Kadının ne istegini bileceksin ruhunun derinliklerine inip onu kollarinin arasına alip ayaklarından başlayıp öpmeye yukarı doğru çıkacaksın vajinanına çikolata sürüp yalayacaksın o inlemer seni daha çok tetikleyecek sonra içine yavaş yavaş yavaş sokacaksin o vajinanın sıcaklığını his edeceksin
Ben tene dokunmasını seviyorum hatta bi tık ileri gidip gözlerini bağlayıp parmaklarımın vücudunda uzun bir yolculuğa çıkması karşımdaki kişinin dokunuşların nereden geldiğini bilmeden her dokunuşta çaresizce kivranisini zevkle seyrederim sonrasinda dil darbeleri adeta bombardımana tutulmuş gibi onu darmadağın edişi en büyük zevkidir çünkü kadinlar güce teslim olur kontrolü elinde tutan adam severler
Önce boynunu boğar gibi tutup deli gibi şehvetli öpüşüp sonra boynundan aşağıya emip yalamak lazım öpmek yetmez yalayıp emip o tenin aromasını hissetmem lazım kadınımın da ensemden sacimdan tutup öpüşürken kendine çekmesi beni daha çok ateşlendirir
En guzeli melek kalpli hanimefendiyi gozlerini kapatip sakinlestirip yuzden yanaktan dudaktan opup opusup yalayap ellerinle nazik hafif dokunuslarlar devam edip cok etkili ama cok sakin kibarcasina olcK sekilde boyun ve devamina vucudun her noktasina temas etmek lzim 🤗🌸😍 kadini hazirlamak lazim onemli cunku hissetmeli sonuna kadar