arkadaşlar benim resmen fantezi iç çamaşırı hastalığım var burdan tek kastım sütyen takımı değil her türlü baby doll vücut çorabı kostüm falan almadan duramıyorum çok seviyorum hastalık gibi oldu artık zayıf noktam diyebilirim vücuduma da çok güveniyorum ve yakıştırıyorum kız arkadaşlarım bile hediye alacak olsa iç çamaşırı falan alıyorlar yada evlenecek olanların alışverişine beraber gidiyoruz bu konuda baya zevkliyim ve kolilerce iç çamaşırım var bu kötü bir durum mu erkekler sever mi böyle şeyleri evlendiğim de onlarla kocama çok ateşli geceler yaşatmayı düşünüyorum cinsel açıdan çok istekliyim ama bir şey yaşamadım evlenince yaşamak istiyorum her neyse bu durumdan kurtulmalımıyım yoksa bu güzel bir şey mi
Cevabın nedir?
eğer bu çamaşırlar olmadan uyarılmada veya doyumda ciddi anlamda yetersizlik oluyorsa seninki aksesuar fetişizmine giriyor, diğer fetişizmlere göre biraz daha masumdur ama sonuçta hastalıktır... Ama bu seviyede değilse sadece bi tutkudan ibarettir zararı yok...
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle olmuyor
En İyi Cevaplar
+1 yılJartiyerrrr...
124 Yorumla
Soran+1 yılfavorimm
- +1 yıl
ozamansa oyşşşşşşşş...
Soran+1 yılsakinnn
- +1 yıl
olamam pampa jartiyerli kızlara alerjim var...
Soran+1 yılben uzak durayım o zaman :P
- +1 yıl
durma yaklaş dahada yaklaş pampa...
Soran+1 yılkorktum şimdi senden
- +1 yıl
yok pampa korkma,abazan değilim,bir kızada ihtiyac duymuyorum şuan elimide sallasam yüz ellisi,sadece jartiyer giyen kızlara bitiyorum onu anlatmak istedim sana..
Soran+1 yılşaka yapıyorum ya anladım ben seni :)
- +1 yıl
iyi ozaman sevindim :D ayrıca sevgilin görmesin giydiğini,yanlız kalırsanız gol olur..
Soran+1 yılnişanlıyım hiç görmedi ama bu tutkumu biliyor ve çıldırdığını söylüyor bende gerçekten öyle mi hissediyor diye emin olmak istedim :)
- +1 yıl
çıldırıyodur,tek kalırsanız,nişanlıyken çocuk olur...
Soran+1 yılyani görmesin diyorsun
- +1 yıl
tek kalırsanız görmesin...
Soran+1 yılherkesin içinde görcek hali yok ya :)
- +1 yıl
Ya işte diyorum yaa tek kalırsanız :D..
Soran+1 yılçıldırtıp kaçsam :P
- +1 yıl
yakalarsa mucuk mucuk :D:D:..
Soran+1 yıl:D kıyamaz bana ya :P
- +1 yıl
erkek bu kızım,azdımı babasını bile tanımaz :D...
Soran+1 yılo zaman yok ona iç çamaşırı falan nikahı bassın sonra :D
- +1 yıl
en iyisi öyle :D yoksa zararlı,yararlı mı bilmiyorum ama sen çıkarsın,gerçi sendede istemem,yan cebime koy misali gibi bişi gördüm...
Soran+1 yılçok istekli olduğum bir gerçek ama evlenmeden yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
ozaman dediğimi yap,gerçi nişanlısınız,anlayışla karşılar seni..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence herkeste var bu... benmde bi arkim nişanlı aldıklarını gördm şaştm kaldm ondan beklemezdm bunu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılbenimkileri kuzenim gördü korkuyorum senden sapık dedi :D
+1 yılbu kendine olan saygıdan gelir ben de severim iç çamaşırlarını.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
sana şu şekilde diyeyim herşeyin azı yarar fazlası zarardır.. herşeyinde zamanı vardır zamanı gelnce uygularsın heryerde aynı görünürsen yanlış algılanırsın buyüzden otur oturduğun yerde kır dizlerini koca bekle :))
13 Yorumla
Soran+1 yılkoca beklememe gerek yok yakında evleniyorum zaten
- +1 yıl
sana birde tavsiye vereyim abisi.. her zaman aynı görünürsen seksilik di iç çamaşırıydı felan belirli zamandan sonra monotonlaşır erkeğine arada süprizler yapki şevki dahada olsun...unutma yoksa sen :D gardolap dolusu iç çamaşırı her gün başka seksi elbise felan adam sıkılır artık adamı cinsellikten soğutursun.. ;)
tavsiye sadece:)
Soran+1 yılaklımda bulundururum :)
evlenince kurtulursun canını sıkma.. dışarıya değilde erkeğin için giyinirsen erkek tabi hoşlanır..veya ben hoşlanırım şahsen.. ama yalnız bana olmalı... :))
00 YorumlaKendı acımdan dsunecek olursam bende ısterım boyle esım olmasını :) tabı sadece bana karsı olacak (teshırcı olmayacak).Bence bı zararı yok evlenecegın ınsan cok sanslı. :)
03 Yorumla
Soran+1 yıle heralde yani öyle olması lazım tabikide eşimden başkası göremez
Soran+1 yılanladım
eğer sana tam olarak güvenmiyorsa kafasında soru işareti oluşacaktır "ne yapmış lam bu kadar iç çamaşırıyla" şeklinde .. sen de açıklamanı yaparsın ..
02 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım biliyor bu tutkumu ve çok memnun güvenide tam bana sadece düşündükçe çıldırdığını söylüyor ama gerçekten böyle düşünüp düşünmediğini merak ettim sadece
senin kocan olcak erkek yaşadı derim kendi düşünceme göre :D bi bana mi denk gelmezsiniz nedir anlamadm ki :D
04 Yorumla
Soran+1 yılumudunu kaybetme :D
Soran+1 yılnişanlıyım :D
+1 yılSen normal değilsin ve normal olan bir erkek bu kadar abartıdan hoşlanmaz...
bu işler giysiyle çamaşırla olmuyor...00 Yorumla
+1 yılKuvvet macunu falan filanda almaya başla koca sana fazla dayanmaz yoksa:)
04 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin ya :)
- +1 yıl
Sen bu kadar hevesli olduktan sonra oda duramaz ard arda.. pili erken biter;) Öyle anlattın ki benim bile canım çekti:)
Soran+1 yıl:D yok onun enerjisi bitmez hiperaktif benim paşam
- +1 yıl
Bu işler hipere falan bakmıyor emin ol:)
+1 yılEvlendiğinde kocan ömrün boyunca iç çamaşırına para vermeyeceği için şanşlıymış. Fantezi kıyafetleri sadece yatak odasında kullanacaksan evliliğin başında kocanda mutlu olur ama cicim ayları geçtikten sonra hergün fantezi adamı kasar.
00 Yorumlabence dogru yoldasın emınım kocan cok sanslı bırı olacak :) kendı vucudunu begenmeden kendını kocana asla sexı sunamassın .
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru yolda olduğumu bilmek sevindirdi beni bir kız arkadaşım yaptığımın gereksiz olduğunu söylemiştide bir acaba mı dedim
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzel bir şey işte erkek arkadaşını da mutlu edersin, biliyorsundur ama yine seksi giyim sitesi önereyim link
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılic giyim zevkine hayran kaldim diyebilirim sana bir orkide pembe tanga takimi hediye edecek kadar heveslendim acikcasi ben bir de ic giyim magaza personelinin bayan olmasina ozen gosterir bayan personelden yaparim
019 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bir yerde çalışsam müşteri gelmesine gerek yok zaten köşeyi döner patron hatta maaş vermesin iç çamaşırı versin :D
Cevap sahibi+1 yılbenim magazada calis maas + takim ic camasiri musteri bolca cekersen
Soran+1 yıldolar taşar orası
Cevap sahibi+1 yılpampa ic camasiri ile yatakta sabahlamanin dayanilmaz mutlulugunu da cok iyi bilirsin simdi sen :D
Soran+1 yılbiraz açarmısın
Cevap sahibi+1 yılhazir ciplagiz hadi acalim :) tabi isin $akasi da yataktan uyandiginda esofman ile mi uyanirsin dun aldigin ic camasiriyla mi pampa ?
Soran+1 yılben giyinik yatamam ki iç çamaşırlarıyla uyuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılbir erkege tanga giymeyi yakistirir misin peki?
Soran+1 yıldar boxer tercihim
Cevap sahibi+1 yılcok kiskirrtci oluyo di mi :)
Soran+1 yılevet kesinlikle müthiş oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılbi keresinde dar boxer ile komsunun guzel kizina yakalanmistim :|$
Soran+1 yılnaptı :D
Cevap sahibi+1 yılbeni uc dort gun sonra faceye eklemisti talihsiz ve hos bir rastlanti dedi orada benim kiz arkadas cevrem de ic camasir tutkunu kic kadar ilcede 10 tane ic giyim magazasi var pampa
Soran+1 yılo mağazalara dalmak istiyorum :D
Cevap sahibi+1 yıliyi de pampa daha uye ismini bile bilmiyorum ki ayrica sevgilin izin verir mi kulotcuda calismana ?
Soran+1 yılmüşteriler bayan değil mi neden sorun olsun ki ama ben mağazada mal bırakmam
Cevap sahibi+1 yılkop gel kontrat imzalayalim oyleyse pampa uye ismini bilmiyom ki hem
Soran+1 yılöyle her yerde söylenmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel bişey bi erkek için hatta çoğu erkeğin arayıpta bulamadığı bi kız tipi
06 Yorumla
Soran+1 yılyani kurtulmama gerek yok
Cevap sahibi+1 yılgerek yok tabiki. bütçene zarar vermiyorsa bu durum gayet güzel
Soran+1 yılo zaman sevindim
Cevap sahibi+1 yılyani bence de sevin=)
Cevap sahibi+1 yıl=))
+1 yılbaby doll vucut corab. jartiyer. kostümler
aaahh birde fizik iyiyse
ama nerede bizde o şans :D10 Yorumla
+1 yılkesinlikle güzel erkekler tabikide sever kurtulman için neden yok
00 Yorumlabu gerçekten buradaki herkesi tahrik eder...bence zararsız bir fantazi..ve görsel olarakta güzel...
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman aynen devam
Soran+1 yılyok kalsın
Bu ürünlerden bende çok satıyorum özden iletişime geçelim mı
00 Yorumla
+1 yılbenim için ideal kadınsın. bende bayan iç çamaşırlarına tutkunum,çok tahrik eder beni :)
00 YorumlaBence bu kadar parayı eğitimine ya da psikolojine harcasaydın daha iyi olurdu.
00 YorumlaSorun yok, her bayanda sen kadar olmasada aynı durum söz konusu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yıliç güzellik öneemlidir...
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence güzel ama çok güvendğin vcudunu merk ettim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılgöstermek isterdim :D
Cevap sahibi+1 yılgöstersen ii olur ben zor begenrm birde bz yrum yapalım :D
Soran+1 yılburada göstermeme izin verecek kadar geniş bir nişanlım yok üzgünüm :D ama vücudum tescilli yani sadece benim düşüncem değil bir çok katalog çekimi teklifi aldım tabi reddettim
Cevap sahibi+1 yılnişanlın görmez mrk etmeee
+1 yıliç çamasırla dolu kolilelerle biriyle evlensem o gece farketsem boşarım onu
00 Yorumlaseverim ama aldığın o aksesuarların biri bana girmediği sürece
00 Yorumla
+1 yılBayanların çoğunda var zamanla azalır bu ilgin.
00 YorumlaGüzeldir iç çamaşırı sevdası.
10 YorumlaSenin gibi bir sevgilimiz olsa :D iyisin iyii
012 Yorumla
Soran+1 yılbeni kaptılar ama tek değilimdir illaki olur :)
Soran+1 yılyok artık ya istemiyor mu :D
Soran+1 yılonlarda çok hoşuma gidiyor :) ya benim nişanlım bana jartiyer alsa öpücüğe boğarım onu hatta öğrendi zayıf noktamı kırıldığım zaman iç çamaşırı alıyor hemen bana :D
Soran+1 yılalsana ya bence hoşuna gider yani benim çok hoşuma gidiyor hatta bazen beraber almaya gidiyoruz :) bekar arkadaşım çok neden sordun
Soran+1 yılne alakası var ki :D nişanlımda bana alıyor ve ben çok mutlu oluyorum beni istediğini benim için çıldırdığını bilmek acayip hoşuma gidiyor yatıyormusunuz dersen hayır ama onunla sex yapmamam istemediğim anlamına gelmiyor ve onun beni istemeside beni rahatsız etmiyor :)
Soran+1 yılteşekkür ederim de vardır benim gibileri bulursun :D
sınırlarını bıldıgın surece en iyisisin şuanda ;)
10 Yorumladışı degil içi ilgi alanım benim :D
010 Yorumla
Soran+1 yıliçinede güvenimiz var heralde :D
Soran+1 yılöhö öhö
Soran+1 yılyakarımda nişanlımı yakarım başkasına gerek yok saçma sapan yorum yapma
Soran+1 yıldefol
+1 yılilk gecende eşine sakinleştirici ver :D
03 Yorumla
Soran+1 yılneden :D
- +1 yıl
ilk gecede kalpten gitmesin dul kalırsın sonra :)
Soran+1 yıliyi güldürdün :)
kurtulma bundan bu süper bişey... :))
00 Yorumlatazmanya canavarlı boxterım var beyler
00 Yorumla
+1 yıleee guzel olanı guzel olan tasımalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşeyde denge.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUuu beybi.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)