Sizce seksi kim yönetmeli? Kadın mı? Erkek mi? (soru detaylarııı!)
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seks yönetilmemeli ki... Yönetilirse o bize geldiği saf haline katkıda bulunuyoruz demektir ve bu da yapaylaştırır. Yönlendirme olabilir ama, hani hareketlerle bakışlarla karşındakine o an ne istediği anlatılabilir. Yöneten ve yönetilen olunca çünkü bana çok mekanik geliyor ve tılsımını yitiriyor herşey.
her zaman tek bir tarafın yönetmesi sıkar, değişken olmalıdır... bazen erkek atak yapmalıdır, bazen de kadın, bazen sevişmeler yavaş olmalı tadını çıkara çıkara yapılmalı, bazen de gözü dönmüş gibi azgın olunmalı hafif sert yani tatlı sert ve hızlı bi şekilde tutku dolu deliler gibi sevişme yapılabilir... İlişkide kadın seksi görev olarak değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için yapmalıdır, çeşitlikler her zaman önemlidir, her zaman aynı öpüşme aynı sevişme tarzları ilişkiyi monotonlaştırır, bi erkek kadar kadın da fantezilerini dile getirmeli bence,çeşitlilik yapmak gerekir ama tabiki bu çeşitlilik normal ahlaki sınırlar içinde sapıklığa ulaşmamış şekliyle yapılmalıdır...
Cevap
11Cevap
Kadınların çoğunluğu sexte erkeğin yönetmesini tercih eder çünkü çevire çevire becerilmeye bayılıyorlar erkeğin istediği her pozisyonda aşırı tahriğe uğrarlar izlenimlerim bu oldu örnek olarak misyonerde başlayan bir ilişki kucakta devam edip dogy pozisyonunda son bulması gibi ama erek isteycek pozisyonları kadın merkala bekler zaten acaba bir dahaki pozisyon süpiri ne olur diye
Erkek yönetmeli . Ama kadının da hüküm süreceği pozisyonlar ve yerler vardır . Partnerler seks sırasındaki dakikalarda dakika içinde tutkusu kim yüksek ise onu kullanarak devam etmeli .
kızların çoğunluğu erkek demiş hepsinin düşüncesi aynı ; ben yattığım yerden zevk alayım erkek çalışsın:D iyi be..neyse bence de erkek:P
ahaha :D Güldürdün la :D
bi yönetmen tutulmalı aylık maaşa bağlanmalı ;) delirdin mi sen beybi :D seks doğaçlama yapılır o an ne aklıma geldiyse onu yapabilirim :D
göstersin fırtınasını, nasılsa dümen bende :D yani kısıtlamalara gerek yok
tabiki de kadın.her erkek isteklidir ama kadının isteğinin belli olması daha fazla atraksiyon demekrtir.bu yüzden kadının yönetmesi daha güzel oluyo
ilişkide dominant olan öne çıkar zaten alır götürür..
kim yönetiyorsa doğru düzgün yönetsin sonucunda kötü bir şey olmasında
genellikle erkek kadının da sırasının geleceği yerler olmalı
değişken dinamikler güzeldir.
Yönetmen yönetiyor filmlerde ama :/
anayasa mahkemesi
Steven Spielberg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?