Arkadaslar ben iliski yasamadim hic, ama evlendigimde ozellikle goguslerim konusunda biraz endise duyuyorum, yaklasik olarak 90 95 giyiyorum ve goguslerimden accayip huylanirim ve zevk alirim, ya ne biliyim iste dokunuldugunda felan cok cok garip hissediyorum en uc noktalarima kadar karincalaniyo vucudum. Bide burada okuyorum gogus ucu emmeler yalamalar felan, cok kivranirim ben fena olurum yani. Sizce ilk gece esime sutyenimi cikarmak istemedigimi soylesem :/ siz olsaniz kabul edermiydiniz?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayatta olmaz mümkünsüz... Bu bir iş yerinin falan yeri çalışıyor falan yeri kapalı gibi bir durum oluyor.. Hem bu kadar huylanıyorsan sonra çocuk da emziremezsin.. Bırakacaksın kendini alışırsın merak etme..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEderdim ama sen yine de teklif etme bunu. Birak yalasin iste sevismenin ana amaci cildirircasina zevk almak degil mi? Sansliymissin iste izin ver kitlesin seni.
112 Yorumla
Soran+1 yılVaaovv hosuma gitti bu yorum :) birak kitlesin diyosun he, bende kitlenmekten korkuyorum iste :)
Cevap sahibi+1 yılYa korkma sen de onu kitliceksin isin zevki orda zaten :)
Soran+1 yılhmm karsilikli diyosun :) sevdim ben bu cevaplari ya :D
Cevap sahibi+1 yılEheh çok teşekkür ederim ya ben de kitlenirim falan şeklindeki cümlelerini sevdim, seçimin için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum çılgın kız :D
Soran+1 yılNe demek :)
Cevap sahibi+1 yılGelecekteki kocanla simdiden mutluluklar dilerim, sakin utanmayin :)
Soran+1 yılUtanmak :D :D
Cevap sahibi+1 yılSutenini cikarmaya utanma diyorum yani :D
Soran+1 yılAahh hayir, sen bu yuzden mi cikartmak istemdigimi dusunuyodun en basindan beri :D :D konun utanmakla alakasi bile yok
Cevap sahibi+1 yılYok hayir niye oldugunu anladim da dediklerin olsa bile sorun etme hosuna gider esinin diyorum :D
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılNeyse :)
Onemli olan burdakilerin degil evlenecegin adamin dusuncesi ne desek yalan olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
55Cevap
sütyenini takmak mı istiyorsun o anda.. yoksa takmamayı mı istiyorsun..
Takınca mı tahrik oluyorsun takmasan mı?218 Yorumla
Soran+1 yılTakmak istiyorum, takmazsam cok kivranirim tenine degdikce diyorum :/
Soran+1 yılYa boyle soyleme :) ben bu soruyu sorarken bile cekindim, sen boyle konusunca hepten kotu hissediyorum :) iste dokunuldugunda yani cok kivranirm ben, huylanma mi denir buna herneyse iste
Soran+1 yılEvet iliski yasamadim hic, evlilik disi dusunmuyorum :)
Soran+1 yılAhahhaha :D benim hassas noktami bilirse surekli kullanir iste, olabildigince caktirmamam lazim
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum, istemedigim gunler hassas noktamdan vurmaya calisicak beni :D olabildigince caktirmicam😔
Soran+1 yılyaa olmadi bak simdi bu :D :D ben evlenmiyim en iyisi
Soran+1 yılBen napicam diye dusunuyorum hala 😔 bazilari iyi bir sey oldugunu soyluyo ama herneyse ya, bir sekilde hallolur :) yorum icin tesekkurler
Soran+1 yılIyi bir sey mi :D :D ahh ahh bir de bana anlatsaniz sunu,
Soran+1 yılTam tersi :D
Emin ol kendi ellerimle çıkarırsınız on sevismedi iyiyse birakirsin kendini ona huylanma hazza donustugunde en çok istediğin sey göğüs uçlarını emmesi olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, ins yenerim bu durumu :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki öncesinde tamam der ama kafaya takar adam sonrasında muhakkak ister , şöyle diyim sen göğüslerini emdirsen o zevki tatsan felan korkmasan ileride kocanın kafasını kendin bastırırsın göğüslerine garanti veriyorum ;) bana denk gelmişti böyle süper haz alıyodu
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artik ne yapicam nolucak :/ alismaya calisicam ama
Cevap sahibi+1 yıliyi olur korkma hatta sana ilk gece çok büyük yardımı dokunucak
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yok devam devam :))
+1 yılakışına bırakırsan o sutyenin orada duracağını sanmıyorum zaten sen de bir fazlalık olarak göreceksin onu eşinle birlikte olurken diye düşünüyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılins isteyerek yaparim :)
- +1 yıl
eşine bağlı biraz da bu :)
Neden kendıne bu ezıyetı yaşatıyosunkı.. madem cok zevk alacagına ınanıyosun.. bence serbest bırak göğüslerini. Yatakta Çıklaklık her zaman ıyıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılFazla zevk, eziyet iste , ya ne biliyim buna huylanma mi denir nasi bir his bende cozemedim ama accayip kivranirm yani :/ alismaya calisicam artik napalim
+1 yılben kabul etmezdim çünkü eşimi zevkten kudurtmak zevkten dört köşe yapmak daha çok hoşuma gider. bence göğüs bedenin harika ve bu şekilde zevk alman mükemmel...
04 Yorumla
Soran+1 yılYorum icin tesekkurler :)
- +1 yıl
rica ederim cancan ;) ama çıkarmanı tavsiye ederim. çünkü partnerin seni çıplak görmek isteyecektir. çıkarmazsan acaba neden çıkarmıyor diye aklının ucunda köşesinde kalacaktır. sen onu nasıl görüyorsan o da seni öyle görmek isteyecektir :) şunu da bilmeni isterim. partnerinin zevke geldiğini görmek bir erkek için çok çok güzel bir durum :)
- +1 yıl
bahtın açık olsun tatlım :))
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. o gün geldiğinde kendin çıkarır tıkarsın adamın ağzına merek etme..;)
03 Yorumla
Soran+1 yılDedigin kadar abartmasamda, kendi istegimle olur ins :)
+1 yılSorun değil. Zaten ilerleyen dakikalarda sen kendin çıkarırsın :)
09 Yorumla
Soran+1 yılIns oyle olur, benim icin daha kolay cunku :)
- +1 yıl
Olur olur güven bana :) Eşinde anlayış gösterir. Evlendikten aylar sonra dahi ilişkiye giremeyenlere anlayış gösteriliyor ki bu hiç bir şey değil.
Soran+1 yılAhahhajaj :D var mi oyle ya? Cok sacma :D
- +1 yıl
Var tabikide :) Aman Allah korusun. Düşman başına ;)
Soran+1 yılBencedeee😂😂 bu benden de betermis
- +1 yıl
Ben uzaktan gördüm. Dedim işte gerçekten seven erkek bu olsa gerek garibim, sen onca sene bekle, evlen, düğünde hopla zıpla enerjini sömürsünler, sonra tam zamanı diyince bide ne olsun :))))
Soran+1 yılAynen, seven erkekmis demekki :)
- +1 yıl
Ben bir kız biliyorum, göğüs ucuyla azcık oyna soyunuyor hemen :) Demekki böyle oluyormuş. Şimdi anladım. Sende uyarı dayanabileceğinden fazlaysa aklıma bir şey geldi. Lazer epilasyondan önce çok kıllı tüylü erkeklerin göğsüne sürdükleri hafif local anestejik kremler var. 10 15 dkda hissiyatı yüzde 90 azaltıyor. Bir iki saatte etkili. Azcık sürersin normal bir his tecrübe edersin işte. Yalnız söyle emme gibi şeyler yapmasın sonra dili uyuşur :))))
Soran+1 yılBu kadar cabalayacagimi sanmiyorum sagol yinede :)
Alisirsin sonradan zevkli gelmeye baslar ben erkek olsam cikaririm valla sjhgksjsjskjhjsj
22 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :D sen bari yapma bee :D alismam gerek biliyorum :)
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılo gece senin için cok özel neden cıkarmıyasın ki :D
08 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya fazlasiyla huylandigim bir yer, cok kivranirim ben o durumda :( zor bir sey benim icin
- +1 yıl
huylanıcak ne var kocan olucak adama göstermiyceksinde kime gösterceksin yani :D
Soran+1 yılGostermek degilde dokunulmasi fazla etki yapiyo bende :/ ama alismam gerek :)
- +1 yıl
fazla tepki tapıyo derken haz alıp çıldırıyon mu :D
Soran+1 yılBilmiyorum garip bir seyler iste :D
- +1 yıl
hımmm ne diyeyim karsına cıkıcak kısmetlinin şansına artık senin huylanmaların :D
Soran+1 yılIyi mi kotu mu? Anlamadim :D
- +1 yıl
eger dokundurmayacaksan ve cıkarmayacaksan kötü ama yok ben huylansamda zevk alıyorum diyosan iyi bişey de olabilir hiç başıma gellmediği için iyi mi kötü mü bilemedim yani denemek gerekebilir :D
+1 yılnormalde millet gerdek gecesi sıkıntı yaşar sen veririm ama göğüslerimi açmasam olur mu diyosun komik geldi açıkçası :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle :/
Bence herkes anlayışlı olmaz sen yinede çıkar bana şahsi fikrimi sorarsan çıkarma derim partnerin ben olsam yani
02 Yorumla
Soran+1 yılins kendi istegimle olur :/
O sutyen çıkacak ağa :-D büyük memeler aklımı alıyor her daim
07 Yorumla
Soran+1 yılBen dayanamam diyorum ama, cok kivranirim. buyuk ihtimalle soykerim ona da :/
Soran+1 yılBen bu konuda korkularim oldugundan paylasmak istedim sadece :/
Soran+1 yılHerneyse :) yorum icin tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılne güzelişte yalat emdir dil atsın zevke gelirsin daha ne istiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılbunlar cok fazla iste bana gore :/ deli gibi kivranirim ben, garip bir his oluyo, cok urperiyorum huylaniyorum, herneyse alismam gerek iste :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılO gece kaç yılın patlamasını yaşayacaksın, kocanı amuda bile kaldırırsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi istegimle cikarirsam ne mutlu bana :))
+1 yılSen önce evlen , gerisi kolay azgın ve meraklı bakire.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu arada eksini ben vermedim yemin ederim :D yok bunu dediginle alakasi da, huylanma meselesi iste :/
- +1 yıl
Sorun değil, ilgilenmiyorum - lerle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün çıkarmazsan diğer gün çıkartır en azından kendi istiğinle yap
12 Yorumla
Soran+1 yılCok huylanirim ve kivranirim ben :/ ins kendi istegimle yaparim ama
Cevap sahibi+1 yılYok huylanman daha iyi ilk için kendi isteğinle çıkar
Alirstirarak yaptirirsin bir anda harvurup harmansavurmadan nazikce yaklastir goguslerine :)
00 Yorumla
+1 yılYani Düşününce Garipsedim. Er ya da Geç Nasılsa Çıkıcak O Südyen Bari Erkenden Öğrensin Adam.
00 Yorumlayani neden cıkarmıyorsun sen cıkarmasadan eşin cıkarır ben olsam cıkarrım emmeden de bırakmam böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemelerini yalatirsan sende zevk alirsin esinde yani sutyenini cikarmassan zevk almassin sonucta birlikte olcan
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyle soylediginde bile huylaniyorum ya, ins yenerim bu durumu :/
Cevap sahibi+1 yılkülodu cıkarıp sütyeni cıkarmasan olmaz yani adm cıplak sende cıplak olacan zevke gelicen işte yalatınca adama yalatmasan dışarı kayar gözü dedi dersin cogu yalamaz bilmiyodur sevişmeyi sadece sokar gecer
Soran+1 yılFazla cinsel icerik oluyo sanki :) yorum icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılbişey oldugu yok utanıyosan burada sorma
+1 yılÇıkar
Sende o da zevk alsın
Kendini ve kocanı bu zevkten mahrum etme06 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar onemlimi erkekler icin ya :/
- +1 yıl
Zevk herkes için önemli
Senin içinde
Soran+1 yılBen goguslerden bahsediyodum :/
- +1 yıl
Tamam
Göğüslerimden zevk alıyorum yazmışsın
Kocanda alacak işte
Soran+1 yılBenim icin fazla iste, hem huylaniyorum cok cok garip bir duygu, belkide bu tur seylere yabanci oldugumdan, ne diyim ins yenerim su durumu :)
- +1 yıl
Yenersin canım
Kocan yardımcı olur merak etme 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten pek gögsunle işi olmaz ilk gece
gercı ılk geceden önce ısı bıtırı uyanık erkkelr artık05 Yorumla
Soran+1 yılYok evlilik disi dusunmuyorum asla da, ins yenerim su durumuda :/
Cevap sahibi+1 yılyenersın yenersın inş kardeısm
Cevap sahibi+1 yılyazar mısın bana mesaj özl
Cevap sahibi+1 yıl? ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılparçalardım heralde o sutyeni sen çıkarmadın zaten yırtılmış derdim :D
09 Yorumla
Soran+1 yılO kadar tepki verirmisniz ya :/ esimde mi kabul etmez acaba
Cevap sahibi+1 yılkızım ben o gece için kaç yıl beklemişim delirtme beni o kadar tepki falan iyi ben de ayağımda çorap üstümde t-shirt le geleyim :D
Soran+1 yılTamam da iliskiye girmeyelim demiyorumki :/ :/
Cevap sahibi+1 yılo hoo meme olmadan nasıl olcak peki ilişki?
Soran+1 yılDeme oyle ya 😔 o olmadan olmuyo mu sanki :D :D
Cevap sahibi+1 yılyok sanmam ya da hep doggy yapcan sen seç :D ben görmedimmi havam kaybolur cıks olmaz
Soran+1 yılUff alis diyosun he 😔
Cevap sahibi+1 yılbir an önce alış hem de kendi kendine oyna vs bişeyler yap işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılYirtarim o sutyeni ne demek cikarmamak ister huylan ister kivran ben isircam valla :)
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi o kizda senin bir yerlerine ayni seyi yapsin, bakalim hangisi daha cok acicak😉
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gideceğine eminim ne yani hicbisey yapmadan yatalimmmi istiyon yok ole bir dünya hadi cikar su sutyeni delirtme adami saatlerce öperim onlari sonrada sarılıp uyurum isirmak derken o kadarda değil ama o anki zevkle insan kendini kaybediyor huylandigini kocana anlatirsin oda sana uygun bisekilde davranmaya çalışır tabi becerebilirse bana senin gibisi denk gelse işim cok zor oturur ağlarım valla:)))))
Soran+1 yılBenim gibisi denk gelse neden aglicakmissin, sutyeni cikartmicam diye mi? :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılooooo sen ıstıyosun kı sadece benı tatmın etsın
oda pantolonunu cıkarmasın nasıl olur?06 Yorumla
Soran+1 yılHayir konu o degil, ben cok tahrik olurum yani kivranirim cok fena. Zor bir sey olur benim icin :) en azindan sorarim cikarmasam olurmu diye :/
Cevap sahibi+1 yıltahrık oluyosan daha ıyı degıl mı zevk alman?
Soran+1 yılOylede cok asiri tepki veririm gibime geliyo cunku fazlasiyla hassasim o bolgede. Benim icin cok da kolay olmicak yani :/
Cevap sahibi+1 yılo gece konus durumu anlat cok ugrasmaz olur bıter bu ısler karsılıklı anlayıs ıcerısındeıdr
Soran+1 yılIns dedigin gibi olur ya da ortamin havasina gore kendi istegimle yaparim :/
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yapma nasıl baslarsa oyle gıder ısteklerınızı konusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır öyle çıplak olmadan sevişilir mi şapşik. s. s
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece sutyen ://
Cevap sahibi+1 yılolmaz :/ cıbıldak olmak esastır.
Soran+1 yıl://
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirileri zevkin dibine vuruyo da farkında değil 😉
110 Yorumla
Soran+1 yılkotu bir durum oldugunu dusunuyodum :)
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın fena halde hemde
Soran+1 yılŞansli mi? Bunun neresi iyi :D ben cozemedim hala
Cevap sahibi+1 yılAceleye hiççç gerek yookk Bekle ve gör yanlış bişey yapma sadece :)
Soran+1 yılEninde sonunda gorucem zaten ama, istemiyorum iste, cok hassasim adamin altinda zangir zangir titremek istemiyorum öcü gormus gibi, en azindan soylerim cikarmam istemiyorum diye sansimi denerim :) yorum icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılO zangır zangır titremeni izlemek dahi nasıl bir zevk verir düşünemiyorum bile :) rica ederim.
Soran+1 yılHala iyi bir sey oldugunu mu dusunuyosun :)
Cevap sahibi+1 yılİyi yetersiz kalır bence :)
Soran+1 yılBu hassasiyetimin ya da zaafimin sana neden bu kadar iyi gozuktugunu hala anlamadim, ama herneyse iste tum yorumlarin icin tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Hele sen bir evlende gerisini sonra düşünürsün.
11 Yorumla
Soran+1 yılIns :/ :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMemen mi var, derdin var..
01 Yorumla
Soran+1 yılYeap.
O an bu aklina bile gelmicek rahat ol
03 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin? :/
Soran+1 yılIns oyle olur :/
+1 yılHiç İlişki Yaşamadın? Nasıl Zevk Aldın?
01 Yorumla
Soran+1 yılSutyen giymedigimde tisortum surttugunde bile neler oluyo anlatmak istemiyorum
+1 yılkabul etmiyebilir alisman lazim o duruma
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden etmesinki :/ etmeyebilirde ama dogru
- +1 yıl
bunca zaman o günü beklior severek evlenior esinin ilk gecede böyle birsey yapmasi pek hos olmaz
Soran+1 yılYa ben iliskiye girmeyelim demiyorum ki :/ :/
- +1 yıl
yarim iliski gibi olur belki yillardir o ani hayal edior sonra hayal kirikligina ugrucak
Soran+1 yılOhooo sizinde istekleriniz bitmiyo he :/ :D
- +1 yıl
yok gercekleri söyliorum sonra sirf bu yüzden aldatmaya bile meyli olabilir
Soran+1 yılO kadarda degil yaa ://
- +1 yıl
bu sözümü unutma sen onunla bir ömür gecircen bir ömür sütyen kapali mi yapmayi düsüniorsun cok hashas sa bir doktora danis belki bir krem verir
Soran+1 yılolabilir :) yorum icin tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ıstersen gelınlıgı de cıkarma
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda degil :)
+1 yılAha süper... Cup bedenin nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılSorum bu degildi :/
- +1 yıl
Tamam haklısın ama napiim dayanamıyorum :/ hep böyle oluyor ya
Ne sacma is.. Ne anlami kaldii
010 Yorumla
Soran+1 yılCinsel iliskiye sadece goguslemi giriliyo? :/
Soran+1 yılKizmadim kii
Soran+1 yılKararsiz :)
Soran+1 yılBelkide :)
Bana fark etmez asqim
01 Yorumla
Soran+1 yılBazilari yirtarim o sutyeni diyo, bazilari tamam diyo😔 beylerdeki celiskiye gel :D
soyle kanki nolcak ya:D dövecek hali yok ya
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmez diyo cogu kisi :/ sansimi denicem :)
+1 yılO sutyen çıkacak o memeler emilecek okadar
26 Yorumla- +1 yıl
Yani onca sene beklemiş adam emsin yani
Soran+1 yılyaa demeyin boyle :) soruyu yazarken bile cekindim acik acik soyleyince daha da kotu oluyorum :/ yani ben iliskiye girmeyelim demiyorumki beklemis diyosunuz, sadece sutyen kalsa nolcak :))
- +1 yıl
Alışırsın nişan döneminde
Soran+1 yılAlismaktan baska sansim yok sanirim Turk erkeklerine gore :) oyle yapicam zaten artik care yok :D yorum icin tesekkurler :)
Alışıncaya kadar olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlisincaya kadar :/
+1 yılÇıkarmazsan Sütyenle Kovalarım Seni
07 Yorumla
- +1 yıl
Sen Gibi Biriyle Evlenirim Umarım Ya
Soran+1 yılAhahhaha :D esinin sutyenini cikarmamasini mi istiyosun?
- +1 yıl
Büyük Göğüsleir Olsun Ve Onların Okşanmasından Emilmesinden Haz Alsın İstiyorum
- +1 yıl
Kaçsana Bana
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Gülme Kız. Tam İdolümde ki Kız Gibisin. Anlatmana Göre
olmaz öyle şey o sütyen çıkar :)
09 Yorumla
Soran+1 yılCok fena oluyorum ama bide dokunursa :/
Soran+1 yılDeme oyle icim ciz ediyo ya, ben nasi alisicam 😔
Soran+1 yılDaha kolay olmasi dilegimle :)
Soran+1 yılBu olayi asmaya calisicam artik :/ yorum icin tesekkurler :)
Sevişmenin en temel adımını es mi geçsin adam.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle :)
Soran+1 yılAhahhaha :D simdi sen benim anlattiklarimdan bunu mu cikardin?
Soran+1 yılins bende o coskudan nasibimi alirim :D
+1 yılneden olmasın olur tabi çıkartma
02 Yorumla
Soran+1 yıl👍 :D
- +1 yıl
:D eşler arasında karşılıklı anlayış şart :D
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. alışırsın bir yerden sonra zevk alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılIns alisirm :/
+1 yılUclari sisip kabarana kadar emerdim
18 Yorumla
Soran+1 yılIste bundan korkuyorum, cok fena olurm ben kivranirim. Sanirim cikarmak istemeidgjmi soylicem :/
- +1 yıl
İsiririm uclrini
- +1 yıl
Uclari nasıl
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Neden uzuldun
Soran+1 yılFazla cinsel icerik :/ ben bu soruyu sorarken bile cekindim
- +1 yıl
Cekinme takipleselim daha rahat konusuruz
Soran+1 yılYorum iicn tesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılGün gelir, çıkarsa da emse dersin ,
06 Yorumla
Soran+1 yılhuylaniyorumm ://
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne?
Soran+1 yılKova
Cevap sahibi+1 yılSen hızlı yaşamayı sever aksiyona da bayılırsın yani bu heyecan sana fazla gelmemeli
Soran+1 yılBakariz ya :))
Cevap sahibi+1 yılKova kadınlarını çok çok iyi bilirim
Yirim ben onlari yirim:)
00 Yorumlaçıkar bişey olmaz 2 huylanırsın alışırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılZor olucak benim icin :/
Soran+1 yılEvli degilim, evlendigimdeki ilk gun iicn sormustum soruyu
+1 yılAllah akil fikir versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendi isteğinle çıkarcaksın bence
07 Yorumla
Soran+1 yılIns, benim icin daha kolay olur hem
Cevap sahibi+1 yılo an ne olduğunu anlamazsın bile bir bakmışsın çıkmış gitmiş o südyen hatta kendin fırlatıp atmışsın.
Cevap sahibi+1 yıldüğün ne zaman:D
Soran+1 yılBiraz daha var :/ hemen sayilmaz yani
Cevap sahibi+1 yılhmm heyecanla bekleyiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılamaç zevk almak değilmi zaten
00 Yorumla
+1 yılLa birakta zevk
05 Yorumla- +1 yıl
Birakta biraz zevk verelim.. Seni de benide mutlu edecek bisey sonucta..
Soran+1 yılBen fazla kivraniyosam hassassam nolucak? :) benim icin hic de kolay oldugunu dusunmuyorum
- +1 yıl
Ya soylersin az dokunur :D tabi nasil yapicaksa :) ben sanmiyom rahat birakicani.. Ben haytta birakmam heleki senin boyle bir zaafinin oldgunu ogrenince :D
Soran+1 yılCok kotusun :D :D ondan sonra " tibikidi sityin cikicik" dersiniz. Ben hala napicami bilmiyorum, bir kac arkadasta oyle dedi, ustune giderim o bolgeden sakalasirim tahrik ederim felan, benimkide sizin kafadansa yandim ben😔herneyse ya bir sekilde asicam artik napalim :)
- +1 yıl
İnsallah.. Ya bide utandim yaa.. Ozgecan aklima gelince konusasim gelmedi
+1 yılKiloduda cikarma Haydar;)))
22 Yorumla
Soran+1 yılSadece goguslerimden fazla huylaniyorum dedim
- +1 yıl
Onu evlenecegin erkege soyle sen erkek degilsen tabi. Bunu burada sormakta neyin nesi.
parçalarımm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKopcasini bir kopartirim cevher var orda
00 Yorumlabana cıkar nolur -_-
00 Yorumla
+1 yılŞaplaklardım
00 YorumlaOlmaz zevk goguste
07 Yorumla
Soran+1 yılHer sey demek deglkii :/
Soran+1 yıl💋 tan baslasin orayi teget gecsin olmazmi :/ :)
Soran+1 yılAlismaya calisicam :/
Soran+1 yılTam olarak ayni sey olmasada, erkekler cok ilgi duydugundan, yapicak bir sey yok alisicam :)
Bu yasta bu memeler
05 Yorumla
Soran+1 yılFazla buyuk :) ozellikle D cup u bulmakta zorlaniyorum baya da fiyat farki oduyorum, daha da buyumezlerse iyi :)
Soran+1 yılYaa yapma bee :/ :D ben bundan yakariyorum zaten, sen catir catir soyluyosun valla
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026