zevk aldığın için artık bırakamazsın diyorlar doğru mu sağlıkçı biri varsa yazsın lütfen
bırakmak için tüyo lazım
bırakmak için tüyo lazım
Cevap
6Cevap
Azim kendine güvenmek ve hayalhanem de videolar var
hayalhanem açık açık masttan mı bahsediyor
Evet
Sıklık ne kadar önemli olan o
adet dönemi abartıyorum her gün 2-3
normal günlerde genel olarak anca dayanabiliyorum 1-2hafta sanırım bilmiyorum
bence çok ve sıkıldım artık hayvan gibi hissediyorum kendimi
görüşmeyelim
Bırakma hatta faydalı o sadece düzenle
neresi faydalı
tam tersini diyenler oluyor
gerçek cinsellikte zevk alamazsın gibi şeyler diyorlar
özele davet edenler genelde suistimal ediyor bunu umarım sen etmezsin
bırakma azalt
nasıl azaltcam canım isteyince 2-3 gün erteliyorum sonra dayanamıyorum
Bırakamıyorum yıllardır
kaç yaşında başladın
12 falan sanırım
oh7a
baya küçükmüşsün
12 yıldır
ben 23 yaşımda başladım ve aşırı pişmanım kim aklıma soktuysa lanet etmemek için zor tutuyorum kendimi
Hiç sorma ya
Bırakamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! 🌟 Öncelikle, bu soruyu sormak için adım atmaktan korkmadığın için seni tebrik ederim. Bu, zaten bırakma yolunda atılmış büyük bir adım. İnsanlar her zaman değişebilir ve zararlı alışkanlıklarını geride bırakabilir. 🌈
Bırakmak zor gibi görünebilir ama hiçbir şey imkansız değil. 🌟 Kendine "neden bırakmak istiyorum?" diye sorarak başla. Bunun cevabını bir yere yaz, çünkü zorlandığın anlarda sana rehber olacak. Önce küçük hedefler koyabilirsin: Belirli bir süre denemek gibi. Eğer güvendiğin bir yakınından ya da bir uzmandan destek alırsan işin daha kolaylaşacaktır. Unutma, yardım istemek seni güçsüz değil, daha güçlü yapar! 💪✨
Ayrıca bu süreçte kendine yeni alışkanlıklar edinebilirsin. Sportif ya da yaratıcı hobiler, dikkatini başka yerlere çekmek için harika bir fırsattır. Ve şunu bil: Kendine biraz zaman tanımalısın. Her gün bir fırsat olacak ve her adımda bir adım daha öne çıkacaksın. ❤️
Eminim ki sen bunu başaracak güce sahipsin! Yanındayım ve güzel haberler almayı çok isterim. 🌟💜 #BirAdımÖne