Bir kiz abazayim dedi la ahahaha :D bana bugun bir sey olmazsa bir daha olmaz :D sana yapma derim bende yarin buraya gelip aglarsin sonra ama sen bilirsin yine de cocuk akilliysa kabul etmez ama cocuk da istiyorsa catir catir catir seni s*ker iyi bir güzel :D
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte çocuk düzgün o yüzden saldırmak olmuyor hahah hem ne var abazayiz hepimiz abazayiz:))
Soran+1 yılabaalık kötü bsymi allah sapık etmesn :)
- +1 yıl
Abazalik bana gore kotu iyi bir sey degil ama sonucta sen bir kizsin abaza oldugunu belli etme e evet sunda haklisin Allah sapik etmesin o daha kotu senin yapacagin sey ilikiye girmiyeceksin kendini masturbasyon yaparak tatmin ediceksin cocuk duzgunsd sakin onu elinden kacirma 5 10 dakkalik bir zevk icin gunaha girmekde olmaz
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlendiğin de içinde ki ateşi istediğin gibi söndürüsün.. Şimdi aeşi söndüreyim derken geleceğini ve hayatını söndürmene gerek yok.. Yoksa erkeklere kalsa ateşini söndürmek için hiç çaba göstermen gerekmez.. Biraz mantıklı ve akıllı ol..
15 Yorumla
Soran+1 yılyaş 70 ama iş bitmemiş güzel yorumdu begendm haklısın
- +1 yıl
Amca nerelerdesin sen ya ozlettin kendini
Soran+1 yılanammm hakkat 70mi ben yanlıs yazılmıs sanmstm vay bee helal olsun :)
Daha 1,5 ay olmuş ya?
Seks için baya erken değilmi? (0_0)08 Yorumla
Soran+1 yılevet iştee erken ama 1 senedir ilk kez sevglim oldu ben napım :D
Soran+1 yılsizdedemi tık yok daha :D
Soran+1 yıloo szn dahada yenymiş :D
+1 yılatla üstüne gitsin birinde itse ikincisinde itmez :)
23 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha denicem :D
- +1 yıl
Bizede atlasalar keske sfsggsd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yıl1 buçuk aydır birliktesiniz ve daha ateşin alınmadıysa ayrıl bacım, başkasını bul kendine..
Bu kadar uzun bi' zaman ne diye sevişmediniz ki, anlamadım =/03 Yorumla
Soran+1 yılcokmu uzun bnce cok kısa 1 ayda bir insan tanınırmı yaa nasıl sevişceksn :D
- +1 yıl
Seviştikten sonra tanıştıklarım oldu benim ve ayrılırken " seviştiğimize memnun oldum" demişliğimiz bile var..
Biriyle sevgili olmadan sevişmekten yanayım ben =/
Güzel haz alırsam sevgili oluyorum vs.
Soran+1 yılhm ok bnde öyle değil tam tersi :D
+1 yılHahahah!!! Böyle soruları ve yaşanmışlıkları görünce fena gülüyorum. 110 ara yardım edecek çok kişi var orada.
020 Yorumla
Soran+1 yılneyne gülüosun :D
- +1 yıl
1,5 aydır sen sevgilini punduna getiremediysen senden bişey olmaz. Bazı şeyleri burdan yazmam uygun olmaz. Bak yorum atan ateş düşmanı bir sürü adam var :D
Soran+1 yıliide b bunun için çabalamadm ki yksa bana hayr dcek erkek tanımam :D
- +1 yıl
Yeaahh!!! iddiaya bak sen. Fazla uzun boylu oldu bu cümle.
Soran+1 yılöyle ama yani bu zamana kdr onu anladım sanrm güzelim heheh :D
- +1 yıl
bende yakışıklıyım ama her gün seviştiğim anlamına gelmiyor..
Soran+1 yılallah var yakısıklısın ama su bir gercekki bura türkiye yani sen her an birini ulamayablrsn sevişmek için ama bizim 2 dkmızı almaz ;)
- +1 yıl
evet haklısın.. ama insanlar her zaman kaliteyi arar. Benim de farkım burada ortaya çıkıyor ;)
Soran+1 yılaynen öylede olmalı zaten keske her erkek öyle olsa o zmn bu kdr kıçımız kalkmazdı :DDD
- +1 yıl
keşke.. bak sende farkındasın durumun. Eee senin ateş ne oldu..
Soran+1 yılyorumlardan sonra bitti gitti :D
- +1 yıl
Havadandır o heryer kar.. Ateş falan bırakmaz bu hava, kıçın başın donar dikkatli ol.
Soran+1 yılaynen yagsızım baya donuorum yanan yer içimdi hahaha
- +1 yıl
Yine hatun alev aldı. Ne olacak senin bu halin bilmem.
Soran+1 yılheheheh söle efend yakısıklı bir adam bulup ewlencem hayatımı yasıcam onada yasatıcam hahaa
- +1 yıl
Aşağıda bir yorumda gördüm senin herif burada mı? Eğer öyleyse ve bu başlığı da gördüyse başlamıştır kurmalara. Ulan biz sevgili olalı 1-2 ay oldu. Biz bunla hiç yatmadık. Zaten hareketlerinde de bir tuhaflık vardı. Benim ki galiba bu.. :))
Soran+1 yılHehehe valla olabilir teşhis ederse zictik:)
- +1 yıl
xper kascam diye sevgilinden olacaksın. Gerçi sana herif çokmuş salla gitsin.
Soran+1 yılyok walla xper derdnde değilim :D samimi duygularımı yazdım hem zaten sinir oluyorum ilgisiz gibi geliyor bazen :D o yuzden dert değil :D
- +1 yıl
iyi madem alev alıpta başını belaya sokma. İşlerim var kolay gele.
5 dakıkalık zevk için evleneceğin adama haksızlık yapma derim.
06 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten onu yapmam :/
Soran+1 yıloda olmuyor ya beceremiyorum galiba :D pekanlamlı gelmiyor benim istediğim rahatlamada değil aslında duygusalbsy hissedince böleoluyorum galiba :D
Soran+1 yılevet söledm oda bem gibi düşünüyor da işte atak yok :D
Sen kiz degilsin bence bir kiz boyle yazmaZ cunku 😚
013 Yorumla
Soran+1 yılwallaha kızım :D
Soran+1 yılişte aynen öyle oluyor bendede o yuzden abazayım dedm :D
Soran+1 yılyookkk ewlenmeden olmaz :D
- +1 yıl
Anal yapin. Sevgilin odun kendi zevkini dusunen biri degilse kibarca nazik sekilde sartlarina uygun sekilde yaptigi surece tatmin edici zevkler yasatior. Kendi sevgilimden bildigim icin diorum her kizin hisleri farkli benimkisi orasina bisi temas etse bile zevk alio yani hassas orasi. Sende farkli olabilir kesin bisi demiorum dene derim cok azdiysan 😊
Soran+1 yılanalmı ohaaa yok o kdrda değil anal yapacagına normali yap daha ii yani farkı yok hatta fazlası var :)
- +1 yıl
Neden alakasi yok bence. Biz 3 yildir ara ara yapioruz bekareti evlilige gerdek gecesinin heyecani büyüsu olsun die karar verdik hemde korunamayiz aksi bisi olur die riskli bulduk cunku cok sık birlikte oluoruz. O yuzden anal tercih ettik ilk gunden beride yapioruz ama titizlikle herseyine kdr yani. Sonucu sorcak olursan gayette tatmin edici oluor bizim icin en azindan rahat bir bosalma deneyimide oluor erkek icinde 😊 hamilelik riski yok yani. Ama bizim turk erkekleri pek anal beceremez ondan kizlarimiz hep acilar icinde kivranip kotu deneyimler yasior. Cikar sok bizim milletin ki.
Soran+1 yıltehlikeli soncta ayrca ciddi bir birliktelikte belki olablr ama 3 yıl bounca anal yapılırmı valla o g*t nolur blmiorum :D
- +1 yıl
Simdi sana bunu tum detaylariyla anlatirdim ama yaptigim goruslerden ceza gelior bana hep. Hicbirsey olmadiğini sana kanitlarim 😊 3 yildir 7/24 yapilan bisi degil ayrica belki hafta 1-2 kere yapioruz maxsimum. ama su hurafe atanlarin laflarini duyuyorsan eger onu diosan güler gecerim ki 😆 bikere ora ole bir yapida degil genisleyip altina kacirmaydi virt zirt. Ole Olsa 3 yildir sevgilimde olur. Hala ilk gunku gibi gayet memnun herseyinden yani. Marketlerde bu işe uygun jeller var yani onlar ne icin yapilmis bu isden kadinlar zarar gormesin die ustunde bariz sekilde okuyunca anal seks icin uygundur yazio yani. Tabi bizim turk erkekler ona para yerip alcagina evdeki kremi bebe yagini ws ws kullanio sonra goruolar sonuclari olan kiza oluo. Yanlis dusunuosun kimsenin ne dedigine inanma tatlim. Adamin zit gorusudur ha bire kotuler onlarda yapmasin die anladin? 😆
Soran+1 yılhımmm yani dogrudurda ben ondan zevk alcgmı pek sanmıorum ama sen sevglinle bu konuda anlasabiliosan ne mutlu sana :)
- +1 yıl
Tabikide tesekkur ederim 😆 zaten o istek icinde olmadan yapma hicbir zaman. Belki ilerde bigun o istegide icinde hissedersin o zaman yapmmaya karar verirsin. Bizimkisi gibi ilk denemek istedik sonra yapincada birdaha birkamadik. 😆 hep onun yuzunden basladik zaten ona sahip olamami o an ustunde olup seyimi icinde hissetmek itediginden basladiydi yni hic unutmam. neyse sen mesaji aldin zten hayat senin 😘
Soran+1 yılevet tsk ederm :D
+1 yılbizim sevgilimizde yok ateşimizde sönmüyor, sık sık po.. no izleyip, eski cikişlerimi düşünerek el arası yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılsenn durum dahada vahimmiş kardes:D
- +1 yıl
aklısın sabah sabah p*rno izliyorum:):):)
Ar namus kalmamış sonra genç kızlar neden tacize uğruyor sonra da öldürülüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılal işte bir geri zekalı daha !!!
Soran+1 yılönce orspya bile tecavüz edilemicegini o küçük beynine sok tabi sıgarsa ayrca herkesn özel hayatı veririmde açarımda kmseyi ilgilendrmez her tecavüze ugrayanda namussuzmu arastr bir bak denyo yaa bide kadın olcan mal mal orum yapıon :)
Soran+1 yılEvet aptalcim önce bunu öğren orospuyada tecavüz edilmez asıl ben dar beyin biriyle yorumlasmisim neyse yol al hadi canım
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. sozde bir dusun erkek baska kizlarla bakiyorsa bu senin onu doyuramadiginlan alakalidir
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka smdi
+1 yılSakin ol apla bir itfaiyeci bul bir hortum salsın sana anca sönersin
00 Yorumla
+1 yılYa benimsin ya kara toprağın
Yaşasın 23 Nisan . Diyip kafa selamını veriyorsun ve hop sevgilinin kucağına atlıyorsun :)00 YorumlaDaldir eli korkma.
ya da en etkilisi vebise yarayani gece muhabbeti...
Yaninda yatiyimmi saril bana de gerisini sal gitsin010 Yorumla
Soran+1 yılonuda yapıoruz da cvb gec gelnce uyuyakalıyorum :D
Soran+1 yılzaten bana yaa cok sapıgı denk gelr ya da bölesi :D
Soran+1 yılyok değil
Soran+1 yılya ben ona karsı belli etmiorum bu kdr yani smdi burada olsa oda der senn gibisi denk gelse dye anladınmı burcumu söleyemem kmliğimi ele vereblrm o zmn :D
Soran+1 yılAynen her şey olabilir :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın vereyim deme !!! salak salak iş yapma yoksa ortada kalırsın bak. aklını başına al, olgun ol biraz
019 Yorumla
Soran+1 yılzaten bakireyim veremem :D
Cevap sahibi+1 yılçok iyi bak bu. ama niye böyle ateşim Sönmedi diye yazıyorsun ki? insan başka türlü anlıyor ama.
Soran+1 yıloo ates baska bsy yanii ne blym o heycanı yasamak istiorum o yuzden ama korkuorum yanlıs anlasılcak dye :D
Cevap sahibi+1 yılöyle bişey yaparsan da büyük bir günaha girersin bunu biliyorsun dimi !! bak ben 22 yaşındayım ve daha hiç sevgilim olmadı üstüne daha da Bakirim memnunum. Çünkü 30 sn lik zevk için kendimi aşağı düşürmem, düşüremem,... sende sakın öyle bişey düşünme ve bekle. cidden yazık olur kimse de almaz. istemez. sevgilinide ne kadar seversen sev ama yinede güvenme fazla. senin yaş kaç bu arada?
Soran+1 yılyaa ne alaka canım seven onun içinmi sevio o zn bakre olmayan kzla nasıl ewleniyor bn 26 yasndayım
Cevap sahibi+1 yılsen öyle evlenenlere bakma. herkes mi bakire olmayan kadınlarla evleniyor? yoo Hayır , sana bir soru ama yanlış anlama, anneni baban alırken evlenirken hiç mi dikkat etmedi temiz olup olmadığına? eğer temiz olmasa idi belkide baban evlenmezdi ! sorabiliyorsan bir sor bakalım ne diyecek? böyle şeyler hassas işdir. hiçbir erkek kolay kolay kadın almaz sevmez. herkes ister temiz olsun kim istemezki! bak sen diyorsun ben bakireyim diye bak ne kadar güzel bişey işte. gurur duyman lazım aslında. ama dikkat de et. sen istemez misin evleneceğin adamın Bakir. Bakir olmasını temiz olmasını? sen temiz olduğuna göre oda temiz olması gerekmiyor mu? buna hakkın yok mu?
Soran+1 yılbak smdi o zmnki zamnla su anki zman cok farklı evet babam o zmn öyle düünüodu ama su an bence o sekl düşünmüodur cunkü insnaın kişiliği önemli bn bakir erkek istemem acıkcası skntlı yani aslında bakireliğede önem verdiğimden degiil sadece onu tek bir kşyle yasamak istediğimden ewliliğin anlamı olsun istediğimden yani bir yaparsam devamıda gelir ;)
Cevap sahibi+1 yılya sen nasıl bakir erkek istemezsin? hem diyorsun yapmak istemiyorum evliliğin anlamı olsun hemde bakir erkek istemiyorsun ! istediğin biri yaşın kadar kızla ilişki yaşasa daha mı iyi. söylediklerin birbirini tutmuyor.
Soran+1 yılkendm için ayrı karsmdaki için ayrı düşünüyorumbu gayt normal değilmi be bakirey dye bakir erkek olsun demiorum bn için farketmez yani bakir olması gerekmez
Cevap sahibi+1 yılya sevdiğin erkek de ben bakire istemem çünkü tecrübesiz derse sana o zaman ne yapacaksın?
Soran+1 yılerkek için bu skntı değil dye düşünüyorum ayrca bakire olunca hc bsy bilmiorumda anlamına gelmez heralde ben kendme guveniorum fiziğimede guveniyorum yani bir erkke için cok tecrubeli olmaya gerek yok öyle isteyenide pek grmedm acıkcası :D
Cevap sahibi+1 yılSeni seven kişi sen sırf bakiresin diye almak istemez ise Peki? yani tecrübesizsin diye mesela
Cevap sahibi+1 yılartık bilemem ama sen ileriki zamanda bişeyler yaparsın gibime geliyor :-) yani doğru durmazsın.
Soran+1 yılaynı seyi sordun üstte acıkladım ama
Soran+1 yıl30a kdr ewlenmezsem zaten dahada beklemem :D
Cevap sahibi+1 yılPeki şimdiki sevgilinle ciddi düşünüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılsana bisey sormak istiyorum ama çünkü bilmiyorum ;-)
Soran+1 yılevet böle devam ederse ciddiyim de o ciddimi bilemem :D
Cevap sahibi+1 yılbişey sormak istiyorum da ;-)
bir buçuk aydan birşey çıkmaz zamana bırak yoksa yanlış anlaşılırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu diyen tekin şu anda :)
Soran+1 yılBunu diyen tek kişisisin yazcktm :)
yuh olsun sana eğer kız isen ki erkeksin gibi geliyor bana
01 Yorumla
Soran+1 yılnye yuh olsun :(
+1 yılOnu sadece asiklarin oldugu ve giittigi yerlere goturmeye calis ve biraz da tenha ya da sakin binyer olsun
00 Yorumla
+1 yılSevgilinde is yokmus degistir bence bu icindeki atesi hala gorememis sondurmek icin caba sarfetmiyorsa :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım yanlıs anlamamdan cekiniyor:D
- +1 yıl
Ya biraksin bu isleri o oyle dusunurken bubsendeki ates ne olacak kavrylup gidiceksibn :)₺)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve çagır onu hava soguk film izliyelimde sonra öp oral yapa sonra oseni halleder rahatlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılev müsait olsa zaten böle abaza kalamzdık :D
Cevap sahibi+1 yılValla benim ev müsait
Durumu bir sevgiline aç bakalım o da abazamıymış :D :D
00 Yorumlaortamın oluşması başka arzunun dinmesi başka. ikisi içinde tavsiye başka.
01 Yorumla
Soran+1 yılher ikisinide yaz sen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili yanında dursa ne durmasa ne sana çakması lazım sönmen için ;)
20 Yorumla
+1 yılergen hormonal zirve dönemindesin. yediklerine dikkat et. sabretmelisiniz ikinizde. (tıpcı)
09 Yorumla
Soran+1 yılergen hormonel zirvemi ergenlikmi kaldı abi:D
- +1 yıl
yaşına bakmadım anlattığın bu ergenlikte olur, yaşını fazla yazmış olabilirsin. çokçok zor bu yazdığın ileri yaşta sönerdi bu denli ateşli olunmaz ki. ayak bileklerin çokmu kalın? ve balık etli az kilolumusun? glikoz çokmu tüketiyosun-çikolata gibi? çünkü hekimim ben, hormon seviyesi ergenlikle yakından ilgilidir.
Soran+1 yılergenlikte bu kdr olmadı dyebilirm ayak bileklerm kalın ama kendm zayıfım tatalıda cok sewmem ve yememde
- +1 yıl
yüce yaratıcı şehvetli kadını tesettür de olsa anlaşılsın diye ipuçları yaratmış, anatomik olarak tıbben bunu okumuştuk en belirgini ayaklarda, eskiden böyle sıkı giyim ve ayakkabı yoktu ayak açıktaydı, başka emareleride var burada yazılmayan mesela... neyse az bulunan çok şehvetli birisin sanırım, muhtemelen... da bembeyaz ve etlidir
Soran+1 yılyok walla hiçde beyaz değil bnde beyaz dğilim zaten tam tersne :D
- +1 yıl
belki nev-i şahsına mahsus özel birisin ya da yazdıklarımı hep yanlış diyen fakesin. ben görmedim bukadar farklılık bugüne kadar. özelliği tutan tek şey ayak bileğin belki onuda öylesine yazmışındır
Soran+1 yılyok walla gayette dürüstüm dedklerm dogru söledklernden bir ayak bilğim tutyor :D
- +1 yıl
çok inatçısın inanmak isterim ama görerek enazından ayak bileklerini. tıp literatürüne anektot düşecem genellemeyi bozucak tek örnek olucaksın
Soran+1 yılolur fotosunu yolarım :D
+1 yıl@amatue al kanka sana demek istediğim örnek bundan ne hayır gelir ahah:)
05 Yorumla
Soran+1 yılsen ne dion kardes :D
Soran+1 yılaynen :d ama konu neydi :D
- +1 yıl
Soran+1 yılonu anladmda neye örnek olduguu anlayamadm :D
+1 yılne yapacağındna çok bu bir buçuk ayda ne yaptığın önemli
012 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
bir buçuk ayda ne yaşadın ne yaptın da hala abazasın eksik olan ne bunu anlamak için
Soran+1 yılHC bsy yapmadim çok hoslaniorum işte ilgili gbide :) ama tam olarak guvenemiorum ama bana aşık değil onu biliyorum:)
- +1 yıl
hımm sevişmediniz yani neden güvenmiyorsun?
sana nasıl bir zarar verebilir ki?
Soran+1 yılbana zarar vermez kesnlikle ama yani biteblir cok duygusal birisi değil
- +1 yıl
biterse ne olucak
bakiremisin seksten kastı n ne?
Soran+1 yılevet bakireyim seksten kastım sevşmek ilersne gtmme bterse pişman olurum
- +1 yıl
şimdiye kadar ne yaşadın ve yaşadıkların bitmedi mi?
Soran+1 yılbitti iştee ama pişman oldum hep btcegni blsem yasamazdım :(
- +1 yıl
bütün aşklar bir gün biter
elinle kendini tatmin edeceğine bırak o seni tatmin etsin ya da sadece seks için birini bul seviş
Soran+1 yılölesi cok etrafımda hatta yalvardıklarını biliyorum ama öyle olmuyo duygusuzca yapamıyorum ben o işi :D
- +1 yıl
doğrudur
nerdesin yaşın kaç?
Valla zor durum bir an önce söndürsün seni geç kalmasın:)
00 Yorumla
+1 yılSen yaniyosunda sondurecek adam yok adam m. A. L :D
00 Yorumla
+1 yılkendi çevrende senle ilişkiye girecek kişiler bul mesala.. bol bol seks yap :D
021 Yorumla
Soran+1 yılevet onu bene düşündmde ama anlıs yapamam yani sadece düşündüm :D
- +1 yıl
sanal seks takıl o zaman:D aldama falan olmaz bu.. yüzünü görmeden yüzünü göstermesen seks muhabbeti.. resim mast videolarıu bu iyi gelir:)
Soran+1 yılYok be daha beter oluyor ole :)
- +1 yıl
ozaman sana kazma sapı lazım :D o olmaz bu olmaz :))) sevgilinle idaret tatlım:P
Soran+1 yılboşunamı dedk sevglmz var hala abazayız dye alla alla :D
- +1 yıl
ben de varım sevgilisi olup abaza olan ben napim :)) halimden şikaet etmiyorum sol elim nasır içinde:(( :D
Soran+1 yılhahahaha sen nye ölesn kız vermiomu :D
- +1 yıl
ewet korkuyo muş acıyy aşkım şimdi yapmayalım aşkıımm.. falan filan :D bahane çok işte
Soran+1 yılooo benim engelm olmasa acısını falan takmam :D
- +1 yıl
en gel derken ne en gelin var..:D mesafaler mi yoksa başka mı:))))
Soran+1 yılbakireyim dedm ya :D
- +1 yıl
hmm senin kisi aşılması zor olan engellerden miş..:DDD yaşına göre iyi bu engeli aşacak kişinin işi zor.. sen gün boyu elin şeyinde geziyorsundur eminim:D
Soran+1 yılyok o kadarda değil arada yokluyor işte :D
- +1 yıl
bilirim ben o aradaları.. :DD karda kışta.. sönmez o ateş biliyoruz bunu :D.. sevgilin ne ayak peki ciddi mi düşünüyorsun
Soran+1 yılyani öyle gibi takılmalık değil zaten hiç öyle bir ilşkim olmadı ki benim iştee yanlıs anlasılmasn dye kendmi tuta tuta bu hale geldm :D
- +1 yıl
hmm kutsal bakire seni gibi seni.. :))) yapacak birşey varsa senin acil sınırlarını kaldırman gerek:D benimde senin gibi sevgilim olsa ya da benimki senin gibi olsa.. kendisini tutacagına pipi mi tuttururdum :)))
Soran+1 yılsonrada sende ii kız değilsn dye kıcına tekmeyi vurursun dmi :D
- +1 yıl
aaa yakışmadı bu sor bakalım istersen sevgilime ben tekme vururmuymuşum.. ben onun kıllı kıllı şeyini bile yalayim sonra tekmeyi basmayi düşüneyim..:D yakışmadı bu tabir sana tatlım yaa:( kalbimi kırdınız
- +1 yıl
kıç demişken tokatlamayı seviyorum:DDD
Soran+1 yılayrılmaması için kıllı kıllı seyimi yalatmak lazm yani hahahahaha
- +1 yıl
kılsızı herkez yalar :D ama kıllısını herkes yalarmı ya :)))
+1 yılbuzu bir küvete doldur üstüne otur o senin ateşini alır
00 YorumlaSen işi bilmiyorsun yapan ılk gunden hatta dakıkadan ayarlıyor
00 Yorumla
+1 yılArkadasta is yokmuş demekki itfaiye hortumuyla sondururdum. Ben olsam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılortamı oluştur ve kendini bir an önce yaptır yoksa sonun kötü
00 Yorumla
+1 yılsen kaşındın
arkadaşlar hazır olun grup yapıyoruz asdf04 Yorumla
Soran+1 yılhahahahha walla 26 yılın patlaması yasanır :D
- +1 yıl
sen de hep kendini düşünüyosun asads
Soran+1 yılkmi düşüncem senimi:D
- +1 yıl
düşün ölmezsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBanyoda ki fıskiye yi al tazlikli ayarla :)
Sonra ateşi çıkan bölgeye basınç uygula :)02 Yorumla
Soran+1 yılben daha cok fıskiyeyi sokma taraftrymda olmuyor işte hahahaa
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal istersen yapalım hic olmadigi kadar rahatlatirim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili olmakla o cok farkli... yani senin canın yarpak istiyor.. onu icine almadan da geçmez azgınlıgın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo ateş sönmez bence, ne burcusun merak ettim? akrep mi?
00 Yorumla
+1 yılsevgilini eve at ya da better call saul
02 Yorumla
Soran+1 yılAtılacak bir ev olsa zaten :)
- +1 yıl
araba yok mu? sevgilin ev kiralaya mıyor mmu? bir günlük de olsa 100 tl ye felan?
Hahaha boMbastik kız ; D
10 Yorumla
+1 yılOrtam ayarla bul bir 100lük at otele
00 Yorumla
+1 yılAbazalık böyle birşey zaten
10 Yorumla
+1 yılCanım benim erkeğimden uzak dur gerisi tınne
22 Yorumla
Soran+1 yılcanım zaten her gördüğümle yapcakolsaydım abaz aolmazdım dmi tınne :D
- +1 yıl
oldu o zaman
+1 yıl#Cilginbakiregizlicik ahahahha.
05 Yorumla
Soran+1 yılhehehehe:D gizli olmamda sebebm var açamıyorum :D
- +1 yıl
bos ver knk gizli takil ahahhaha.
Soran+1 yılhee napım sevglim görmesn yoksa boşar beni:D
- +1 yıl
lannnn manyak sevgilin bir de burdan mi ahahahahqhqh
Soran+1 yılaynen hahahahahahaah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoung gın tüpü :) Espiriye gel.
01 Yorumla
Soran+1 yılIykk:)
sorun çocukta yani :D:D
00 Yorumla
+1 yılEvlen yas kemale ermiş yoksa hic sonmez
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bulsam evlencem :))
+1 yılbir ortam oluşturun :)
18 Yorumla
Soran+1 yılişte bsy yapmak için ortam olstrmak yanlıs anlasılmalara sebebyet vereblr D:
- +1 yıl
yanlış bişey yapıcaksınız yanlış anlaşılması normal zaten :)
Soran+1 yılYa orası olede smdi herkese ole yaptığımı düşünebilir onu diorum :)
- +1 yıl
anladım.. o zaman kendi ateşinle yanmaya devam :)))
Soran+1 yılahh ahh söle senn gibi yahusuklu sevglm olcaktıki bak su an seni gördum tahrik oldum hahah anlatabldmmi derdmi :D
- +1 yıl
hahahah ateşini ben söndüreyim o zaman.. sevgilinde yanlış anlamaz böylece :D
Soran+1 yılolabilir tabii dmi km duycak hahaha töbe yareppim :D
- +1 yıl
:)))
açık açık konuş de ben s. kilmek istiom
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahahah koptum l*n :D
+1 yılgünlük ev tutun ve deliler gibi sevişin
04 Yorumla
Soran+1 yılii fikirde tuhaf olmazmı yaa :D
- +1 yıl
niye tuhaf olsun erkek arkadaşında istedikten sonra hem başka türlü nasıl kurtulacan bu durumdan seni mast da kesmez demi
Soran+1 yılen son 1 yıl önce sevglim vardı işte smdi daha yen oldu sen düşün gerisini :)
- +1 yıl
onun cinsel istek durumu nasıl senin gibi isteklimi oda sevişmek istiyormu seninle
+1 yılEv ayarlayin ya da otel halledin yani
12 Yorumla
Soran+1 yılotelemi gidelim deym ben
- +1 yıl
İlk once yavas yavas konuyu ac gece telde bir bitir onu sonra ev olsaydi de otel filan sen demeden o ayarlar zaten
+1 yılahahaha olur olur adamı eve atttt :))))
00 Yorumla
+1 yılbir oral herşeyi halleder
00 Yorumla
+1 yılEbunu bize degil sevgiline soyle abazayim die -_-
02 Yorumla
Soran+1 yılhee sonra bu ne biçim kız desin dmi :D
- +1 yıl
Haha oda itiraf eder abazayim die artik mutlu mesut yasarsiniz :D
kafandan aşağı buz gibi su dök.
02 Yorumla
Soran+1 yıluwwwww naptın sen :D
Oha birde bakireymiş tut kendini evlenene kadar :)
010 Yorumla
Soran+1 yıltutmaya çalısıyorum :D
Soran+1 yıl26 yasndayım :D
Soran+1 yılhahahah aynen bende inanamıorum kendme :D cok istediğim hallde yapamıyorum :D
Soran+1 yılbenim denk geldklerm bana hep ben evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem senn gibi bir kızıda kacrmam diyor :DDDD
Soran+1 yılaynen öyle aradıklarında ben akıllarına geldiğimde oluyor ama iş işten gecyor :DDDD
+1 yılortam hiç bir zaman kendiliğinden oluşmaz
04 Yorumla
Soran+1 yıliştee ben öyle olussun istiorum :(
- +1 yıl
spontane de olsa en azından altyapısının sizin tarafınızdan başlatılması lazım
Soran+1 yılYanlış anlar kokusunu yendigim gün bu olabilir zaten brn baslatmazsam karşı taraf biraz zor gbi:)
- +1 yıl
Kimin adrenalini yüksek ise o başlatsın bence bunda çekinecek bir durum yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılee onu isteiğini söyle o zaman :)
12 Yorumla
Soran+1 yılya söledm aslında ama ortamı olusturamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılhaha eve atacaksın o zaman :D
+1 yılÖzenle ateş söndürülür. İtfaiye.
00 Yorumlaİtfaiyecilik mi oynayalım yani
00 YorumlaSöyle. Bir ev tutun sevişin.
00 YorumlaSaat başı sevişin ne diyeyim başka
00 YorumlaAhahah :) Yürü be koçum :D
10 YorumlaFuckbadyy ye ne dersin :))
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!