hic kamerada birisiyle cam sex yapdinizmi
veya birisinin nasil masdü. yapdigni izledinizmi
veya birisinin nasil masdü. yapdigni izledinizmi
evet bir kaç kez yaptım ve seyrettim bir kadının masturbasyon yapması çok ve onu yaparken seyretmek çok iç gıcıklıyıcı ve tarikedici ben cinsel ilişkiye onu seyretmeyi ve karşılıklı olarak masturbasyon yapmayı tercihederim zira onun yapmış oldugu hataketler yüz ifadesi cinsel ilşki sırasında çokda takipedemeyecegin haller o yüzden görsel olarakta çok güzel bir pozisyon
Çok kızı soydum ilki msn denk gelmişti şak diye açmıştı kız baktım alttan kamera çekiyor külot gözüküyor nerden bilcem kız oldunu dedim şak diye indirdi külodu kukusu gözüktü böyle dardı dudakları açılmamış daha sonra memelerini gösterdi arkasını dönüp domalmasını söyledim onuda yaptı her istediimi yapıyordu ki birden annemin sesini duydum kapattım :((
genlede erkekelr hemen pipisni gösderir diye bilyiorum bikere banada olmusdu bi acdimki ana o ne hemen kaaptdim :D
Cevap
19Cevap
Goruntu kaydedici program kullaniyorum, o goruntulerle lez chatlerlr yeni videolar ediniyorum
bide ynai akyit ediyosun öölemi
Yeni kayitlar ediniyorum, bazen erkeklere kullanip, para sizdiriyorum ve onlsri da kaydedip gecimimi sagliyorum
oglum sen piskopatmisin yoksa atiyonmu
"Geçimimi sağlıyorum" kısmına güldüm. Bastım artını.
Ortalama sapigim ben.@fx thnx
İroni anlayanların nesli tükeniyor.
tam kalmissin ya ha bu arada snaa kim cam acarki kesin fahiselere acdiriyosun sadece :D
Saf cok, fahiselere saygi duyalim, onlar ekonomik anlamda bir katma deger
-.- bisi dicem sen politikaci olsana
:-) olur, verecek misin oy bana?
Madem cam sex yapacaksın (az önceki cevaba bu şekilde yorum yazmışsın) niye burada zaman kaybediyorsun ki? Psikolojik olarak hazırlasana kendini, ayrıca sanal partnerini daha da tahrik etmenin yollarını düşün. Ortamı ayarla ne bileyim...
Ben de 40 yıllık şey gibi konuştum. Ney gibi? Şey gibi işte... Mmmm...
yapmicam soruda ypaicma diye bisi mi var sadece soruyorum acbaa kimler yapdi kimler yapmadi cam sexi bilmeyenmi var
Erkeklerde en alttan ikinci Gizli Üye'nin altına yazdığına binaen yazdım ben de.
Gizli Kullanıcı
yapmadım ama yapmak ve izlemek isterdim.. sen yaptınmı?
Soran 22 dakika önce
yapicam birazdan -.-
Sorun?
güzel yorum +1
onu öölesine yazdim soru yazdi bana sapik gibi yapicanmi diye bende yapicam birazdan dedim öölesine yapicam diye degil yani
Havuç mavuç idare et. Ben kaçıyorum, sıktı muhabbet.
yapmadım. sebebi ise kadınlar pek de zevk almıyor olsa gerek böyle şeylerden. reel olması tercihimdir.
reel ilişkim olan bir kız olabilirdi belki reelde beraber olma imkanımız yoksa..
bir ara gençliğimde vardı öyle hevesler.. Gördüğüme yapışıyodum. Şimdi gelip soyunsalar yatakta iyimi kötümü acaba diye bakıp ayıklıyorum.
yaptim ve kocasi geldi onu yakaladi arka plana p*rno film koymus adam gelince onu acti ve adamda yuttu gitti
hahahaa -.- ciddi bisi yazsaniz ölürüsnüz bi evet veya hyir yeeterli burda rol yapmaya gerek yok
Hayır yapmadım.Yapmayacağım da.Camdan cinsel ilişki mi olur ya :S
yaptım ve isteyen varsa gelsin bir daha yaparız ayrıca ben kendimi gizlemiyorum da...
evet fake oldugun icin gizlmzsin tabi
fake mi haha benim tek hesabım budur öyle kendime üç beş hesap açıp her yerde mesaj yazmıyorum ayrıca evet yaptım bunu söylemek için fake hesaba ihtiyacım yok.
ola bilir bitane ama simdi resimdekinin sen oldunu söölersen tam gülerim
resimdekinin ben olduğumu düşünüyorsan bende sana gülerim..
zaten onun bir star oldugunu bildigim icin sen malsindir belki anlmazsin diye sordum
yorumlar uçtu. güle gülee...
sen istiyosun diye etmicem bb
tamam sorun yok o zaman.
gayet hoş oluyor şehvetli isen bedene gerek yok düşünmek bile yeter
Ben cam i bi actim.
kizin korkudan cam elinden tirp diye dustu..
yapamadim daha
-.- cok komik
yapmadım ama yapmak ve izlemek isterdim.. sen yaptınmı?
yapicam birazdan -.-
naptın yaptınmı :(
demekki begenenin yok
sorun o zaten diyom beni bir gor acayim cam bred pittin yan sanayisim yok diyolar
yapmayi düsünmüyorum
benledemi
hayir cicim
iyi küstm :/
amanda aman küsermis
hala küsüm
tm abartma istersen
tamam
tam yaparken annem bastı farkında değilim arkadan bakıp duruyormuş youtube a düşüp ünlü olmayı bekliyorum işte.
^snob011 bide cevap veriyosun kiz atiyo kafadan ünlü olmak icin burda anlamadinmi
boş zamanlarımda hep camsex yaparım !
ironie lebt
:D hahahha ama buna güldüm deminki komik diildide bunu tutdura bildin
hayir yapmadim
yoo girmiyor cünkü ben bir kiz olarak bundan hoslanicammi snamiyorum daha cok biri bana dokuunca hoslanirim heyecnlanairim bu butün kizalrda ööledir ama erkekeler genelde p*rno filan izlerler camsex yaaprlar ve bunedena bile tatmin olurlar tuhafima gitdi yüzde kaci yapdi acbaa diye emrak etdim nail birisine bakip heemn heyecanlanaiyorusnuz nalamiyorum sonucd abizde birirsinin bosaldigini görünce hemen heyecna yapmyioruz
onun icin zaten genelde ööle filmler filan videolar erkekelr icindir kizalr icin bir faydasi yok yani aban hic bir faydasi yok görünce ne oluyo sanki ama erkekler icin ayri kaidnin fisigi bam baska oldugu icin
ya aynen
bisi dicem resmin cok ürkütücü helede bu saatde bizahmet daha iyi bi reism koyrmisin her bi yere bakdigmda ve sen yorum yapdiginda cok bööle korkunc bisi görüyorum rüylaairma gircek yaa
bi ara senin yorumuna bisis yazarim analrsin ben oldugmu ama bakalim benim oldugmu anlaya bilicekmisin
yapmadım ama bana yaptılar
evet yapmışlığım vardır.
izlemedim ilgimi de çekmedi canlısı varken.
ben izledimde izlendimde istersen yemin edeyim:)
Evet
bir kiz olarak sen yapdiysan tuhafima gider genelde cünkü erkekelr yaparda neresini begendin yapmanin
yapmadım ya
heeee bayadir yapiyorum biliyonmu -.- üf sen yapicanmi ypadinmi gibi yourmlar yazmazsaniz sevinirim ben sizin cevabinizi istiyorum da
hic denemedim ^^
kizmadimkine
Hayır yapmadım
omegle maceraları
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar