Güncellemeler
11 ay
Uygulama zaten kadınlara para kazandırmak için var oradakilerin hepsi bunu bile bile yüklüyor yani ayrıca düşündüğünz gibi bir sohbet yapmadım at bakarız dedim attı bakamadım 😃
Ya bazı sohbet uygulamaları var bilirsiniz öğrenciyim normal bi şekilde sohbet ederek bazen harclık oradan çıkarıyorum neyse bi tane adam s#kting yaparsak hediye atacağını söyledi ben atacağını düşünmedim at bakarız falan dedim attı sonra istediği sohbeti yapmayınca bana çok kötü beddualar etti attığı şey de çok çok ufak Bi şeydi yani değeri yok denecek kadar az ama ö@l çok ağır beddualar etti ve haram etti haram olur mu harbi ya ama gerçekten çok azcık bi şeydi atmasa da bi şey kaybetmezdim yani minnacık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Seni yargışamam üniversitede öğrenciyken bende yapmıştım bir iki. kez para harçlık almıştım ama imkanın varsa birdaha yapma bence
Hayır ondan harclık istemedim her mesaj puan olarak bana geliyo veya hediye falan o da hediye atmıstı ama ufak bi hediye işte o şekilde biriktikçe çekebiliyordum
Anladım yok bizim dönemde yoktu o hediye işi direk hesapa para atıyordu
Sen atarsa yapabileceğini söylediğin için atmış sonuç olarak yapacak olsaydın da haram olacaktı zaten sonuçta s. x için atılmış yani 😅ama sen hata yapmışsın zorlamana gerek yok ama atması için bir şey sunmuşsun sonrasında yapmamışsın
boş ver gitsin, emin ol o attığı miktar gram önemi yoktur onun için
Benceee de yoktu da olmayan çocuklarıma kadar beddua etti kanser ol inşallah falan dedi p! slik attığı miktar bana 10tl bile kazandırmıyprdu
Çok trajikomik olay 😅 Endişe etme hiçbir şey olmaz. İtin bedduası kabul olsa gökten kemik yağardı 😅
Ne okuyosun?
Anestezi
Güzel bölüm 😊
olur tabi
neden kandırıyosun? hediye alıyosun istediğini vereceksin adamlara
Sus be
Sexting diyip helal e harama takılmak nasıl bir olay
Ya anladığınız gibi bir şey değil ben sıradan bi şekilde sohbet ettim o ilerisinin olacağını istediği için heşdye attı
Kabul edip etmemek iban verip vermemek senin elindeydi haksız mıyım
İban değil ya uygulamadan hediye atıyo puan birikiyor parayı çekiyorum çrenğin 5bin puan 1 dolar o bin puan attı sadece
Böyle şeyler yasal değil başını belaya sokarsın sil uygulamayı
Kudurganlar WÇDŞWŞDŞWŞXQ heryerde belli ediyorlar kendilerini erkekler aptal diyorum inanmiyonuz
Öylelerrrr
adam sana tecavüz edecem dememiş ya, yapsaydın sen de eğlenmiş olurdun işte tatlım:)
Offf be
İstemedim
Trollerin kapismasi
haram olmaz kendisi hediye atmıs sonucta devammmmmmmm
Ahahahahaha
Tüh 😂😂
Gece gece çattık
Gece işler yoğun olur üzülme😃
Böyle şeyler yapma bir daha
Ya anladığınız gibi bir şey değil ben sıradan bi şekilde sohbet ettim o ilerisinin olacağını istediği için heşdye attı
Kandırmis oluyorsunniste karşındakini
O da istediğini alıp gidecekti
Bilmiyom ben ne isterim nede para atarım. Dikkat et böyle şeyler sıkıntılı.
Hangi uygulama o ya
Bu attığın şeye okmaz deseydin
senin içinde var bu iş değişemezsin
Bu şekilde aldığın paralar zaten haram boşversene
Ama kötü bir şey yapmıyorum ki
Yerim senii 😅
Napıyosun ya
Normal arkadasça sohbet asla ilerisi olmuyo ki
azı çoğu yok. hak haktır. yediysen günahı aynı
Zorla attırmadım kendisi attı
tamam da vaad etmişsinki attı
Kötüsün 🤣🤣