Cinsel Yaşam Epeydir uslu duruyorum (2hft) bugün bir şeyler hayal ettim ama dokunma vs olmadı gusüle gerek olmaz dimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler11 ay 🤷🏻♀️ Epeydir uslu duruyorum (2hft) bugün bir şeyler hayal ettim ama dokunma vs olmadı gusüle gerek olmaz dimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 11 ay Bende 20 gündür boşalmıyordum. Aynı senin gibi sadece düşündüm, hiç elimi bile sürmememe rağmen döl geldi 0 12 Yorumla Soran 11 ay Yok yahu benimki oyle değil Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bakire misin? Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 11 ay Oyy ben de bakirim 😊Tertemizdir şimdi, evli olsak nasıl yalardım hiç tiksinmezdim 🥰 Yorumla Soran 11 ay Yangına körükle gitmek adetin midir 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ciddi anlamda söyledim ya. mastürbasyon yaparsan da dikkatli yap. Parmağını çok derinlere sokma 😅😊 Yorumla Soran 11 ay Tesekkurler, denerim :) Yorumla Cevap sahibi 11 ay Arkadaş olabilir miyiz? Cinsellik için istemiyorum yanlış anlama. Temiz ve düzgün birisi ile tanışmak istediğimden söylüyorum. Yorumla Cevap sahibi 11 ay Profilimi açtım. Mesaj gönderme imkanın olursa minnettar olurum 😊🌸 Yorumla Soran 11 ay Boyle bir soruda denk gelipde nasıl cinsellik için istemediğine emin olabilirim ki Yorumla Cevap sahibi 11 ay O konulara hiç girmediğimde emin olabilirsin. Endişen olmasın 😊 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Söz veriyorum. Sadece tanımak, arkadaş olmak istiyorum. Seni incitecek hiç bir şey yapmam Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Güsul almamaya yemin mi ettin 😂 0 11 Yorumla Soran 11 ay I şeyy tırnaklarım yapılı da 😂😂 Yorumla sertanz 11 ay 😂😂😂 Yorumla sertanz 11 ay O zaman sabret Yorumla Soran 11 ay Olur 😂😂 Yorumla sertanz 11 ay Bi yöntemi var aslında Yorumla Soran 11 ay Nasi yani Yorumla sertanz 11 ay Öyle işte ;) Yorumla Soran 11 ay Sanırım niliyorum Yorumla sertanz 11 ay Neymiş peki Yorumla Soran 11 ay Öyle işte 🙃 Yorumla sertanz 11 ay Peki😂 Yorumla
HtmlHtml Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Boşalma yaşamadiysan olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Islanma sulanma oldu mı zevk alarak 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Nasılsın ne yapıyorsun Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Şu geldi miii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay 2 haftadır niye duruyorsun yapma bunu vücuduna 0 6 Yorumla Soran 11 ay Tırnak yaptırdımda gusül alamam diye bide çok müsait olamadım Yorumla Cevap sahibi 11 ay şu an müsait misin Yorumla Cevap sahibi 11 ay ? Mi Yorumla Soran 11 ay A hayır değilim ondan sordum gusül. gerekir mi diye Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yalnız değil misin şu an Yorumla Cevap sahibi 11 ay Uyudun mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Orgazm oldun mu 0 3 Yorumla Soran 11 ay Hayır olmadım Yorumla Cevap sahibi 11 ay Gerekmez o zaman. Yapma vakti gelmedi mi sence Yorumla Cevap sahibi 11 ay Naptın ncmf Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Sok çıkar 2 parmağını rahatla 0 2 Yorumla Soran 11 ay O kadar geniş değil Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ziyaaa vurdurmaktan çuval gibi olmuştur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Rahatladın mı 0 2 Yorumla Soran 11 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 11 ay O zaman almana gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bende 20 gündür boşalmıyordum. Aynı senin gibi sadece düşündüm, hiç elimi bile sürmememe rağmen döl geldi
Yok yahu benimki oyle değil
Bakire misin?
Evet
Oyy ben de bakirim 😊
Tertemizdir şimdi, evli olsak nasıl yalardım hiç tiksinmezdim 🥰
Yangına körükle gitmek adetin midir 😂
Ciddi anlamda söyledim ya. mastürbasyon yaparsan da dikkatli yap. Parmağını çok derinlere sokma 😅😊
Tesekkurler, denerim :)
Arkadaş olabilir miyiz? Cinsellik için istemiyorum yanlış anlama. Temiz ve düzgün birisi ile tanışmak istediğimden söylüyorum.
Profilimi açtım. Mesaj gönderme imkanın olursa minnettar olurum 😊🌸
Boyle bir soruda denk gelipde nasıl cinsellik için istemediğine emin olabilirim ki
O konulara hiç girmediğimde emin olabilirsin. Endişen olmasın 😊
Söz veriyorum. Sadece tanımak, arkadaş olmak istiyorum. Seni incitecek hiç bir şey yapmam
Tam olarak neler yaptığını anlatırsan net cevap verebilirim
Böyle ikilemde kalacağına, iyice oyna boşalt abdestini de al😂
Güsul almamaya yemin mi ettin 😂
I şeyy tırnaklarım yapılı da 😂😂
😂😂😂
O zaman sabret
Olur 😂😂
Bi yöntemi var aslında
Nasi yani
Öyle işte ;)
Sanırım niliyorum
Neymiş peki