İnanmayanlar illa ki olacak ama çocukken öz babamın tacizine uğruyordum. bir baba öz kızına bu iğrenç şeyi nasıl yapabiliyor?

ben 7-8 yaşlarımdayken zaman zaman öz babamın tacizine uğruyordum. bir akşam annem babam ben ve kardeşim yer yatağında yatıyorduk. ve babam da benim yanımda yatıyordu. bir ara uykudan uyandım ve şortum aşağı inmişti ve onun cinsel organını hissettim ama içime girmedi ben hissedince hemen şortumu yukarı çektim yerimi falan da değiştirmedim çok uykum vardı. o yüzden babamla yan yana yatmayı bırak evde onunla tek başına kalmayı bile istemezdim. bazen de ben çocuk olduğum içinonunla şakalaşırdık onu gıdıklardım falan o da beni kucağına oturtmaya çalışırdı göğüslerimi ellerdi. bunları hatırlayınca çok kötü oluyorum iğreniyorum. bunları anneme anlatmaya çalıştım bir gün tabi o zamanlar taciz ne demek tecavüz ne demek bilmiyordum. babam bana tecavüz etti dedim oysa taciz ediyordu gerçi ikisi de iğrenç. annem bana inanmamaıştı. o gün sonrada kimseye söyleyemedim. şu an babam bana karşı ise gayet normal bir baba taciz falan yok hatta beni özel üniversitede okutuyor. cahil bir adam da değil ama neye yarar ki zamanında kendi öz kızına bunları yapıyorsa insan elin oğlunun taciz, tecavüzleri nasıl yapılmasın? :( bunu hiç kimseyle paylaşamamıştım sizinle paylaşıp içimi dökmek istedim çünkü özgecan aslanın katledilmesi beni de çok yaraladı :(
İnanmayanlar illa ki olacak ama çocukken öz babamın tacizine uğruyordum. bir baba öz kızına bu iğrenç şeyi nasıl yapabiliyor?