Cinsellik Erkekler ne kadar süre yapmadan durabiliyor? Esmrkzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Güncellemeler9 ay İlişki ve mastürbasyon Erkekler ne kadar süre yapmadan durabiliyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Istersek 1 ay.Istersek 1 saniye keyfe ve disipline bagli. 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 457 cevap paylaştı. karısı ya da evde sevgili varsa haftayı geçirmez ama yoksa piskolojik bu tabi ayda 1 idare ediyor , ama 6 ay yapmayanda çıkar , mastürbasyon hariç 😉 0 0 Yorumla
_Cesurum_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% 9 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç yapmamış erkek yıllarca mastürbasyon yapabilir. Fakat tadını almış tecrübeli erkek 1 aydan fazla duramaz. 0 0 Yorumla
Poyrazates26 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Bir haftayi gecti mi elim ayagm titriyo 😂😂 0 0 Yorumla
fastandfurious_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Ben mastürbasyonu 2 ay boyunca hiç yapmadım bunun dışında ilişki için belirli bir sürem yok. 0 1 Yorumla fastandfurious_ 9 ay Tabii 2 ay yapmadım ama rüyalanma oldu 36-37. günde sanırım Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Şahsen ben hergun mastürbasyon ile rahatlamazsam kendimi iyi hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 9 ay Cinsellik konusunda 456 cevap paylaştı. mastürbasyon yapmadan durulmaz biyerdem sonra beden istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay yani benim burcum boğa yükselenim akrep sevgilimle cinsel hayatımız varken her gün yapmadan uyuyamam 😍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay On gündür koydeyiz annemle beraber uyuduğum halde günlük yapıyorum 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu erkeğin istekli oluşuna bağlı olan bişey değişir yani 0 0 Yorumla
Onlarla_Konuşuyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 9 ay 2 gün yapmasam 3. Gün kendiliğinden bosalma oluyor ki uyurken 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. 13-14 ay oldu, boşanıyorum, inancım gereği 0 2 Yorumla Esmrkzzz 9 ay Nasıl Yorumla proboyman 9 ay inanç işte, o sabrı veriyor Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neyi soruyorsun mastürbasyon mu seks mi 0 2 Yorumla Esmrkzzz 9 ay İkisini de Yorumla olgunerkek37 9 ay mastürbasyon için 10 gün falan durdumu hatırlıyorum, seks için zaten duruyoruz her zaman yapabilmek zor, kızlar konuşmayi bile sevmiyor cogu, gerçeği daha da zor yapanı bulmak Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 9 ay 27 yıldır duruyorum skdmdmf 0 3 Yorumla Esmrkzzz 9 ay Merak Yorumla Ergun7741 9 ay Var da evleneceğim kişiyle olsun istiyorum ben Yorumla Esmrkzzz 9 ay 👍👍 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 9 ay Bir sonraki sevişmeye kadar durabiliyoruz. 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. En fazla 3 ay olmuştu 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendim için konuşuyorum. Maksimum 2 gün... 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 9 ay Nefsine hakim olan istediği kadar durabilir 0 0 Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 9 ay Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. Çok uzun duramayız 0 0 Yorumla
sineklertanrısııı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 102% 9 ay Neden yapmadan duralım ki… bir sebep göremedim. 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haftada 3 kere manuel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Ben hiç duramıyorum helede ilişkiye girmeden 0 2 Yorumla Esmrkzzz 9 ay Kaç gün Yorumla Cevap sahibi 9 ay 1 gün zor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Haftada üç mastürbasyon ayda bir eskort 0 4 Yorumla Esmrkzzz 9 ay 😂 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Esc fiyatları arttı yalnız o sorun olacak gibi Yorumla Esmrkzzz 9 ay Senede 1 gidersin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Aynen durum onu gösteriyor Yorumla
mehmetsait26 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 9 ay Ben sevdiğim kadına dokunmam hayatta 0 3 Yorumla Esmrkzzz 9 ay Neden Yorumla mehmetsait26 9 ay Seviyorsam ve evleneceğim kadın nikahima geçmeden yapmam helalim olucak Yorumla mehmetsait26 9 ay Düşünsene sevgilinle birlikte oluyorsun ve hamile kalıyorsun çocukta senden ayrılıyor ne yaparsin Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 9 ay Bir hafta 0 4 Yorumla Esmrkzzz 9 ay mastürbasyon mi Yorumla Papagandukkani 9 ay Boşalmadan diyeyim o zaman Yorumla Esmrkzzz 9 ay Peki diğer Yorumla Papagandukkani 9 ay Partner yoksa buluncaya kadar sbshs Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 396 cevap paylaştı. 1 hafta 0 6 Yorumla Esmrkzzz 9 ay mastürbasyon mi Yorumla Smihasli 9 ay Evet Yorumla Esmrkzzz 9 ay Peki diğeri Yorumla Smihasli 9 ay Yaşamadım şimdiye kadar evliliği bekliyorum bazen canım istiyor ama kendime hakim oluyorum Yorumla Esmrkzzz 9 ay Çok iyii helal olsun Yorumla Smihasli 9 ay Ya sen Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 655 cevap paylaştı. Uzun süre durur 0 5 Yorumla Esmrkzzz 9 ay Mesela Yorumla Cokkalmam 9 ay Seks mi mastta dahil mi? Yorumla Esmrkzzz 9 ay Her ikiside Yorumla Cokkalmam 9 ay Bu biraz alışkanlığa bağlı. Seks yapmadan iradesiyle durur. mastürbasyon yapmazsa bile iki hafta içinde rüyalanma ile boşalır Yorumla Cokkalmam 9 ay Kimisi ise hiç duramaz Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 9 ay Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. Neyi canım 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. En fazla 1 hafta 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. 2 gün falan 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir ömür duran var 0 0 Yorumla
kopgelbiki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 861 cevap paylaştı. Çoğunluğu yıllarca 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 9 ay Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. 3 gün yeter 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 831 cevap paylaştı. Erkeğine bağlı 0 0 Yorumla
Kursatb10 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 362 cevap paylaştı. 3 4 gün max 0 0 Yorumla
Sakinlər Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 310 cevap paylaştı. Ne yapmadan? 0 0 Yorumla
kaplan2112 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Cinsellik konusunda 392 cevap paylaştı. Max2 gün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay 1 ay oldu yapmayalı 0 2 Yorumla Esmrkzzz 9 ay mastürbasyon mı hangisi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Mastürbasyon Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 9 ay Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne kadar lazımsa 0 6 Yorumla Esmrkzzz 9 ay Ne kadar lazım? Yorumla tamamgeldiiim 9 ay Kime Yorumla Esmrkzzz 9 ay Kime olmasını istersin Yorumla tamamgeldiiim 9 ay Sana Yorumla Esmrkzzz 9 ay Hayır Yorumla tamamgeldiiim 9 ay Tamam Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 9 ay Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. En çok 1 hafta 0 0 Yorumla
alper23678 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 9 ay 1 yıldır yapmıyorum 0 4 Yorumla Esmrkzzz 9 ay mastürbasyon mi yapıyorsun nasıl dayanıyorsun Yorumla Adelaine2 9 ay Iliski mi yoksa rahatlama mi Yorumla Esmrkzzz 9 ay @Adelaine2 her ikisine de merak ettim Yorumla alper23678 9 ay Sadece seks yapmıyorum 1 yıldır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Istersek 1 ay.
Istersek 1 saniye keyfe ve disipline bagli.
karısı ya da evde sevgili varsa haftayı geçirmez ama yoksa piskolojik bu tabi ayda 1 idare ediyor , ama 6 ay yapmayanda çıkar , mastürbasyon hariç 😉
Hiç yapmamış erkek yıllarca mastürbasyon yapabilir. Fakat tadını almış tecrübeli erkek 1 aydan fazla duramaz.
Bir haftayi gecti mi elim ayagm titriyo 😂😂
Ben mastürbasyonu 2 ay boyunca hiç yapmadım bunun dışında ilişki için belirli bir sürem yok.
Tabii 2 ay yapmadım ama rüyalanma oldu 36-37. günde sanırım
Şahsen ben hergun mastürbasyon ile rahatlamazsam kendimi iyi hissetmiyorum
mastürbasyon yapmadan durulmaz biyerdem sonra beden istiyor
yani benim burcum boğa yükselenim akrep
sevgilimle cinsel hayatımız varken her gün yapmadan uyuyamam 😍
Kişiden kişiye değişir, bazen de isteyip de yapamadığımız oluyor
On gündür koydeyiz annemle beraber uyuduğum halde günlük yapıyorum
Bu erkeğin istekli oluşuna bağlı olan bişey değişir yani
2 gün yapmasam 3. Gün kendiliğinden bosalma oluyor ki uyurken
13-14 ay oldu, boşanıyorum, inancım gereği
Nasıl
inanç işte, o sabrı veriyor
Neyi soruyorsun mastürbasyon mu seks mi
İkisini de
mastürbasyon için 10 gün falan durdumu hatırlıyorum, seks için zaten duruyoruz her zaman yapabilmek zor, kızlar konuşmayi bile sevmiyor cogu, gerçeği daha da zor yapanı bulmak
27 yıldır duruyorum skdmdmf
Merak
Var da evleneceğim kişiyle olsun istiyorum ben
👍👍
Bir sonraki sevişmeye kadar durabiliyoruz.
Bakirim ama artık yapacağım
Yaşa göre değişiyor
Kişiden kişiye göre değişiyor
En fazla 3 ay olmuştu
Kendim için konuşuyorum. Maksimum 2 gün...
Nefsine hakim olan istediği kadar durabilir
Çok uzun duramayız
Neden yapmadan duralım ki… bir sebep göremedim.
Haftada 3 kere manuel
Ben hiç duramıyorum helede ilişkiye girmeden
Kaç gün
1 gün zor
Haftada üç mastürbasyon ayda bir eskort
😂
Esc fiyatları arttı yalnız o sorun olacak gibi
Senede 1 gidersin
Aynen durum onu gösteriyor
Ben sevdiğim kadına dokunmam hayatta
Neden
Seviyorsam ve evleneceğim kadın nikahima geçmeden yapmam helalim olucak
Düşünsene sevgilinle birlikte oluyorsun ve hamile kalıyorsun çocukta senden ayrılıyor ne yaparsin
Kadınlar ne kadar durabiliyor ise o kadar
Bir hafta
mastürbasyon mi
Boşalmadan diyeyim o zaman
Peki diğer
Partner yoksa buluncaya kadar sbshs
1 hafta
mastürbasyon mi
Evet
Peki diğeri
Yaşamadım şimdiye kadar evliliği bekliyorum bazen canım istiyor ama kendime hakim oluyorum
Çok iyii helal olsun
Ya sen
Uzun süre durur
Mesela
Seks mi mastta dahil mi?
Her ikiside
Bu biraz alışkanlığa bağlı. Seks yapmadan iradesiyle durur. mastürbasyon yapmazsa bile iki hafta içinde rüyalanma ile boşalır
Kimisi ise hiç duramaz
Neyi canım
ölene kadar sonsuza kadar yapan var
şu an yapıyorum
Max 3 gün
En fazla 1 hafta
2 gün falan
Ben günlük rahatlamam lazım
Ben heer dk ister yaparim
Değişiyor knka net bişi söylemek çok zor 🍑😳
Bir ömür duran var
Çoğunluğu yıllarca