Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönce kadın ve erkek paraları ve altınları sayar. Daha sonra erkek kadının saçındaki topuzu çözmeye çalışır. Çözdükten ve kadının soyunmasına yardım ettikten sonra kadın banyoya girer. O banyodan çıktıktan sonra hazırlanırken erkek banyoya girer. Erkek banyodan çıktıktan sonra icraat başlar. Ama yorgunluktan pek bişe anlamazsınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten illa da ilk gece olacak diye bir şey yok :-) günler torbaya girmedi ya..
Cevap sahibi+1 yılyeappp
En İyi Cevaplar
+1 yılBen elimi sürmem 5 6 gün alışana kadar. Hayvanlığın lüzumu yok die düşünüorum
47 Yorumla
Soran+1 yılHelal 👍👍
- +1 yıl
Eyw. Hatta balayını beklemek lazım bunu bir kere yaşıycaz sonucta :)
Soran+1 yılAynen :-) başka bir yere gidilmelidir aman dışarda kim var acaba diye soru işareti olmamalı ;-))
- +1 yıl
Ya bizde öyle adetler yoktur ben ewime falan sokmam kimseyi millete ne benim karımdan. nefret ederm ole seylerden
Soran+1 yılHer kıza böyle koca lazım 👏👏👏
- +1 yıl
Allah herkesin kalbine göre versn
Soran+1 yılAmiinn :-))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakir bir erkek istiyorum cunku oda heyecanlı olur ikimiz birbirimizi sakinleştirirz falan :)
38 Yorumla
Soran+1 yılBen de hep bakir isterdim.
Ama şu var ki ikiniz de tecrübesiz yani ilişki birinin kontrolünde olmalı diye düşünüyorum bazen
Cevap sahibi+1 yılBirinin daha cok bilgisi vardır prnolardan falan onun kontrolünde olur işte :D mesela bence benm kontrolümde olucak yatırıcam onu sırt üstü alıcam icime
Soran+1 yılİlk defa ilişkiye girip malı görünce bunu düşünebilecek misin?
Hani rakı hesabı şişede durduğu gibi olmaz var ya bence uzaktan göründüğü gibi olmaz..
Cevap sahibi+1 yılİstemezsem almam alışmaya çalışırım ilk günler icime almadan sevişiriz diyr düşünüyorum
Soran+1 yılHayırlısı Bea :-))
Cevap sahibi+1 yılTecrübesiz olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnla ilgilenirim gelinlik damatlık cıkarılır bir minik duş alınır bornozlar gıyılır ya da pijamalar bir ufak atıştırmalık ya da çay keyfı yapılır tv başında yavaşca oynaşmalar ile ürkekliği alınır
14 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeliyiz :-))
Cevap sahibi+1 yılgerdek gecesi değile bekaret alma tecrübem var
Soran+1 yılKıza yazık olmuş üzüldm :-\
Cevap sahibi+1 yılhayatımda olmayışlarının sebepleri tamamen kendileri
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBütün psikologlar ilk gece ufak sevismeler ve tamamen çırılçıplak uyumayı tavsiye ediyor
16 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa bedenini biriyle paylaşmak ona başkasının sahip olma düşüncesi..
İnsan biraz geriliyor haliyle..- +1 yıl
Haklisiniz bu yüzden ciril çıplak yatmak hem nedenleri tanımak hemde terapi oluyor
Soran+1 yılİnş. Bunu karşımdaki kişi de bilir :-)
- +1 yıl
O yüzden hayvanlar la aran iyi olsunki öküzün iyisini seçebilesin
Soran+1 yılHahah çok güldüm :-D :-D :-D
- +1 yıl
:):):)
Nazik kibar olucan ilk gun olcak diye bisey yok baska gun de olabiilir tamamen erkege bagli
112 Yorumla
Soran+1 yılİlk gece zaten düğün yorgunluğundan uykusu gelir insanın.
Soran+1 yılYanii :-)) isteklilik şart :-))
Soran+1 yılKesinlikle korkar zaten..
Soran+1 yılBen bir tanıdığı duydum o gece hem kaçıyormuş korkudan hem de istiyormuş :-)) ço k glmüştm
Soran+1 yılKendini kasmak korkudan olur işte.
Soran+1 yılAynen 👍👍
+1 yılBen abdestimi alır, namazımı kılarım, sonra da yatakta neler olacağına kadın karar verir. Yatağın sahibi kadındır.
56 Yorumla
Soran+1 yılKadın bir şey bilmiyor ki?
Olay erkeğe bakar..- +1 yıl
Bugün olmasın, korkuyorum derse, erkek dinlemesin öyle mi?
Soran+1 yılAnlayışlı olmalı erkek..
Karşısında ürkek ceylan var o da avcı yavaşça yaklaşmalı gocutmadan :-))- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Tecrübesiz bir kadına bırakırsan işin yaş hacı :) erkeklerin deneyimi oluo az cok :)
- +1 yıl
Deneyimimiz var diye de tepesine çıkacak halimiz yokya
+1 yılerkeğin ne yapağı belli o kadar sabretmiş bir ton masraf etmiş gerdek gecesi odunu verecek sabaha kadar pompalamasyon :)
https://youtu.be/NRtqDGP1KZc10 Yorumla
+1 yılKorkmanızın manası ne? Gorucu usulu korkar ya severek evlenen? Yapmayın strese sokmayın zevk dolu bir gece diye tabir ederim ben o geceyi henüz yaşamadım ama yaşatıcam bakalım henüz kara gorunmedi
20 Yorumla
+1 yılyatar uyurum. zaten kadının alışması biraz zaman alır o zaman kadar bekledi. m şimdiye kadar beklemişim 3-5 gün beklesem çok mu
00 Yorumlaonu sevyorsun hemen dalınmaz alıştırma aşaması var önce
10 Yorumla
+1 yılYaw arkadaş bıktık sizin gerdek gecesi merakınızdan
17 Yorumla
Soran+1 yılNe yani bir çok kız gibi kendimizi saklamayıp önümüze gelenle birlikte mi olalım?
- +1 yıl
Ben sana herkes gibi git onla bunla yat demiyorum.. Olacak şey belli zaten bunu daha öncede sordular kaç kere sürekli sormanın bir anlamı var mı arkadaşım.. Ilk gece girer banyonu yaparsın şükür namazını Kılarsın snra başlarsın kocanla Sevişmeye..
Soran+1 yılHa o kadar kolay yani bedenini bir erkekle paylaşmak.. Ne kadar koçan da olsa ona ait oluyorsun ve sana sahip olmasına izin veriyorsun.. Tabiki bunun bir endişesi oluyor
- +1 yıl
İyide eninde sonunda bir erkeğin olcaksın yani.. Bu şekilde beynini şartlandırırsan ne zevk alabilirsin nede boşalabilirsin psikolojik olarak etkiler
Soran+1 yılO kadar kasmıyorum ama ne bileyim işte partnerimin de bana destek olması sakinleştirmesi lazım :)
- +1 yıl
Merak etme eğer düşünceli biriyse sakinleştirir zaten hadi Bismillah diye üstüne çullanmaz :))
Soran+1 yılİnş. :-))
Meraklı ve ilgili; ama korkak (türk kızının dramı)
Benimkinde kesin anası ayak bağı olur öyle hissediyorum ajdjsj00 YorumlaKadına bırakırım her şeyi o yapsın ne yapacaksa ben dururum. Ne zaman isterse o zaman kendi yapsın benimle ilişkiyi, üste çıkıp dilediğince.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağnı bilmiyorsa?
Aslında ilk gece bisey yasama taraftari degilim. düğün yorgunlugu stres falan verimli olmaz ertesi gun gündüz yapmak benim. fikrim
013 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mantıklı :-))
Soran+1 yılAlışıp huzur bulmak güven verici olmalı
Soran+1 yıl👍👍👍
Soran+1 yılMerak ederim eşine ait olmak onun kadını olmak nasıl bir duygu diye :-))
Soran+1 yılÇalışan kadın için de zor zaten evliliğin tadını çıkarmak lazım 1-2 yıl :-))
Soran+1 yılAynen👍👍
O zman gelince düşünüyosun ya doğal düştüler le yumulursunuz birbirinize
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek için o kadar dert değil de yırtılcak olan kızınki haliyle korkar ama...
Soran+1 yılO da var ama bilemiyorum
Acı mı arzu mu?
sen ne olmasını istersen o olacak ;)
19 Yorumla
Soran+1 yılOnun kontrolünde olmalı çnkü karşısında tecrübesiz birisi var ve ilişkiye girmekten korkutmamalı devamının gelebilmesi için
Soran+1 yılAma bazı erkekler galiba yönetilmeyi seviyormuş ?
Soran+1 yılİnş. Bana yöneten denk gelir reis :-)
- +1 yıl
Önce dini gereklilikler müslümansaniz yapın ve birbirinizden iki rekat namazın gerekliliğini bekleyin. Niyeti Allah rızası için iki rekat namaz kılmaya..
Ve ayrıca manen olan varlıklar meleklerin rahatsız olmaması için çıplak ortada gezilmesin , ışık kapalı olmalı, konuşmak dinimizce hic uygun değildir beraberlik başladığında ve uzeriniz örtülü olsun. Bu durumlar omur boyu geçerlidir namaz sadece gerdek gecesi. Neden geçerlidir, Allahın lanetini almamak için. Doğacak çocuğun sağlığına bile etki eder. Bu arada içten bir besmele. Unutulmasin
Soran+1 yılÇok sağol :-))
Bazı şeyleri bilmiyordum konuşulmaz ışık kapalı olmalı vs.
+1 yılkafamda güzel seyler var birtanesini secicez artık ):
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? :)
- +1 yıl
bir kere gelinlik ve damatlık olucak ikimizdede jartiyer olucak yavaş yavaş ayakkabılarını cıkarmıyı düşünmüyorum yatakta o anın tadını cıkarıcaz oynaşarak herseyı doruğunda hissederek
Soran+1 yılWayy :-)) iyimiş
- +1 yıl
daha baya var aslında yatak en on etap yatak odasında aynanın onunde filan :)
hoyratca değil nazikce alıştırarak ürkütmeden yaklaşırım
00 Yorumla
+1 yılbenim yatagıma girecek hatun cok sanslı...
126 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
yavas yavas alıstıra alıstıra tum vucudunu oksayarak anlayıs gostererek hareket ederim odaya girer girmez domaltıp beceren cahillerden degilim. sadece malı gorunce urker biraz diye tahmin ediyorum
Soran+1 yılOdaya girince öyle direkt icrata geçenler de mi var..
Yok artık onlar gerçekten hayvanlarmış..- +1 yıl
gelinin belini kıran cobandan haberin yok galiba
Soran+1 yılYok ilk defa duyuyorum...
Aman tanrım didim..
Soran+1 yılTövbe Yarabbi..
Ne günlere kaldık..
Sırf bu yüzden bazen düşünüyorum erkek milli olmalı mı diye?- +1 yıl
erkek tecrubeli olmalı soyle dusun simdi benim penisim senin vajinana girse senin kızlıgını bozarım ama benim kaybedecegim birsey olmaz tecrubeli olmalı erkek o degilde benim karım olsan cok sanslı olursun baska bir bakımdan da
Soran+1 yılBaşka bir bakımdan şanslı olmak derken? ?
- +1 yıl
hani bir restorana gidersin yemek yemek icin fazla ac olmasan bile usta sana yemegi fazla koyar hepsini yemesen de gozun doyar. benimle yataga girsen penisimi gorsen 22 cm ve kalın gozun doyar cıtı pıtı ufak degll yani
Soran+1 yılHiç bir şey yaşamamış biri onunla gözü mü doyar gözü mü korkar bilemem..
Kıza da yazık çok fazla acı çeker sanırsam..- +1 yıl
hayvan gibl * gorunce kokkeyecek halim yok ya yarısını sokarım zaman gectlkce koklerim
Soran+1 yılO senin kontrolünde yani senin bileceğin bir iş :-))
- +1 yıl
e yani canım :))) zamanla hatun uzerlnde dans eder hem kolay kolay cıkmaz icinden civi gibi cakılı kalır.: ) hangi ildesin bu arada
Soran+1 yılİleriye taşımaya gerek yok sohpeti ;-))
- +1 yıl
zaten gizlisinn
- +1 yıl
izmirdeysen istemeye gelcektim belki.:)) benim karım olurdun. :)
Soran+1 yıl:-))
Soran+1 yılİzmir değil :-)) kendime buradan koca aramıyorum ;-))
Soran+1 yıl:-)) sen evleneceğin kişiye bunu söyleme :-))
Geceye büyük sürpriz olur :-))- +1 yıl
ben dugunde oynarken soyluyecegim icine otursunnn: )) saka bir yana sorun olurmu evlenmeden sorsa cevap versem
Soran+1 yılDüğünde ne konuştuklarını hep merak etmişimdir şimdi çözdüm mevzuyu :-)) :-))
Bence gerçeği söyleme sen yine de :-))
Bana evleneceğim adam böyle bir şey söylese kendimi yatak odasına kilitlerdim galiba :-))- +1 yıl
daha neler.: )) korkar mısın benim ki gibi buyuk cıksa. :)) ya da ben kocan olsam yataga girdik farz et tam sokacagım zaman goreceksin ne dusunursunn: )))
Soran+1 yılO an gelmişken ya bacağımı beline kenetlerdim ya da tırnaklarımla vücudunu tutardım.. sen de insafsz değilsin gocutmazsın..
- +1 yıl
ilkin olacagım icin koklemem ki agır tempo ile girip cıkardım. daha sonraki gecelerde dagıtırtım vajinanı cok sert koklerdim yatak aglardı haline
Soran+1 yılSen onu ilerdeki eşine anlatırsın artık :-))
- +1 yıl
tamam canım ben dusa girecegim sonra istersen ozelden yazarsın k. i. b sohbet icin tesekkur ederim optum yanaklarını.
+1 yılbekarız evlenince hocaya danışmak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılHoca?
- +1 yıl
yolunu yordamını bilen kişi ne işi var bekar adamın namahrem işiyle
aşık iki insan zaten anlayışlı ve istekli olur...
10 Yorumla
+1 yılKarşındaki erkekte tecrübesiz ise ne olacak?
25 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden erkek milli olmalı mıdır diye Düşünürüm?
- +1 yıl
Yok artık, daha fazla tartışmaya bile girmeyeceğim...
Soran+1 yıl? ? ?
- +1 yıl
"erkek milli olmalı mıdır diye Düşünürüm?" bu nasıl bir cümledir böyle ?
Soran+1 yılYani erkek tecrübeli olsa kız rahat eder ama bir çok kız da erkeğin ilk defa kendisiyle ilişki yaşamasını ister
+1 yıl10 defa gerdek gecesi yaşadım hep rahattım.
14 Yorumla
Soran+1 yıl10 defa? Gayrı meşru mu?
- +1 yıl
hepside nikahlım.
Soran+1 yılNasıl ya 10 defa mı evlendin?/
O nasıl oluyor?- +1 yıl
para gani gani.
+1 yılGenellikle halay çekeriz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğünde mi :-)
- +1 yıl
Gerdek gecesinde de devam eder, sabaha kadar :)
Diger günlerden ozel gun olacak. Yaşanmamış.
03 Yorumla
Soran+1 yılKız için öyle olacak peki ya senin için?
Soran+1 yılKeşke ilk girdiğinde ilişki olsaydı da sen eşinin ilki gibi o da senin ilkin olsaydı :-))
çiköfte yapıp tavana yapıştırmayı düşüüyom :D
10 YorumlaKorkudan öldürmem. İnsan gibi davranırım
00 Yorumlaılk gece sabaha kadar ılıskıye gırıcemm :P
023 Yorumla
Soran+1 yılPeki kızı korkutursan?
Sonra hep başı ağrır olan yine sana olur..- +1 yıl
neden korkutayım yavas yavas yaparız once zaten benımkınden korkuyor bır ıkı kere gordu korktugunu dıle getırdı gerdek gecesınden nasıl dayanıcam dıye korkuyor zaten benımde nasıl azgın oldugumu bılıyor ama ısı profesyonel sekılde yapıcma canı yanmıcak korkutmucam, canının en cok acıyacak noktası back omuz pozısyonunda acır
Soran+1 yılOnu alştırmalsn
Kasılırsa zor oluyormuş diye biliyorm
Soran+1 yılBilmiyorum ki benim hiç böyle bir tecrübem olmadı..
Soran+1 yılBen öpüşmedim bile sevgilim le..
Soran+1 yılGeri kalmışlık değil..
Kendimi ve arzularını kocama saklııyorum ve bu yüzden onun beni yatıştırması lazım..
Soran+1 yılSevgilim yok..
Beni anlamalı ve beni sakinleştirmezse döner kçımı yatarım..
Soran+1 yılEvt 18 yaşndaym
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim kalsn
Soran+1 yılNe konuscaz? Buradan konuşuyoruz zaten
Soran+1 yılHiç bir şey eşim olmadan bana dokanamaz..
Soran+1 yılAynen öyle :-)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkorkutmadan alıştıra alıştıra yaptım
11 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu eşine :-)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk gece yavaş davranılmalı hızlı değil
10 YorumlaHersey oluruna birakilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha öyle bişey yaşamadım sen anne ne babana sor
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla bunları konuşamam ki ben özellikle de babaya ne sorayım ben?
İlk gece anneme ne yaptığını mı :-))
S**tir edip kovar beni :-))
Sabaha kadar dans
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşındaki dans etmeyi bilmiyorsa?
Soran+1 yılOcutmadan yönlendirmek önemli işte..
+1 yıldota 2 kapışıcaz.
00 Yorumla
+1 yılHerseyin usulu var
02 Yorumla
Soran+1 yılO usulü bilmek önemli işte..
- +1 yıl
E yaniii
+1 yılseks olmalı :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?