Cinsel Yaşam Erken rahatlayınca üzülüyor musunuz erkolar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ne yapıyonuz sonra ya da çözüm yolu va rmı buna Güncellemeler8 ay Üzücü bir durum heralde seven yok Erken rahatlayınca üzülüyor musunuz erkolar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
sonsuzluk19 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Rahatlayinca niye üzülelim mutluluk çığlıkları atıyoruz haykırıyoruz kendimize ödül veriyoruz 0 4 Yorumla Soran 8 ay Erken boşalma yahu Yorumla sonsuzluk19 8 ay Heeee öyle sorunum yok çok şükür ama olsa da üzülmez tedavisine bakardım Yorumla Soran 8 ay Tedavisi ney ki Yorumla sonsuzluk19 8 ay Ürolojiye giderdim sorardım böyle böyle diye orada çözümü yoksa da ilaca devam dayan gitsin sonra da kalp krizi hop gidersin Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. erken boşalma kabus resmenviga5bin gibi geciktirici denenebilir 0 2 Yorumla Soran 8 ay Denediniz yani Yorumla proboyman 8 ay o spreyi burdan duydum, hissizlik vermeyen, denemedim, arkadaşım denemişti. Yorumla
Crayz_eses Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 66% 8 ay var tabiki olmaz mı , bütün iş beyin ve nefes kontrolünde bitiyor. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genelde erken rahatlamıyorum sürelerim beni pek pişman etmedi şimdiye kadar 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun yıllardır başıma gelmiyorAncak üzücü oluyorPartneri önemsemenin bir göstergesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Her sey dahil 45-50 dakika bence erken değil yanlis mi düşünüyorum 0 0 Yorumla
ssjahhakaka Takip Et Xper 6 Yaş: 33 8 ay Hayır devamı var bunun ama kadın için durum farklı olabilir o devam etmeye bilir sende öyle mi 0 15 Yorumla ssjahhakaka 8 ay Yani kimse sevmez bence Yorumla Soran 8 ay Nasıl devam etmeyebilir Yorumla ssjahhakaka 8 ay Yani erkek bitebilir ama kadın için aynı durum geçerli değil ki yani Yorumla Soran 8 ay Evet Yorumla ssjahhakaka 8 ay Yani sen yarım kalırsın öyle iyi olmaz Yorumla Soran 8 ay Hıhı Yorumla ssjahhakaka 8 ay En kötüsü o işte sinir gerginlik yapar Yorumla Soran 8 ay Kaldırıp tekrar yaptırırız 😀 Yorumla ssjahhakaka 8 ay Nerde öyle kadın kaldımı😂😂 Yorumla ssjahhakaka 8 ay Hiç yaptın mı bu güne kadar Yorumla Soran 8 ay Evli olmam dışında skıntı yok bence 😀 Yorumla ssjahhakaka 8 ay Vıyyy ahooo ne yiyin abla sennnn😂😂😂 Allah bir yastıkta kocatsın😂😂 Yorumla Soran 8 ay Ne yiyin derken Yorumla ssjahhakaka 8 ay Ne diyosun yazacak tım ne yiyin yazıldı 😂 Yorumla Soran 8 ay Haha Tmam 😛😛 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 10 dk sonra yine pımpa 0 2 Yorumla Soran 8 ay Detaylınyazsnaa Yorumla Melihcicek001 8 ay Hesap kapanır ya detay diyon Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 dakika sonra devam 0 2 Yorumla Soran 8 ay Nasıl yani Yorumla Akmankan 8 ay Enerjim yerine gelir Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Niye üzüleyim ki 2 3'e devam ediyorum 0 8 Yorumla Soran 8 ay Var yani o sorun sizde de Yorumla gunderr21 8 ay Hangi sorun Yorumla Soran 8 ay Erken boşlma Yorumla gunderr21 8 ay Yok benim bir kere yapınca yetmiyor ondan Yorumla Soran 8 ay 1. Erken mi Yorumla gunderr21 8 ay mastürbasyon yapıyosam 20 25 dakka sevisiyosak daha falza 35 40 falan Yorumla Soran 8 ay Yeter çok iyi Yorumla gunderr21 8 ay Ama doymuyorum iste sorun orada devam etmek istiyorm 😀 Yorumla
benkısacabaye Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. ee devam ediyorum doyana kadar 0 2 Yorumla Soran 8 ay Erken geliyon yani Yorumla benkısacabaye 8 ay hayır.. doymakla gelmek aynı şeyler diil ki Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. partnerimi tatmin edemezsen üzülürum 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. var başka şeyler düşünmek 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Allah'a şükür geç boşalan birisiyim 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erken rahatlayamadigim için bilmiyorum 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir 2 3 0 2 Yorumla Soran 8 ay 2/3 ne dk mı Galatali66 8 ay Hayir posta
çılgınolgun Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 595 cevap paylaştı. Var tabi olmazmı 0 2 Yorumla Soran 8 ay Siz mi? Yorumla çılgınolgun 8 ay Evet Yorumla
YerineGöreDavranan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 8 ay erken rahatlama nedir 0 2 Yorumla Soran 8 ay Erken boşalma ya Yorumla Soran 8 ay Önce soruma cvp almam lazm Yorumla
SadeeBenn Takip Et Bilge Yaş: 25 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Çok şükür öyle bir sorunum yok 🦍 0 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Uyuyorum. 🤭😁 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden üzülelim ki 0 0 Yorumla
DivorcedMan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 8 ay Anlamadım 0 4 Yorumla Soran 8 ay Erkennboşalma? Yorumla DivorcedMan 8 ay He okey Yorumla Soran 8 ay Eee? Yorumla DivorcedMan 8 ay Ne eesi Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. evet yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Üst üste yapıyorum 0 4 Yorumla Soran 8 ay Var yani sizde de Cevap sahibi 8 ay Kaç yıldır rahatlıyorum eee öyle olunca erken oluyor artık ama problem değil 3 4 oluyor Soran 8 ay Hmm Cevap sahibi 8 ay Hıhım o yönden şanslıyım kimisi bir defa rahatlayınca yatıyor bırakıyor yoruluyor kalkmıyor bende öyle bir şey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Rahatlayinca niye üzülelim mutluluk çığlıkları atıyoruz haykırıyoruz kendimize ödül veriyoruz
Erken boşalma yahu
Heeee öyle sorunum yok çok şükür ama olsa da üzülmez tedavisine bakardım
Tedavisi ney ki
Ürolojiye giderdim sorardım böyle böyle diye orada çözümü yoksa da ilaca devam dayan gitsin sonra da kalp krizi hop gidersin
erken boşalma kabus resmen
viga5bin gibi geciktirici denenebilir
Denediniz yani
o spreyi burdan duydum, hissizlik vermeyen, denemedim, arkadaşım denemişti.
var tabiki olmaz mı , bütün iş beyin ve nefes kontrolünde bitiyor.
Genelde erken rahatlamıyorum sürelerim beni pek pişman etmedi şimdiye kadar
Uzun yıllardır başıma gelmiyor
Ancak üzücü oluyor
Partneri önemsemenin bir göstergesi
Evet maalesef yardimci olamaz misin düzelmesi icin
Her sey dahil 45-50 dakika bence erken değil yanlis mi düşünüyorum
Hayır devamı var bunun ama kadın için durum farklı olabilir o devam etmeye bilir sende öyle mi
Yani kimse sevmez bence
Nasıl devam etmeyebilir
Yani erkek bitebilir ama kadın için aynı durum geçerli değil ki yani
Evet
Yani sen yarım kalırsın öyle iyi olmaz
Hıhı
En kötüsü o işte sinir gerginlik yapar
Kaldırıp tekrar yaptırırız 😀
Nerde öyle kadın kaldımı😂😂
Hiç yaptın mı bu güne kadar
Evli olmam dışında skıntı yok bence 😀
Vıyyy ahooo ne yiyin abla sennnn😂😂😂 Allah bir yastıkta kocatsın😂😂
Ne yiyin derken
Ne diyosun yazacak tım ne yiyin yazıldı 😂
Haha Tmam 😛😛
10 dk sonra yine pımpa
Detaylınyazsnaa
Hesap kapanır ya detay diyon
10 dakika sonra devam
Nasıl yani
Enerjim yerine gelir
Niye üzüleyim ki 2 3'e devam ediyorum
Var yani o sorun sizde de
Hangi sorun
Erken boşlma
Yok benim bir kere yapınca yetmiyor ondan
1. Erken mi
mastürbasyon yapıyosam 20 25 dakka sevisiyosak daha falza 35 40 falan
Yeter çok iyi
Ama doymuyorum iste sorun orada devam etmek istiyorm 😀
ee devam ediyorum doyana kadar
Erken geliyon yani
hayır.. doymakla gelmek aynı şeyler diil ki
Ikı olur üç olur erken bıtse devam
partnerimi tatmin edemezsen üzülürum
var başka şeyler düşünmek
Allah'a şükür geç boşalan birisiyim
erkenden rahatlıyorlar
Erken rahatlayamadigim için bilmiyorum
2. Kalkıyor aşkım
Hayir 2 3
2/3 ne dk mı
Hayir posta
Var tabi olmazmı
Siz mi?
Evet
erken rahatlama nedir
Erken boşalma ya
Önce soruma cvp almam lazm
devam eder nedne üzlsün
Çok şükür öyle bir sorunum yok 🦍
Uyuyorum. 🤭😁
Bende de tam tersi oluyor
neden üzülelim?
Anlamadım
Üzülüyorum 🥹
Neden üzülelim ki
Anlamadım
Erkennboşalma?
He okey
Eee?
Ne eesi
üzlmem sen
Eşinle yapsana
evet yaa
2 saati buluyor
Üst üste yapıyorum
Var yani sizde de
Kaç yıldır rahatlıyorum eee öyle olunca erken oluyor artık ama problem değil 3 4 oluyor
Hmm
Hıhım o yönden şanslıyım kimisi bir defa rahatlayınca yatıyor bırakıyor yoruluyor kalkmıyor bende öyle bir şey yok