el şakaları yapar mıydınız? yapıldığı anda hiç rahatsız olur muydunuz? biz 3 kardeşiz, bir abim bir de erkek kardeşim var. o gün abim ve dayım (dayım dediğim de abimden küçük) erkek kardeşimi banyodan çıkarken yakaladılar bornozunu açıp çocukla dalga geçtiler. ben içerideydim yanımda yapmadılar ama duydum seslerini. siz de bunun veya başka şakalar yapar mıydınız?
Cevabın nedir?
+1 yılçok yaparım erkek kuzenlerime bamyalı kuzenim nasılmış derim :) çok sinirlenir. kuzenim biraz yapılı memelerini tutup of be benden büyükmüş yavrum sen bunları neyle besliyosun derim :) aslında bunu tüm erkek arkadaşlarıma yapıyorum. en sonunda arkadaşım benimde memelerimi sıktı :D maşşallah seninkilerde fena değil dedi :D
214 Yorumla
Soran+1 yılhaahahh erkek arkadaşında az değilmiş ama sende fenaymışsın :D kuzenler kızıyo muydu
- +1 yıl
evet birazcık fenayımdır :) tabiki kızıyodu. sen kendi memelerine bak diyodu. sonrada kavga çıkarıyodum -annneeee bu benim memelerime bakıyo diye :D
Soran+1 yılharikasın ya nerden aklına geliyodu bizimkiler gibi zorla açıyo muydun peki bu daha fena
- +1 yıl
yok ben popolarını pipilerini filan sıkıyodum :D bildiğin padikçiydim :D
Soran+1 yıluuufff komik ama onlar açısında utanç verici birilerinin yanında yapıyo muydun hepten rezil oluyolardır :D
- +1 yıl
evet arkadaşlarının yanında biliyor musun kuzenimin pipisi tam bir bamya derim :D bi kere ispatlatlamak için az daha soyunuyodu :D
Soran+1 yılhahahah tam makaraymış sizinki ya yanni snn açından oğlan rezil oluyo ama sen baya gülüyosundur :D
- +1 yıl
tabiki :D çok iyi dalga geçerim övünmek gibi olmasın :)
Soran+1 yılkomikmiş gerçekten sana yapsalar çakarsın bi tane demi ? :D
- +1 yıl
tabiki :) benle dalga geçerlerse hiç bozuntuya vermem :) bende dalga geçerim sonra onlara günlerini gösteririm :) fazlasıyla pişma olurlar :)
- +1 yıl
:D yapsınlar bakiyim napıyorum onları :)
- +1 yıl
senin gibi kuzenim olmadı hiç.d
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 603 cevap paylaştı. işte o kardeşler büyüdükten sonra buraya gelip 'sizce boyut ne kadar önemli' diye soruyorlar.
boyut takıntısının suçluları bulundu ey ahali, şaka anlayışı zalim dayılar ve abiler yüzünden hep!418 Yorumla- +1 yıl
:) +1
Soran+1 yılsorma ya kızdım abime zaten niye çocuğu sıkıştırıyosunuz diye herkese yapılır bu şaka daha ufak bişey olmaz diyo ama ben sinir oldum çocuk resmen utandı
Soran+1 yılne diyim inşallah almaz ama daah yaşı küçük olduğu için aldı :D utandı yavrum kıyamama ona daah 13 yaşında
Soran+1 yılsorma ablası yaa :)) o yaşta yapılır mı bu bişey değil asıl abim ona başka neler neler yapıuo ya aklın hayalin durur korkuyorum oğlanın rengi kırmızı kalıcak :D televizyon izlerken zamansız bi kaltı şeyi biraz sen abin bunu gör oğlum ya noluyosun snn vaktin gelmiş felan dedi babamda ordaydı babamda güldü bu ikü büklüm gitti çok üzüldüm ama ya yapılırmı bu çocuğa ya
Soran+1 yılyıtmışım o zaman bana bulaşan yok hem ortancayım hemde kızım şanslıyım yani erkelere böyle takılırlarda kızalra nasıl takılıyolardı ablamda o merak ederdim ablan sana nasıl çektiriyodu
- +1 yıl
ya kızlarda da meme ve epilasyon hadisesi var dalgaya alınacak malum, hanımım benim göğüslerim biraz geç büyüyünce epey uğraşmıştı:) bir de evde biri makaraya başladı mı diğerleri de ona ekleniyor mutlaka, babam başlar annem ve ablamla devam ederdi. kötü bir niyetleri yok aslında ama çocuğa kendini aile içinde yalnız hissettirebiliyor böyle şeyler.
Soran+1 yılevet kötü niyet yokta insanı çok utandırabiliyo bazen ya yaznlız eene fenasıda baba dalgası ya ben çok utanırdım allahtan babam hiçbir zaman benle dalga geçmedi depresyona girerdim kesin bizim oğlandada öyle farkettim babam dalga gçince daha çok utandı insan babasından daha çok utanıyor gerçekten :))
- +1 yıl
ya bir de babanın takdirini kazanma duygusu çok güçlü, o yüzden onun makaraya sarması daha çok koyuyor insana. benimki de cinsiyetle ilgili şakalar yapmazdı asla ama dalgacıydı işte:) babanla konuşsan aslında kardeşine takılıyorsa böyle arada. hem babalar kızlarına düşkün olur, sen söyleyince dinler de kardeşinle uğraşılmasına müsaade etmez belki:)
Soran+1 yılbenim babm taama bana hiç takılmıyo utanmıyı diye gerçekten evin tek kızı çok düşkündür banna ama oğlana abimden fazla takılıyo ::D bu bide sonrada oldu hepten çocukla uğraşıyolar abimde babmdan güç alıyo denebilir babam açıp bakmıyo ama pandik aıyo sürekli :D yada başladımı kuş uçuyomu musluk akıyomu felan çok takılıyo erkek olmanın zararları yani :D iyiki erkek değilim diyorum yanımda yapmaz babm pek ama o ğün şortunun üzerinen elldi kuş napıyo dedi abimde elini içine soktu kuş uyuyo dedi :D
Soran+1 yılsorma ablası sorma tamam bizim oğlanda biraz utangaç ama üstüne gelende çok yani yavrumun :))
Soran+1 yılevet ya sorma ayy yavrucum ayy neyse geeçr heralde bir kaç seneye :D
Soran+1 yılsaol :D bakalım napıcak bende merak ediyorum :))
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılöle bişey başıma gelmedi zaten abiler isteseler pipimi gözlerine sokacak bir çocuk olduğum için de olabilir :)))
0444 Yorumla
Soran+1 yılyani baştan dizginleri elinize akmışsınız utanmayarak gelicek şakaları önlediniz öyle mi
- +1 yıl
evet ama bunları düşünmemiştimm ama :)))
Soran+1 yılneyleri düşünmemiştiniz tam olarak
- +1 yıl
yani benimle uğraşırlar uğraşmazlar diye bir düşünce bende yoktuu
Soran+1 yılheralde size şaka yapsalr çokta takmazsınız bizimki ağlıyo yazık :((
- +1 yıl
yazık yaa şimdi o pipisinden utanıyodur :)))
benim peder biraz arsız bir adamdı ben bu işe amcalara göstererek başladım
- oğlum göster amcana pipini :)))
Soran+1 yılbaablar hep böyle mi yaaa :)) benimde bbamla abim bi birleşiyo oğlana neler yapıyolar pipini göster amacalara felan bişey değil yani onun yanında :D babanın seni en sıkıştırdığı an nasıldı gerçi kimse bizimkiler kadar olmazda :S
- +1 yıl
babamın işyerine gitmiştim orda bayan iş arkadaşları vardı onlara göstermek istememiştim sonra zorla pipimi açtı ablalara gösterdi sonra gülerek oğluma yaklaşmayınn sonra benden günah gider dediii bu arada iş arkadaşları babamdan baya küçüktü :)))
Soran+1 yılyazık ya üzüldüm snn adına :(( kaç yaşındaydın o zaamn çok utandınmı ?
- +1 yıl
yedi yaşında galiba ilkokula yeni başlamıştım erkeklere alışkındım abiler amcalar dayılar ...
ama bayanlar minik gururuma ağır geldi :)))
Soran+1 yılaaayy ya nasıl kıyıyolar size iyiki evin tek kızıyım diyorum :)) minik gurur lafıda harikaymış bu arada:D bide nasıl açtı zorla onu anlamadım :D
- +1 yıl
iş yerinde bi kanepe vardı peder uzattı kanepeye pantolonumu sıyırdı lastikli bir pantolonum vardı tabiii :)))
Soran+1 yılsnn pederde tam dayklıkmış ama elini ısırsaydın bide yarımış seni ısırsaydın elini :D
- +1 yıl
bende anlamadım nedir bizim pederdeki bu pipi merakı :)))
Soran+1 yılbaşka erkek var mı ailenizde sırf senden belki ondan olmuş olabilir
- +1 yıl
yok biz üç erkek kardeşiz hiç kız yok belki erkekler imparatorluğu olduğumuzdandır :))
Soran+1 yılhiç kız yok mu gerçekten :S
- +1 yıl
annem var o da kız değil :)))
Soran+1 yılhayy allahım yaa :D neyse sen bu şakalara alışkınsındır o zaman kardeşler arasındada dozajı aşıyo muydunuz yani şöyle diyim abimin bizim ufaklığa yaptığı gibi şakaalr yapıyo muydunuz yoksa benim abim ve babm numunelik mi?
- +1 yıl
yok ben kardeşime öyle şakalar yapmam o utanınca zevk almıyorum
babamın da son beşiğimize öyle şakalar yaptığını görmedim galiba ben ilktim ve görmemişin oğlu olmuşş deyimini yaşıyordu
Soran+1 yılyazık sana ya kıyamam üzüdüm snn adına keşke son olsaydım diyo muydun :D?
- +1 yıl
yok yaa iiyiki ilk benim ekmem almam kumanda bendedir hep benim borum öter bırak pipimde açıkta kalsın :)))
Soran+1 yılohh keyifler kebap ha :D kardeşlerinlede dalga geçsen tam olucak hiçmi bi laf söylemişliğin yok benim abimi görsen komik oluyo bazen onları izlemek sen hiçmi utandırmadın kardeşini
- +1 yıl
yok ben en ufak kardaşimden on yaş büyüğüm zaten onu evladım gibi görürümmm yaniii ortancayla üç yaş var aramızda o da arkadaş gibidir gerçi bazen küçüğü bebe gibi severimm ona alınır :))
Soran+1 yılbak ya ne bebsi benide abim bücür diye seviyo sinir oluyorum ya neremiz bebe bücür neden böyle yapıyosunuz yaaa :))
- +1 yıl
ama gözümüzde hiç büyümüyosunuz ki :))
Soran+1 yıl:D 22 yaşında olsakta mı ?
- +1 yıl
evet yaa bu yaşla ilgili değil bebkliğini görmüşsün kakasını yaptığı zamanları ilk adımını ilk kelimelerini ilk okula gidişini ergen oluşunu yaniiiii değişik bir duyguuu 50 yaşındada olsa benim küçük kara kuzum olacak malesef :)
Soran+1 yıl:)) evet ya bende bizimkinin büyüdüğünü hiç kaabul edemiyorum ama abim bana yapmasın ya utanıyorummm ilk regl felan hep abim yanımdaydı çok kötü olmuştum ya snn kardeşin daha şanslı o yüzden düşünsene benim durumumu :S
- +1 yıl
evet katılıyorum sana sonuçta kız olduğun için daha fazla mahremiyete ihtiyacın var ama bir erkek çocuğundan çok daha fazla sevildiğini de unutmaaa :))) keşke bir kız kardeşim olsaydı :(( kıskandım şimdi
Soran+1 yılya allahı var abim baan öyle şaka yapmaz kardeşime çok yaapr ama baan saygılıdr :D sadece ilk olduğumda öğrendi işte genç kız mı oldun dedi bende küstüm ona :)) gönlümü felan almaya çalıştı bi kaç gün bak zor taraflarıda oluyomuş ama demi kaç gün peşimden dolaştı benim bebğim genç kızı oldu demişti küstüm ona :) ne düşünüyosun hala olmasın ister miydin
- +1 yıl
kızlar nazlı olur zaten onları güzel yapan nazları değil mi :)
Soran+1 yılevet :)) ama abimi hatırlıyorum ona trip atığımda çok peşimden dolaşıyodu nası gönlümü almaya çalışıyodu dayanabilir miydin o kadar :D
- +1 yıl
dayanırdımm yaa alırdım bölee güzel bir elbisee en sevdiğindennnn trip mrip kalmazdıı :)))
hatunlar çok nazlı ama zaafları var :))
Soran+1 yılama hassas bi konuydu aldıkalrıyla kurtaramadı zaten ne alsa daha çok küsüyodum bi keresinde bi kutu çikolata almıştı bana o zaman değildim ama yakındı ona rağmen ben snnle küstüm abi bana neden böyle yapıyosun demiştim elinde çikolata nasıl şaşkınlıkla bakmıştı ama anlatamam bebeğim neden böyle yapıyosun ben bişey yapmadımki demişti nerdeyse ağlıycaktı abickleeer seviyoruz sizi bu kadar trip karşısında napardın :))
- +1 yıl
yatırırdım koltuğa poposunu kızartırdımmmm tokatlaya tokatlaya :)) bu kadarda fazlaa abi olmanın da bir karizması var :))
Soran+1 yılküserdik size o zaman ayrıcada çok utanırdık ne o öyle bebk gibi sen bunu en küçüğüne yaptın mı yoksa
- +1 yıl
yok beni kızdırdığında erkek olduğu için kulaklarını çekiyorum ama utan biraz abin çıkolata almışş senin yaptığına bakkkkk :))))
Soran+1 yılyaa ama ben o zamn çok utanmıştım ama haklı değil miyim küçüklük zamanı işte ilk olduğun zamanalr sizde utamıyo musunuz düşünsene ablan olsaydı sana deseydi o zamn etkilenmez miydin
- +1 yıl
utanırdım yanii abla sonuçtaaa ama bana bir atari kaseti alsaydı hemen unuturdum :)))
Soran+1 yılayy üzüldüm abime şimdi ozaman çok trip atıyodum ona yaa şimdi yapmıyorum aslında abim benimlede kardeşimle uğraştığı gibi uğraşsaydı alırım boyumun ölçüsünü abim benim intikamımı alıyo gibi aslında demi
- +1 yıl
bence artık senin büyüdüğünü asnlamış daha küçüğü sevmeye başlamış papucun dama atılmış anlaşılan :)
Soran+1 yılhayıııııııııııııırr küçüğü döverim haa ben hala bir numarayım bana böle bişey yapamazlar kardeşime intikamım acı olur çok kötü utandırrım onu :D
- +1 yıl
napcan kız arkadaşlarının önünde pipisini mi açacan :)))
Soran+1 yıleveeeet :D amntıklı değil mi :D bunu yapsam nasıl olur acaba
- +1 yıl
bilmem kardeşin sana çekmişse bir yıl senle konuşmaz :)
Soran+1 yılhahaah güzeldi :) ama kızalr daha utangaç diye gerçi bizimkide çok utangaç ama bilemiyorum çok rahatsız olurmu acaab böyle bişeyden abim yapınca hafif gözeri doluyo
- +1 yıl
bi denemk lazım belki kız olduğun için dolan gözleri ağlar :))) kıyma bebeye ablasıı
Soran+1 yılooyyy oyyy kıyamam ağlarsa ama çok güzel tarif ettin ya bi anda vazgeçtim gerçkten bende yanlızken aaçrım :D saol abisi :D kıymıycam bebeye peki şeyi açmadan yada ellemden nasıl dalga geçebilirim abisi ne desem bozulur :D muzur bi gülümsemeyle cevap alaım :D
- +1 yıl
pipini gördümm abimler açınca kapıdan baktım dee ağlamadan utanır :))
Soran+1 yıleehh fena değilmiş ama biraz daha gıcığı olabilir biraz bozulsun ergen kardeşle dalga geçeemk zevklidir :D sen hiçbişey demiyo musun kardeşine ergenliğiyle felan aalkalı yada sonuçta büyüolar snn naptını merak ettim :D
- +1 yıl
ergen mi oldun sen diyorum utanıyor cevap vermiyor üsteliyorummm bölee tatmin olunca yakasından düşüyom
Soran+1 yılbu kadarcık mı abisi hahaha :D
- +1 yıl
bizimkine bu kadar yetiyor gurur abidesidir kendisi :))
Soran+1 yılhadi yaa yazıkmış :D hangi konularda guruluyuz daha çok dalga bile geçemdiğine göre bizim eşekten fena :D
Soran+1 yılbak benim ufaklık naptı :D ben regl oldum arkama geçmiş sen bunu gör abimin yanında baan söyle nasıl utandım bedne ertesi gün ona snn dediğin gibi pipini gördüm dedim gözleri doldu ama büyük bir intikam alıcam snn fikrin ne napsam benim aklımda var bi kaç tane sende söylesen bi tane nasıl olur ? pipini gördüm de demiştin ya bunu söyledim baay bozuldu gerçekten güzel fikirdi şimdi daha kötüsü geliyo mu aklına :DD ?
- +1 yıl
arkadaşlarının yanında pipisi hakkında konuşsan :))) çok üstüne gidersen ağlar :)
Soran+1 yılhımm bi düşüniyim bunu :D kız arkadaşlarının yanındamı konuşıyım erkek arkadaşlarımı bide ne diyim küçük pipili felan mı desem ağlayabilir sorun yok :D hahaha ne kadar kötü bi abla oldum ama o kaşındı
Soran+1 yılonu ağlattım yaşasın kötülük :D ablan olmadadığına şükretmelisin hahah nasılım ama :D
- +1 yıl
süpersin ama ablam olsaydın ben seni ağlatırdım senin kardeşin biraz safça :))))
Soran+1 yılnapardınki ? ayrıca ne safı abimin yanında abla arkan kırmızı olmuş dedi baan eşek :D
- +1 yıl
baba ablamın arkası hep kırmızı oluyorr nedennn :)))) senin yanındaaa
Soran+1 yıleh işte akrdeşiminkiyle abğlantılı ama ben kötü intikam aldım :D bundan başka ne derdin ? bundan daha fenası var mı ?
Soran+1 yılevet tıkandınız galba ne güzel yazıyordunuz :D ?
- +1 yıl
yok bu aralar nete pek giremedim :)) girincede beş dakikalığına falan giriyorum
- +1 yıl
yok beş dakkalığına falan nete girebiliyorum onun için
Soran+1 yılsohbetiniz gerçekten tatlı :D ee 5 dk dolmadan başka bir muzurluk aklınıza geliyomu mesela ağlataca türden :D kız kardeşinizin olmadığına dua etmelisiniz :D
- +1 yıl
odanın ortasında donunu indirsen :))) aman direkt gözyaşııı direkt hüzünnn :))) herkesin gözü önünde
Soran+1 yılhahahah :D ben daha kötüsünü yaptım ağlattım onu söyliyimm mi ?
- +1 yıl
tabiii anlat bakalım ne muzırlık yaptın :D
Soran+1 yılooff abisi hemde ne yaptım bak beni örnek al :D babam dediki buna kuş ötüyomu lan sende bu gitmeye çalıştı abim bunu yakaldı kızdı şeyini tuttu uçmuyomu lan dedi abim kardeşim dediki baba ablamın yannda yapma felan dedi gerçektende babam ilk defa dedi benim yanımda sonra abim peşini bırakmadı bunun asmaya su yürümüyo haal sende felan dedi bu nasıl kızrıyo ama uzanıyodu böyle abim şeyini sıktı bi daha neyse bu sefer kalkıtı gitti abim çok kızdı kucakladı getirdi salona poposunu toaktladı babam
Soran+1 yılçıkmıştı o zamn odadan abim banada git dedi bizim bu delikanlıylaişimiz var dedi artistlik yaptı vereicem cezasını dediçıktım sonra abim bunun donunu inidrimş tokatlıyodu ben dışarıaaydım bi girdim içeri onu öyle gördüm bilerek girdim ama utansın diye :D abim kzıdı çık kız dışarı dedi ufaklık ağlayınca üzüldü bende poposuna vurdum bbide şeyini sıktım abim zorla çıkardı beni ben yine çıkmadım abim sizle mi uğraşıcam dedi beni çıakrdı neyse sonra :D daha sonra baay ağladı ama normalde kurtarırıdım
Soran+1 yılonu yada hiç duyamzlıktan gelirdim bu sefer zorla baktım heheh abimde üzüldü ama çok ağladı çünkü :D bide sonra odasına gittim snn pipini gördüm snn pipini gördüm küçük çocuk gibi herkes pi*ne bakıyo dedim bu yine çok üzüldü :D hahaha nasıl ama ? beğendinmi cewabını bekliyorum
- +1 yıl
çocuğa cehennem acısı yaşatmışsın yazık iyiki de ablam yokmuş :D
Soran+1 yılama hak etti bana abimin yanında ne dedi ablaaa snn arkan kırmızı olmuş dedi bide o ğün pedimi almış gösteriyo sen olsan yapmaz mıydın yada kardeşin snn özel eşyanı babana getirse napardın özel eşya diyorum bak :D ?
- +1 yıl
ben tokatı çakardımmm özel eşyaların özel muamelesi olduğunu anlardı :))) sonra psikolojik baskı yapardım bölee oturdcuğum odaya falan giremezdiiii
ben hep bizimkine domuzcuk derimm kızıncaaa artık boyuna ismi yerine kullanırdımm
domuzcuk git ekmek al ama yolda yiyip bitirme:)))
Soran+1 yılama domuzcuk bundan o kadar utanmaz ki benim ki daha fena :D sende biraz dayakçılık var galiba ?
- +1 yıl
çok güzel beş kardeş yapıştırırımmmm vallaaaa abartmadan tabiiii
Soran+1 yılyazık beee :D kıyamambebeye abisi gerçi öbür türlüsü daha fena arkadşalrının yanında yada birinin yanındada yapıştırımısın hiç ondanda çok utanır
- +1 yıl
yok evdeyken atarımmm bi tane beş kardeş bir de kulak memelerini sıkardımmm bizimmki daha bebeykene :))) yok gururuyla oynamam bizim domuzcuğun zaten arkadaşlarına ağır abi takılıyo :)))
- +1 yıl
yok öyle herkesin önünde vurmam evdeyken vururummm bazen kafaya bir tık atar dınkoff der gülerimmm ama her zaman gidip öperimde :))) arkadaşlarının önünde vurmam çünkü bizim domuzcuk çok gururludur sonra çok üzülür kıyamam :))) bide ağır abi takılıyo mahallede hiç sormaa :)) sanki kurtlar vadisinden çıkmış :))
Soran+1 yılhahah domuzcuğa bak sen nasıl ağır takılıyo merak ettim ? o zamanda çok komik oluyolar :D
- +1 yıl
iki tane kendi gibi danayı yanına almış böleee geziylar caddede böle kafa bir değişik sağa sola dönüyooo sani ayarı bozulmuş bunun bir dilarası var ona rajon kesiyor :))
Soran+1 yılvay eşek :D sen bununarkadaşlarının yanında poposuna vur kariz ma gitsin hiç yapmıyomusun gerçekten :D
- +1 yıl
yok hatunlar yanında kırmam çocuğuuu hatun meselesiiii derin mesele :)
Soran+1 yılne abi ama :D benim abimde kzıalrın yanında yapmıyo ne diyosunuz bu yolardan bizde geçtik o yüzden utandırmayalım halden anlarız felan mı diyosunuz ?
Soran+1 yılheheehh ben yaptım :D ne kadar kötü bi ablayım yaa
kızın yanında dedimki zaten bizimki daah küçük sevgili felan değillerde dedimki benim kardeşimde çok yakışıklı kendinede bakar çıkmayan sakallarını hergün tıraş eder dedim hehehe çok utandı :D- +1 yıl
ablasııı çocuğu yerin dibine sokmuşsunnnn artıkkk o da seni nişanlının yanında rezil etse yeridir
-ablam akşamları hep yastığı bacaklarının arasına alıyooo çeyizine onuda koysun :
)))
Soran+1 yılayyyy tam rezillik okuyunca utandım yok ya yapmaz demi büyüycek sonuçta o zamana kadar :(( ağalrım haaa
- +1 yıl
ama ablası sen de onu rencide etmişsin :)))
Soran+1 yılamam abisi traş olmaktan neden utanıyor ki gerçi saakl bıyık yok daha ama :D ? neden utanırlar gerçekten bu lafa ?
- +1 yıl
ama sen ona erkek değilsin demişsin :)))
Soran+1 yılerkek değilsin mi demişim :S orasını anlaamdım tam olarak abisi :D
- +1 yıl
ama erkekler traş olurya ona boş yüzü traş ediyoo demişsin erkekliğine halel gelmiş :))
Soran+1 yılhahahaah :D daah küçük ama hep traş olmaya çalışıyo yüzünü parçalıycak salak :D snnkide traş olmaya çalışıyyomu sende laf soktunmu bu konuda ona :D
- +1 yıl
bizimkisi oluyoo ama ergen olduğu için her seferinde üç dört yeri kesiyooo
Soran+1 yılbizimkide :D diorumki ne kadar kalın sakalların varda bıçak kesmiyo diyorum çok fenayımm yaa sen bu durumda bile akrdeşinle dalga geçmiyo musun traş olurken yada suratını keserken :D ?
- +1 yıl
yok kesince dalga geçiyom kasabın önünden mi geçtin öküz diye seni mi kestiler falan diyom bizimki maşallah izbandot gibidir :)))
Soran+1 yılhahahh sende az değilmişsin bizimki daha çok cüsseli değil ama snn lafalrdda iyyimiş yani o ne diyo sen böyle diyince
- +1 yıl
hiç abi sivilceler kesiliyo diyoo allah vekil bana karşı çok saygılıdır :)))
Soran+1 yılaferin öyle olsun bizimkide saygılı bi bu regl meselsinde şey yaptı onuda tam bilmiyodu salak aslında :D ama snn akrdeşin şanslı melek gibi abisi var :D hiç bakmamış bile şeyine bırak bakmayı laf bile söylemiyo ben ona şaşırıyorum ya hiçmi dalgaya almıyosunuz çocğu :D
- +1 yıl
ya bebe benden dokuz on yaş küçük kardeş gibi değil çocuğum gibi kıyamıyom domuzcuğaa :((
Soran+1 yılbendende 8 yaş küçük ama ben kıyıyorum :D snn bi küçüğndemi kıymıyo ona :D
- +1 yıl
yok onlar kedi köpek gibiii çok kavga ediyolarrr :))
Soran+1 yılbizim gibi desene ee sen büyük olarak ne yapıyosun kimin tarafındasın daah çok
- +1 yıl
yok yaaa bu ilkokuldayken bunun bir sınıf öğretmeni vardı babanı mı çok seviyon öğretmenini mi derdik öğretmenimi derdiii bizde küfürü basardıkk ağlayıncaya kadar küfrederdik ama pipisiyle çok uğraşmadık :))
Soran+1 yılçok mu uğraşmadınız hiç mi :D sanki bir iki dokunmuşluğunuz var gibi :D
- +1 yıl
küçükken çişi geldiğinde pipisi kalkıyoduuu o zaman alay ediyodukkkk :)))) anne sana sulanıyo falan diyoduk yazık kadın mahçup oluyodu sonra kahkahayı basıyoduuu :)))
Soran+1 yılhaahah :d anneniz daha çok utanmıştır akrdeşin kaç yaşınfayken söylüyodun bunu
Soran+1 yılnereye gittin kardeşine bakmaya mı :D haahahh
- +1 yıl
iki yaşında falandıı zannedersem daha sebiydi domuzcuk :)))
Soran+1 yılçekinmezdinizmi annizin yanında öyle konuşmaya domzcuk anlamadı tabi anneniz utanmış yazık bide siz utanmışsnızdır ?
Soran+1 yılhemen sustun ya :D
- +1 yıl
yok yaa annemizle şakalaşırız bizim peder ciddidir böle şakaları kaldırmaz bizde pek uğraşmayız onla zaten :)
Soran+1 yılsnn peder nasıl ciddi anlaamdım snn pipini açamdımı ablalrın önünde nasıl ciddilik bu seni utandırmaya ciddi değil galiba yazıkk :D yanlış mıyım ?
- +1 yıl
ben çocukkenn ciddi değildi büyüdük ciddileşti o da yaşlandı tabiiii yaş kemale erdi anlayacağın
Soran+1 yılşanslısın ama ya şimdi yapsa nasıl utanırdın yada ergenliğinde felan yapsaydı düşünsene bi babam bizimkine yapıyo hala :D ağlardın utancından :D hehehee yanlış mıyım ?
- +1 yıl
ben pederinkini açmasammm :)) yaşlandı diyommmm
Soran+1 yılhahahah :D intikam soğul yenen bir yemekitr al intikamını o zaman nasıl olur hhehehe
- +1 yıl
adamın kalbine iner :) besle kargayı açsın pipini :)
Soran+1 yılevet yaa şaka yaptım yapma sakın adam öyle bişey akrdeşine yapabilirsin onada sen kıyamıyosun en son ne zaman gördün peki kardeşinikini :D
- +1 yıl
hatırlamıyorum gerçekten uzun zaman olduu yaaa bebeydi o zamanlar
bu arada ben kaçıyom sonra yine yazışırızzz kib
Soran+1 yılkib yazışırız bana uyar :D
Soran+1 yıleee bayram ansıl geçiyo kardeşini utandırmayan abi
- +1 yıl
eş dost akraba gırla giren çıkanın haddi var hesabı yokkk senin bayram nasıl geçiyor
Soran+1 yılaynen bizdede öyle kalasik bayram muhabbetleri işte domuzcuğa harçlık verdinmi :D
- +1 yıl
verdim biraz bişeler :)
Soran+1 yılaferin :)) domuzcuk dlilarasına hava yapsın kızı el öpmeye getlirdimi :D
- +1 yıl
ara sıra geliyo bize zaten yakın komşuu :))) kaynanası da çok seviyooo allah vekili
Soran+1 yılhahaha kıskanma domuzcuğu :D hiç utanmıyoda size söylemey bizim salak çekinmişti biz analdığımızda bu direk söyledimi dilarasını
- +1 yıl
yok kızın kendi gelmiş eveee ne bileyim anam çok cana yakın diyo :) zaten öncedende tanışıyoduk
Soran+1 yılgeline bak sen kendisi geliyo :D aç yaşında bunlar domuzcukta gelinde
- +1 yıl
domuzcuk onyedi olacak gelinde aynı :)
Soran+1 yıloğlanı gaza getrimeyin zaten akıları başlarında değil o yaşlarda evlenemyi sokmasın kafasına
aşkın gelmiş felann diyomusunuz :D ?- +1 yıl
ben seninki geldi diyommm o da saf aşık koşa koşa gidiyo yanına :)) üniden sonra evlenirler belki söz keseriz bir yıl sonra falannn ünide nolcağı belli olmaz
Soran+1 yılyok be daha 17 yaşında o zamana kadar deişşir fikirleri :D
baksana şimdi aptal aşık gibi kızın yanında pipisyle dalga geç çok utanır hahahh :D yapıyo musun böyle şeyler :D- +1 yıl
yok yaaa niye dalga geçem diyecem küçüc
k dilara atılacak yok öyle bişey kocaman bişe ooo :)))
Soran+1 yılhahaha :D dilara gördümü yani öyle mi diyosun :D utanmamaış ona göstermeye heheh
- +1 yıl
görmüştür zamane aşkları tensellikle başlıyooo artıkk
Soran+1 yılyok ya sanmam daha yaşı küçük utanmıştır daha pipi diyince utanıyolar o yaşta :Dkendini düşün 17 yaşında gösteriri miydin hiç :D
- +1 yıl
gösterebilirler yaaa bir sürü o yaşta cinsel ilişkiye giren var gerçi ben bizimkinin yapabileceğini düşünmüyorum ama olmaz olmaz ummadık taş baş yarar demişler :D
Soran+1 yıldoğru tabikide bir sürü o aşta giren var ama snn domuzcuk utanaç biraz alışkında değil ablalara gösteremeye snn gbi :D ee sizde hiç bakmamışsınız ondan dedim
ya diorm sana arada bak diye kıyama diyosun yada sıkıştır onu gösterdinmi len deiye hahaha nasıl fikir ama :D- +1 yıl
ii utanırr valla::D bide bişeler olmuşsa korkar acaba bizi gördümü diye :)
Soran+1 yılhahaha işte ne güzel fırsat sıkıştır oğlanı :D hahah bak beni abimi örnek al neden kıyamıyosunki şu domuzcuağ :D dalga geçmek zevklidir hahah
- +1 yıl
bakalım bir ara belki dokundururummmm bakalım ne diyecek merak ettim şimdiden :))
Soran+1 yılçok utanır biraz gözleri dolar :D ebn sana söyliyim hahah noramlde çok ağlayan bir insansa ağlar mı çok normalde
- +1 yıl
yok yaa :)) bebekken ağlardı ama biraz büyüyünce hiç ağladığını duymadımmm :)) zaten erkekliğine yediremez bizim öküz ağlıyosa da gizli gizli ağlıyodur :)
Soran+1 yılsen sorarsan ağlar ama :D yani ağlaamsada gözleri dolar bizim öküzde çok utanır biri görse pek ağlamaz zaten bazen işte böyle çok sıkıştırdığımızda ağlar
ama sık sık gözleri dolar benim yanımdada çok utanır ama bi kere abime sarılıp ağlamıştı beni görünce nasıl utandı salak :D sen domuzuğu ağlarken görsen napardın ? merak ettim- +1 yıl
sizin öküz kaç yaşında ablası :D
Soran+1 yılbizimki daah küçük abisi 14 yaşında :D
- +1 yıl
yanii belki ondan daha rahat gözleri doluyodurr
Soran+1 yılevet bide çok utangaç o yüzdende ama ağlamaktan utanıyo oda kimse görsün istemiyo eskisi gibi değil artık :D bide işin ilginç yani benim yanımda ağlamaktan abime göre daha çok uanıyo sence neden böyledir ?
- +1 yıl
hatunsunyaa ondandır gurur yapıyoooo sizinkiii :D birde anladığım kadarıyla ergen olmuş hiç yakalamadın mı banyoda falan
Soran+1 yılergen olduğunumu soruyosunuz yoksa bizimonu yakaladığımızı felan mı abisi :D
- +1 yıl
sizin onu yakaladığını sordum ablasııı sapıklığını falan :D
Soran+1 yılabisi ben yakalamadım yani direk şeyi açıktayken görmedim ama banyodan mutlu mutlu çıkmıştı bi keresinde o zaman şüphelendim biraz ne dersin :D ?
- +1 yıl
bilmem kii erkekler kadınlar gibi değil o zevk erkeklere mutluluk vermiyooo yaniii güldürmüyoooo :D banyoya kameramı yerleştirsen :D
Soran+1 yılhahaah yok ya daha neler :D şu oalbilir mesela sen bana hangi tavırlarından anlayabileceğimi söylersin yani sapıklık dönemine girip girmediğini abim anlıyo galiba ama en anlamıyorum
ANLATSANA ABİSİ :d- +1 yıl
böle yatakta şeyiyle oynar banyodan uzun süre çıkmaz internette kötü sitelere girer kitaplarının arasında kötü dergiler olabilir
Soran+1 yılhahah dur ben bunu bi yakaalıyımda rezil ediyim hahah ama çok utanır ya kıyamam banyoda duş yaparken mi uzu kalırlar yoksa normalde mi :D
- +1 yıl
ne zaman azmışsa :)
Soran+1 yılya eskisi gibi değil anlıyorum :D abim yakaladı aslında ama ben tam iş üstündeyken görmedim ama görsemde belli etmem heralde ya çok utanır demi ablası olarak görsem abimden bile utanmıştı çünkü
- +1 yıl
evet çok utanır evden çıkar anca akşam gelir bence :D
Soran+1 yılooo bence eve hiç gelemez :D galiba abimle meseleeri oydu bi kere buna elizabeth diyodu hatırladım :D sen dopmuzcuğu kaç kere yakaladın nasıldı naptı analtsana
- +1 yıl
ya ben hiç yakalamadım desemm :((( zaten çok sık eve gitmiyom gidincede pek dikkat etmedim
Soran+1 yılailenden ayrı mısınki ayrıca hiçmi dikkat etmedin sende hıı :D illaki göze batan bişey yapmıştır
- +1 yıl
orta okuldan beri yurtlarda falan okudum sonra iş hayatı derken eve anca yaz tatillerinde birde işten fırsat bulunca gidebildim onun için bizim domuzcuk büyürken pek yanında olamadım. haniii o kısa aralarda pek dikkat edemedimm doğrusu
Soran+1 yılüzülme :D kısmet değilmiş domuzcuk rahat etmiştir bide bizim dananın halini düşünsene abimden enelr çekiyo tabi aradada ebnden :D diğer kardeşind laf sokmaz mı biz iki taraflı sıkıltırıyoruz :D haha ne kadar kötüyüm yaa
- +1 yıl
diğer kardeşimde liseden beri dışarda şimdide üni de okuyo onun için dışarda aslında o da pek eve uğramıyooo ama onlar biraz daha böle birbirlerine laf sokmayı sever
Soran+1 yılhmm nasıl laflar mesela :D
mesela kardeşim ben regl olunca bi havaya giriyo siznkilerde birbirlerine pipileri içinm ilaf sokuyolar yani onunla alakalı mı :D- +1 yıl
ya nerdeyse her konuda didişiyorlar bizim ortanca top sakal bırakmış mesela küçük diyor benim bir tane abim (beni kastediyor ) bir de bir zamanlar abi dediğim biri vardııı şimdi abiş olmuş :)
Soran+1 yılhahaahh :D güldüm
ya sizin bu domuzcuk az değil haa o sizden büyük olsa eli şeyinizden çıkmazdı ne laflar soakrdı size az değilmiş o ben analdım eee ortanca bişey demiyo o öyle dediği zaamn sıksın pipisini :D- +1 yıl
ortaca laf sokmaz mı mesela bizim domuzcuk şişman bir çocuk insan azmanı gibi anlayacağın hem boy var hem kalıp hem kiloo
küçük lisede yurtta okurken eve geldiğinde çok fazla yiyordu tabii ev yemeklerini özlüyor ona diyorkii devletin malını kuruttun şimdi biçare baban mı kaldııı olum :D
hı küçük abiş derken bizim ortanca küfretmişti :DDD
Soran+1 yılhahahah :D siznkilerde az deişmiş bizim gibi bizde hep didişiyoruz :d sen kimden yaansın doğruyu söyle :D
- +1 yıl
ben küçüğü tutuyomm ne de olsa son beşik :))
Soran+1 yıl:D ortanca bozulmuyomu bu duruma
- +1 yıl
yok zannetmiyorum hiç belli etmiyor veya :D
Soran+1 yılben sana söyliyim gıcık oluyodur aırım yapam sen :D onlar kavga edince emseal sen ortancayı dövüyo musun nasıl taraf ttuyosun genelde
- +1 yıl
yok küçüğü dövmesini engelliyorumm çocuk haklı ne kızıyon falan diyom :D
Soran+1 yılayy üzüldüm şimdiküçüğede herkes onu dövemeye çalışıyo galiba yazık :D ortanca birinin yanında felan dövüyo mu hiç ortancada o potansiyel var galiba snn gibi değil :))
- +1 yıl
döverse annemin yanında döver benle babamın yanında dokunamıyor zaten küçük de ondan kuvvet alıp laf sokuyor yaa neyse :D
Soran+1 yıloo babnda sonbeşiği koruyo galiba ?
peki ortanca arkadaşlarının yanında yada dialranın yanında felan hiç vuruyo mu :D ?- +1 yıl
dilaranın yanında vurmayız lafda sokmaz bizim ortanca :D empatimi yapıyor ne :D küçüğü tutmak değil bizimkisi zarar vermesini engellemek yaşıt olsalardı bırakırdım dövüşsünler :D
Soran+1 yılhımm ortancadada biraz vahşilik var galiba :D ama senden tavsiyem çok taraflı olma ikisine karşıda
demek szin ortancada empati yapıyo haa dilara hassas konu galiba sanki dialranın yanında rezil olsa bi daah kendine gelemez gibi ne dersin ?- +1 yıl
ya mecnun bizimkisiii dünyanın en iğrenç şiirlerini yazıyooo kız da leylaaa düşün o şiirleri beğeniyor :D
Soran+1 yılçok komikler kıyamaam ama sen neren bilyon şiirlerini yoksa karıştırıyonmu çocuğun deefterlerini
- +1 yıl
geri nerde bi kağıt bulsa ona karalıyorr
ne arkadaş ne kanka
ne kandildir ne lambaaa
yazmış bir kağıda masamda duruyordu bir hafta güldümm yarıldımmm bi de kızzz çok teşekkür etti çok güzel şarkı sözü olur demezmiiii sapıklar yaaa :D
Soran+1 yıltam salakalr bunlar ya :D
bide kardeşinde saflık var biraz snn masandamı bırakmış akıllı bu sefer dalga geçtin ama demi :D- +1 yıl
bir hafta şiiri okudummm :D yok lamba yok kankaa acayip bunlar ama gelinimiz güzelll birazcık saf olsa da seviyom o kızı :D
Soran+1 yılsnn kardeş tam salak :D kızmada ortalıkta neden bırakıyo akıllı peki sende okursun demi ama okuyup dalga geçersin :D ?
- +1 yıl
mecnun yaaa gözü bizi görmüyo kiiii :DD
Soran+1 yılmecnun değil salak :D kızında ondan aşağı kalır yanı yok oda hafif saf :D
evde dalga konusu olmuşlar haberleri yok siz buna mecnun felan diyomusunuz evde baban ne diyo bu dialra konusuna
Soran+1 yılya sizin bu şiiri okudukça gülemme geliyo evamı yok mu bunun dede nine felan ondanada bahsediyo mu haha :D ?
- +1 yıl
yaa ne bileyim gençlik diyecem ama ben böyle değildim :)))
Soran+1 yılsen ansıldı pipi dıaşrıda geziyodun :D ahhaha ?
- +1 yıl
ben sürekli kızlarla evcilik oynardımmmm küçükken tabi
Soran+1 yılaaaa olmadı ya :D
ee büyüynce ne yaptın :D- +1 yıl
BÜYÜYENCE KIZLARIN SAYISI BİRE İNDİİİİ :)))))
Soran+1 yılhmm şu anda gönlümüzde biri var galiba öyle mi :D ?
- +1 yıl
evet biri var şimdiii :D
Soran+1 yılhımm dilaraının abalsımı bu hahah
kimmiş bu şanlı kız :D- +1 yıl
yok çocukluk arkadaşım ilk aşkıymışım faceden ekledi konuştuk anlaştıkkk anlayacağınnn :D
Soran+1 yılohh ohh hayırlı olsun akrdeşinde senla dalga geçsi şimdi hahah
- +1 yıl
kızı görse belki dalga geçer ama evden uzakyerlerde yaşadığım için pek göremiyor
Soran+1 yılhımm sen akılılık edşyosun tabi o daah küçük olduğu için slak eve ggeitiro :D sonrada sana dalga konusuoluyo aferin sana :D
- +1 yıl
yani demek istediğim evimden ayrı bir şehirde yaşıyorummm zaten benle ilgili birçok şeyden haberdar olamıyorlar
Soran+1 yılsanki sen bu durumdan hoşnutsun ama rahatına bakıyosun gibi :D ne dersiin
- +1 yıl
evet uzakta olmak güzel eve tatile gider gibi gitmek hoş oluyor en güzel yemekler yapılıyor kavga yokk tartışma yokkk zaten ömrüm yurtlarda geçtiği için pek aile ortamına alışkın da değilim belli bir zaman sonra sıkıyor
Soran+1 yılevet sizin için iyi olmuş o zman ama ergen akrdeşle dalga geçem fırsatını kaçırıyosunuz :D
- +1 yıl
aman sende senki sırf onla dalga geçeyim diye yaşıyorummm :D
Soran+1 yılyok ya snnn keyfin yerinde belli :D
ona şüphe yok zaten- +1 yıl
iyi yaa evden uzakta olmakkk arasıra uğrayacam eve nence :D
Soran+1 yılanladık senni tamam var mı ufukta evlilik
- +1 yıl
yok ufukta filan evlilik şimdilik düşünmüyommm senin var mı
Soran+1 yılyok benimde daha yaşım küçük ya ne evliliği :D öyle ama :D
- +1 yıl
yaş kaç bakim gerçi bayanların yaşı sorulmaz ama :))) yaşını söyleyemeyecek kadar yaşlı değilsin
Soran+1 yıldeğilim :) 21 yaşındayım daha evlenicek yaşta değilim ama ya öyle değil mi :D
- +1 yıl
benim hatunun yaşındasın galiba bizimkisi erken gelişmiş :)
Soran+1 yılneden öyle dedin :D ?
- +1 yıl
yani benim hatun evlenmeye baya istekliydiii sürekli başımın etini yedi ne zaman istetecen ne zaman söz kesilir filan diye mahvoldum :))
Soran+1 yılsnn hatun oluyomu okumuyosa ondan istiyo olabilir
- +1 yıl
yok okuyo söz keselim falan diyo nişanlanalım diyorrr bakalımmm
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın tam olarak aranızda yaş farkı var galiba biraz
- +1 yıl
altı yaş varr biraz mı bilmiyorum
Soran+1 yılyani eh işte diyelim seviyosan sorun yok sviyo musun peki ciddi felan düşünüyo musun ?
- +1 yıl
evet seviyorumm ciddi düşünüyorum ama nişan için erken değilmiii
Soran+1 yılerken
ama ben analttığından şunu anladım kızın yaşıda senden küçük ya ciddi olduğunu anlaamk istiyo şimdi o arkadaşarına analttığında 27 yaşında dediğinde snn için ona şey dioalrdır bu sadık olmaz senden büyük gönül eğelndiriyo felan bunu söylüyoalrdır kıza kızda o yüzden daha çok istiyodur- +1 yıl
hıı anladımmm ama erken sonuçta bari son sınıfa gelse o zaman bişeler olur yaniiii ben de o zamana kadar para falan topalarımmmm ancakk :D
Soran+1 yılevet mantıklı olanda o aslında :D ama güven ver kıza yani onu gerçekten seviyosan bırakmıycağını belli et :D sende ona güzel şiirler yaz hahahahah yazıyo musun hiç ?
- +1 yıl
yok yaaa ben şiirden ne anlarımmmm :D
Soran+1 yılhahhah itiraf etmekte güzel :D
danaya söyle snn içinde yazsın bi tane hahaha nasıl fikir ama ?- +1 yıl
ne arkadaş ne kanka
ne kandildir ne lambaa
yazmış sapık yaaa :)))
bide beraber yapalım samba
karanlık bir odada :)))
bu dizelerde benden olsun :))))
Soran+1 yılhay alalhım ya abi kardeş yeteneginize hayran kaldım :D çok komik gerçelten
bakalım snnkide dilara gibi beğenicekmi beeğbnirmi sence dialra gibi- +1 yıl
ii söylerim bir ara bakalım sambayı duyunca ne hale gelecek
Soran+1 yılsöyle bi bakalım :D
anenn baban felan biliyomu yada akrdeşelrin- +1 yıl
evet biliyolar başta biraz sorun çıkardılar ama zamanla kabullenirler zannedersemmm
Soran+1 yılkimler sorun çıkardı ve neden
didkliyomuşum gibi olmuyorum inşallah :S- +1 yıl
öğrenci diye bizimkier biraz sorun çıkardı ama şimdilik kabullenme sürecindeler işini elini almış birini istiyorlardı
Soran+1 yılanladım
onlarında öyle düşünmeleri normal tabikide düşündüğün zamann kendinden lüçük bir öğrenciyle çıkıyosun onlar snn için yaşı daha yakın ve meslek sahibi bi kız istemişlerdir ama çok seviyosan bunu anlarlar karşı durmazlar merak etme :D
en çok kim karşı çıkıyo- +1 yıl
gelin kaynana yaniiii nolcak kadınlar erkekleri yine paylaşamıyor :DDD
Soran+1 yılayyy burdada hemen bir havalanma durumu ne alakası var yok hiçte öyle bişey tanıştılar mı siiznkiler sadece abhsettinmi
- +1 yıl
bahsettim ama bence öleee kıskançlık varrr :D
Soran+1 yılbu kıskançlık snn hoşuna gitti galiba :D ne o öyle çocuk gibi
- +1 yıl
yok yaa gitmedide yaniiii baya abarttıı yaniiiii :))) neyse ya boşverelim bu konuyu
Soran+1 yıltamam :)) hangi konuya geçelim :D
- +1 yıl
yarın iş var sonra devam edelimmm ne dersin
Soran+1 yılühühühü ağladım bile :((
- +1 yıl
bende ağlayacam şimdii yaaaa yarın işe gidecen bunun stresi nasıl bişey biliyonmuuu
Soran+1 yılyok bilmiyorum hiç çalışmadım şu ana kadar :((
- +1 yıl
işte böle sanki canın çıkıyordaa elinden bişey gelmiyormuş gibi hissediyonnnn :)))
Soran+1 yıltamam tamam hadi git yat :))
para kaznki evlenesin raaht rahat
Soran+1 yıleee yoksunuz galiba buğün
- +1 yıl
geldim ya işe gidiyom ya dün giremedimmm
Soran+1 yılii napalım hoş geldim burdayım bu gece girersen konuşuruz :))
- +1 yıl
konuşuruz :))
Soran+1 yılok konuşalım hadi :D
- +1 yıl
burda mısın :)
Soran+1 yılevettttttttttttttt :))) hoş geldin :D
Soran+1 yılnereye gitin ya 5 dakikada :((
- +1 yıl
ya ne bileyim yoksun sandımm
Soran+1 yılhmn cewap yazdımda tahmin ettim gittim sandığını napıyosun :D
- +1 yıl
yıllık izne ayrılacam onun hazırlıklarını yaptım bende sonra bildik şeyler internet televizyon ve sigara :)
Soran+1 yılohh keyifler kebap baba evine mi geliceksin izinde
- +1 yıl
yok yaa tatile gidecemm hepsini almadım bir kısmını aldım tatil için eve diğer büyük parçasıyla gidecem çünkü evde dinlenemiyorum akraba ziyaretiii falan derken hiç bişey yapamadan izin bitiyor :D
Soran+1 yıldoğrudur ya o konu :D burdanda yazışmak zor oluyor aslında msn felan yok mu :D çakam bi msn mesela
- +1 yıl
uzakyerlerde@hotmail.com gel orda konuşalım
Soran+1 yılok bakalım :D
- +1 yıl
ekledin mi
Soran+1 yılevet ekledim ama açmamışsın sen
- +1 yıl
açtım
istersen sen adresini ver ben ekleyeyimmm
Soran+1 yıluzakyerlerde nerelerdesin yaa :D
- +1 yıl
ben de tam sana mesaj atmak için girmiştim kaalp kalbe karşıdır derler :)
Soran+1 yılevet ya öyleymiş ama denk düşemedik yine :( tatil nasıl geçti
Soran+1 yıluzakyerlerde siteey girince yaz :))
- +1 yıl
işte nolsun tatil gibiydi akraba ziyareti falan öyle pek dinlenemedim
Soran+1 yılnerelerdesiniz :D
- +1 yıl
ben buralardayım fakan siz okul nedeniyle meşgulsün sandım
Soran+1 yılokuldaydım zaten hafta sonu için geldim gelmişkende sana yazıyım dedim nbr napıyosun
- +1 yıl
nolsun işler ve ben birde net var işte biz güzel üçlüyüz :)
Soran+1 yılnerdesin beee :D
- +1 yıl
bayramtatilindeydimmm sen nerdesin be :D
Soran+1 yılamma uzun tatil yaptın bee :D
bende tam şimdi okula geldim vizelerim başlıyoooo :(( dua et bana
neden tatilde görmedin siteye yada msn ne güzel konuşurduk :D
nnese 2 hafta sonra gelicem yine 10 gün tatilim var :D
arada burdan yaz ama beklerim :)))- +1 yıl
tamam buralardayım zaten gelince görüşürüzzz bu arada vizelerde başarılar dilerimmmm
Soran+1 yılbaşarımı hahah çok komik geldi birden bu vizeler beni yakacak kül edecek mahvoldummm ama yinede saol :)
- +1 yıl
işleyen demir ışıldar çalışırsan bişeycikler olmaz :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılnirdesiiiiinn :D tatilcci
- +1 yıl
ben buralardayımm sen nerdesin öğrenciii :)
Soran+1 yılbende burdayım buğün bir ara gir msn yaaa :D
Soran+1 yılya yazmışsında şimdi gördüm şu anda msndeyim budaysan gel sende :D
- +1 yıl
ya bende baktımm cevap vermedin çıktımmm :) neyseee artıkk
Soran+1 yılne çabuk çıktın ya ben 5 dk içeri gitmiştim odamdan ilk çıkışımda sen yazdın bu ne biyleee yaa :(
- +1 yıl
baktım yoksun durmadım
Soran+1 yılburdayımm :Dnapıyosun
- +1 yıl
iilik nolsun vakit öldürüyom sen
Soran+1 yılbay gıcık snn adın bundan soınra gıcık hıh
- +1 yıl
noldu :)
Soran+1 yılgıcıksın işte nolucak hıh
naptın bu arada gıcııııııık adam- +1 yıl
hiç ne yapayım iş güç sonra bildiğin gibii
Soran+1 yılo diğer mesele ne oldu ?
- +1 yıl
barıştık ama eskisi gibi değil
Soran+1 yılsevindim barışmanıza
neden eskisi gibi değil ama :S ve nasıl barıştınız- +1 yıl
konuştuk barıştık aklımda ne varsa sordumm o da cevapladııı ama tabi kırgınlık var biraz zaman geçmesi lazımmm
Soran+1 yılyani tabi biraz geçmesi lazım olur o kadar
ama sevindim ya sana küslük yaramıyodu bay gıcık :D
sende nasılsın diye sorma tabi bana :D hıh
Soran+1 yılhheeeey :)
- +1 yıl
heeey
Soran+1 yılnapıyosunn
- +1 yıl
hiç yaaa evde oturuyomm
- +1 yıl
sen ne yapıyon msn de yoksun
,
Soran+1 yılşimdi dışarı çıkıcam birazdan eglirim kısa sürer bekle beniii :D
- +1 yıl
hadi bakalım :d
Soran+1 yılnerdesinn yaa nereye gittin bekliyoree :)
Soran+1 yılnbrrrr :)
- +1 yıl
nolsun senden naber :) yoktun ortalarda
Soran+1 yılburalardayım aslındada sitweye hiç girmiodum baay hastalandım zaten finallerde geldi felan filan iştee ooff :(
özledinmi beni :P- +1 yıl
hasretrinden öldüm :D hayırdır ne hastalığı
Soran+1 yıldalga geç haaa tuuhh sana :(
çok güzel bir soğuk aldım ciğerlerimi üşütmüşüm bide bronşit başlangıcı dedi
çok halsizim ama 1 haftadır yatıyorum ilaç koca karı ilaçalrı herşeyi içitim daha iyileşemedim nasıl gitçem bilmiorum- +1 yıl
mucoplus kullan ii olyor ben üşütünce hep onu kullanıyom geçmiş olsun bu arada
Soran+1 yılkullanırız canım noılcak az kullanıyodum oda eklensin :) bu arada saol :))
ya bu sefeer soğuk alma gibi değildi ya baya içime işlemiş sesim çatallı çıkıo erkek ergenler gibi rezil oldum- +1 yıl
hııı sizin ufaklığın ahı tutmasın :)
Soran+1 yılben naptım ona yaa :D ahı tuttucağı insan ebn değilim abim babam dayım :))
bir kere borozan demişimdir en fazla öyle pek bir dalge geçmemiştim yani o benimle geçsin şimdi ooff alalhım yaa oldumu şimdi :P- +1 yıl
borazan gibi olmuşsun şimdi :) ahı tutmuş bence
Soran+1 yılbak ben bunu böyle düşünmemiştim beni kardeşime düşman ettin :D yakçam çırasını onun cayır cayır oohh miss :P savunsun kendini geri
- +1 yıl
ha haa hemen de gaza geldin şimdi :)
Soran+1 yılşaka yapıyırum ya
ben pek uğraşmıyorum malla
çok açığı var aslında aam en biliyim yazık gibi yaa acıyorum ama acımasammı acaba :D- +1 yıl
ne açığı mesela :)
Soran+1 yılo şeker pipisiyle pek bir haşır neşir yani bilemiyorum bu bir açık olmıyomu ayrıca banyoda b enden fazla kalıyoo :D bence buda bir açık
- +1 yıl
evet olabilir ergen çocuk pipisiyle halvet oluyodur :9
Soran+1 yılçok seviyo ama buda bu kadar olmaz ki
acaab salak mıdır nedir anladığımımızımı farketmiyo artık o kadar hareketinden
erkek ergenler yakalanmaktan utanmaz mı hiç yani bir erkek olarak sende utanmıyo muydun zamanında eski günlerini an :))- +1 yıl
ergenken günde beş kez yapıyodum ergenlik bu normal değerlendirme hormonlar tavan yapmış yani :)
Soran+1 yıltuhaf olucak*bunu sormak zroundayımm :D
acımıyo muydu be o kadaredan yara felanda olmuyo muydu- +1 yıl
yok olmuyodu :D
Soran+1 yılbizimkinin oldu ama heheheh :D
şansız çocuk ya bide ondan rezil oldu üstüne acıdıda kıyamamm :)
yanlız snn nasıl olmadı o kadar şeye bravo valla- +1 yıl
sonra söylerim :D
Soran+1 yılçok özel galiba :D nasıl uyuycam şimdi meraktan :D bununda bir tekniği var zaar
- +1 yıl
zaar var dabii ama şimdi uyuyacam yarın iş var bidahaki sefere artık :)
Soran+1 yıluyu bende ysrın öss kaydım için erken kalkıcam
uçmanı bekliyosum
hadi sana tatlı rüyalar :)- +1 yıl
sanada tatlı tatlı rüyalar :)
- +1 yıl
selam kıss nerelerdesin
Soran+1 yılhayal alemindeyimde denebilir :D
sen napıyosun nbrsinn- +1 yıl
nolsun can sıkıntısındayım hayırdır ne hayali öyle
Soran+1 yılne biliyim ya aşık mı oluyom ne :D yada tam aşk değilde deişik bişey off belkide sınav stresi
- +1 yıl
msnye gelsene konuşuruz :) aşık senii
Soran+1 yıltamam
geliyoree
Soran+1 yılselam dost ben geldimmmm :D
- +1 yıl
hoş geldin dost :D
Soran+1 yılhoşbulduk dos napıyosyn özledin mi beni :D
Soran+1 yılsen bu küçük dostunu unut bak ben yaşlandım 21 oldum bilee :D
- +1 yıl
hayırlı olsun unutmadım kız :D giremedim kaç gündür buralarda mısın
Soran+1 yılnasılsın keyfin nasılllllll ?
- +1 yıl
eh işte sen nasılsın
Soran+1 yılii a nasıl olsun habverler sende bir ara msn gir istersen
bir gelişme var mı
Soran+1 yılnasılsınn ya merak ettim seni ii misin ?
- +1 yıl
yok ben iyiyim işte dewam ediyom değişen bişey yok moralim bozuktu bu aralar pek bişe yapasım yoktu
Soran+1 yılanladım :) üzülem ya hereşy olacağına varır bir ara konuşalım
Soran+1 yılmoralmanın ansıl oldu dostuum
- +1 yıl
ortayım eskisinden daha iyii sen nasılsın dostum
Soran+1 yılbende idare ederim işte dostum nasıl olsun ufak tefek kazalar hariç
- +1 yıl
işte yavaş yavaş daha ii oluyor şimdi dışarıya çıkacam ama akşam msn de olurum büyük ihtimal yine görüşürüz :)
Soran+1 yılben gidiyorum birkaç gün sonra eski dostumm hıh
ii bak kendinmee
Soran+1 yıluzakyerlerdee sen bana küstün mü neden konuşmuyosun hiç
- +1 yıl
yok ya küsmedim sen ortalarda yoksun bende dyorum nerelerde bu kız
Soran+1 yılinsan bi yazar değil mi cadı adam :D
ee napıyosun nasıl gidiyo- +1 yıl
hiç işte dewam ediyoruz sen ne yapıyorsun okul nasıl gidiyor
Soran+1 yılsınava girdim ya biliyosun işte vizelerde vardı hem sınav hem vizler birbirine girdi :D
ama okulu çok sallamıyorum ya önemli olan sınav benim için :D
bakalım :))))- +1 yıl
nasıl geçti sınav türkçesi zor diyorlardı
Soran+1 yıloo herşeydende haberimiz var bakıyorum sende mi girdin yoksa :)))
ya sorma tr çok zordu ben üniv münasebetiyle çok kitap okurdum hani tüm derslermiz sözel okuyarak sürekli okumam felan iidir ben bile zorlandım çok vakit kaybettim mata fazla vakit kalamdı yine fena geçmedi ama beklentimin altındaydı üzüldüm :(( sınavı bırakıp çıkıyodum bir ara ya ağlıycaktım nerdeyse sonra kaldım ama da baklaıom daha lysler var gerçi bakalım kısmet
Soran+1 yılnerye gittin bee hemen
insan çıkarken bir haber verir bariiiiiiiiiiiiii
Soran+1 yılööff be uzakyerlerde arkadaşım ne çabuk çıktın küstünmü ne oldun anlamadım :S
ben evdeyim yaz bir ara :))- +1 yıl
hıı inşallah sınavın sonucu ii olur yaa o gün çok yorgundum erkenden çıktım :(
Soran+1 yılkıyamam sana ama çıkarken haber verseydin iyiydi ya neyse :)) önemli değil ee senn moralin nasıl barıştınız mı onları söylemedin
- +1 yıl
barıştık yaaa bir barışıp bir küsüyoz anlayacağın :(
Soran+1 yıltahmin etmiştim barışıcağınızı ii sevindim adına aşık senii :))
ama niye küsüyosunuz yine bi rayına oturtun şu işi ya
bi arada da rahat rahat yaz bu ne böyle ya adam gibi konuşamadık- +1 yıl
hıı bir ara msnye girelim :)
Soran+1 yılevet bencede bu akşam mesela :)
Soran+1 yılyine hangi alemlere daldın bee :)
- +1 yıl
yaa ben birkaç kez msnye girdim fakat sen yoktun kaçak sensin bir kere :)
Soran+1 yılyok beya benim pc bozuldu şimdi başak pc giriyorum kendi pcmde otomatikteydi şimdi sende irmeyince ne biliyim açmak pek aklıma gelmiyo
sen söyle saatini gireriz elbet
ben kaçak felan deiilim hıh
Soran+1 yılbak yine sen gittin heyy gidi eski dostum :)
ii geceler- +1 yıl
dost bu gece msn de yapak
Soran+1 yıltamam dost öyle olsun :))
- +1 yıl
müsaitsen şimdi gel
Soran+1 yılders çalışıyorum :( 5 dk baktım sadece akşam konuşuruz ok :)
Soran+1 yılben gldm sen nerdesin
- +1 yıl
ayrıldım yine :(
Soran+1 yılneden be yine noldu :(
- +1 yıl
yaa işte ayrılıyoruz anlayacağın ayrılığın son dönemleri böyle oluyorkimse bir anda bırakamıyor :(
Soran+1 yılbarışırsınız yine bence
- +1 yıl
artık umrumda değil doğrusu barışsak iyi olur sonuçta bunca yıl beraberdir ve ölüme kadar devam edeceğimize söz vermiştik fakat verdiği sözü bozarsa yapacağım bişey yok çünkü bende çok yıprandım artık bişeyleri içime atamıyorum hayırlısı olsun inşallah
Soran+1 yılhem umrumda değil diyosun hem barışmak istiypsun kafan akrışöış galinba
ne bu aranızdaki sorunki bu akdar kavga ediyosunuz alıp veremediğiniz en birbirinizle- +1 yıl
şimdi aramızda bir vefa var yani bende ...
öylece bırakmak istemiyorum içimde sevgide var dün ayrıldık diye bugün unutacak biri değilim...
fakat bir gerçek varki bu ilişki artık ayrılığa doğru gidiyor...
eskiden çabalayabiliyordum fakat şuan benimde gücüm tükendi , karşımdakinin çabası kadar çırpınabiliyorum
bitmesini istemem çünkü yapılı bir şeyi neden yıkayım
fakat biri elinde bir balyozla sürekli yıkmaya çalışyorsa ben istemesem bile yıkılacak
galiba bende kader deyip kabullendim allah bilir
Soran+1 yılanladım
peki arkadaş neden bu kadar ayrılmak istiyor o durumda bu kadar ayrılmaya meyilli olmasıda düşndürücü sebep ne- +1 yıl
belki başka birinden hoşlanıyordur allah bilir iftira atamam kimseye fakat vardır bir sebebi
sebep olarak benim kıskançlığımı gösteriyor belki gerçek sebebi sadece kıskanç olmamı düşünmesidir
Soran+1 yıloda sıkar insanı yani
sende bu akdar kıskanç olma çok zor babamdan biliyorum
neden bu akdr kıskanıyosun güvenmiyo musun pek- +1 yıl
güvenmek ayrı bişey başıboş bırakmak ayrı bişey
güvenmesem zaten onca şeyi onla yaşamazdım
günde en fazla üç defa ararım yaniii onlara vaktinde cevap vermek ne kadar zor bişey olabilir
Soran+1 yılyani zor değil tabikide ama ne zaman aradığına görede değişir misal ders çalışıyosa işi varsa açmayabilir yada sana gıcık olmuşsada kasıtlı olrak açmaz merak et diye bunu ebnde yaparı arada anneme :D
karşılıklı olrak güveninizin sarsıldığı başka şeyler olmuştur görünen bu küçük sebeplerin dışında- +1 yıl
hayır ben bişeyini görmedim o da bana ait birşey zaten göremez
Soran+1 yılyüzeysel sebeplerin dışında demek istemiştim neyse
gerçi gücüm kalamdı diyosun ama sen aşıksın baya böyle daha çok üzülücaksin son bir kez daha çabala bence ileride pişmanlık duymamk için sona gelirken bunu yapman daha önemli yapabilmen belki onın gözündede bazı şeyleri değiştirir
bunu kendin için yap
üzülme bide ok :(:(::(
- +1 yıl
bakalım artık çok sevmek bişeyi değiştirmiyor karşılığında çok sevgi alamayınca fakat tavsiyeni tutacam
Soran+1 yıltut bakalım aşık senii ::))
vay arkadaş ya senin gibi seven ilk defa görüyorum
nasıl bir iştir bu anlaamdım :)
Soran+1 yılfinal arasında sana selam ederim aşık napıyosun :)
- +1 yıl
bilgisayar başındayım finalzede sen ne yapıyon :D
Soran+1 yılfinalzede değilim ya artık çokta sallamıyorum finalleri :D yani eskisi kadar kamıyorum diyeyim sonuçta gitçem ordan inş yanii
arkdaşla telden konuşuyoduk
ee aşık başka ne yapıyosun
- +1 yıl
bir barışıp bir küsüyoz bakalım nolcak anlamadım gittii bu işi
Soran+1 yılkarışık harbiden
önümde bir tane adam gibi ilişki örneği yok yurrtakilerde hep kavgalı düzgün olun be bizide korkutmayın güzel örnek olunn- +1 yıl
bu kızlarla başedilmiyor :D neyse artık ne diyelim herşey olacağına varır
Soran+1 yılkızlarla başedilmiyor mu ha ha ha
bence siz erkekelr gerğinden fazla sıkıcısınız ve dengesizsiniz kusura bakma ama öyle- +1 yıl
bana denge deme asıl kızlar dengesiz ne akla hizmet ettikleri belli değil
Soran+1 yılkızların az bir kısımı dengesizse erkekelrin topu dengesiz neyse off
son finalimi giriyorum hadi kib
Soran+1 yılöldünmü kaldınmı
- +1 yıl
bilmemki sen ne yaptın öldün mü kaldın mı ne bitmez bir sınav sezonuymuş :)
Soran+1 yılsınav sezonu biteli çok oldu :D
tüm sınavalr bitti :D
yaşıyorum napıyosun bakalım- +1 yıl
yaşıyoruz çok şükür ... işler güçler aynen dewam sen?
Soran+1 yılaynen bizde bakalım şimdi tercih var ramazan felan öyle yani
sen girmiyosun galiba ne zamndır- +1 yıl
evet yaaa giriyorum ama sıktı buralar beni yaaa hep aynı muhabbetler falan ya da öğrenecek bişey mi kalmadı :)) puan nasıl bu arada bölüm değiştirmeyi düşünüyon mu ciddi ciddi
Soran+1 yılöğrenme heveslisi nsan güzel ama bak bu yaşta :)) tebriklr
ciddi ciddi değiştirmeyi düşünüyorum tabi rehber hocasıyla görüşmedim ama puanım buraya geleğe yeticek kadar var ben bide psikoloji isityorum yarı özel onada yetiyo ama biraz ançzmeler oldu :/ bilmiyorum ne olucak o mesele sinirliyim o konuya zaten :/- +1 yıl
allah kolaylık versin :) hakkında hayırlısı...
Soran+1 yılsaol olmazsa diğerlerini yazıcam mutlaka gelicem ama
ee sizin kaçıncı ayrılmaznıoz barışmanız :D- +1 yıl
son kez ayrıldık işte artık barışma yok :D
Soran+1 yılnedense innamadım :D
- +1 yıl
nerdeyse bir ay oldu zannedersem artık bitti , zaten böyle dewam etmezdii sen niye inanmadın :D
Soran+1 yılsözüm mecilisten dışarı diyim laf icabıda :D
aptal aşıklar öyle hemen bitiremezler misal sen bence bayramda barışırsın- +1 yıl
bayramda küsler barışır ama demi :;D
Soran+1 yılsen bayramada kalmazsın :D
ilginçsin baya gerçekten :)- +1 yıl
barışmayacam aslında fakat bakalım bayrama ne kaldıki :D
Soran+1 yılsen bYRmıd İPLE ÇEKERSİN ŞİMDİ :d ÖMRÜMDE senn gibisini görmedim :D aptal aşık seniiii :D
danacık mıydı senn akrdeşin neyydi o naptı sınava girdimi- +1 yıl
girmiş bizim öküz :D 450li60 lı bişey almışmı bekliyo mu öyle bişey
Soran+1 yılne kadar ilgili bir abisin :D azcık beni örnek al ama nerdeee :D sen ancak ağtal aşık ol :D
iyi almış ama tıp olmaz
off ya bu ufak salaklarla ergen sefillerle aynı snede ünili olcam ya bu yaşımda :D- +1 yıl
heee üniversitenin bölümünün kıymetini bilme:) şimdi sana abla derler
Soran+1 yılçarparım valla suratlarına hiç sevmem zaten çocukları sivilceli geriler
moruk olcam ya :(- +1 yıl
sana aşık da olurlar şimdi :)
Soran+1 yılolmasınlar :D
ben sübyancı değilim :D
ama ben şimdi ünide aşk yaşayamıycam ooff yazık bana- +1 yıl
evde kaldın desene :D
Soran+1 yılsanmam :D
ayrıca zaten daha küçük gösteriyorum ama bebelerle işim olmaz :D
olmadı işten bakarızda zaten geç evlencem gerek yok D:- +1 yıl
hangi bölümü yazacan
Soran+1 yılpsiko işletme içmimarlık çalışma ekonımisi
sence hangisini yazıyım S:- +1 yıl
hangisinde iş bulman daha rahatsa onu yaz :D
Soran+1 yılhiçbirinde sanırım :D
bilmiyorum artık seri katil oalıyım bariii- +1 yıl
bence bayan kuaförü ol işsiz kalmazsın :D
Soran+1 yılgit be işim olmaz
ama erkek kuaförü oluyum işte o zman çok iş yaparım :P- +1 yıl
millet saçını kestirmeye değil seni görmeye gelir zannedersem :D
Soran+1 yılsakallarına ağda yaparım b,r ay rahat ederler :D
ıyy ramazan ramazan sanki biraz iğrençleştim :F- +1 yıl
sakallara ağda yaparsan seni döverler :D şimdi ben kaçıyom sonra yine konuşuruz berber seni :D
Soran+1 yıltamam kça bende duş alcam daha zaten :D
sıkıyosa dövsünler yakarım onları daha fean
Cinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. yapmam. yapanıda sevmem. benden uzak allaha yakın olsun lütfen.
025 Yorumla
Soran+1 yılsize katılıyorum ama şşanslısnız bizim oğlanda yapmayı sevmez ama ona absim saolsun hep bi takılır bende aibmle kavga ederdim sizde abi yok galiba ?
Soran+1 yılyavrum bizimkide yapmayın diyo ama onu dinleyen kim izim abinin normalde aklı başındadaır ama bu konuda oğlanın peşini bırakmıyo daha küçük olduğu için bazen zamansız olduğundada hep laf söyler ona mahcup eder sizde mahcup etme felanda olmadımı
Soran+1 yılortanca abim aklı başında değil dedeinya güldüm ne gibi akılsızlıkları vardı :D
Soran+1 yılhadi ya o kitabı bizede anlatsan mrak ettik şimdi :D ama şeyini açmıyolardı yinede demi
Soran+1 yılyazık olmuş abine :D sana gelincede aferin abim babam kareşime neler yapıyo en son bende ondan çok kötü intikam aldım :D ağlattım onu rezil oldu hehehh
sen nasıl kurtarıyodun kendini
Soran+1 yılbende :)) haha şaka konusu hariç diğer konularda kareakterini sergilerisin evet ama bizim oğlan gibi yapsalar sana ne yaaprdın :D bak
babm dediki buna akşam hep beraberdik kuş ötüyo mu lan dedi bu kızardı sindi böyle babam lan ötmüyomu dedim bi daha abimde elini soktu şortunda baktı yok baba uyuyo dedi
bunun gözleri doldu sen olsan napardın :D ?
Soran+1 yılabisi bizimkide gitti odasınada ama ağlaya ağlaya hahah :D yazık yavruma yaa ama utandırıcı bir durum demi
Soran+1 yılbizimkide küstü :D ama daah fena yaptılar çocuğu çok fenaalr bizimkiler yaa
sana hiç bu kuş muhabbetlerini yaparlar mıydı en küçüksün ya hani açma felan değilde sözlü olarak sıkıştırmak gibi :D
Soran+1 yılhaaha harika: D seni kardeşime örnek gösteriyim*bizimkiler çok fena gerçekten özelliklede abim ona kimse dayanamaz kolay kolay
sana yapılna neydi ve nasıl illalah ettiriyodun örenk versende bizimkinede örnek olsan :D
Soran+1 yılyaaa niye öyle söylüyosun ama :((
bizim aile gibi varmı yada başka ailelerde nasıl oluyor diye merak ettim sadece :D anlat hadi :D
Soran+1 yıldüşünün bi bakalım
komiksiniz :D kuş olayında laf sokmalar yada traş zamnı sıkıştırmalar felan ben size ayrdımvı olyım :D
Soran+1 yıleee aklına bişey gelemdimi çetin ceviz :D
- +1 yıl
yok yapmam kızının yanında abi şakasıııı :)
Soran+1 yılheheehh ben yaptım :D ne kadar kötü bi ablayım yaa
kızın yanında dedimki zaten bizimki daah küçük sevgili felan değillerde dedimki benim kardeşimde çok yakışıklı kendinede bakar çıkmayan sakallarını hergün tıraş eder dedim hehehe çok utandı :D
Soran+1 yıl@ colonya olur bekliyoruz heeheh ama sen haline şükret ben sana bunu diyim yinede :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
el iakası falan sevmem ama yurtta çok samimiyizdir biz oda arkadailarımızla, şaka amaçlıydı sadece zaten :D duştan çıkınca bi arkadaşa saldırmışlığımız var :))
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl saldırdınız :D sizde bizimkiler gibi bornoz felan mı açtınız ve kız ne yaptı
el şakaları yaparım ama çok abartmadan aslan naber diyip ensesine vururm bazen arkadaşllarımın yani orta okuldayken bi kurban seçerdik kendi aramızdn dalardık tenefüste ona öyle şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yıldalıp ne yapardınız tam olarak
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şaka yaparım yapılmasınada karşı değilim lakin enseme ve başıma dokunulursa evrim değiştiriyorum sinirleniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle enseye felan vurulmasın aacaip kızarım ama kardeşime yapılan enseye vurmaktan daah kötüsanki :D öyle değil mi ama ?
ag ben küçükken abim boyuna yapardı.Şimdi olsa yapıştırırım 2 tane ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D çok şekersin sana abinin aptığı nasıldı
eskiden yapardım ama artık yapmayacak yaşa geldim sanırım...o yaşlarda normal yani...
09 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyodunuz ve kime yapıyodunuz acaba bizimjiler kadar fena mıydı ?
Soran+1 yılya kardeşimde utandı ben onun için üzüldüm sonuçta o yüzden değişik geldi mahcup oldu çocuk
Soran+1 yılya ben odadaydım ama yapmayin dediğini duydum ablam görücek felanda dedi raahtsız olduğunu anladım çıkmadım dışarı iyi apmışım demi
Soran+1 yılyazma dedin ama gerçekten anlaamdım :S
istiklal marşını 1 kaç kez tersten okumaya çalıştığımı hatırlıyorum ^^
0139 Yorumla
Soran+1 yılel şakası ile arasında nasıl bir bağlantı var :S nasıl okuttular sana :S ?
Soran+1 yılhmm kimler yapıyo bunu :D sen şu olayı detaylı annlat istersen :D komiğe benziyo
- +1 yıl
Bamya diye tabir edilen organı kıyafetinni üzerinden tutup skıyolar. istiklal marşını tersten okumanı istiyolar. canın okadar yanıyor ki yapmak zorunda kalıyosun. ama tersten okumak gibi bi şansın yok. o anda başlıyosun korkma sönmez diye daha fazla skıyo acıdan bagırıyosun yarıda kalıyo marş keyfi gelene kadar bagırttırıp skıyo işte böyle bişey :D
Soran+1 yılgülersem kızar mısın :D hahahah kötü bir şakaymış bunu sana kimler yapıyo ?
Soran+1 yılkızmadığın için saol :D bunu sana mahakkeden arkadaş mı yapıyo yani :S
Soran+1 yılsende onlara yapıyo muydun altta kalmasaydın :D
Soran+1 yılaferin :D bizde arada kardeşimi sıkıştırıyoruz :D daha doğrusu abimle babamın elleri hep şeyinde ben lafla utandırıyorum :D geeçn beni kızdırdı şeyinden çok kötü intikam aldım hahah
sendede varmı böyle abi abla
Soran+1 yılşanslısın o zaman :D bizde kardeşime yapıyoruz arda yani ben arda yapıyorum abim baabm hep yapıyo ayrıca ablam yapmazdı diyede güvenem yabilirdi ben bile beni kızdırınca yapıyorum :D sen ne piçlik yapıyosun kardeşine
- +1 yıl
anlattığımı yapıyorum bazen. Bi kerede banyoda duş almadan önce traş oluyodum sakal traşı. meraklıdır ben sakal traşı olunca gelir izler hep. makina sesine gelmiş kapı kitli seslenio bana abi geliyimmi diye. görmek istiyosan gel dedim, istiyorum dedi. O sakalımı kestiğimi görmek istiyorsan diye sordum anlamış. gel dedim kapıyı açtım. Beni çıplak görünce kaçtı xD..
Soran+1 yılhahaahh komikmiş :D sen ve kardeşin kaç yaşındasınız ? kardeş daah küçük galiba
Soran+1 yılprofilde 24 yazıyo :S şimdi baktım :D
Soran+1 yılhımm :)) ya bu traş izleme oalyı nerden geliyo bizim saalktada var :D abime çok bakamk istiyo
Soran+1 yılevet :D bide sakalları çıkmadan traş olmaya çalışmıyolar mı ben öyle yapınca çok ndalga geçi,yorum onunla :D sennkide traş olmaya çalışıyomu sende dalga geçiyo musun o zaamn :D
Soran+1 yılhahah ya 14 yaşında ne çıkıcak suratlarında başka yerlerde belki ama :D bişey dedinmi ben çok dalga geçiyorum hahah
Soran+1 yıldalga geçerse intikamımı fena alırım ama :D ben regl iken arkama geçmiş sen bunu bana abimin yanında söyle fena bozdum onu :D rezil ettim heheh
abiler erkek ergen kardeşlerine kıyamıyo pek galiba :D
Soran+1 yılo yüzden abiler bazı konularda daha hassas hralde nesela benim abimde kardeşime çok şaka yapar eli şeyinden hiç çıkmaz :D ama bu traş konusnda ve sevgili yanında utandırma konusunda hiç yapmaz ben sevgilisinin yanındada utandııım bazen sende yapar mısın :D
Soran+1 yılbizim deli 14 yaşında ama hergün traş oluyo :D bi kız var çok hoşalanıyo ondan bilaç ağzından felan kaçırdı o ğün bize gelmişti kızla nasıl heycanlı ama :D parfümler sıkmış felan dedimki semacım benim kardeşim çok yakışıklı bi delikanlı ayrıcda sakalı bıyığı var biliyo musun hergün traş oluyo dedim bu kıplırmız oldu ha bide şey dedim bu parfümüde özellikel buğün aldı ne tessadüfki sen geldin dedim :D nasıl ama :D
Soran+1 yılhahaha çok utanmıl mıdır sence :D
Soran+1 yılhahaha :D bilemiyorumabisi ama baay bozuldu salak sen akrdeşinle hiç uğraşmaz mısın her konuda olabilir
Soran+1 yılyanlış düşünüyosun kız akrdeşle pek uğraşılmaz abim oğlanla çok uğraşır ama bana hiç sat5aşmaz kız olsa nesiyle uğraşıcaktın ki
Soran+1 yılyok be abartma nasıl makyaj yapmasına izin vermiceksin :D
Soran+1 yılyurdumun hangi köşesindensin :D
Soran+1 yıl:D nersi olduğu farketmiyo zaten kalsik abi tripleri :D aam kzı kardeşler çok anzlı olur bunu biliyo musun ister miydin kız akrdeşinin olamsını :D
Soran+1 yılhadi beee :D asıl nazlı sizsiniz :D
ben abim bana genç kızmı oldun dedi diye küsmüştüm mesela çok utanmıştım :((
Soran+1 yılnereye kaçtın :D ne güzel konuşuyoduk :D
Soran+1 yılhoşgeldin :D misafirlere ikram felan sen mi yapıyosun hahah :D kardeşini çalıştırsana abiliğin tadını çıkar :D
Soran+1 yılvay eşeğe bak sen :D sen otur o gezsin ha anlayışlısın ya sen :D laf sokuyo musun ona :D biz fena sıkıştırıyoruz :D
Soran+1 yılhahah boşver :D yazık olmaz annenin babnın yanında mı söylüyosun tek mi başkasının yanında desen daha çok utanır :D
Soran+1 yılhadi ya utanamdımı bence boznuntuya vermemeye çalışıyodur :D ben kardeşime laf soktuğumda bazen başka tarfa bakıyo :D bizimkiler daah küçük ya çok belli ediyoalr utanmıştır bişey demedimi
Soran+1 yılhahaha git öğren :D odasına git poposunu sık vur kaldır naptın bakalım sen de :D hatta babanıda çağır beraber gidin daha çok utansın :D iyi fikir değilmiabisi
Soran+1 yılsen onun pipisini sık uyanır yada donunu indir :D
neden konuşmuyosun ?
Soran+1 yıleee yine nereye kayboldun :D
Soran+1 yılderdini açmak isersen dinelyebilirim :)) iyi bir dinleyiciyimdir
abisi ama sende hiç kıyamıyosun kardeşine bu ne böyle yaa :))
hiç gördünmü bari :D
Soran+1 yılbenim canım sıkılmaz analtabilirsin :D
kendi işeyemiyomu haahh bi yere gitiğinde felanmı sen götürüyodun :D
Soran+1 yılhaha kaç yaşındaıdı sen mi çıakrtıyodun şimdi bunu ona analtsan yada birinin yanında söylesen amm utanır haa :D
Soran+1 yılsizinkinde biraz yüzsüzlük var o zman :D ama abisi sen ona iyi davranıyosun bi elini sok şimdi içine yada benim giib dalga geç bak nasıl utanır
büyüdükten sonra hiç bakamdınmı benim abim neler yapıyo ona anlatamama :D
Soran+1 yılhahaah :D sen ona kapıyı açınca utanmadınmı :D yani seni çıplak görünce
Soran+1 yılohaaaa gerçekten mi nasıl ya analyamadım:S
Soran+1 yılyani şaşkınlıkla akrışık bir anlayaamma baştan anlat sen bi ama yinede :D
Soran+1 yılyyaaa :(( burdan konuşalım ühühü ağlarım bak :(
Soran+1 yılevet ama daha rahat :D kızmadın demi bana :((
Soran+1 yılkızdınız mı yoksa :D sustunuz bir anda :D
Soran+1 yılyani :D
istersen gizli kal sende iyi niyetli abi :D sbiler geenlde çok çektitirler akrdeşlerine sen melek abisin :))
Soran+1 yılikiside erekmi ve kaç yaşındaalr
evet bi halkan eksik :D
Soran+1 yıl90 lı olan yani ortanca olan ansıl en küçükle o dalga geçiyo mu od amelekmi onda pek olgunluk :D
Soran+1 yılohaaa neden biraz bize benziolar o zman en çok hangi konuda analşamıyolar :D
Soran+1 yılhahaha meleksin sen ya :D oha boxer lardamı ortak :D
Soran+1 yılne diyim yani biraz akrışık :D
bildiğin dövüşüyoalrmı napıyolar sen ayırıyo msuun onları
Soran+1 yıldedinya zor ayırıyorum diye o yüzden sordum dövüştükleinde abrış kuvveti olmuyo musun :D
şimdi dövemsin en ufağı çocuk diye bide abi ya karşılık veriyomu ufak yosa saygısından oturuyo mu :D
Soran+1 yılsüpersin ya :D taçsız melek :D siz birbirinizi boxer la görüyo musunuz ki anlıyosun boxer gitmiş ben akrdeşimi boxer gördüm bi kere çok utandı salak :D
Soran+1 yılyuhh abartma beee :D
sadece senmi utanamzsın siz 3de aynı mısınız yani birbirinizden utanmıyo musnuz :D
Soran+1 yılya insan utanır yaaa gerçekten hiç utanamz mısın yoksa sadece akrdeşlerinden mi başakası görse yada annen baban felanda onalrdanadamı
Soran+1 yılablan olsa ondan çekinrdin heralde bide galiba küçükler daha çok eçkiniyo benim ufaklık yanımda üstünü deiştirmiyo halbuki kaç kere gördüm şeyini :D ne diysun abisi büyüynce geçer mi D:
Soran+1 yılya biz onunla çok uğraşıyoruz aibm babm sürekli baakr :D bende arada baakrım ama çok laf soakrım :D utandırım onu kıyarım ben yani
aam snn ufaklıkalrda önünde giyinmiyolarmış onlarda biraz utangaç heralde öyle mi ?
Soran+1 yılkovmazlar :D
neyi hiç deneemdiler onu analamdım :S
Soran+1 yılhahaah ben diyorum sen soy onları diye yapmıyosun :D ağalrlar kesin ya hiç pandik bile atmaz mısın kardeşlerine gerçekten :D ben bile yapıyorum arada gözleri doluyo
Soran+1 yılaslaaa :D ben daha çok utanırdım sadece bornozumla gördü bi kere sen yaptınmı hiç
Soran+1 yılyaaa :D sen söyleyince bile utandım inanki bayan ve büyük olmanın o avantajı var sn kardeşine takılırsın ama o sana bişey yapamaz ama fikir çok hainceydi yaa korktum :))
Soran+1 yılallah korusun :D ama kardeşin bana yapamz ki abim müsade etmez hahaha ayrıca bak bende sana bir sürü fikir veriyorm yapmıyosun :D buna ne dersin
Soran+1 yıltabikide hayır aam ebn kzızm :D mesela akrdeşime yapıyo oda çok utanıyo komik oluyo ya her erkkerl uğraşıralr mutlaka yada dalga geçerler traş olduğunda sesi kalınlaştığında felan :D sen kardeşine istiklala marşı şakasını yapıyo muusn öyle yazmıştın nasıl yaptın analtsana :D
Soran+1 yılnerdesin ya taçsız melek abi :D eşekelr ezmeey çıktıda tine sen mi evdesin :D
Soran+1 yılya böyle meelk olma ya :D tut şeylerinden otuttur onalrı abisi :D neden bu kadar iyisin abisi :)) kısakndım valla
Soran+1 yılmeelk insana sana bişey sorabilir miyim :)) bişeyi merak eettimde :D
Soran+1 yılşimdi gedim hee ne tesadüf :D
ya bizim pğlan 14 yaşında ya onda ne gibi deişiklikler olmuştur bu yaşta neelr yaparlar yani abisi :D
Soran+1 yılyok ya bizimki utangaç ve biz onu sıkıştırırız geenlde o bana karışamaz pek geöçen regl oalyında ona neler yaptım bi bilsen ağladı salak :D
ya o ğün gördümde tüy yok gibiydi :D
nelerişne bakıyım peki banyo olayı felan yada saabh kalkma yani sen erkeke olduğun için analrdın mesela akrdeşidki deişimleri ben ansıl dikakt etsem nasıl analaybilirim
Soran+1 yılyok ya kıyamam be utanır çok zaten sıkıştırıyoruz sürekli :D
sen akrdeşine böyle dikakt ediyo musun :D
Soran+1 yılhahaahah :D dalga geçio musun çıkınca
Soran+1 yılevet ya yazık aferşn sana aibm bi kere çık lan dıaşrı snn yüzünden böbrekelrimizmi aptlasın demişti :D
Soran+1 yılacaba dediğin gibi benim eşyalarımı karıştırıyor mudur :D düşündümde fena oldum ya ?
Soran+1 yılbende seni merak ettim :)) yapmaz ya yapsa utanırım çok :(
ama ben utanırsam onuda fena rezil ederim hahaahha abisi ee napıon başka :D
Soran+1 yılyazıyorum ya yazmammı asıl sen yazmıyosun :D bende evdeydim canım sıkın hatta biraz deişik bir gün yani :D
Soran+1 yılok olabilir ama bugün değil bakarız boşver ya üzücü dielim tam zücüde değil aslındadeişik ne biliyim ya boşver senden nbr :D
Soran+1 yılsnn ki hangi konuda
Soran+1 yılevet öyle :D
Soran+1 yılmsn aç bi istersen bakalım ne görüceksin :D
+1 yılSevmedim, sevmem, yapmadım, yapmam, yapılırsa çok sinirlenirim.
00 Yorumlaayıp bişey ama yapmam=yapanlardan da nefret ederim
07 Yorumla
Soran+1 yılsana yapan oldu mu hiç ?
Soran+1 yılkim yaptı ve nasıl yaptı ?
Soran+1 yıleee nasıldı sana yapılanlar
Soran+1 yılnasıl yaptılar mesela
ilk okulda pandik atmaca oynardım ne günlerdi
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaa :D kime atardınız ?
Soran+1 yılhadi beee :D kızlara mı yapıyodun
hayır hiç sevmem bende
01 Yorumla