Arkadaşlar sorum gayet açık, erkekler neden kızlarla dalga geçer? her kızla dalga geçilmez tabi ama geçtikleri kızlarla neden hangi özelliklerinden dolayı geçilir
Cevabın nedir?
+1 yıldış görünüşünde bi sorun varsa onunla dalga geçebilirler,dili peltekliyse onunla dalga geçebilirler..vs..zaten karekterli bi insan karşısındakinin kusuru ne olursa olsun dalga geçmez ..dalga geçmesi o kişinin ne kadar aciz ve zavallı olduğunu gösteriri...birde şöyle bir sey vardır,çok nadirde olsa görülür erkeklerde,sevdiği kızla dalga geçerek onunla daha bi içli dışlı olmak ister..onun ilgisini çekmek için böyle yollara baş vurabilir ..ama dediğim gibi çok nadir..
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkızlar buna imkan verirse geçer tabi tersle
30 Yorumla
Dalga geçmek ikiye ayrılır ..
gıcık olupta dalga geçmek, sevdiği veya dalga geçmek konuşcuk olsun diye dalga geçmek..
Senin bahsettiğin hangisi ?
Neyse ne benimle komik komik dalga geçilmesiyle bende eğlenirim.
Dişle ayakla elle ağızla burunla dalga geçen çoktur hiçte bozulmam..
Yada bazen dilim dönmez saçmalarım onla dalga geçilir.. bunlar gırgır dır şamatadır..
Diğeri can sıkıcı olabilir.10 Yorumla
cunku kendılerını ustun gostermek ısterler aslında tek erkeklere mahsus degıl bız bıle bazen gıcıgımıza gıden bırını sırf ego tatmın etmek ıçın dalga geçıp kuçuk dusururuz ama bence kız bos bos konusuyorsa karsındakıne ben bılırım havasındaysa ve aaaayyyyyy cooohhhkk dadlu dıye konusuyorsa bence dalga geçmek bı yere kalsın yerın dıbıne sokmak lazım onları
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
51Cevap
+1 yılTemelinde kıskançlık yatıyordur.Laf sokma çabaları bunun bir yerleri havalanmış balonunu patlatalım cezaları vs vs.Bir de o kız onlara pas vermiyorsa red ettiyse sen bak neler yaparlar.Küfüre kadar baş vururlar.Alay ederler vs.Yeterki kendi egoları okşansın :).
61 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen o asamada kizdim ve cikarildim ohh cok iyi oldu :)
+1 yılBende yaşadım aynısını bugün hemde. eski çıktığım çocuk tam karşımda durdu 10-20sn rahat bakmıştır yani hiçbi tepki vermeden baktı snra ben noluo gibisinden kafamı salladm yanındaki arkadaşına güldü. O küçücük beyniyle aklı sıea etkilemeye çalışıyo. köpeğe öyle baksa köpek yzüne işicek haberi yok..
40 YorumlaGüzellik bir çekim alanı oluşturur ve o cekime kapılan her insan kendi yöntemiyle o güzelliği meteder kimi güzelliği över kimi kizdirir kimi dalga geçip yerden yere vurur ama farketmez güzellik her haliyle güzeldir çünkü sadece o güzellikten etkilendiğini kabul edip kendine dürüst olabilmek mesela burda
55 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl yani. İnsan boşu boşuna biri ile uğraşmaz öyle mi
Gizli Soran+1 yılBak ben rahatsız oluyorum. Ama hala devam ederse çekçem konuşçam
Gizli Soran+1 yılYapmasın evet
+1 yılErkek için iki ihitmali vardır.Ya erkek çevremde çok kız var egosuna kapılıp sanki bir bok yaptığını zannedip sapıtırsa ya da kendisini gene kendisini bir bokmuş gibi çevreye lanse etmeye çalıştığı taktirde dalge geçer diye düşünmekteyim.
Bayanlara gelirsek eğer onlar birbirlerinin popolarını bile kıskanıyorlar durumu vaziyeti sen bir bayan olarak bizden daha iyi bilirsin.20 Yorumlabıyıkları vardır dalga geçerler, yanlış kombin kullanmıştır dalga geçerler, facede saçma sapan dudak fotoları paylaşmıştır dalga geçerler, geyikli taytın altına ugg giymiştir dalga geçerler, en önemliside erkekler için ulaşılmazdır taşlamak için dalga geçerler,
41 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKombin olarak mesala kadinlarinda beraber dalga gececegi sey?
bir ortamda benim veya sesi daha az çıkan bi arkadaşı ezerek kendini üstün gösterme çabasına giren bir kız olursa onunla çok fena dalga geçebiliyorum :D 3-4 leşim vardır :D ve çok zevkli onun o havasını söndürmek:)
41 YorumlaBenimle dalga geçmeye yürek ister..Her türlü o dalgada boğarım..
100 Yorumla
+1 yılasla bu zamana kadar hiç bir kızla dalga geçmedim .sevmem .ne kendime yapılmasından hıoşlanırım ne de bir bayanla dalga geçerim
114 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTebrik ederim :) asil insansın sen.
- +1 yıl
sağolasın .: ) çok naziksin
Gizli Soran+1 yılO senin nazikliğin :)
- +1 yıl
teşekkür ederim : )
+1 yıl
Bir erkek bir kızı dövemeyeceğine göre dalga geçerek ezmeyi tercih eder...
Birde hoşladınkları kızlara hafif takılma tarzında dalgalar vardır ki onlar çok başka şeyler...22 Yorumla- +1 yıl
Bir kaç örnek verseniz
- +1 yıl
@Hazircevapli buna herşey örnek olabilir. Burada dikkat etmen gereken bunu nasıl söylediği ve onun senin için ne ifade ettiğidir.
Adam seni seviyorsa ve sen sevmediğin için yüz vermiyorsan çoğu zaman hınç oldu laflar sokar.
Adam seviyorsa sen seviyorsa daha çok tatlı tatlı laf sokar seninde hoşuna gider.
Adam sevmiyorsa sen seviyorsan adam her söylediği zaten sana batar.
Ondan hoşlantı var diyen arkadaşlar ilk okul cocukları yapar böyle şeyleri şahsen ben arkadaş anlamında sevdiklerime takılırım makara yaparım
30 YorumlaE-G-O kendini üstün görür diger herkese yüksekten bakar herkesın onun gibi olmak istedigini zanneder doğal insanları aşagılar
şahsen ben ego lu insanlara tahammül edemem kız olsun erkek olsun24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBende. Ama bana karşı gayet kibardı. Sonra Allah yazdıysa bozsun demiş
Gizli Soran+1 yılNiye omzuma dokunuyo o zamsn
Gizli Soran+1 yılYok bulaşmam asla. Bu saatten sonra
+1 yılÇünkü karşındakini kırmadığın sürece eğlencelidir. Samimiyet ve karşı cinste çekim yaratmak için elzemdir. Kompleks yapılmayan her türlü özellik dalga geçilmeye açıktır.
00 YorumlaBir kız bıyıklıysa onunla dalga geçilir. Ama diğerlerini dalga olarak görme dalga geçilcek birşey bi eksiklik yoksa dalga değildir. Seni kızdırmak için şaka yapıyor olabilir herşeyi kötü yana çekme :)
20 Yorumla
+1 yılAşırı güzel bir kızın dikkatini öyle çekebilirsin. Güzel olduğunu zaten çocuklugundan beri duyuyor farklı olmalisin.
19 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇoğu erkek güzel olduğumu söylüyo. bir erkek te her erkek seninle konuşmak için can atıyodur dedi zaten. Ama Allah yazdıysa bozsun. Umrunda değilmişim hem. Hemde bakıyo. Ben bakmayınca omzuma dokunuyo. Dikkat çekiyo. Sonra istemediğini söylüyor.
- +1 yıl
Fark ettiysen aklından cikaramamissin eğer oda güzel olduğunu soyleseydi çoğu erkek sinifina girerdi.
Gizli Soran+1 yılE istemiyorum demiş. Dalga geçiyo benimle
- +1 yıl
Egoistlikle alakası yok sadece oynuyor. Oyununa katil ikiniz de mutlu olun
Gizli Soran+1 yılNapabilirim ki
Gizli Soran+1 yılHem artık önyargılı olduğu için asla olmaz
Gizli Soran+1 yılAllah yazdıysa bozsun demiş.
- +1 yıl
Asla olmazsa kafana takma o zaman unut gitsin.
Gizli Soran+1 yılBak ben onu zatem sevmiyorum. Sadece neden olmasın demiştim. Ama o önyargı ile Allah yazdıysa bozsun demiş. Bitirmiş yani. O zaman neden dokundu omzuma
kız kendini beğenmişin teki burnu havada ve binde bir muhabbete adam gibi cevap vermiyorsa gıcık olurum ve öldüresim gelir. ve de laflarım çok pis batar onlara. genelde de kızları sevmem...
00 Yorumla
+1 yılben çok havalı ve burnu büyük (hem gerçek hem mecaz anlamda) bi kızla dalga geçmiştim çok havalıydı gözü kimseyi görmüyodu biraz olsun havasını indirdiğim düşüncesindeyim
20 Yorumlaistedikleri seyi alamayinca dalga gecerler .ve kadinlarin kivrak zekalarini kiskandiklari icin dalga gecerler.onlar kadinalr gibi dusnemedikleri icin dalga gecerler
50 YorumlaÇünkü dalga geçtiği kız çok tepki veriyorsa hoşuna gider, eğlenceli bulur.
30 Yorumla
+1 yılZoruna mı gidiyor... beni sinir ediyor Ece seçkin :) ;)
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYaaa ama Allah yazdıysa bozsun demiş. Hemde omzuma dokunuyo.
+1 yılBelki eksik yönleri ya da eğlence malzemesi vardır...
120 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Ya ne bileyim yani ben çok neşeli biriyim. bende takılırım hep arkadaşlara. ama takılmam yani dalga geçmem için elime bir koz geçmesi lazım. bu davranışı, huyu, giyimi ya da bir olay olabilir. yani sebzeler olmadan yemek yapamazsınız gibi
Gizli Soran+1 yılEvet geçen sene eziktim çirkindim ama 2. döneme doğru ve bu sene güzelleştim evrim geçirdim diyim.
- +1 yıl
Yorum yapamam güzellik göreceli kavram. ama ben hep arkadaşlara takılmama rağmen fiziksel özellikleri ile asla dalga geçmem çünkü onu o şekilde Allah yarattı. ama davranışları ile kafa yaparım.😊
Gizli Soran+1 yılEvet sinirli bir yapım var kızdırıyorlardı takıyodum çünkü. Artık umrumda değil. Uğraştıklarında rahat davranıyorum ama. Sınıf arkadaşlarımdan nefret ediyorum. Ben hastaydım çünkü geçen sene
Gizli Soran+1 yılbir insanın davranışlarıda hemen hemen değişecek bir şey değil
- +1 yıl
Orası kesin kişilik karakter zor değişir ama hasta olan biriyle dalga geçmek terbiyesizlik. ben müdürümle bile dalga geçiyorum ama kırmadan ve herkesi eğlendirerek. geçmiş olsun ayrıca size.
Gizli Soran+1 yılSağol bak ben OKB hastasıyım.. Dalga geçildiği sürece tedavi sürem uzuyor. İyileşemiyorum. Herkes beni buluyo sanki inadına
- +1 yıl
O ne hastalığı? büyük vebal alıyorlar. rehber öğretmeninizle görüşün uyarsın o çocukları. bu böyle olmaz yani.
Gizli Soran+1 yılTakıntı hastalığı ya vesvese titizlik takıntıgibi. Fayda etmiyo. Öğretmene söyleyince daha çok üstüme geldiler. Hem bu ikisi başka sınıftan
- +1 yıl
Ya o takıntı bende de var. psikolojik ama. hem onlar da zihinsel gelişimleri tamamlayamamışlar sanırım.
Gizli Soran+1 yılBilmiyorum. Ne halleri varsa görsünler
- +1 yıl
Siz beddua etmeyin Allah'a havale edin.
Gizli Soran+1 yılYa ben acıyorum onlara. Bana güç veriyorlar artık. Taksamda üstesinden kalkarım Evelallah
Gizli Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Aynen öyle ama sinek küçük olduğu halde mide bulandırıyor.
Gizli Soran+1 yılAynen halletcem bir şekilde
- +1 yıl
İnşallah atlatırsınız. bol şans.
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim
+1 yılkendini oldugundan farklı göstermeye çalışan kızlarlan veyasivri dillilerle genelde geçeriz :)
00 Yorumla
+1 yılçok çekicisindir kızlar sevmez (kıskanırlar)...
çok itcisindir (kilolu, çirkin, sevimsiz) erkekler dalga geçer... bu kadar basit
sen çok güzel bir kızla dalga geçen erkek gördün mü :)06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBana hakaret edeni gordum iltifat edenide benden kacanida pesimden kosup gelmeyenide sen bir kizin pesinden kosup kosup soylemezsen dalga midir sence? Birde konusmaya cekinen cok cirkinim evet birazda balik etli kisaca siskoyum ana sucum ne? Birde bir kiza neden cok havali der eglip bakar gulumserler dislerini gostererek? Neden bu mu yani?
- +1 yıl
arkadaşım birincisi çirkin olduğunu düşünmeni istemem... buraya girenlerin hepside adriana lima değil sonuçta... güzel kız arayışında olan erkeklerde bir zahmet aynanın karşısına geçip baksınlar önce... çirkin kızla dalga geçen erkekler genelde karakteriz derdi sadece cinsellik olan erkekler... peşimden koşup koşup gelmiyorsa demişsin... yok bunu seninle dalga geçildi olarak algılama...
Gizli Soran+1 yılYani is cikma teklifine gelmiyor diyorumki acaba fazla gevsek mi durdum ya da cirkinim dominant oldgum icin cirkinimdir heralde dalgadir diye dusundum baska ne olabilir neden cok civik davranip teklif etmiyorsa bir ilani kaliyor yani
- +1 yıl
çirkin olsan kimse peşinde koşmaz emin ol... bilmiyorum belkide sen onların seninle ilgilendiğini düşünmüşte olabilirsin.. yani belki sana öyle geliyordur.. belki o kişi ya da kişiler seni gerçekten bir arkadaş olarak görebiliyor olabilirler... dolayısıyla sana yakındırlar ama niyetleri sadece arkadaşlıktır...
Gizli Soran+1 yılYakin arkadaslarimda oldu ama bilmiyorum bunu yapanlar arkim degil aslada olamaz insanlar
- +1 yıl
çok aldırış etme boşver...
Kız kızyığını biliyorsa niye dalga geçsinler canım o kadarda manyak olmadılar
00 Yorumla
+1 yılbencilse, ispiyoncuysa, kendini beğenmişse sevmem içim almaz bir de palavracılar var
10 Yorumla
+1 yılSiz kızlar yapınca hiç sorun yok çünkü bizim duygularımız yok ya :D
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAbi ben yapmam asla
- +1 yıl
Ama yapan çok demek istiyorum yani her şey aslında etkiye tepki olarak ilerliyor :D
Gizli Soran+1 yılBen yapmıyorum ama
- +1 yıl
sende yapmayan birisini bulursun :D
Gizli Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
İnşallah hayırlısı olsun hakkında :)
Gizli Soran+1 yılSeninde
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılkızlarla dalga geçmek biraz ergenlik döneminde kalanların işidir kendi adıma konuşuyorum tabi ki .ileriki yaşlardada erkekler dalgadan ziyade acırlar heralde acınacak göze bakılan guzel kızlarda oluyor
00 Yorumla
+1 yılOrtada bir ilişki varsa yani sevgililer ise dalga geçtiği şey emin ol en çok beğendiği yeri veya özelliğidir sadece güzelliğini kıskanıyordur. Ben konuya sevgili açısından baktım yani :)
10 Yorumla
+1 yılcirkeflık olusturmadıgı surece sevmemezlık yapmam..
00 Yorumlabelki kiz uzel degil bastan beri kizi yiyor bakarak?
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe demek istedin anlamadım
+1 yılsevmediğim biriyle muhattap olmam zaten, birini kızdırıyorsam onu kendime yakın buluyorumdur
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKonusmadigin birini toplumda rezil edenler neden yapar? Ga aslinda taniyor hic konusmuyorlardi ama oyuncak gibi dalga gectiler nedendir sence?
- +1 yıl
öyle karaktersiz insanlar mevcut ne yazıkki seni çok çekingen görmüşlerdir sataşmışlardır, kafana takma bilmiyorum kaç yaşındasın ama demekki karşındakiler olgunlaşmamış
+1 yılkızlar kız olsunlar bayan olsunlar ağır olsunlar da kendileriyle dalga geçirtmesinler;)
22 Yorumla- +1 yıl
çanta falan indirsinler bide öyle yapan olursa :D
- +1 yıl
o da olur:)))
Hoşlanıyolardır kızda yüz vermeyince dalga geciyolardır. Ya da bunun gibi bir şey mutlak
40 Yorumlaben karşıki dagları ben yarattım şeklinde davranan burnundan kıl aldırmayan kızlara bitiyorum abi yaaaaaa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel oluyor ya :D bende öyle bir şey yaptım yakın bir zamanda o sen misin acaba :D
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAdın ne pislik dünya küçük olabilir. s. d
Cevap sahibi+1 yılAdım Ömer :D senin?
Gizli Soran+1 yılDeğilsin İrem😀
Gizli Soran+1 yılAma yapma bunu. Ahı tutar diyim bak
Cevap sahibi+1 yılSaka yaptim kiz ben yapmam oyle insanim ben kopek degilim
Gizli Soran+1 yılBen artık şaka falan kaldıramıyorum galiba kusuruma bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılufak tatlı tatlı dalga gecmelerse hoşlandıkları için olabilir muhabbet olsun gülelim eğlenelim yakınlaşalım diye :)
00 Yorumla
+1 yılegoist im ama dalga hiç bir zaman geçmem içimde yaşarım
00 Yorumla
+1 yılsorun onda değil sende ona bunca anlam yükleyen sensin o değil,
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet
Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyor ama herkesle dalga geçmek onlarda benle dalga geçiyor😀
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO zaman sorun yok 😀
+1 yılgtü kalktıgı için dalga gecerim ya da bana cok laf sokuyosa
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDaha cok sessiz sakin konusan saygili biriyse yuruyusu ozguvenliyse dalga gecer miydin?
- +1 yıl
durduk yere gecmemki tanısmız olmamız lazım tanımıyorsak dalga gecmem cunku insanların fiziki görnüsşleri ile dalga gecmem bir iki espri olur kapatılır
+1 yılya kız harbiden salak geliyordur ya da gicikligina yapıyordur.. çoğuna bende yapıyorum mesala ;)
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSalak kiz?
- +1 yıl
bazıları öyle .. sen görsen hak verirsin ...
Gizli Soran+1 yılHayatimda ilk defa biri salak dedi snra biride dedi oneden oncekileri aldirmadim ama dokundu neden? Salak ?
- +1 yıl
bulunduğun ortamda hal ve hareketler.. hiç tanimadigin biri de olsa seni hareketlerinle anlayabilir .. allah kimseyi salak yapmasin .. enson gıcık gittiğim kıza bir şaka yaptılar .. kız direk benden bildi yapmadığım halde ..
Gizli Soran+1 yılOysa hep zeki havali saygili asiri caliskan hirsli derler ama bazen curuk elmalar uzuyor o giyimimle alakali snrm cunku paris moda haftasi dedi her zamanki mont canta halbuki snra salak seyip kizla gulduler ben giderkende sasirdilar hizlica uzaklastim nasil giyinmisse mesala dalga gecerler?
- +1 yıl
giyimle alakasi yok bence de çok çocuk gibi süslü püslü pembe kiyafetler bana göre komik bu yüzden gıcık olabilirim .. senin günlük bulunduğun ortam iş ortami mi ... okul ortamı mi .. kiyafet konusunda açık giyinirsen sorun bence hem
Gizli Soran+1 yılSu an okul ve sportif seyler birde mont yandan askili canta bu yani herkes boyle ama neden ben?
çok şımarıktır kendini beğenmiştir orası ayrı burası ayrı oynuyordur kızlara yalaka olan erkekler harç diğer erkekler dalga geçmekte haklıdırlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimle aynı düşünceye sahip olmadığı için değil tripleri ve kaprisleri nedeniyle dalga geçebiliyorum ama bu onu aşağıladığım anlamına gelmez
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAsagilik gibi davranilmisti ama derslerini verdim bana yetmedi
Cevap sahibi+1 yıltabi bazende etki tepki meselesi olabiliyor. bir etki yaratmak bir tepkiye sebebiyet verebilir
+1 yılsevgilimde benimle uzun olduğum için başlarda dalga geçiyordu ama sonra aşık oldu
00 Yorumla
+1 yılaslında bunun temelinde ondan hoşlantı vardır
30 YorumlaNe için ve nasıl olduguna bağlı.
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela kız mesaj attığında cevap vermez daha sonra bide karşılaştığında gözünün önünde elini yüzüne kapatarak anlatmasi daha sonra kız karşısından kalkıp gittgi zaman bakmaya devam edip hafif gülmesi
+1 yılZamanında sizden gördüğümüz şeyler yüzünden.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBi sucum yokki tanimayanlarda artik dalga gecer oldu neden ama?
+1 yılhavalıdır ilgiyi üzerine topluyordur
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHavalidan kasit nasil davraniyordur?
- +1 yıl
çekicidir seksidir hoştur gibi
Gizli Soran+1 yılSence nasil kizlar oyledir?
- +1 yıl
balık etli,özgüveni tam,güzel yüzlü gibi
Gizli Soran+1 yılo zaman spora basliyorum ;) saol cevabin icin
- +1 yıl
spor önemli tabi başla
+1 yılKızlara anladığı dilden konuşmak için 😉
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen kimseye bişey yapmadım.
- +1 yıl
Ben zaten sana bişey yaptın demiyorum. Ama kadınların çoğu erkekleri çok lüks ister. Erkeklerde doğal olarak böyle davranır. Peki sen nasıl bir tür erkek arayışındasın?
Gizli Soran+1 yılMütevazi beni koruyan ve sonsuza kadar sevecek biri. Benim ruh ikizim olsun istiyorum
- +1 yıl
Tamam işte o benim ne zaman evleniyoruz 😂
Gizli Soran+1 yılYa bende niye soruyo dedim 😂
- +1 yıl
Mesaj at bana konuşalım hemen 😂
- +1 yıl
Şaka maka saygılı bir şekilde konuşalım gerçekten mesaj at
siklerini kızın* sokmak isterler ondan
00 YorumlaUstunluk saglamak icin
00 YorumlaEgoist oldukları için. Aptal onlar. :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAbi ne egoymuş ya sinirden gülüyorum😀
+1 yılbunlar hep kıskanmakdan
210 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOrtalama 30 olan bir isyerinde calisan 17 yasinda bir kizla dalga gecmislerdi neyini kiskanmislardir?
- +1 yıl
olayı bilmiyorum onlarıda tanımıyorum ama genelde birşeyini kıskanmakdan örnek güzelliginden vs ugraşırlar :)
Gizli Soran+1 yılSen olsan bundan dalga gecerdin yani? Gerci bende mukemmelliyetcilik var bu tarz bayanlar cok basarili olurmus belki sebep budur saol :) bazen yanlis anliyorlar hoslaniyorum snyorlar yasitlarim ve buyuklerdede arada cikiyor bn belkide fazla oz guvenli gozukuyorum taniyanlar farketmez disardaki insanlar ozellikle yankarinda duruyorsam illa laf atarkar bir bakarlar durakta bile herkesin donup baktigi oluyo bn en iyisi brz gvnsz gzukeyim o zmnda bunu elestiriyolardi sence ne yapayim?
- +1 yıl
ben dalga gecmem gecenide sevmem gecen olursa uyarı cekerim bakdım anlamıyor kaşınıyor patlatırım agzına 2 tokat anlar dalga gecmek neymiş sen naparsan yap bir neden bulup yine gecerler senin yapacagın onlara hatdini bildireceksin sert konuş yüz verme dövecekmiş gibi kötü bak dik dur
Gizli Soran+1 yılO zamanda kaciyorlar neyse saol ben ayarsizin tekiyim hytm hep bole gidicek galiba :)
- +1 yıl
ö.d kendine ayarsız demen olmamış ayarsız olanlar seninle ugrasmakdan zevk alan kişiler sen sert cıkış onlara sinirli halini görsünler sende 1 2 tokat dayak yesinler nasıl seni görünce arkasına bakmadan topukluyorlar :)
Gizli Soran+1 yılHaklisin belki ama tanimlayacak kelime bulamadim :) hem severler bir okadar nefret ederlerde sebep yok bide
- +1 yıl
degişik çins insanlar aman uzak dur gözünü seveyim
Gizli Soran+1 yılO yuzden hic samimi olmuyorum kimseyle gornurde cok arkadasi var bir bizmle konsmuyo adam seciyo derler ama bn onlarlada samimi degilim yani bir bilseler ama her ortmdada anlatcak vakit yok o yuzden kaciyorum zaten bende :)
- +1 yıl
en iyisini yapıyorsun yanlız ol ama daha iyi onlara benseme bir insanın basına hep arkadaşdan gelirmiş :)
+1 yılHiç fark etmez, ortak nokta çok eğlenceli olması.
10 YorumlaKim neden dalga geciyor seninle?
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBilmiyorum sebebini bir bilsem
Gizli Soran+1 yılDalga geciyorlar gibi taklit ediyorlar yuruyusumu spastik ya da engelli degilim normalim ama niye taklit ediyorlar yuruyusum nasildirki dalga gececek kadar?
Gizli Soran+1 yılYolda ne yapacagimi sasiriyorum artik full yere bakiyorum skldm artik birde burada herkes genc ve yanlis anliyorlar bakiyorsun oo.. bnden hoslaniyor bakmiyorsun ne oldu be ne oldu sanki ne yaptik? Bu sorular yalniz yuruyunce bide cok kotu :(
Cinsellik konusunda 533 cevap paylaştı. Egoist oldukları için :)
00 Yorumla
+1 yılo güzel kızı elde etmek için bence
03 Yorumla- +1 yıl
Fuzuli yere engel iyiymiş.
Gizli Soran+1 yılAllah yazdıysa bozsun demiş.
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılHoşlandigini belli eder
10 YorumlaSiz geçmeden biz geçelim istiyoruz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelde edemeyecekleri için
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldaha doğrusu elde edemeyeceğimiz için...
Gizli Soran+1 yılAllah yazdıysa bozsun demiş. Arkadaşım ağzından kaçırmış seviyo seni diye. Ki sevmiyorum beğeniyorum. Da döt gibi kaldım
Cevap sahibi+1 yılhmm...
Gizli Soran+1 yılNapçam ben
Cevap sahibi+1 yılsen seviyor musun yahu anlamadım tam olarak açıklasana
Gizli Soran+1 yılYa sevmiyorum. Beğeniyorum sadece. Aptal bakınca bende neden olmasın dedim. O da gitmiş seni seviyo demiş. Allah yazdıysa bozsun demiş daha sonra da
Cevap sahibi+1 yılheh şimdi anladım işte... sevmekle hoşlanmak arasındaki farkı algılayan bir kız hmm harika.. ama ona sevmediğini açıkça belli et o zaman seni böyle aşağılayıcı sözü üzerine yapman gereken kendine olan en güzel duruş bu olmalı ne demek allah yazdıysa bozsun kimsin lan sen köpek diye düşünüp kendin için hareket etmelisin bence
Gizli Soran+1 yılÖzelden konuşalım mı detaylıca. Nolur
Cevap sahibi+1 yıltabii bir sn gizlilikten çıkarayım mesaj atarsın
+1 yılKızlar egosit erkeklerden hoslandıkları için
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMal bence
- +1 yıl
Evet. egoist tavırlı erkeklerden nefret ederim
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı