14 Eylül bir srtünme ilskim oldu sonrasi içe girdi ama bir kaç kez gel git sonrası bıraktım ben bir bşlma söz konusu değil ama bu ay adetmi yoksa tutunma bilemedigim bir kanama oldu değişik hala da parça parca leke geliyo az az Kasım ağrım var test yaptım aşağıda bir bakar mısınız ben sanki arkada bir hayali çizgi beliriyo gibi gördüm elimde baktığımda çok dikkatli bakınca gördüm ve şu an hala pas rengi akıntım devam ediyor
Çok sanmıyorum ya adettir muhtemelen. Daha öncede öyle gelirdi adetin aslında da açıp bakmazdın. Pedi sökerdin atardın şimdi inceliyosun diye değişik geliyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hamile değilsin ama senin kafana takılmış bazı şeyler gadası en güzeli kan testi verip kesin sonuç alman
İşte korkuyorum bişey çıkacak diye
Çıkmaz inşallah
bişey çıkmaz hamile değilsin , kafana takarsanda adet göremezsin 😋 ciddiye alma ama dikkat et , sperm vucutta 24 saat yaşar 😉
Erken gebelim testi yaptım bişey çıkmadı ama sanki hayali var gibiydi bide lekelenme dün bitti impilatasyon kanaması o kadar sürmez sanırım demi
Hamile değilsin ama biliyorssin dur bunlar kesin sonuç değil
Tutunma kanaması 6 gün sürer mi
O ne
Gebelik yoktur ya. Şöyle şeyler olur boşalır gider yıkar tekrar gelip yaparsa ihtimal olası.
Anladım teşekkürler işte gelen hala leke var ve devam eden ağrılar olunca deisik bir kana olunca korktum
Çok sanmıyorum ya adettir muhtemelen. Daha öncede öyle gelirdi adetin aslında da açıp bakmazdın. Pedi sökerdin atardın şimdi inceliyosun diye değişik geliyo
Haklısın aslında
Tabiki sen şu an çişin gelse kesin gebelikten oluyo ua diye evham yapıyorsun
Nerden bildin
Kanka senin gibi gebelikten bi tarafı tutuşup soru soran ilk kız sen değilsin jdjejd hepsini mezun ettim hiç biri gebe çıkmadı merak etme
İlk defa mı yaptın bu kisiyle
Hayır ama adet kanaması gibi deildi ve az az di hala da leke az az devam ediyor o yüzden korktum kasık ağrım da çok idrarda koku da vsr
Tm da bu defa yaparken sert miydi? Ve çok fazla mı hırpaladi acaba sizi? Çünkü belki o anda sert davrandı size
Yok bir kaç kez gel git oldu sonra kalktım o kendi uzandı kendi eliyle yaptı boşaldı ben dahil olmadım
Hm. icine soktu dimi.. ışık acikmiydi
Hamile falan değilsin bir kadın doğuma git gözük
Göründüm çok kez bişey dedikleri yok
Tırnak arandaki kir ile mi seks yaptın 🤮
Yok bişey
O hayali cizgi ne peki kurumami
Evet
Yarım kesildiniz tam olmadan
Gebelik yok
Yanında ki hayali çizgi kurumami o zaman tutunma olsa bu güne kadar devam etmez galiba lekke
Büyük ihtimalle
Yok bişe
Sanki var yanında hayali
Hmm yok rahat ol
Bu tutunma olsa bu kadar sürmez demi leke
Aynen ya haklısın
Anlamadım
Gebe değilsin
E bu bitmeyen leke ne ve açık kanama
Hamilesin amasyada
Hamile değilsin
hamilelik yok