Öncelikle cinsellik yaşadığınızda mutlaka memnun kalacaktır. Ve bunu sık sık tekrarlayacaksınızdır.
Ancak şunu unutma, artık yaşını başını almış bir insansın. Neyin ne olduğunu bilebilecek bir yaştasın. Her çıktığımızla evlenmiyoruz ve her beraberliğin bir sonu var, bunu unutma.
Bugün cinsellik yaşayıp, yarın beni terk etti diye ağlamak boşuna. Yaşamak istiyorsan yaşa, bu senin hayatın, senin kararın. Ancak bazı şeyleride görebilecek yaştasın artık. Söylediklerimi anlamaya çalış. Günü geldiğinde cinsellik yaşasanızda, yaşamasanızda ayrılacaksınız. Yarın ayrıldığında da ben ona güvenmiştim deme, bu kelime ağzından çıkmasın dahi. Çünkü kendi kararını kendin veriyorsun. Ve artık bazı şeylerin farkına varabilecek bir yaştasın. Ve nasıl başka bir konuda karar alırken sonrasınıda düşünüyorsa, bu konuda da sonrasını düşünmedim deme hakkın yoktur ! Hayat senindir, pişmanlık senindir, zevk senindir, sefa senindir. Ben ise yalnızca görüşlerimi belirtmekle görevli olan bir üyeyim burada. Kendini boş hayallere kaptırıpta sonra keşke yapmasaydım deme. İçinde en ufak bir şüphe varsa kendinden, yapma. Diyorsan ki ben cinselliğimi yaşarım, onun olmak istiyorum, zamanı gelince ayrılacağım ve umursamam, o zaman hemen bu akşam keyfini çıkarmaya başla.
Cinsellik öncesi kişisel bakımlarını yapmayı ihmal etme...
Bol bol fiki fiki.
Bol bol mutluluk.
Bol bol kalp çarpıntısı.
Haydi hayırlı tıraşlar.
Uuu beybi !
www.google.com.tr/.../10warI0s5PddaU&h=374&w=490&tbnid=TX_ACf5Lm2DpXM:&zoom=1&docid=5Cc8SoWRD9dTKM&ei=VGDlVKXzCYizUYCIgJAD&tbm=isch&ved=0CDsQMygPMA8&biw=1366&bih=665
https://i.hizliresim.com/6Z9BVk.jpg13 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle yorumun için sagol. ama ben bu çocugu oyle boyle degil gerçekten çok seviyorum yani onun için yapmiyacagm sey yok herseyine katlandım affettim ve 2 yıldır gerçekten sevdiğim tek insan ve o daha öncede sorunlarımız olmuştu ve benden ayrılmak istedi ama ayrılmasına izin vermedim yani intihar bile ettim onu ne olursa olsun asla asla bırakmicam onunda beni bırakmasına asla izin vermicem hiç ayrılmicaz evlenmeyi dusunuyoruz
- +1 yıl
Ailelerin tanıştığı, sözün kesildiği, sonrasında kızla cinsellik yaşayıpta kayıtları etrafa dağıtanı gördüm. Samimiyim...
Madem evlilik düşünüyorsunuz, parmağına yüzük girmeden, o deftere imza atmadan deneme. Bekle, sabret. İş işten geçince '' keşke '' deme. Geri dönüşü yok. Karar senin.
Umarım gönlünce olur, umarım evlenirsiniz...
Soran+1 yılsagolda her ilişki aynı mı yani hiç çıkıpta evlenen insanlar görmedin mi sen ayrılacagımızı nerden biliyosun yani nerden hem ben bu cocuktan baskasıyla evlenecegime ölürüm daha iyim öyle seviyorum yani o ayrılır deme ayrılamaz çok denedi ayrılamadı oldurrum onu
En İyi Cevaplar
öncelikle garantisi yok ilişkinizin devam edeceğinin ve bekaret bozmak dinene çok büyük günahlardan arkadan ilişki çok daha büyük günah neyse vebali boynunuza ilişkiniizin gidişatına bağlı ama bekaretini verdin diye senden soğumayacağının garantisi yok
02 Yorumla
Soran+1 yıldogru ama beni bırakmasına izin vermicem
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin kafası at kafası yaptıktan sonra cinsel obje olarak görme ne :D. Adamlığına güveniyorsan yap ama planlama ana bırak. İlişkide daha çok iyi etkisi var.
125 Yorumla
Soran+1 yılo sormadan yapamaz ki çekingen korkak biri :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman daha iyi bişey bağlanma konusunda :)
Soran+1 yılya zaten önceden yapmak istemiyodu bakire oldugum için sen istesende ben yapmam diyodu ama artık istiyo neden acaba
Cevap sahibi+1 yılArzuluyordur evleneceğine emin olmustur. Önceden yapmıs anladığım kadarıyla
Soran+1 yılya canım önceden arkadan yaptı bikaç kere bakire oldugum için bozmak istemedi ya zaten bazı sorunlarımız vardı bizim sana guvenmiyorum felan diyodu ama son zamanlarda degişti benle daha çok ilgilenmeye daha iyi davranmaya basladı ve sana guvenmeye basladım dedi önceden benim canım istese bile yapmıyodu simdi yapacam artık diyo ciddi mi dusunuyo acaba
Cevap sahibi+1 yılHer erkek aynı değildir ama benim erkek arkadaşım öyle. Ne zaman evlilik konuları açıldı cinsellikte istedi yaptık devam de ediyo. Biz arkadan falan yapmadıkda söylediğin gibi verdipi değer arttı ailesiyle falan tanıştırdı sonra istedİ yaptık. Duygusal anlamda zaten birbirmize bağlıydık şimdi fizikselde hani iyi oldu
Soran+1 yıloda aslında önceden hiç evlilikten bahsetmezdi ama artık o konuları konusmaya basladık okul bitsin seni ailemle tanıştırabilirim simdi meslegimiz yok hemen evlenemeyiz dedi
Cevap sahibi+1 yılAileyle bir tanıstırmasını bekle bence nolur nolmaz
Soran+1 yılbilmiyorum ki ama ciddi gibi
Cevap sahibi+1 yılBencede ciddi gibi :)
Soran+1 yılevet hem birlikte 2 yılımız geçti ve zaten korkak biri bırakacak olsa cesaret edemez bence :)
Cevap sahibi+1 yılAynen bana göre zaten seven adam yapar çünkü bırakmayacağına emindir. Ama çoğu erkek tam zıttı garip yani
Soran+1 yılbencede garipler birbirini seven iki insan arasında olması çok dogal bişe bence
Cevap sahibi+1 yılAynen herşeyi paylaşmak anı yaşamak lazım
Soran+1 yıltabiki oyle yoksa ne anlamı kalırki ama bizim gibi dusunenler az malesef canım
Cevap sahibi+1 yılAynen herkes takmıs bir ilk olmaya gidiyor
Soran+1 yılaynen ya erkek istediğini yapıyodu biz kızlara niye yasak hiç anlamıyorum hiç bizde yapmak istiyemez miyiz yani ne var bunda
Cevap sahibi+1 yılAa günah :D
Soran+1 yılerkekler yapınca aferin bize günah :)
Cevap sahibi+1 yılAynen toplum böyle biz çocuklarımızı böyle yetiştirmeyiz olur biter :)
Soran+1 yılaynen canım biz modern insanlarız benim gibi dusunen birini bulduguma sevindimm :)
Cevap sahibi+1 yılBide bu yorumları okuduktan sonra dodoğaldır. Modern olmayı o. Sanan insanlarla dolu
Soran+1 yılaynen ya yorumları okudukta psikolojim bozuluyo güncelleme yaptım boyle yorumlar istemiyorum diye hala anlamıyolar yaa ne biçim insanlar var :)
Cevap sahibi+1 yılSanki yapıyım mı yapmıyım diye soruyon? Herkes birbirine b. k atıp kendi pisliklerini örtme çabasında
Soran+1 yılaynen bide yorum yapan erkekler varya kendileri kızları kullanılacak esya gibi görduklerinden herkesi oyle sanıyo
Bence riske atma, evlenene kadar bekle... ALLAH KORUSUN sonra kotu bisey olursa kalirsin ortada... baglanirmi diyorsan bilemem her erkek ayridir
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeye çok var ama daha okuyoruz üniversitede 2 yıl bişe yapmadık zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yaw bu kızların bazilari cidden salak , sen bir parfüm begendin diyelim ama cooook pahalı onu almak için 1 yıl para biriktirirsin her gece yatarken bu parfümü getirirsin aklına , aldıktan sonra o eski heyecan biter ve parfümü diğer parfumlerinin yanına koyarsin , ucuz parfüm le pahalı parfüm aynı yerde duruyor su an değil mi? sen su an pahalisin onu verdiğin an yerin bu parfüm gibi olur , ama vermezsen hep sana ulaşmak için çalışır :-)
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu hiç mi vermeyim yani
fikir soruyosun fikrini söyleyene bişey olmaz diyosun zaten verdiğin bir kararın sorusunu neden soruyorsun. Şahsen sevgililerimle birlikte olmadıklarım daha değerli oldu her zaman. Daha sıcakkanlı düşünceli oldum onlara karşı. Bide onurlu gururlu davrandıkları için daha da bağlandım. Yap kızım yap 2 ay sonra görürsün mesaj atmaz arayıp sormaz ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır biz aslında bikaç kez arkadan yaptık ama benle hala konusuyo 2 yıldır
Soran+1 yılama bu farklı ben bakireyım hem bırakacak olsa o zaman bırakırdı hala istemedi dmi
Soran+1 yılo kocam olcak zaten.
+1 yılAkıllı olun onu memnun etmek zorunda değilsiniz tabii bu sizin insiyatifinizde siz kendinizde özgür iradeniz ile karar veriyor iseniz mesele yok fakat iyi düşünün bu yolun dönüşü yok ikili ilişkilerde genelde erkek istediğini alınca değişir.
05 Yorumla
Soran+1 yılama 2 yıldır birlikteyız hiç mi yapmicam
- +1 yıl
Siz bilirsiniz bir gün olucak zaten bu sizin hayat görüşünüz zaman, ı geldi diyor iseniz başka. Sonradan üzülmeyin isterim.
Soran+1 yılsagol yorumun için ama ben ondan baskasıyla olamam tek istediğim insan o
- +1 yıl
Her şey gönlünüze göre olsun.
Soran+1 yıltesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptık istedi istedi istedi. bir sure sonra sadece cinsel obje oldum onunnicinn 3 sene ciktik ama sonunda onu yapa yapa Aşkımızın bittiğini ve sadece cinsel obje olarak birlikte olduğumuz için yollarimiz ayrildi.
16 Yorumla
Soran+1 yılbiz 2 yıldır birlikteyiz oyle dusunmuyoruz yani cinsellik ilk planda degil ikimiz içinde
Cevap sahibi+1 yılCanım bizimde öyle değildi ama öyle olucak demedi deme.
Soran+1 yılher ilişkide ask bitiyo mu sacma bence biz arkadan yaptık ama onu cok seviyorum oda seviyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılAyrılınca yüzüne vurursa sasma
Soran+1 yılo benden asla ayrılamaz
Cevap sahibi+1 yılBende öyle diyodum tehdit bile ediyodu ama zamanla birakti demedi deme gorursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir yıllık bir iliskim var ve tanıştığımız günden beri seks yapıyoruz hemde her buluştuğumuzda nerde ve nasıl olduğunun bir önemi kalmadı yeterki bir ayarlaya gelelim aramızdaki sey bağlılık mı sevgi mı ask mı bn ce hic biri degil cinsel anlamda birbirinizi cok iyi tatmin ediyoruz kac kere ayrıldım sadece seks icin bana geldigi gunler oldu
010 Yorumla
Soran+1 yılpeki sence ben onu nasıl tatmin ederim sence beni istediğine göre tatmin oluyo mudur
Cevap sahibi+1 yılSeni istediğine gore tatmin oluyo mudur bu biraz sacma oldu yasamadan bilemezsiniz tecrübe yoksa ilk zamanlarda tatmin edemezsin ama zamanla fazlasıyla tatmin olur onu mutlu edip bulutlara çıkara bilirsin
Soran+1 yılevet aslında 2 yıldır bakire oldugum için istemiyodu yapmak sen istesende yapmam diyodu ama artık yapalım istiyorum diyo neden acaba
Cevap sahibi+1 yılAyrilsanizda ayrilmasanizda nasıl olsa yapacaksın mezara götürecek halin yok oda artk dayanamiyordur napalimda ne olursa olsun hesabında gibi
Soran+1 yılbencede haklısın artık istiyo yapmak artık her seferinde yaparız diyo
Cevap sahibi+1 yılBizim gibi olursunuz her bukustugunuzda seks ayrılıyorum gitmio geri gelio sadece seks icin bile seninle olurum dio birbirinizi tatmin ederseniz kopamazsiniz bak bn bırakabiliyorum ama o bırakamıyor hakkını verecen 😉😜
Soran+1 yılya ben zaten seviyorum seks olmasa bile surekli pesindeym onun sorun o nasıl baglanır bana bende degil onda sorun
Cevap sahibi+1 yılErkeğini mutlu et her anlamda
Soran+1 yılins edebilirim her zaman ister
Cevap sahibi+1 yılSana kalmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlari okudum ilki sen degilsin yani birlikte olduktan sonra diger iliskiye girdigi kizlardan bir farkin kalmayacak. Bana kalirsa sakin yapma, gozunde siradanlasacaksin..
11 Yorumla
Soran+1 yılama biz zaten arkadan ilişkiye girdik
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2547687-bakireligimi-kaybettim-acim-dinmiyor
ve daha yüzlercesi..14 Yorumla
Soran+1 yılben o kız gibi dusunmuyorum benim için bakirelik degil sevdiğim çocuk önemli o yuzden sorun yok canımm
Cevap sahibi+1 yılbu yorumunu babana da yapabiliyorsan ok.
Soran+1 yılbabamın umrunda degilim zaten merak etme canımm
Cevap sahibi+1 yılneden ama canım. her babanın umrundadır evladı?
Onu memnun etmek için yaparsan ilerde sıkılır.
Kendini memnun etmek için yap.
Daha çok bağlanır.04 Yorumla
Soran+1 yılben ikimizide memnun etmek istiyorum aslında ama o benden sıkılır diye korkuyorumda
Soran+1 yılbırakmaz mı peki o zaman
Sen şimdi verdikten sonra bir duygu geçişleri yaşarsın çocuk ben hep yanındayım edebiyatına girer zamanla alışırsın sonra tekrar konuşalım
011 Yorumla
Soran+1 yılpeki tmam konusuruz
Soran+1 yılayrılmicam ama gelişmeleri soylerim :)
Soran+1 yılben baskasını istemiyorum o olmazsa hiç evlenmem daha iyi
Soran+1 yılo olmazsa sevgilmde olmicak artık
Soran+1 yılben farklıyım herkes degilim ben ona göre
Soran+1 yılya bir yuru git saçma sapan yorumlar yapma ben onu seviyorum o yuzden yapcam baskasıyla olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenin ve böyle bir çocuk yapın https://i.hizliresim.com/oAj5m7.jpg
06 Yorumla
Soran+1 yılbu ne yaa
Cevap sahibi+1 yılhahahagjahgjah :D
- +1 yıl
Aynen aga zaten bunlardan da böyle zik kafalı bile çıkar ahahhaha:D:D
Cevap sahibi+1 yılhfgahjghgjah :D
Soran+1 yılsiz kendinize bakın öce
Cevap sahibi+1 yıljahjghjahgja :D
+1 yılBağlanabilir de, işini gördükten sonra ayrılabilirde.. herşey olabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılya niyeti o olsa 2 yıldır yapar giderdi bence gitmez
- +1 yıl
Bunu asla bilemezsin. Yaşa ve gör.
Soran+1 yılben oyle dusunutyorum izin vermem gitmesine
- +1 yıl
izinle mizinle olacak olsaydı kimse ayrılmazdı zaten :D
Soran+1 yılbir ara ayrılacam diye tutturmus izin vermedim oda ayrılamadı
- +1 yıl
Allah sonunuzu hayır etsin ne diyeyim
Soran+1 yılevet ins hayır olur
+1 yılbir sure sonra yine isticek, yine isticek, bu sefer sadece cinsel obje olarak görcek falan filan işte.
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya ilişki sana göre sadce cinsellik demek mi bizim için oyle degil 2 yıldır yapmadık ve beraberiz
- +1 yıl
Görürsünüz yapacaksınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün cevaplarını okudum , adam yaptıktan sonra seni terk edeceğim dese sen yine de verirsin o kadar net, 2016 ya da beraber girerseniz bana tebrik etmek düşer..
08 Yorumla
Soran+1 yılbu sonuca nerden ulasabildin biz bu çocukla arkadan ilişkiye girdik 1 yıl önce ve beni bırakmadı 2 yıldırda birlikteyiz bırakacak olsa önceden bırakmazmydı sence beni bırakmasına asla izin vermem hem cocugu görsen korkagın teki benden bile korkuyo bırakamaz beni cesaret edemez yapalım ama kimse duymasın diyo korkuyo görürsün saadce 2016ya degil biz 2017ye 2018ede birlikte girecezv onu asla nolursa olsun bırakmam bunu oda anladı artık oda ayrılmak istemiyo yani baya duzeldi oda önceden bazı sorunlarımız olmustu ama şu an çok iyi davranıyo bana beni sevdiğini soyluyo anladın mı
Cevap sahibi+1 yılKorkağın teki ve onunlasın? sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl20 neden sordun
Cevap sahibi+1 yılCok rahatsin da
Soran+1 yılolamaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlabilir neden olmasın
Soran+1 yılpeki tmam
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım hayırlısı olsunn
+1 yılSende Namus beyinde dieceksin ayrıldıktan sonra , açık açık yani
23 Yorumla
Soran+1 yılben ayrılmicam ki o nerden çıktı
- +1 yıl
Ya işte o ayrılacak , yorma beni hacı bildirim gelmesin lüfn
Soran+1 yılayrılamaz yuru git sacma sapan yorumlar yapma o zaman.
Bu devirin ilişkileri sevgiliden çok fuckbody işine döndü artık
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga geç diye sormadım
Iki yıldır beraberiz ne demek mk. İlişkiye gir ayrıl gel burada ağla sonrada Kezban Kezban laflar söyle
014 Yorumla
Soran+1 yılayrılacagımı nerden biliyon
Soran+1 yılben farklıyım ben herkes degilim.
Soran+1 yılama bakireyim
Soran+1 yılhayır ben degil o yapmak istemedi 2 yıldır yoksa ben nolursa olsun ayrılmicam ondan
Soran+1 yılbelki artık evlenmeyi dusunuyo ondan yapcak
Soran+1 yılo benden ayrılamaz bilip bilmeden konusma
Soran+1 yılhmm görursun farklı oldugumu farklıyım diyosam farklıym o kadar olaydan sonra bırakmadysa artık hiç bırakmaz
Bence ilkdefa seninle birlikte olucaksa baglanir ama ilki degilsen veya tatmin edemezsen siradan gelirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılilk degilim ama ilk bakireliğini alacagı kişi olabilirim
Soran+1 yılniye ki
+1 yılHayır. İlişkiden sonra sana ne kadar bağlansa da seni elde etmiş olur. Hevesi kaçabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılama 2 yıl bişe yapmadık hiç mi yapmiyalım
- +1 yıl
İlişki dışında her şeyi yapabilirsiniz
Soran+1 yılyapıyoruz zaten ama istiyo artık evlencez zaten diyo
- +1 yıl
Bak ben yaptım sen yapma. Evlenmez yaparsa ciddiyim. Bakirelik falan değil dediğim. Bakire insan kalmadı zaten. Ama sevgilinle yapınca seni elde etmiş oluyo.
Soran+1 yılama eger seviyosa hep istemesi lazım degil mi
- +1 yıl
Beni de seviyordu ama istediğini alınca gitti
Soran+1 yılsevse gitmezdi bence etrafta duyuyorum gitmiyen erkeklerde var hem biz arkadan ilişkiye girdik ama gitmedi
- +1 yıl
Of tamam yap bişi demedik
Soran+1 yıltm ya sakin ol
Cinsellik konusunda 380 cevap paylaştı. Onun bileceği bir şey. Bağlanan da sıkılan da oluyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl baglanır sence
Soran+1 yılya aslında 2 yıldır bakire oldugum için sen istesende yapmam diyodu ama artık kendisi yapmak istiyo neenini anliyamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı düşün.
Evlenmeden olmaz.
Bir erkek olarak söylüyorum.04 Yorumla
Soran+1 yılama 2 yıldır ve üniversitede okuyoruz daha okul var hemen evlenemeyız
Cevap sahibi+1 yılne halin varsa gör bir daha düşün.
Tahsilli olucaksın birde
Soran+1 yılevet tahsilliyım ve sizin gibi geri dusunceli degilim sizden akıllıyım sen merak etme benim aklım bana yetiyo baskasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılHa iyi rahat etti içim akıllıysan. O halde git bozdur namusunu. Umarım o erkekde seni yolda bırakmaz da ailene karşı utanç bir duruma düşmezsin
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. birlikte olursan evlenmeyi daha çok düşünürsün :D nikahı basmadan verme.
00 YorumlaSeninki bütün amacına ulaşacak ve ilk fırsatta bırakacak seni
010 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun biz arkadan ilişkiye girmiştik ama hala bırakmadı beni
Soran+1 yılo zaman niye 2 yıldır izin verdiğim halde bozmadı beni
Soran+1 yılhayır arkadan 2 yılda sadce 3 kere yaptık ve evlenecez biz bırakcak olsa bırakırdı biz 6 aydır arkadan bile yapmıyoruz ama gorusuyoruz anladın mı gerizkalı
Soran+1 yılbenim kadar olamaz benim hislerim çok kuvvetli ne hissetsem olur ben hissediyorum evlenecez kimse istemesede biz evlenecezzz
Soran+1 yılonları ilgilendirmezki
+1 yıleger baglansin diye yaparsan tam tersi oluyor kullan at oluyor en sevdigin kiz bile
012 Yorumla
Soran+1 yılyok ondan degilde 2 yıldır birlikteyiz yapmak istiyo artık
- +1 yıl
yapsin 2 ay sonra doysun atsin seni
Soran+1 yılhiç mi yapmasın yani
- +1 yıl
hic dokundurma
Soran+1 yılo kadarda degil ya
- +1 yıl
sakso cek o zaman arada bir her seferinde degil
Soran+1 yılher seferinde çekiyorum hem biz arkadanda ilişkiye girdik ama bırakmadı beni
- +1 yıl
birakmaz tabi ön deliktende gircek
Soran+1 yılgirsede bırakamaz korkagın teki o zaten
- +1 yıl
ne bicim konusuon sevgilin hakkinda
Soran+1 yılkonusurum seviyorum ama az çektirmedi bana gerizekalı biraz :)
- +1 yıl
aaamaaaaan napiosan yap yaa :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem evleneceksiniz neden beklemiosun be kuzum ya? Atsa tekmeyi napcan?
28 Yorumla
Soran+1 yıldaha okulumuzun bitmesine var ama üniversitede okuyoruz
Cevap sahibi+1 yılYani okulunuzu bitirmeden evlenmeyi düşünmüyosunuz (gayet mantıklı tabii) ama evlenmeden namusunu vermek istiyosun. Okul için evliliği erteleyip namusun için Seksi erteleyemiyosunuz... Yapma derim ben :/
Soran+1 yılyapınca namussuz mu oluyorum o 2 yıldır sevdiğim tek insan
Cevap sahibi+1 yılnamus sadece bacak arasında değil tabi. Ama namussuzluk denir buna evet. Çünkü öyle olmasaydı çoktan yapardın öyle değilmi?
Soran+1 yılsen benimle nasıl konusuyosun ya önce duzgun konuş bence sevmeden her önune gelenle yapan namussuzdur sevdiğiyle evlenmek istediği kişiyle yapan degil
Cevap sahibi+1 yılİyiliğin için dedim. Sorumun cevabını alamadım ama. Bak bu çocuk senle evlendi diyelim, hiçmi kavga ettiğinizde yüzüne vurmicak sanıyosun? Gerçi arkadan vermişsin zaten. Ne desem boş. İyi eğlenmeler
- +1 yıl
Mantıklı.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılZİNA en büyük GÜNAH bence yapma cehennemde yanmak istemiyorsan fazladan
01 Yorumla
Soran+1 yılbişe olmaz yaa bundan daha buyuk günahlarım var daha benim bosver
+1 yılsonun diğerleri gibi olacak yazık şimdiden geçmiş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılo beni bırakamaz hem ben o olmazsa baskasıyla evlenmek istemiyorum
- +1 yıl
bırakıldıktan sonra onlarda böyle diyorlardı beni bırakmyacağını söyledi neden böyle yaptıne safmışım felan filan kafana göre evladım nasıl istersen öyle yap ama sonunu düşün üzülürsün
- +1 yıl
yani seni bozup giderse başkasına vermeyceksin öylemi?
Soran+1 yılevet benim için sadece o var baskası kesinlikle olmaz bir kere ayrıldı benden 5 ay onu bekledim kimse olmadı hayatımda döndü sonra
- +1 yıl
çocuk sen ilişye girersen sana değil vajinana ve diğer cinsel bölgerline bağlanır sonra sıkılır başka bağlanacak vajina arar
+1 yılalacağını-yükünü her alan yolcudur anene sor anlatır
00 YorumlaKızım bu kadar cok sevıyorsun madem onu mutlu etmek ıcın her seyı yapacaksın
013 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılgerçekten mi ama kimse senin gibi dusunmuyo ama ins dediğin gibi olur yaa
Soran+1 yılevet niye sordun
Soran+1 yılhmm ne yapim ki
Soran+1 yılzaten bidakine önden yapcaz anlastık :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılazcık akıllı olun saf olmayin siz erkekleri köpek edeceginize siz onlarin kopekleri oluyosunuz yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya 2 yıldır çıkıyoruz biz yapmak istedik artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrildiktan sonra erkekler bakire olmayan kizlarla ewlenirmi diyosunuz.. Al iste o guruba girmek isteyenlerden biri daha
03 Yorumla
Soran+1 yılben ondan baskasıyla evlenmem ki zaten o olmazsa hiç evlenmem daha iyi
Cevap sahibi+1 yılSen onla ewlenicende. O senle ewlenicekmi bklim
Soran+1 yılniye evlenmesinki
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer boku yemişsin bir zar kalmış onuda ver gitsin zaten
00 Yorumlanah bağlanır anında seni aldatcak
05 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun
- +1 yıl
Kurunun yninda yaşıda yiyiniz nehir hanin
Soran+1 yılyani herkes aynı degildir dmi magnumelegant
Soran+1 yıl
Bence yapmamalısın sonradan çok pişman olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılama 2 yıldır birlikteyız zaten onu seviyorum
Soran+1 yılama biz evlenmeyi dusunuyoruz yani 2 yıldır birlikteyiz bakire oldugum için önceden kendi yapmak istemiyodu simdi artık yapalım zaten evlencez dedi
+1 yıltekmeyı yediginde kafana cok vurursun
13 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun ya bırakacak olsa 2 yıldır bırakırdı
- +1 yıl
bu yuzden 10 yıllık ılıskıler bıttı sen 2 yıldan bahsedıyon verde gor.
Soran+1 yılher ilişki farklıdır ona bakarsan evlenip bosananlarda var
+1 yılBir kuş daha uçtu beyler. Never give up
00 Yorumlazevkini alır yoluna bakar
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır gitmedi ama
Soran+1 yılama biz arkadanda yaptık
- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ayrıldığında ağlama ^^
13 Yorumla
Soran+1 yılayrılmicamki
- +1 yıl
sıkıntı yok o istediğini alınca ayrılır
+1 yılSeksle bağlanmaz kimse. Bu bir bahane
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın galiba peki neden ilişki istedi sence
- +1 yıl
Zevk için? Seven adam bekler
Soran+1 yılyapıp evlenenlerde var ama
tekmeyi basıcak banko
02 Yorumla
biraz baglanır sonra bıkar terk eder
02 Yorumla
- Cinsellik konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYapma kendine yazık edersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz evlenecez
- +1 yıl
Pekala.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşayan biri olarak söylüyorum sakın yapma.
00 Yorumlayapmayın etmeyin...
01 Yorumla
Soran+1 yılsanane ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme ayrılır falan bu sefer gelir ağlarsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılama 2 yıldır ayrılmadı
Cevap sahibi+1 yılkesin anlamamışsındır
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünahdır etməyin körpələr ortada qalmasın
00 Yorumla
+1 yıldeneyım kazanırsn..
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
sevglin sonuçta..
Soran+1 yılevet bana baglansın istiyorum nasıl baglanır
- +1 yıl
fzla üstüne düşme önemseme
Soran+1 yılya ilişki için sormustum ben ama neyse. Bu arada bu taktiği herkes veriyo ama bu çocukta işe yaramıyo boyle seyler ters etki yapıyo sinirleniyo intikam almaya felan çalısıyo çocuk biraz tuhafta normal yöntemler onda işe yaramaz ama yorumun için yinede sagol.
- +1 yıl
genelde bu böyledr bayan ama onu en iyi sen tanıyosn
+1 yılHerşey olabilr
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
soguyadabılır ısınadabılır daha cok
Soran+1 yılbu neye baglı sence
- +1 yıl
o ankı hale baglı
Soran+1 yılyaparken ki hal mi
- +1 yıl
Ya cok mu amatörsün :)
Soran+1 yılyokta hiç ilişkiye giermedim onceden bakireyım
- +1 yıl
Sormak istediğin birşey varsa mesaj atabilirsin
+1 yılSakso çekkkkkk
03 Yorumla
Soran+1 yılher görustugumuzde cekiyorum zaten :)
- +1 yıl
Sus bak agzina biber surerim. Yapan var yapamayan var
Soran+1 yılhaha pardon ya :) sende yapanını bul o zaman
Yaşama
04 Yorumla
Soran+1 yılne diyon ya
Soran+1 yıluff yuru git ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstediğin yerden ver
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!