Bir erkek öpüşürken neden kızın kalçasına göğsüne dokunur hatta hayvanca okşar?

ya da bana mı öyle bir hayvan denk geldi acaba. ben öpüşmeyi merakımdan kabul ettim çok zorluyodu sonra tekrar istediğimde kalçama göğüsmë dokunmak istedi bende mecburiyetten kabul ettim biliyorum çok yanlış yaptım lütfen kızmayın bana😯
Bide biz bodrum katında öpüştük sonra telefonumun ışığını açıcaktım açma dedi sonra öpüşmeye başladık sonrada anladım ki şeyini çıkardı mastürbasyon yapıyodu bide dilini ver dedi diliyle bişeyler yapıyodu bende tabi son anda anladım mastürbasyon yaptığını ve nefes nefese kalmıştı korktum ve gittim sonra. Gitmem gerek dedim Ayy vahşetti çokta pişmanım hâlâ nasıl ilk öpücüğümü sevmediğim biriyle paylaştığıma. Bide hep anal istiyodu ben tabiki istemedim sürekli zorluyodu sonra ben seni zorlamıyorumki diyodu ikna etmeye çalışıyodu ama tabiki ben o kadar salak değilim. Bu erkekler hep mi böyle? Elini veriyosun kolunu istiyolar? Aslında öptürmicektim kendimi ama hayattaki en merak ettiğim şey olduğu için öptürDüm kendimi zaten bu olay olalı 7 ay geçti. Aslada görüşmüyorum onunla zaten şu an uzaktayım tatil için gittiğim bir yerde oldu bunlar.
Erkekler hep mi böyledir opusunce oranı buranı ellemek isterler?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir hataydı hemde çok büyük bir hataydı ve şimdi çok pişmanım. O zamanlar sanki beynim uçmuş gibiydi çok tuhaftım sağlıklı ve mantıklı düşünemiyordum
Bir erkek öpüşürken neden kızın kalçasına göğsüne dokunur hatta hayvanca okşar?