Prezervatifi ilk defa ne zaman, nerde, nasıl gördünüz?
Hem kızlara hem erkeklere soruyorum. kullandınız değil, gördünüz ?
Hem kızlara hem erkeklere soruyorum. kullandınız değil, gördünüz ?
15-16 yaşımda falandım. Yatılı lisede okuduğumdan eve gidip gelirken malum bavul kullanıyorum. Bir bayram tatilinde memlekete giderken de o bavul kullanılmıştı (Ailece gittiğimiz bir seyahhatte). Sonrasında ben tekrar okula döndüğümde bavuldan daha önce görmediğim birşeyler çıktı. Sağolsun oda arkadaşlarımdan nolduğunu bilenler söyledi sonra.. Tabi o prezervatifler kimindi ne arıyordu orda öğrenemedim. Soran da olmadı :))
orta 1 e gidiyodum anne babanın yatak odasını karıştırıken buldum okadar çoktu ki heralde koliyle almıştı babam üst çekmecedekilerle prezervatiften kendime bi oyun evi yapabilirdim herhalde :)))
ben ilk kendilerini internet paketi zannettim... orta okula giderken e-kolay fıstık vardı saatlik dükkan sahibi adamda onun yanına koymuş okey paketlerini...doğal olarak internet paketi zannettim.baya karıştırdım, aldım elime saatini göremedim "bu kaç saatlik paket" dedim..ilk öyle tanıdım
ahahah yarıldım resmen ya adamda kullanıcıya bağlı hanfendi mi dedi size :D
Okulda cinsellik hakkinda bir seyler ögretirken kondom getirmisti ögretmen :-) alip sisirdik ne güzel balon gibiydi sonra ona buna atardik :-D balonlar havada ucusuyor ögretmende önde mal mal bakiyordu hahaha
içinede uçucu gaz koysaydınız bare öyle daha güzel olursu :P
Cevap
10Cevap
Gerizekalı arkadaslarım cıkan dergidekini alıp tutsana demıslerdı tutmamıstım ustume atmıslardı ondan sonra ne oldugunu soylemıs ve gostermıslerdı o zamanlar kucuktum ve onlardan ıgrenmıstım :D
sen küçükken kaç yaşındaydın?:D
ben sewgılımle ılskıye gırerken korunmak amclı kullandık benı rahatsız etmedı bosalma sırasında ıcıme bosalmammıs oldu
13-14 yaşında dayımların odasında görmüştük. kuzenimle beraber. o çok meraklı olduğu için açmıştı. eksik olduğunu farkedecekler diye çok korkmuştum.
1984 te videoda bir amerikan komedi filiminde balon yapıp patlatıyorlardı. ne olduğunu tam çözmem bir 5 yıl daha aldı..
13 yaşlarında falanken. arkadaşın biri sınıfa getirmişti 3-5 tane. şişirmişlerdi falan. çocukluk saçmalığı işte : )
canlı mı ?
ilk küçücük bir çocukken oookeeey reklamlarında gördüm
sonra bu sene erkek arkadaşımdan çaldım bir tane hooop balon yapıp kız yurdunda oynadık
13-14 yaşlarındaydım. arkadaşımın abisinin odasında kitabın arasında.. anlamadık tabii. sonra başka arkadaşlarla süpermarkette aynısını görünce şaşırdım sordum söylediler:D
13 yaşımda arkadaşım vermişti. bende masturbasyon yaparken kullanmıştım :))))
bu komikmiş.:)
abim 12 yasimda vermisti al bunu basina bela alma diye ki o zaman seksle alakam yoktu :)
aslında hep görüyormuşum ama marifetini bilmiyormuşum. en basitinden marketlerde kasanın hemen yan tarafından serpiştirilmiş olarak var
çocukken yaz tatillerind eczanede çaılışıyorum,bir tanıdıüımzın yeriydi...orada tanıştım...
beni okuldan bi kız arkadaşım hususi yanına çağırıp göstermişti
ilk ilişki esnasında gördüm böyle vıcık vıcık bişeydi ayy hiç sevmem vıcık vıcık şeylerii
7 veya 8 yaşımdayken tamda hatırlayamıyorum ama kız arkadaşım getirdi vede bunu tak yoksa hamile kalırım demişti. Hala aklıma geldikçe gülerim.
ahaha o yaşta bile işin uzmanıymış kız valla tebrik ettim şimdi koca koca insanlar bilmiyorlar hala ne işe yaradığını
ablası öğretirdi herşeyi ona , oda bana.
Arkadaşım göstermişti ceviz gibi birşeyin içinde şaka oyuncağımıydı neydi.
10 yaşında falandım herhalde evde sağı solu karıştırırken bulmuştum :)
Ortaokul birinci sınıfta babamın çekmecesinde :) Hızlı zamanlarıydı o zamanlar :)
ilginç ama anıtkabirde açık şekilde görmüştüm :D
14 yaşımda görmüştüm abimin odasında
yengemin çantasında :)
aaa çok ayıp bakim yengenin çantasınımı karıştırıyorsun sen :D
şimdi :)
En İyi Cevaplar