Sevgilimin annesi bana ilgi duyuyor? Dalga değil?

Troll falan değilim aksine utanıyorum böyle bir durumda olduğum için.

19 yaşındayım, sevgilime deli divane aşığım. Ama geçen gün kahvaltıya onlara gitmiştim annesi beni biliyor zaten. Arkadaşlar ben Vücut Geliştirme adı altında spor yapıyorum küçüklüğümden itibaren. Onun için vücudum bence iyi. Bunu söylüyorum çünkü sevgilimin annesinin bana ilgi duyuşu bu yüzden. Kahvaltıya gittik, sevgilim annesiyle bizi yalnız bırakır yani o çok iyi niyetli biri olduğu için aklından kötü bir düşünce geçmez, benim de öyle. Ya sonuçta evlenince o da kaynanam olacak. Her neyse bana ilgi duyduğunu fark etmiştim hatta utandım bile böyle birşeyi düşündüğüm için ama yanılmamışım.

Çok bakımlı bir kadın annesi. Öncesinde beni bir kaç kez öpme girişiminde bulundu ama tabiki de durup dururken değil ortamın havasına göre bir yakınlaşma oldu. Ama ramak kalmıştı öpüşmemize. Her neyse sonra ben çok utandım 1 ay sevgilimin yüzüne bakamadım. Yine işte o kahvaltıya gidişimizde sevgilim uyuyordu. Annesi açtı kapıyı ya herşey normaldi zaten pek konuşmuyorduk o olaydan sonra. Ama ben herhalde içki falan aldı o akşam ondan öpmeye çalıştı beni diye hala kendimde arıyordum suçu. Ama durup dururken bu sefer gerçekten öptü beni dudağımdan. 1 dakika öpüştük, inanın kaçmaya çok çalıştım ama başaramadım.

Bu olay aklıma geldikçe yerin dibine giriyorum inanamazsınız. Napacam arkadaşlar bana bir yol gösterin? O kızın yüzüne bakmaya utanıyorum :( ?
Sevgilimin annesi bana ilgi duyuyor? Dalga değil?