Bana ilk iki fotoğrafı ben şehir dışındayım diye kuzenim attı benim tırnaklarımı yaptırdığım yere yaptırmış nasıl olmuş diye soruyor henüz fikrimi ve doğrusunu söylemedim sizce olmuş mu öyle mi demeliyim?🙄😅 Diğeri son iki fotoğrafı da bir arkadaşım attı daha önce onun ayaklarıyla bir şeyler yapmıştım özledin mi bak hala aynı duruyor ayaklarım da seni çok özledi diyor😅🫣 yüze ayak basılı olan fotoğraf için de aynısını gel yapalım ya da ben geleyim öyle yapalım ikimiz de ayaklarımızı yüzümüze sürelim basalım dile benden ne dilersen diyor. Yüzüme ayağıyla basabilir tamam kabul ediyorum yüzümün net olmadığı fotoğrafa da tamam diyorum ben de ayaklarımı istediği gibi yaparım ondan da sorun yok ama bana iki ayağım yüzün deyken tabanlarım terlesin istiyorum diyor şimdi ben buna ne diyeceğim nasıl olucak o dediği ve hoşuna gitmeyen bir şey söylersem de darılıcak ne yapacağım bilmiyorum sizce ne demeliyim?🙄😅🤔 NOT: Aynı erkek arkadaş burada değilsen bari giyilmiş bir iki cift çorap gönder bana diyor ama bu dediğini yapıcam ve şeffaf poşette üzerine AĞZINA LAYIK İYİ ÇİĞNE İYİ EM diye yazıp göndereceğim nasıl olur🤣🤣
Bana fikir soranlar sizce ne demeliyim ne söylemeliyim?
Öncelikle gerçekten çok değişik bi hatunsun onu söyliyim. İkinci olarak. kuzeninin pedikür harika olmuş bence ki bunu ayak fetişisti olarak söylüyorum. seçiciyimdir sonuçta. Senin ayakların da bu kadar güzel mi?
Arkadaşının senden istediğine gelince sıcak bi ortamda yüzüne basarsa belki tabanları terleyebilir. deneyin bakalım. ' önce ortamı ısıtalım canım sonra bas suratıma' diye cevap verirsen darılmaz sana :)
Maalesef her isteyene değil hak edene yapıyorum. Senin istediğin şeyleri emredenler öncesinde bana emredip ayakkabı çorabı ayağıma em öp kokla ağzına al dan önce isterse kaliteli çoraplar giyer istediği kadar. Çorapsız isterse de zaten ayağı daha çok kokup terli olur öyle yaptirir