeye çalışıyosun sana açık bir şekilde çok YOBAZ olduğumu söylememe rağmen. Yemeyincede işine böyle bir tipsin işte istediğini bilmeyen :)
Soran+1 yılYoo muhattap olma sebebim belki değiştirirm görüşlerini diye ama maalesef MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün dediği gibi "en büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır" daha fazla muhattap olmak istemiyorum iyi geceler.. Ayrıca güzelim dedim hemen konuyu saptırmaya çalıstınız oysa nisanlı bir bayanım ben maalesef sizin namus anlayısınız bu kadar geri kafanızşa ve at gözlüğünüzle mutluluklar
- +1 yıl
Muhattap olmamayı seçerek Savaş'ı kaybetmiş sayıldın zaten. Güzelim demenede konuyu saptırmadan cevap verdim anlamaya çalışarak okursan anlarsın. Ve nişanlıyım demişsin kendini ben or... Muyum diye ortalara atman ayrı bir nam... luktur ve böyle bişey kafana çok takıldıki burada soruyosun kafana bu kadar takıldığına göre sen bile kendinden şüpheleniyorsun demektir. Ve Eğerki ben bu durumda geri kafalı cahil, yobaz olarak görünüyorsam evet ben cahil, geri kafalı yobazın tekiyim ve böyle olmamla gurur duyuyorum... İyi geceler...
- +1 yıl
Orooo... senin annadir. Akpli yobaz allahtan kork kimsenin kimseyo elestirmeye hakki yok kisi kendinden bilirmis yani annenden :)
+1 yılbırak örümcek kafalılar nasıl düşünürse düşünsün
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ziyniyet ya
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık olmak or... spu olduğunu göstermez ama perdesiz ev ya kiralıktır ya da satılık..
217 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyım ben ve sort giyiyorum ayrıca bu zihtiney sadece bizim toplumda var
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bizim toplumumuzun değerleri var , yurt dışında ki gibi kimin eli kimin cebinde ki kadar rahat olamamız gayet normal, madem bu kadar rahatsın nişanlı olmana da rağmen, boş ver milletin ne dediğini kocan karışmıyorsa gerisi sen ile inancın arasında.
Soran+1 yılKocam türk değil ayrıca ben sporcuyum gitmek zorundayım..
Soran+1 yılSort giymeme gibi bir lüksüm yok
Cevap sahibi+1 yılSporcu olmak yeterli mazeret değildir bu senin seçimin, sonuçta yapabileceğin başka işler de muhakkak vardır, yani o işi sevmek suçu kapatmaz onuda geçtim , müslümansan zaten yabancı bir erkekle evlenmen dine uygun değil araştırabilirsin sadece erkek evlenebilir , tahminime göre de bunlar senin için pekte sorun değil , hayat seni saygımız sonsuz
Soran+1 yılMüslüman olmayan biriyle evlenmek doğru depil biliyorum.. Ama sporcu olmak falan? İşte geri kafalılıkdan kasıt bu.. Maalesef ülkeminzde sporda bu zihniyetden yaygın değil acıyorum ya ülkenin haline hani bir nerde hatalıyız demeyip hep milleti elestiriyosunuz ya? Dinle ne alakası var sporun?
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmeden önce konunun bitmesi gerektiğini öğren, spora gelince tabi ki dinde yasak yok ama mecburi giyilen kıyafetler tamamen dine aykırı sen zaten müslümanlığı tam biliyorsan benim konuşmam anlamsız ama dersen ki ben her şeyi biliyor ve böyle istediğim için veya mecbur olduğum için giyiniyorum o zaman problem yok , ama doğruları yanlış gibi gösterme din bunu söylüyor ! ayrıca hadi spor konusunu anladık diyelim mecbursun , eş seçiminde de aşık oldun duygularına yenildin nefsin galip geldi, hepimizin nefsinin yenildiği noktalar vardır bunda da bir şey diyemem , peki günlük yaşantında? yine vücut hatların belli olacak şekilde giyiniyor musun? veya bol ama kısa vb bunlar da varsa konuşulacak pek bir şey yok, saygı sonsuz.
Soran+1 yılTamam bak ben sort giyiyorum cunku voleybolcuyum bu yüzden dinsizim tamam mı hadi işine git
Cevap sahibi+1 yılHahaha seviyen de şort giymiş , saygı sonsuz.
Soran+1 yılHadi canım yürü işine
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
Demekki senin annende satilik izmirli beyefendi kafaya bak biz evmiyiz g0tt
Cevap sahibi+1 yıl@irmaknilufer Senin kafa güzel sanırım
- +1 yıl
Bu sozu nasil dersin saci aciklar simdi kiralikmi kopek
Cevap sahibi+1 yıl@irmaknilufer Kendisinin ne kadar değerli bir varlık olduğunu fark edemeyenler kişiler, yine kendisini ezgah malı gibi sergiler. Böyle kızlara aklı başında bir erkek gerek. Senin yorumun ise tamamen çarpıtma ve hakaretli.
- +1 yıl
Evet. Senin anan kapali ama orsspunun onde gideni evladindan belli sinirimden demiyorum ama eminim senin anan kasardir. Pis bakimsiz kadin sizde ulasamadigin cigere laf atin fhsjfjsjf pis bakimsizlar islam yobazlari aciklara kurban olun
Cevap sahibi+1 yıl@irmaknilufer Pos oslom yobozloro, ocokloro korbon olon
Milletin ağzı torba değilki büzesin.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle..
+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır
20 Yorumla
+1 yıltamam o** değilsin tamam
08 Yorumla
Soran+1 yılSinir ettiler be
- +1 yıl
sakin ol bacım bu havalarda da şort giyme bence
Soran+1 yılSporcuyum birde instagram hesabımda resim vardı ordan cıkartılmıs bu sonuc
- +1 yıl
kara listeye aldılar o zaman seni
Soran+1 yılSorma ya adım cıkmıs resmen
- +1 yıl
sen kendini bildiğin sürece sıkıntı yok
Soran+1 yılHaklısın ama hoş değil yinede
- +1 yıl
evet
Şortu iken frikik vermezseniz sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılne alaka şimdi kim dedi
024 Yorumla
Soran+1 yılAdım cıktı ya
- +1 yıl
nie ya noldu ki
Soran+1 yılVoleybolcuyum ben maçlara voleybol taytı giyiyoruz ve baya mini ama rahat hareketimiz için maçlardaki fotoğraflarımı sosyal medyaya koydum sort var diye orospuya cıktı adım
- +1 yıl
bilirim bende voleybolcuydum aslında normal bişey işte aç kurtlar senin dediklerin kedi uylaşamdıgı ciger misai varya bence sıkma canını ya
Soran+1 yılTakmıyım takmıyım diyorumda olmuyo iste
- +1 yıl
canım benişm gerçekten takma oılan sana olur yaş kaç bu arada hangi takımdasın
Soran+1 yılYaş 20 takım kfk
- +1 yıl
o hangi takımmış ya mevkin neresi
Soran+1 yılKarşıyaka mevki pasör caprazı
- +1 yıl
savunma yani boy kaç boy smaçör daha iyi bence ya :) en zevklisi
Soran+1 yılBoy 182
- +1 yıl
bende 4 cm kısasın neden smaçör olmadın ki
Soran+1 yılDaha iyi smacları olanlar var.. Birde bel kemiği biziz plaseler bizde
Soran+1 yılBloğumda iyidir yani ;)
- +1 yıl
tabiki plaseler önemli ama benim için daha eglenceli kalk smaca vur kafalarına indir 3 metreye keyifle izle karşıyı
Soran+1 yılAhahahah ama benim idolüm neslihan demir ve oda pasör caprazı
- +1 yıl
güzel birini seçmişsin inaşllah olursun sizin lig falan mı yoksa grup mu
Soran+1 yılGrup 2 yıl sonra bırakacağım maalesef
- +1 yıl
neden ya oynsana
Soran+1 yılOkuyorum şu an 2 yıl sonra biticek okul ve tasınıcağım isvicreye
- +1 yıl
eeeeee neden ki e orda devam etsen sporu bırakma güzeldir spor
- +1 yıl
bu arada tanımak isterim seni mümkünse ve sakıncası yoksa
Soran+1 yılCok yogun calısmak gerek nisanlım istemiyor o kadar yogun olmamı maalesef burdan kimseyle tanısmayı onaylamıyorum
- +1 yıl
Tsklr
+1 yılİkisinin de o yolda gitmeye potansiyeli var.
00 Yorumla
+1 yılYobaz insan çok..
51 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
genelleme yapma!
36 Yorumla
Soran+1 yılHer sortluya o* gibi bir genelleme yapılmada yapmazdım!
Soran+1 yılNe işin var o zaman sorumda?
Soran+1 yılTamam
Yoo olmuyorsunuz
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmüyo işte herkes
Soran+1 yılDeğilim ama adımı kaşara cıkardılar
Soran+1 yılElbise bile değil ya voleybol oynarkenki resimlerimi koydum sosyal medyaya o* oldu adım
Soran+1 yılHaklısın
Haklısın kardiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılSıktılar
Giyme ozaman
03 Yorumla
Soran+1 yılGiyiyorum ve giymek zorundayım
- +1 yıl
Anan oldu ben olamamm
Gizli Üye(25-29)+1 yılyo olmuyosun panpi.
11 Yorumla
Soran+1 yılBasmıyor kafaları
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne