Analdan aci hissetmiyorum ve yapmakta istiyorum fakat gunah :/
Cevabın nedir?
+1 yıll*n yeter.
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O bölgemin zarar göreceğini, tuvaletimi tutamayacağımı düşünüp her gece kabus görürdüm ve kendimden utanırdım. Bakireyim diye gezmekten de. Hayat senin, makat da senin
157 Yorumla
Soran+1 yılBakire oldugumu kim soyledi
Karain Mağarası, Türkiye'nin en büyük doğal mağaralarından biridir. Denizden yüksekliği 430-450 metredir. Antalya'nın 30 km kuzeybatısında eski Antalya-Burdur karayoluna 5–6 km uzaklıkta bulunan Yağca köyü sınırları içinde bulunur. Antalya-Burdur karayolunun 13. km'sinde Karain işaret levhasından sola dönülerek Karain Mağarası yoluna girilir. Antalya'ya uzaklığı 27 km'dir. 1946 yılından beri kazılar yapılmaktadır. Yapılan kazılardan, bölgenin günümüzden 500.000 yıl kadar önce de yerleşim merkezi olarak kullanıldığı sonucuna varılmıştır. Türkiye'nin içinde insan yaşamış en büyük mağarasıdır. Buluntular mağaranın hemen yakınında bulunan Karain Müzesi'nde ve Antalya Müzesi'ndeki tarih öncesi bölümde sergilenmektedir.
00 Yorumla
+1 yılGünah senin günahın, eğer zararını gormuyorsan tadını kaçırmadan fazla abartmadan devam et, sevgilinin prezervatif kullanmasını iste, ikinizinde sağlığı için yani, eğer yapmak istemiyorsan da bunu sevgiline güzelce izah et, sevgilin bunu problem haline getirecekse o zaman dediğim gibi abartmadan yapın
06 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir ya da 2 ayda bir oluyor :/
- +1 yıl
Bundan ne olacak ki, korkma hiç, bu şekilde hiçbir zararını gormesssin, sevgilinde prezervatif kullanırsa rahat rahat ilişkiye girin, burada milletin dediğine de kulak asma, hayat senin hayatin;)
Soran+1 yılMillet ahlak bekcisi kesilmis.. Burada paylasim yapanlar kim oyleyse anlamadim , evliler bile yapiyor artik anal.. Ve biraz arastirdim net bisey soylemiyor gunah olduguna dair :/
- +1 yıl
Gunahsa bile kime ne bundan, herkes kendi yaptığı gunahlara baksın önce, sen keyfine bak dostum
Soran+1 yılGunah olan bircok seyi yapar durumdayiz zaten şu an .. Sigara alkol kullanmayan yalan soylemeyen mi var lafa gelince biz cehennemlik oluyoruz ama insan tek bir kisiye ait oldugu surece kotulemenin ne onemi varki :/
- +1 yıl
Çok haklisin, sen takılma burada yazılanlara, bu yüzden de hic canini sıkma, sizin hayatınız sizin tercihiniz, keyfine bak sen ve tadını çıkar hayatinin;)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
87Cevap
acı hissetmiyorsan poponun deliğinin kasları bayağa bir esnemiş demektir... yedi ayda kısa bir süre değil, defalarca yapmışsınızdır, inşallah ileride sorun yaşamazsın, tuvaletini tutamamaya kadar gider... peki temizliği yapabiliyormusunuz, ya da prezervatif kullanıyormusunuz, çok pis bir ilişkidir anal çünkü... bakire olduğun içinmi anala yüklendiniz? Ben olsam sevgilime bu kötülüğü yapmam..
20 Yorumla
+1 yıl7 aydir yapmissin pismansan ve bir de tövbe edersen bir daha da yapmazsan en azindan gunahlarin azalir belki de Allah affeder bilemeyiz :)
O kişi de israr ederse ayril gitsin..63 Yorumla
Soran+1 yılGunah oldugunu sonradan ogrendim yoksa neden boyle bisey yapayim :((((
- +1 yıl
Anliyorum devam edersen bile bile büyük gunah
3 yildir yapiyoruz bizde kiz arkadasimla hepside anal oluyor. Kizligi bozmak istemioruz evlilik gecemizin heyecani olsun die. Ama 3 yildir da mutluyuz halimizden ne aci ne kotu bisi oldu simdiye kadar 😊 sen zevk alio musun bu isden? Detaylari ozelden dertlesede biliriz yani istersen.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eğer hijyen kurallarına uyuyorsanız hiç bir sakıncası yok.. Otoriteler yalnızca hijyen kuralları içinde temizliğe azami dikkat edin diyor.. Erkekler de prostat iltihabı, kadınlarda da rahim içi kanseri tehlikesi açısından..
14 Yorumlailerde ortalığı b*k götürecek. ya hiç mi kendinize saygınız yok sizin hiç mi Allahtan korkmuyorsunuz?
60 YorumlaGunahta Master yapmissin
Cehennemde Ev almissin...121 Yorumlakardeşim burada abuksubuk hakaretlerde bulunanlar fazla takma yaptığın sağlığın açısındanda dini açıdanda kötü dini açıdan nikah olmadan ilişkide yasaktır bu senin seçimin tabi biz karışamayız ama enazından sürekli anal yapmayı bırak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla sürekli düzenli anal sıkıntı olur uzun vade de. günahı falan bilemem bence insan günah layn bu diyip yapıyorsa günahtır da. böyle konular tamamen nasıl hissettiğinle ilgili.
Ama orasını "exit only" bir kapı gibi düşünebilirsin. :) sürekli dışarıdan zorlama kırarsa menteşeyi giren çıkanın kontrolünü kaybedersin ki düşman başına. arada bir fantazi iyi tabi ama sürekli sorun oluuur10 Yorumlaşimdi sen bakiresin dimi canısı?
ufo görmüş masum köylü :/57 Yorumla
Soran+1 yılDegilim canisi.
- +1 yıl
Hahaha elinde mi patladı :)) @sedefomer
- +1 yıl
Kıza laf sokucam derken, içinde patladı :) fenaa kapak oldu sana.
+1 yılanal seks fazla yapmak ıyı degıl ustelık sureklı anal seks yapan ınsanların normal oldugunu dusunmuyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh bir de ortalıkta bakireyiz, namusluyuz diye geziyorsunuzdur siz. Ahlaksızlar, Allah ıslah etsin sizi.
33 Yorumla- +1 yıl
bakire olduğunu söylememiş ama
Soran+1 yılBakire degilim zaten , bilmeden yargilayanlardan biri daha! Insallah benim kadar caresiz bir duruma dusmezsin dusersende bana soylediklerini hatirla.
Cevap sahibi+1 yılYa bir yürü git şurdan. Ahlak nedir bilmezsiniz gelmişsin bir de laf yapiyorsun. Utan.
+1 yılburada bir kiz bilmem ne sendromuna yakalanmis yani boyle devam edersen ilerde altini tutamicaksin zaten alismis seyin bagirsaklarida yirttinmi tamamdir ameliyatlarda gotunu doktorlara acar durursun gunahsa onden yap
12 Yorumla- +1 yıl
İrratable bağırsak sendromu
- +1 yıl
aynen öyle
Ona bakarsan evlenmeden senin sevgilinle el ele tutşman bile günah bence tadını çıkarmaya bak derim sana
00 Yorumla7 aydır zaten yapıyoruz demişsin şimdi mi günah olduğu aklınıza geldi
10 YorumlaBakire kalayım diye önden yapmiyim diyorsun değil mi?
Şimdi kendine bakire de diyorsundur.. Allah ıslah etsin...02 Yorumla
Soran+1 yılBakire oldugumu kim soyledi
gunah haram hıc yapılmaması dogru ama hata dersın denedık dersın 1 defa 2 defa olabılır kı bana gore o da olmasın, ama 7 ay bayagı uzun bı sure, gecmıs olsun
10 Yorumlao hareketi yapanda yaptıranda naletlenmiştir koskoca kavim kelak oldu bu yüzden sizin gibilerin yüzünden deprem oluyo devamlı.. canınız CEHENNEME onursuz kadın..
22 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. İktidarın double yol açılımını g*tünden anlamışsın.
30 Yorumla
+1 yılsenin döt deliğin, bolu tüneline dönmüştür, tabi ki acı hissetmezsin. 7 ay olmuş.))
31 Yorumla- +1 yıl
hahahahaaa :))))))) bolu tüneli harikaymış @scarface3469
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. gunahkarsin eger bir insan anal istiyorsa sevmeyendir bir omurda sevgiden hayir gelmez seven aslaya anal istemez
01 Yorumla7 aydır yeni mi düşündün bunu?
Ya bir git allah aşkına.10 Yorumlayapıcak birşey yok ya yapmasın ya da yapmaya devam bu kadar basıt :)
00 Yorumlasevgili, zina, ama sadece anal mı gğnah kalıyor. nasıl bir dinmiş o,
10 YorumlaZararın neresinden dönersen kârdır...
Bilmiyordun ve partnerindemi bilmiyordu?
Tövbe et ve birdaha yapma...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zamana kadar yapmışsın zaten. Bu saatten sonrada gunahmı değilmi dıye pek dusunme bence. Zaten yeteri kadar günah almışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Çuval gibi olmuştur sen kabız olmazsın her şeyi iyi yönünden düşünücen
20 Yorumla
+1 yılyakında bebek yerine senin gibiler b*k doğuracaklar! Ulan sabah sabah ne biçim mahluksunuz ya
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel yasam kategorisinde ne isin var o zaman hiyar? Ne bekliyodun seni tahrik edecek paylasimlar mi!
Soran+1 yılGormek istemiyosan bakmazsin bu kadar NET. Seninle laf dalasina giremicem kendi kendine konus gereksiz.
- +1 yıl
siee b*k böceği
hepsi günah bence hiç yanaşma günahını düşünüyorsan bence 4 yıllık çok aktif seks haaytımı 2buçuk yılda zor unuttum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kez yapsan bile günah ki sen 7 aydır yapıyorsun. Tövbe etsen ne olur. Boşver zevk alıyorsan devam et dünyaya 1 kere geliyorsun.
00 Yorumlahahaha zina yapıyor birde arkadan günah diyor trolldür herhalde asd:D
00 YorumlaAnal yapip da aci hissetmeyeni ilk kez duydum be siklikta yapiyorsunz ki
10 YorumlaGünah diye kasılma sakin ol karşılıklı zevk aliniyorsa sıkıntı yok ama fazla o taraftan yapmayın
00 Yorumla
+1 yılistiyorsan kim karışır bize ne beni bağlamaz ben de olsam erkek yerinde yapardım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtık yapma. Olmuşa yapacak tövbe hariç bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah olduğunu bildiğin halde yapman ayrı bir konu ama ilerde sen çok ciddi sağlık problemleriyle karşılaşabilirsin buna hazır ol başta kakanı tutamayacaksın
00 Yorumla
+1 yılSonradan öğrendin sanırım? 7 aydır alışmışsındır sen anal seksin keyfine?
02 Yorumla
Soran+1 yılGunah oldugunu cok uzun zaman sonra ogrendim yani ogrendigim gune kadar defalarca yapmistik bile :/
- +1 yıl
Ben günah kısmında değilim işin tabi de, seni rahatsız ediyorsa bilemem.
+1 yılGünahını sevabını bilmem, ama çok sık yapma. Yılda bir iki defayı geçme bence.
00 YorumlaAnal harika oluyor bizde yapiyoruz cok zevkli oluyor
00 Yorumla
+1 yılGünah olması için 5 ayın kalmış (1 yıl dolmamış) bu süreyi iyi değerlendir :)))
00 Yorumlaya bırakın gunahı sevabı artık bir kenera yapmıssın devam et durmak yok yola dvam :D
10 Yorumla
+1 yılön taraf çıkmaz yol
arka taraf şehirlerarası otoban.
ııyyrenç.11 Yorumla- +1 yıl
not : gerçekten pişman olduysan tövbe et ve sadaka ver zararın neresinden dönsen kardır.7 yıldır yapıyor olmakta vardı.
Devam et ilerde kaçırıp götüne tapa takmak zorunda kalınca ağlama ama.
00 YorumlaKeyfine bak, nasil yasamak istiyorsan oyle yasa cinselligi ;)
00 Yorumla
+1 yıl2km sonra tünele giriyoruz lütfen farlarınızı açınız
10 YorumlaAlışmışsınki artık hep istersin. illa canın isticek.
00 Yorumla7 aydır yapıyormuşsun zaten yalama olmuştur devam et gitsin günahımı kalmış
00 YorumlaAşkta günah olmaz. Ama sürekli yapmak demek tuvaletini tutamamana sebep olur. Arada ara verin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten 7 aydır yapıyorsun hahah günahı mı kalmış :) tövbe et bir daha yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTırnağından sac teline kadar gunahA batmissin Allah affetsin
10 Yorumla
+1 yılO kadar yapmışsın günah keçisi olmuşsun zaten bıraksan nolur bırakmasan nolur
00 Yorumla
+1 yıl7 aydır yapıyorsan günah mı kalmış :(
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayvandan bir farkınız yok, sokaktaki köp.. ler gibi yakaladımı dmalt. pisliksiniz...
00 YorumlaBence zararın neresinden donersen kardir.
10 Yorumla
+1 yılCok cok günah hemde cok
12 Yorumla
Soran+1 yılSonradan ogrendim ama :/
- +1 yıl
Allahtan af dilemekten başka Şansın yok sanirim yapmışsın bir hata bir daha tekrarlama bence canim
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı her açıdan. Yapma bence.
10 Yorumla Cehenneme kombine bilet satın almış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye anal? Niye vajinal değil?
12 Yorumla
Soran+1 yılBakire degilim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bekleme yapma devam et !!!
10 Yorumla
+1 yılDelik genişlemiş, bir boy kalını denemen lazim.
00 YorumlaZevk alıyorsan devam et
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle 7 aydir anal iliskiye giriyoruz , siz olsaniz ne yapardiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler