(Lütfen dalga geçmeyin) çok uzun zamandır sevgilimle bunu yapmak istiyorum. bilmeyenler için bu cihazı ben takıyorum diğer kişi ise telefonundan titreşim verebiliyor tuşa basarak (özellikte dışarda gezerken benden habersiz titreşim vermesi aşırı eğlenceli olur) bence çok eğlenceli ama sevgilimden bunu istemeye aşırı utanıyorum birkaç kere söyleyecektim ama kıpkırmızı oldum konuyu değiştirdim bunu siz olsanız nasıl yapardınız?
Eğer söylersem beni manyak ve sapık olduğumu düşünür mü?
Sevgilimin uzaktan kumanda ile beni kontrol etmesini istiyorum?
Bu ürün bende mevcut hatta en iyisi lovensenin en pahalısı light değil yani. İçinde şarjlı pil var su geçirmez silikon ama tek motor değil yani light olanda tek motor var o 7-8 civarında bu 8.30- 10 civarı şöyle düşünün sevgilinizi cep telefonun dokunmatiğine dilinizi dokundurduğunuzda anneniz ya da ailenizden biri telefonu yalarken yakalasın. İnteraktif bir ürün istersen singapur'dan kurcalayabilirsiniz. Yani hem chat bölümü de var. Hani gördüğünüz erotik yayınlar yapan canlı yayın yapanlarda işte bu var. Müşteriler jeton arttıkça titreşim olarak geri dönüyor. lovense yazın çıkar
Sen yanlış yapıyorsun. Onu ilgili yere tak ve sevgiline kumandayı ver. Onun ne olduğunu anlamazsa ya da sana ters bir tepki verirse zaten o senin sevgilin değildir. Elinde sonunda ayrılırsınız. Sadece o gün erkene çekmiş olursun.
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Tamam ama ya benim sapık olduğumu düşünürse öncesinde konuşmak daha yararli olmaz mi boyle dusunmemesi icin
Hayır bak ben sana gayet açık cevap verdim. Zaten senin sapık olduğunu düşünecekse ya da düşünüyorsa o senin sevgilin değil. Konuşmaya da hiç gerek yok. Ah keşke benim karım bana böyle gelse. Elimden bırakmam o kumandayı 🤤
Ben daha önce yaptım🥲 beni masaya oturttu bacaklarımı ayırıp yerleştirdi kumandaya basana kadar aletin ne olduğunu anlamamıştım o gün öğretmenimle görüşmek icin okula gittim ve erkek arkadaşımda ayni masada oturuyordu ben konuşurken düğmeye bastı konuşamadım domates gibi oldum nasilsin iyi misin falan dediler offff hala çok utaniyorumm🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️