Kayın pederle alakalı sorularım var başlığa sığmaz bir bakın?

Merhabalar, fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Kayın peder yazdım ama henüz kayın pederim değil. Bereden başlayayim bilemiyorum. Şöyle başlayayim...

Öncelikle kız arkadaşımla ciddi düşünüyoruz. Geçtiğimiz Nisan ayında ailesine benden bahsetmesini istedim. Atnı ay sözlendik falan. Kısmetse bu ağustos için tarih aldık evleneceğiz.

Ancak geçtiğimiz yazdan beri en yakın arkadaşıma bile söyleyemediğim bir olaya tanıklık ettim. Eşimle (eşim olarak görüyorum artık sevgilim falan değil) sözlendiğimizde ailesiyle ilk defa tanışmıştık. Ailesi beni çok sevdi haftada 2 kere en az arayıp hal hatır soruyor babası o derece. Neyse, geçen yaz babası yazlıklarına gitmem için oldukça fazla ısrar etti. Yıllık iznim olmamasına rağmen sağlık raporu alıp İstanbul yakınlarında bir yazlık alandaki yazlıklarını ziyarete gittim. Tabi bu sırada sözlümle yakınlaşma falan yaşamadık. Ayrı odaşarda yatıyorduk falan. Ama konumuz bu değil.

Sözlümün babası tam bir anadolu adamı. (Tipi bakımından kafanızda bir şeyler canlanması için) Gerçekten on numara bir adam. Bana çok güveniyor kızı için. Bana sürekli öğütler veriyor kadınlarla alakalı falan. Buraya kadar her şey normal.

Yazlıklarındayken sözlüm yavaş yavaş oradaki bohçalarıyla alakalı toplanmayı da yapıyordu. Annesiyle babasının yatak odasında büykçe bir sandığın içerisinde sözlümün eşyaları vardı. Yazlıklarına gidişimin 2. gününde istanbula götürülecek çeyizlerinden bahsetti. Ben de sandığın bagaja sığıp sığmayacağına bakmak için annebabasının yatak odasına gittim. Sandığı açıp biraz kurcaladım ne var ne yok diye. O sırada merdivenlerden babasının sesi geldi "dur sen birazdan göreceksin zevkten uçurucam seni" gibi şeyler söylüyordu. Kayınvalideyle beraber yukarı çıkıyorlardı belli ki. Ne halde olduklarını bilmiyordum ve gerçekten korktum. Dolabın içine girip gözümü kulağımı sıkıca kapattım. Ama içeri girip yatağa geçtiklerini hissediyordum. Sonra kalın bir ses işittim. Kulaklarımı açtığımda kayın validenin değil yanında başka
Güncellemeler
+1 yıl
bir adamın olduğunu işittim. Konuşmalar iki erkek konuşmasıydı ve belli ki sevişiyorşardı. O sırada konduramadım ve dolap kapısını aralamaya çalıştım. Çok eski bir dolaptı muhakkak ses çıkartır diye kımıldamaya bile korkuyordum. Kabus gibiydi. Kayın pederim sesini ilk defa duyduğum birine oral yapıyordu bunu konuşmalardan çok net anlayabiliyordum. 10 dakka kadar geçmedi bitirdiler ve çıktılar. Bunu kimseye anlatmadım. Nasıl üstesinden gelirim içim kemiriliyor. dalga geçmiyorum bu olay gerçek
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi nasıl kontrol edeceğimle alakalı ya da aslında ne yapmam gerektiğiyle alakalı bir şeyler söyleyin ne olur. Gidip duyduklarımı pederle konuşmalı mıyım ya da ne bileyim ne yapmalıyım? Her konuşmamızda her gördüğümde o an aklıma geliyor ve yaptığını anlayamıyorum. Eşimin konuyla alakası yok ona söylemem aptallık olur ama boşverip de geçebileceğim gibi değil yardım edin akıl verin lütfen. Konu benim için gerçekten çok önemli lütfen dalga geçmeyin.
Kayın pederle alakalı sorularım var başlığa sığmaz bir bakın?