Çok fazla isteğim oluyor bazen dayanılamayacak gibi neredeyse her gün mast yapmak zorunda kalıyorum. Bakire değilim 2 ay önce gitti bekaretim ama öyle aşırı zevk veren bir ilişkide olmadı sevgilimle olmuştum 3 4 defa. Şimdi ben isteğimin azalmasını istiyorum ne yapacam?
Cevabın nedir?
şimdiii. eğer bu senı bukadar rahatsız edıyosa bı doktora gorunebılırsın ama doktorun verdıgı ılaclar hem hormonlarını hemde vucud yapını etkıleyecegı ıcın ılerkı donemlerde cok ıstesen bıle hormonsal olarak ıstek gelmeyecektır. bu da zorlu bı ılıskı ıcınde olacagının gostergesı olucaktır. benım sana tavsıyem mast yapmayı bırakıorsun cunku sen elınını nekadar cok kullanırsan ılıskı esnasında okadar az zevk alırsın duzenlı bır cınsel hayatın olmasını tavsıye ederım. hem senı pıskolojık hemde fızyolojık yonden doyurabılecek bır partner secmen onemlı bu konuda
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık kimseyle birlikte olamam zaten pişmanım önceki yaptığımdan
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim çok fena durum ama ilişki yaşamadım eğer düzenli yaşıyorsan daha da artar kadınlarda :/
09 Yorumla
Soran+1 yılYaşama sakın. Ben yaşadım ama öyle zevkli bir ilişki değil ve 3 4 defa
Cevap sahibi+1 yılyaşamadığım halde böyleyim hergün en az 2 3 kez yapıyor mast. gerçeğini çok istiyorum nasıl zevkli degil orgazm olmadın mı :/
Soran+1 yılO an zevk alamadım acı çektim ama sonrasında o anı düşününce çıldırıyorum mast yaparken falan yine istiyorum
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım ilk seferinde orgazm olmamşıtı ama zevk almıştı bence sevgilinde problem vardı hem uzun sürse sen de zevk alırdın
Soran+1 yılBen de onda sorun olduğunu düşünüyorum kendisi boşalınca bıraktı
Cevap sahibi+1 yıldevam etmesi lazımdı kendine gelince neden uyarmadınki
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Hergun 2-3 defa mast yapip bosaliyosun vajinan tahris olmuyo mu?
Cevap sahibi+1 yılnasıl tahriş olucak ki
+1 yılBende senin gibiyim... Yalnızsam eğer duramıyorum doyuma ulaşıyorum ama 3 5 dk sonra hop tekrar libido tavan yapıyor gece gunduz ayırt etmıyorum ve bazen bu tarz seyler paylastıgım insanlar sureklı bu tarz konulara hazır oldugumu anladıklarında farklı dusunebılıyorlar...
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
bedenini özgür bırak ya da tamamen yasakla... git geller yaşama ve senı anlayan bırıne ihtiyacın olura buralardayım...
Soran+1 yılBedenimi özgür bırakamam zaten yeteri kadar pişmanım ve kafayı yemek üzereyim bu yaptığım yüzünden
- +1 yıl
O zaman yenı bir hayata başla geçmişindeki hataların yüzünden ileiye kör bakma o zaman daha çok hata yaparsın... Tabiki ihtiyaçların olacaktır ve bunları sadece sevgili kelimesinin arkasına sığınan erkeklerle değil guven ve duruslugunu hıssettırebılen senı et parçası olarak görmeden hareket eden ınsanlarla paylaş...
Soran+1 yılBundan sonrasında pek kimsenin et parçasından farklı göreceğini düşünmüyorum o yüzden en iyisi hayatımda kimse olmadan devam etmek gibi
- +1 yıl
Neden farklı görülmesin ki sonuçta sen bir kadınsın ve senin bir ruhun var sanal olarakta gerçek olarakta olan durum bu ve varoluş sebebin dahi kutsal...
Soran+1 yılHiçbir erkek böyle düşünmüyor. Zar yoksa bitmiştir
- +1 yıl
Bu kadar umutsuz olma beynindeki zar dursunda merak etme gerisi gelir.. Ön yargılı da olma diyorum ya varoluş sebebin kutsal en başında...
Soran+1 yılHaklısın ben de böyle düşünüyorum ama duyduğum ya da gördüğümden sonra
- +1 yıl
S*ktir edeceksin bişileri bu kadar kendinde arama hatayı daha ayrıntılı konusmak istersen ulaşabilirsin dilediğinde bana... Kendini suçlama
+1 yılAzaltmaya çalışırsan kölesi olursun. Anlatmayla anlaşılmaz da. Bunun kaynağını neden bukadar azdığını seni bu duruma getiren etkenleri bir bul. Sonra onları tanı kabul et. Zihinsel oluyor bu işler. Zihin boşaltma yöntemleri var. dener normal bir hayat sürebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım
- +1 yıl
Devam et. Bastırma duygularını. Bastırırsan esiri olursun. Sıkılarak yaparsın. Keyif alarak yap.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
49Cevap
cinsel organına nekadar çok el sürersen seksten aldığın zevk okadar azalır birde partnerin fazla tecrübeli değildir bununda etkisi olur azalmasını sitiyorsan kendine farklı uğraşlar bulmalasın
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet partnerim zevk aldıramadı ve artık ilişki ya da mast istemiyorum isteğim azalsın
Soran+1 yılMast yaparken sıkıntı yok ama yaptıktan sonra ıyy nasıl yaptım diyorum mesela
Soran+1 yılEvet boşalıyorım nerden video izlicem?
Soran+1 yılYazmayim özelden. Bir de mobilden izlediğimde operatör açısından sıkıntı oluyor mu
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Beyninde ki, seks için hormon düzenleyen merkezini yavaşlatman gerekiyor bunun için de beynini başka aktivitelere yönlendirmelisin.. Bu işin başka türlü önlenme tarzı yok..
10 Yorumlaİstediğin kadar mas. Yap geçmez. Sen kaşarlığa yüz tutmuşsun
21 Yorumla
Soran+1 yılBen kaşar değilim. Sadece bir kişiyle oldum bundan sonra da olmayacak
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapican
Mast yapip bastirmaya calisacaksin bu istegi, bakirede degilmissin hem vajinal hem klitoral orgazm olabilirsin bir suru yol yontem var
Takil kafana gore iste06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakire değilim ama pişmanım bu durumdan ve başkasıyla olamam
- +1 yıl
Baskasiyla ol demedim ki zaten?
Soran+1 yılVajinal orgazm nasıl olacak?
- +1 yıl
Yahu bakire degilim dedin iste mast sirasinda elini parmagini ya da ne bilim tarak sapidir, deodorant sisesidir birseyleri sokarak ve bir yandanda klitorisle oynayarak tabiki
Soran+1 yılKorkuyorum ama parmak sokmaktan
- +1 yıl
O zaman dedigim gibi fazla buyuk genis olmayan birseyler bulmalisin?
Rimel kabi, tarak sapı, ya da ne bilim iste bak makyaz kozmetik malzemelerinin arasinda gozune kestirdigin birseyleri dene
- Cinsellik konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılbelli ki ufaklığın karnı acıkmış.. doyur onu pembiş..
50 Yorumla
+1 yılben bakireyim aynı sıkıntı bende de var.. hormonal bir durum galiba
13 Yorumla
Soran+1 yılBakireyken vardı zaten ama gidince de daha bir arttı sanki
- +1 yıl
e tadını aldın tabi
Soran+1 yılTat aldım da denemez zevkli de değildi
Mecbur yapacaksın, hormonların istiyor aslında sen değil yapacaksın mecbur ama bedelini çok ağır ödeyeceksin..
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilişki olmayacak kimseyle
+1 yılkendini sıkı tut isteğin geldiğinde başka şeylere yoğunlaş veya isteğin geldiğinde mast yap ama zevkin dibine vuracak şekilde yap ki bir daha ki biraz daga geç olsun :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılZevkin dibine nasıl vurayim?
- +1 yıl
ya birinle ilişkiye giriceksin seni baştan iyice bir çıkaracak ya da sanal olarak yazışarak hayal gücüyle seni baştan çıkaracak o an ki yazışmalarınız sanki yapıyormuş hissi verecek. ya da sen video izlerken istediğin bir kişiyle ilişkiye girdiğini hayal edeceksin tatlım.
+1 yılAzaltma böyle devam et ilerleyen zamanlarda bu isteğin olmaz zaten. Tadını çıkar
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılbu konuda uzman olan bir erkekten cinsel deneyim ve haz dersi almalısın bebisim :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamam
- +1 yıl
ozaman mast yapcaksın :)
YA senin gibi kızlar neden benim karşıma çıkmıyor. Seni kopyalayalım sen bu durumun kıymetini bil bence:)
02 Yorumla
Soran+1 yılKıymet bilinecek bir durum değil bu
Yeni bir ilişkiye ihtiyacınız var gibi görnüyor. Umarım karşınıza performansı size yetecek biri çıkar. Yaş itibarı ile benim uygun olmadığım ortada :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni bir ilişkim olsa da seks olmayacak
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman doğal. Sağlıklı olduğunu gösterir bu durum.
20 Yorumla
+1 yılbenim gibi cama takıl,, bazen sert we küfü.. lü seks yaptığım bir gurbetci var.. beni rahatlatıyorr
00 Yorumla
+1 yılçok normal ve doğal bu tür istekler.. hormonal sonuçta.. kendini keşfediyorsun sonuçta.. bunu kontrol altına almayı da zaman içinde öğreneceksin..
00 Yorumla
+1 yılSen Bitmişin Okeye Dönüyorsun, Bu Merette Böyle Bişey İşte Hadi Gayri Hadi Gayri Başka bir Şey Yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani Yeni Yeni Bastırıyorsun Bu Duyguyu Normal Bişey, Aman Sakın Başka Materyallere Uzatma Elini.
+1 yılBaşka şeyler yapmayı dene kendine uğraşacak şeyler bul olmazsa koy gitsin doğamızda var zaten
00 Yorumlatevbe edip imana gelip namaz kılıp doğru düzgün şeylerle meşgul olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke yapmasaydın.
Oruç tut, dikkatini derse, işe, hobilerine vermeyi dene.20 YorumlaŞimdi herkesi Buraya toplarsın ve herkes sana akıl verir merak etme. Umarım bir çıkar yol bulursun işin zor
00 Yorumla
+1 yılIsteğinin azalması için adam gibi biriyle ilişkiye gireceksin. Mesela epey kalın penisli biriyle :) sana çok zevk verecek biriyle
02 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra
- +1 yıl
Böylece tatmin olacaksın ve istek kalmayacak?
Niye azaltıyorsun ki , dünyanın en zevkli şeyi seks , yaşa her istediğinde ve fırsat bulduğunda
00 YorumlaGenelde , çok mast. yapan insanlar
Sekste çok zevk almıyor03 Yorumla
Soran+1 yılBen ikisini de yapmak istemiyorum ama artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmak zorunda kalmıyorsun yaptığın için öyle oluyor onu farkedince azalacak
02 Yorumla
Soran+1 yılEngel olamıyorum ki kendime aklıma geliyor ve duramıyorum
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa git bence. şöyle bir hafta elini kolunu oraya dokunmasan başka işlerle uğraşıp kendine hakim olsan düzelicek
+1 yılmast. bir yere kadar. kendine bir sevgili bul en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılDaha körpecik kadınsın isteğinin olması doğal :) zamanla alışırsın değişimin verdiği farklılık
00 Yorumla
+1 yılCanim sıkma kendini ozelden at numarani bulusalim yapalim niye sıkıntı yapıyorsun ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha buyuk penis lazim bende var burdan foto atmiyim simdi kaldirirlar aynı durum bizdede oluyo bunq cozum bulamadik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini ibadete ver, boş vaktin çok uğraş edin kendine.
04 Yorumla
Soran+1 yılDolu vakitte bile aklıma geliyor mesela derste
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç?
Soran+1 yıl20yim
Cevap sahibi+1 yılBu yaşlarda istekli olmak normal ama durdurman gerek. Mastürbasyon yapsan bile çok çok az yapman gerek :-)
Sevgilin le devamsa onu bağla kendine fazlada düşünme başka şeylerle ilgilen
01 Yorumla
+1 yılSevgiline devam ya da odun kendini dusunuyo safece
00 Yorumla
+1 yılKötü seks insanı seksten soğutur. Sevgilin bencil ve tecrübesiz olduğundan zevk alamadın ama alsaydın mast daha az tercih olurdu senin için
00 Yorumla
+1 yılMasla doyuramazsın kendımı zevk alacagın bırıyle ılıskıye gır ayda 1 de olsa ancak oyle tatmın olursun
00 YorumlaBildigim bir sey var asiri mast cinselligi tetikledigini biliyorum ara ver derim
02 Yorumla
Soran+1 yılVeremiyorum ama engel olamıyorum
+1 yılsekiz yapican baska ne yapican kuzucum
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yapmak istemiyorum ama istek gitsin istiyorum
Devam et sevişmeye. Anca öyle kesilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEdemem
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre böyle devam eder
00 Yorumla bende aynı durumdayım?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcaz peki?
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin
Sen cinsel istismara açık birisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cinsellik konusunda 380 cevap paylaştı. Güzel bir cinsel ilişki yaşa onunla
04 Yorumla
SoranAyrıldık
Soran+1 yılEvet başkası olmamalı
mastdan başka çaren yok sakın başkası ile olma
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem bakire değilsin orana bir şey sok
20 Yorumlaİyi seks yapan bir sevgili bul.
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık kimseyle seks yapamam
Soran+1 yılPişmanım ve insanların gözünde farklı olmak istemiyorum
+1 yılBana yakınlarda oturuyorsan derdine deva olurum
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacakmış o
- +1 yıl
Resim atayım beğenirsen görüşelim
Soran+1 yılSaçmalama be
- +1 yıl
İyi parmaklamaya devam et
+1 yılBizim zamanımızda yoktu böyle kızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorma o bendede var :S
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün degilll bu dedigin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence vermek istiyorsun
00 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kendine hakim ol
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavaşma seviş demişler Güzelim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVermeye devam et?
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle ayrıldınızmı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNormaldir ilişkiye girince ilişki bitiyor zaten olan senin bekarete oldu
+1 yılSeks yap ayrıldın mı
00 YorumlaManeviyata yonel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha azalmaz o. s. s
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!