Pişmanım ne yapmalıyım?
Sanal seks günah mı?
Pişmanım ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer günahtır belki ama ben de yaptım sanaldan napıyım benim de nefsim var. arzularımı dindirmem lazım. gerçek yapmak istemiyorum evlenmeden. ama mast yapıyorum p*rno izliyorum madem camda da yaparım diye düşündüm. ha denk getirirsem gerçekte yaparmıyım belki yaparım ama inşallah denk getiremem. çünkü ben evlenince eşimle yapmak istiyorum. daha hiçbir kadına elim değmiş değil.
Herkez sanal seks yo nasıl oluyo l*n bu internetten nasıl yapıyon o işi. Bu arada günah spnuçta onu boşlatıyorum felan demişsin tek fark dokunmamışsın bana göre bakire bile degilsin ve bu işi nasıl yapıyosunuz hayret
Ya öyle söyleme ben gerçekte kimseyi öpmedim bile. :-((
Ooff çok pişmanım ya :'( :'(
OYakından tanımıyorum o ismini söyledi ama benim gerçek ismimi bilmiyor benimle ilgili hiç bir şey bilmiyor yani..
Zaten eşşek gibi pişmanım ve ben ilk kocamın olmak istediğim için bir erkeği öpmedim bile hatta elini tuttuğuma bile çok pişman olmuştum. Off ya kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum resmen :'( :'(
Çok sağol :-) bunu duymaya ihtiyacım vardı :-)
Tekrar teşekkürler 🙋🙋🙋 by
Cevap
49Cevap
Günah tabiki ama alışıp tadını aldıktan sonra bağımlılık halini alıyo insan vazgeçemiyo. Yaptıktan sonra her defasında pişmanlık duyuyorum ama canım istediğinde kendime engel olamıyorum.
gunahtir tabiki zinadir hem aonucta zina dedigin onunlan yatmak degilki sanal dan bile birbirinizin seyi gorupde zevk ya da sehvet gozuyle bakmak bile gunahken goz zinasi hem
Sadece mesaj görüntü yok.
ona bakılırsa normal seks te günah ama şöyle düşün karşındakini rahatlatıyorsun ve onun iyi niyetini alıyorsun kendini iyi hissedersin böylece sende kendini iyi hissedersin ve kendinizi kamera karşısında rahatlatabilirsiniz
Kamera ile zaten işimiz olmuyor sadece msjlaşarak
Sanal seks durustce gunah bende sanalda camda telefonda seks yapiyorum hem gunah hem ihtiyacimiz yapiyorum
Samali col yaptim cok zevk aldiriyprum
Sanalda cok iddialiyim kesin rahatlatirim
Her türlüsü günah tabiki. Ama sana katılıyorum. bu insanlar nasıl dindirecek arzularını? birileri vermeli diğeri almalı :))) Bende sanaldan yapıyorum bazen. Ve çok başarılıyım..
tartışılır zinaya girer mi bilmem bu konu günah olabilmesi için gerçekten bir ilşki gerek sadece sanal tam birşey diyemeyiz sevap olmadığı kesin :DD
gerçegi kadar günah değildir. birisi göz zinası ddigeri ise zina.. yani şöyle dim. adam öldürmekle adam dövmenin cezası birmi sence bööyle düşün
Ama başka bir yorumda da kasa çalmak ile gazoz çalmak ikisi de hırsızlıktır ve ikisi de günahtır dedi..
öyle değil işte. bir çok çeşit zina vardır. gözün zinası harama bakmaktı.. dilin zinası nikahsız olan biriyle sözlüsevişmktir. vs.. vs.., zina ise nikahsızbiriyle cinsel ilişikye girmek... bunların gunah derecleri ayni dğeildir. ikiside gunahtır ama dereceleri aynı değildir. kaldıki evli birini zinasıi le bekar birini zinası nın gunah derecesi bile farklıdır.
Hmm bilmiyordum bilgiler için sağol :-))
işte böyleee:) yani sanalda seks günahtır ama günah derecesi geçrek seks kdar değildir. birinde göz zinası var diğerinde ise cinsel birleşme var yani fiili zina var... demniki örnekteki gibi düşün. adam dövnenin cezası ile adam öldürmenin cezası bir değidlr. birinde 3-5 ay yatarssın birnde 20-30 yıl ya da müebbet yatarsın. fark bu:)) peki sen hangini tercih edersin. adam dövmeyimi öldürmeyimi:))
Dövmek öldürmekten daha mantıklı olan ama ikisinde de adamın canı yanacağı için adamı gördüğümde yolu değiştirmeyi tercih ederim..
h ımmm. en doğru karar:)9 merak etttim sizi. isminz nedir. özelden konuşablrimyiz. mesaj atarmsın özelden
Haha bende aynını sorcaktım benden once davrandın :D
Ok amca: D
@mohan?
Oldu baska emrin
ohooooo oraya gelene kadar allah bilir daha neler günah
günahını sevabını bilmem ama daha kötülerini yapmaktan iyidir
Zaten daha ilerisini yapamam yani sanal dan beni tanımayınca biraz daha rahat ve ben gerçekte kimseyi öpmedim bile bunu yapsam o'nun yüzüne bakamaz utanırım..
İnş. Bizim karşımıza bizim gibi insanlar gelir :-)
Sevap bile sayılır duruma birde erkek açısından bak
Günah elbette meşru olmayan her şey günah eşine sevgiline söyleyemeyeceğin şeylerde öyle
Eşine söyleyemeyeceğin derken? Ne gibi mesela?
Nette başkaları ile görüşüp konuşma ya da sanal seks yapmak işte
Boşalmayı seksi i Bırak, Nikahın Olmadan Yabancı Erkekle Laubali Kışkırtıcı Konuşmak Bile Günah.
Ona bakarsan video izlemekte gunah ayrintiyla dusunursek ohoo
seks in her türlüsü günah nikahlı kocanla olanı hariç.
Günah ama bari layıkıyla yap sanal nedir gerçeği dururken cehennemi bile hak etmeli insan :)
günah tabii yok sadece hayal olarakmı düşünüyordun.
Buyur gel yapalım senle bende ne zamandır böyle birisini arıyorum.
Sevap sevap
Tövbe ya
Hayranim ben bu yeni neslin kıt akıllı sorularına. ...
düşünmek bıle günah ona bakarsan o kadar ince düşünürsen
ben yaparken kızlar boşalıyordu şimdi bana günah yok mu diyorsun boşalana günahmı diyorsun sen gerçekmisin?
Hayır, sevap yavrucum
sen yapmıyosun, o fazla hayalperest bir abaza sadece. s. s
Nasıl yani?
sadece konuşarak sevişmek nedir ya :D anca abaza herifler yapar onu. boşver sanal işleri. sanalda hayat yok :)
Olur mu canim cok sevap.
Durdurma kendin ve arzularını. Koy ver gitsin. :)
sevap..
sevap desek ne degişir gunah desek ne degişir?
Sevap olmaz biliyorum ama gerçekten gerçeği kadar günah olabiliceğini düşünmemiştim..
Pişmanım ve bir daha asla yapmayacağm..
Emin değilim açıkcası
aptalca sorular sormayın ya, sevap mı olcaktı?
evlenetek dindirecek tabiki
@Vennetdaa dine gore bahsedersek mumkun oldugunca erken evlenmeli amac zinada korumak yanlis anlama 14-15 yasinda demiyorum
@Vennetdaa 18 bitsin evlensin o zaman ama gunumuzde buda zor mumkun olfugunca uzak durulmali biz bile duramiyoz iste
@Vennetdaa ne kadar az yaparsak artik :))
Çalışmadıgım yerden sordun.
sevap olmadığı kesin :S
Zinanin bir çeşidi sanal seks
bılmem denemedımkı :D
bunun sanalı dogalı yok hepsi aynı.
Sanal seksten hala zevk alanlar var şaşırıyorum.
Hem günah hem zevkli :)
mast yapmak günah değilkiii.
Öyle mi? Ben günah diye biliyordum..
ben cok arastırdım onuu. Günah değil. Çünkü azgınlıgı azaltıyosun. günahı falan yok yanii
Bilmiyordum.
Ben de bir araştırayım.
Sağol.
saçma sapan bir şey salakça
değil bende istiyorum ya :D
Günahtır evet..
Reelini yapmak kadar olmasa da günah
Sence caiz mi?
Tamam değil ama bizzat cinsel ilişkiye girmek kadar günah mı?
biri seks mi dedi ;)
sevap :D
Herşey günah bizde.
Günah tabi mk. sd
günah tabikide
Günah tabi
Evet gunah
Tabiki de Haram!!!
hersey olabılır
Hocamiza soralim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar