Eşimle dini nikahımızı yaptırdıktan sonra düğünümüz olmadan ilişkiye girdik, ama vajinal yoldan değil iç çamaşırımı çıkardı ama içine girmedi üzerime boşaldı. Yalnız vajina mı bir inceledi sanki jinekoloğa gitmiş gibi hissettim kendimi, ve bu onur çok kırıcıydı. Resmi nikahımız olmadı henüz, ve eşim hakkında bir çok soru oluştu kafamda. Ben onu kırmamak için nasılsa dini nikahımız yapıldı diye isteklerini kabul ettim. Ama yaptığı şey hiç hoş değildi. Sanki doktor da bekaret testi yapıyor yarım saat açıp inceleyerek. Define mi arıyordu herhalde. Siz ne yapardınız bu durumda?
Cevabın nedir?
o meraktn incelemiştir hoşuna gitmiştir vajinan bekartinin olup olmamasnı anlayamz sadce uzmanlar anlayabilir kaç yaşna gelmişsin bunu bilmen gerek bu düşünceye kapılman saçma, ve bnce sen ondan ayrılmak için bahane arıyorsun olumlu yorumlara hep soğudum yazdn, düşüncelerini bizimle tatmin etmeye çalşyrsun, gerçk seven insan böyle bişyden hemen soğumaz, senin kafanda ayrılmak var bence tatlım sen bunları değil ona karşı hislerini yargıla kalbinle akln arasında ortak bir karar kıl ve uygula.
11 Yorumla
Soran+1 yılO günden sonra soğudum yazdı ama , o güne kadar gayet mutluyduk.
En İyi Cevaplar
+1 yılResmen dusundugu seyi yapmis sana yani kafasinda soru isareti var sanirim erkek arkadasinin gerci artik imam nikahli kocan oluyor ama yinede dedigin gibi cok saygisizca bir hareket olmus bu.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen çok soğudum bu adamdan:(
Soran+1 yılAma aileme de bu durumu anlatamam.
- +1 yıl
Sogumakta haklisin bir kere adam senin lafina itimat etmiyor bu bile yeter soguman icin. Bence konus bu konuyu mustakbel esinle dusunduklerini soyle kafanfaki soru isaretleri hala gecmezse eger kinusmadan sonrada hayirlisi neyse o olsun diyin artik
Soran+1 yılBana bakire misin diye sorsaydı daha büyük saygısızlık olurdu, İnsan birine güveniyorsa yeterince tanıyorsa zaten sormaz. Vajinasını da acıp incelemez. Ama o kontrol etti:(Kendince ne anlayacaksa artık.
+1 yılBence öyle görme o anki tepkisi nasildi seni mutlu etmekmi kendi mutlu olmak zevk almakmi. Her önüne gelen inceleyerek kizlik zarindan birsey anlamaz canım. Erkekler icin görsellik herzaman onemlidir vajinayi izlemek incelemek dokunmak vs nunlar erkegin haz aldigi durumlardir ondan dolayi izlemis olamazmi? S3n alingan davraniyor olabilirmisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılankaranın bebesi ne yahu:)))))) Kendi zevkinin peşindeydi ben zaten heyecandan hiç bir şey anlamadım o gün.
- +1 yıl
Eeee işte kendi zevki senin zevkin vs zevk pesindeydi sende heycanliydin hosjna gitti. Bu demek degilki senin kizlik zarini kontrol etti.. pnu herkes anlamaz zaten merak etme.. o hosuna gittigi icon yapmıştır bende onu demeye calisiyorum on yargili olma
Bilgi edinmek istiyorsa dünya kadan internette bilgi var, gitsin oradan alsın alacağını. yok eğer seni kontrol etmişse bu yaptığıyla çelişkili, nihayetinde evlenip aynı eve girmediniz daha. Cidden çok ayıp etmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılO günden sora çok soğudum, ve bunu dini nikahtan sonra yapması garip neden resmi nikahtan sonra yapmadı, sonuçta düğünümüz nikahtan sonra olacak.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. anlaşılan güzelim şu
dini nikah kıyarak sana ulaştı
sonra bakire olup olmadığını kontrol etti bakire olduğunu anladı birşey demedi
eğer olmasaydın bir sebep göstererek senden ayrılabilirdi
ha bu takıntı olabilir bakirelik
ama adamı ailesini sen tanıyor ve ona göre seviyorsun
onunla yaşamayı istiyorsan sen bilirsin13 Yorumla
Soran+1 yılAdam bakiremiyim diye kontrol etti bence. Bakılarak anlaşılıyor mu onu da bilemem adam gizli gizli jinekolokluk yapıyor sanırım.
- +1 yıl
walla bende anlaşışıp anlaşılmadığını bilmiyorum
sonuçta dudakların 2 cm içinde kalıyor açıp baktıysa görebilir
nasıl baktığın sen biliyorsun
bakire olduğunu söylediysen sana inanmamış kendisi testi yapmış
o kişiyi bırakıp bırakmamak senin kararın
bu dünya da eş adayı çok
sitede bile var :)
Soran+1 yılBana birşey sormadı ki, insan karşısındakine güveniyorsa zaten bakire misin diye sormaz bence, ben de ona daha önce kimseyle seks yaptın mı diye sormadım.
dur belki adam hayatında ilk defa görüyordur, krallıkları yıkan şey nasıl birşeydir diye merak ediyordur.
bunun birde önemli tarafı var eğer yazdığım amaç ile yapıyorsa kocan bakirdir sen onun ilkisin bu açıdan da bak.12 Yorumla
Soran+1 yılHiç de ilk defa seks yapıyormuş gibi değildi. Ben heyecandan titrerken o çok rahattı.
Ne var bunda soguyacak o baktıysa acaydjn Biraz daha bakaydı ! Sen zaten incelerken kurbanlık koyun gibi beklemıssj Hayatım yat bırazda ben incelicem deseydın? ya da bakacagına bı işlemde bulun dıyeydın😎 amannn Sakn Ayrılma o kocan artk beybi
00 Yorumla
+1 yılBakire olup olmadığını dışardan inceleyerek anlayamayacağını bilmeyecek kadar cahil biriyse yaptığı hareket yanlış evet ama bence biliyordur amacı o değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılBence amacı oydu.
Senin koçan tam bir gerizekali. hayir maden test yapacan. içine girseydi. bu şekilde çok onur kirici olmuş. yanlis yapmis. bunu ona söyle. o gün boyle yapmakla amacin neydi bana guvenmiyormusun. de
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleymiş anlamış oldum. İçime girse adamın başına kalırım bakire değilsem. Adam kendince ne planlar yapmıştır.
Soran+1 yılTersliyor sorunca.
Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Bana şüphecilik gibi geldi. ya da ailesi git bak demiştir. Her iki durumda da yaptığı ayıp. Sende ona neden bakdın yoksa daha önce başka kızla birlikte oldun da bişeyimi merak ettin de.
02 Yorumla
Soran+1 yılTersliyor o gün hakkında bir şey sorunca.
eşinde olsa terbiyesizlik ayıptır ayıp incelemesi falan nasıl bir kafadaymış acaba o an
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bekaret testi yapılıyormuş gibi hissettim ve çok soğudum ben nasıl bu adamla resmi nikah yapıp aynı evde yaşarım bilemiyorum.
Anlayış göster ona da hak ver zaman çok kötü kimseye güvenilmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevdiğine güvenir. O kimbilir ne haltlar yedi, ben de bu şekilde mi düşüneyim yani.
Soran+1 yılO günden sonra güvenmemem gerektiğini anladım.
- +1 yıl
Sende güvenme ama ona da hak ver kötü insan sayısı iyi insan sayısını kat kat geçti ve her dakika geçiyor artık insanların etkileşimi de daha çok internet sayesinde ve herkes birbirinden birşeyler özeniyor çok kötü olan şeyler bile artık ihtiyaç veya normal birşey gibi algılanıyor benden tavsiye herkesin herşeyi yapabileceğini unutma her ihtimali hesaba kat..
Soran+1 yılZaten çoğu erkek ve bayanın eşi olsa bile bir de internette takıldığı biri oluyor. Çevremde çok şahit oldum:(
Ayıp etmiş yani güvenmesi lazımdı bence ama tek bunun için silinmez adam yani. İyi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılResmi nikahımız iki ay sonra, düşüneceğim o güne kadar.
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. bence ilk defa vajina gördüyse incelemek istemiştir yanlış düşünüyorsun jinekolog anlar sadece bekaretten o nerden anlasın garibim napsın sanki hergün vajinamı görüyor sen açınca incelemek istemiş
12 Yorumla
Soran+1 yılBen değil o açtı, o istemese zaten resmi nikahtan önce beraber olmazdım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir doktor senin vajinan gibi 1000 tane vajina görmüştür sen onun için biyolojik bir nesneden başka bir şey değilsin. hamilelik durumu ya da herhangi bir hastalıktan şüphelenmiştir. sakın b*k atma. eşine gelirse hamile kalırsan yandın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etmişitr bence. Bekaret muayenesi olarak düşünme.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe merakı resmen bakiremiyim diye baktı, ben bu adamdan çok soğudum bu adam diyorum hatta eşim diyemiyorum. Güven olmadan hiç bir şey olmaz.
- +1 yıl
yakın tanımıyor muydun onu?
Soran+1 yılTanıyordum tabi 1 sene flört ettik. Ama hiç böyle biri değil gibiydi, o gün çok şaşırdım.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha önce hiç canlı vajina görmemiş-merak etmiş olabilir. Rencide olacak birşey değil. Kocanın acemiliğine ver artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç acemi gibi değildi
+1 yılnereden biliyosun bekaret konturolü olduğunu.. belkide ilk defa vajina görüyor adam.. hem bekaret konturolini ançak doktorlar anlarr
00 Yorumlaona namusun bacak arasında değil beyinde olduğunu anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılO bacak arasında olduğunu sanıyor, ve ben çok soğudum nasıl resmi nikah yapıp bu adamla aynı evde yaşarım bilememiyorum.
sana anlatman gereken birşey var mı diye sormadımı hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılGüven olmadan hiç bir şey olmaz.
Soran+1 yılHiç bir şey sormadı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmi nikah olmadan dini nikah kıymamalı bir imam. Biraz alakasız oldu ama
23 Yorumla
Soran+1 yılAma ailem böyle istedi ve kıydık
Cevap sahibi+1 yılGenelde öyle oluyor. Daha rahat gezin dolaşın vs. ama suistimale açık bir durum malesef.
Soran+1 yılEvet fazlasıyla açık.
Trajikomik:-) :-) :-) daha önce demek soramadıysa:-) :-) iliski yaşayip yaşamadıgını biii kendi incelemek istemiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle resmi nikah olmadan bakayım diye düşündü bence.
Soran+1 yılBence o kendine rapor çıkartsın.
+1 yılYa meraktandır bardağın olumlu tarafından bak hem resmiyet olmadan dini nikah yasak ben müftüyüm hangi hoca kıydı nikahınızı
06 Yorumla
Soran+1 yılAkrabamız, benim ailem tutucu, en azından dini nikahınız olsun dediler, sonuçta geziyoruz beraber.
- +1 yıl
Akrabanız hocamı? Hangi ildesin ve hangi caminin imamı
Soran+1 yılŞu an değil, eskiden hocaymış, göçmeniz biz, memlekette imamlık yapmış.
- +1 yıl
İsmini rica ediyorum o hocanın kanuna aykırı hareket etmiş bakın ben müftüyüm elimde ki yönetmenliğe göre hakkında soruşturma açılır
Soran+1 yılofffff sorduğuma pişman ettin yani, kardeşim, iyi yap ne yaparsan yap, Emin Türkiye de çok var bunu yapan ama kimsenin bilmediği, onları da araştır bence. Ben de yasal olmadığını biliyorum. Ailem öyle istedi ve yaptık, napiyim yani ailemi mi öldüreyim.
- +1 yıl
O imam gelecek :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekareti anlamak için yarım saate ihtiyacı yoktu. Fırsatı bulunca fantezi yapmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılLafın gelişi yarım saat dedim zaten, bayağı açıp inceledi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürtünerek ilişkiye girmişsiniz ama eşin hiç görmemişse incelemesi normaldir bende ilk yaptığımda baya incelemiştim oral yaparken falan hiç görmemişse incelemesi normal bir sıkıntı yok tamamen merak yani :)
10 Yorumla
+1 yılAblacım soğudum, soğudum diyorsun da.
Kendisine söylesen olmaz mı?02 Yorumla
Soran+1 yılTersliyor beni.
- +1 yıl
Kaç kurtul vakit varken.
Hayatında ilk defa gördüyse normaldir bende öyleydim kızın vajinayı 1 saat incelemiştim :))
16 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez görmüş ve ilk kez seks yapıyormuş gibi değildi.
Soran+1 yılAynen öyleydi bence. Bakarak da anladı herhalde, o kadar zeki biri ki.
Soran+1 yılSordum ama tersledi.
kzım sen nasıl katlandın yarım saat hayırdır demedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılLafın gelişi yarım saat dedim, ama resmen açıp inceledi.
Define mi arıyordu herhalde. buraya sesli güldüm :D adam ilk gecenın heyecanını bastırmak ıstemıs
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ilk gece heyecanı, keriz değilim ben, bakiremiyim dye baktığı o kadar belliydi ki, ve ben o günden sonra çok soğudum :(
bakire olduğuna emindir ama daha önce hiç görmemiştir merak etmiştir işin gerçeği bende şu an bulsam incelerim neye benzediğini görmek isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten bakılabilir ama buna.
+1 yılYaptığı hiç hoş değilmiş ama senin buna rızan yoksa heleki
10 YorumlaMerak etmiştir
Abartilacak birsey yok
O senin helalin.
Kafana takma
Mutlu olun02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben soğudum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuç senin. Nikah kıyıldı ddye açarsan adama adamda yapar..
11 Yorumla
Soran+1 yılBen açmadım o açtı. Teklif eden de ben değildim, Nasılsa nikahımız kıyıldı diye çok ısrar etti ben de kabul ettim, şu an kocam çünkü, aramızda nikah bağı var. Sokaktaki adamlara açmadım herhalde.
Geziyonuz diye dini nikah yapmislar sizin yaptigniz ise bak ya yazik
59 Yorumla
Soran+1 yılAilem isteğiyle yaptık dini nikahı.
Soran+1 yılErgenlik döneminde olmana veriyorum. Sen dini nikah yapma o zaman olsun bitsin. Kafana da silah dayamadım yorum yap diye.
Soran+1 yılYahu sana ne , dini nikah yapıldıktan sonra zaten kocam oluyor adam, Resmi nikah kişilerin yasal haklardan yaralanması için yapılıyor. Çok şükür kafamız çalışıyor. Yorum yap diye yalvaran yok sana yapma yorum o kadar rahatsız olduysan.
- +1 yıl
@enerjii https://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg @soran he kardeş tamam kardeş devam kes
Bu öyle bakıldığa anlaşılabilen bişey mi? merak etmiştir endişelen me
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz okudum yorumları. Senin koca zamanında tüfek gibiymiş belli, bakarak anlaması o rahatlığı tecrübeli demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa hemen bozma moralini belkide bekarate bakmamıştır onu nerden çıkardın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan zevk almak için başka şeyler yapardı sanırsam, açıp içini incelemezdi.
Cevap sahibi+1 yılYa tamamda bu onun kesin bekarete baktığı anlamına gelmezde nebiliyim hakkınızda hayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertleşme problemi var mı adamda, belki sandığın gibi değildir, kaldırmaya çalışıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakma gülüceğim geldi ama sorun yapma adam senin iznini beklemiştir belki de :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBen gülemiyorum adamın niyeti bariz ortada. resmi nikahtan sonra niye bunu yapmadı, ben keriz değilim. Resmen ben bakiremiyim diye baktı. Ve ben bu adamdan çok soğudum:(
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama, oradan bakarak birşey anlayamazki zaten, mutlaka girmesi gerekir
Soran+1 yılOnun gözler farklı herhalde mercek var gözlerin yerinde, anlıyor bakarak hehalde ne bileyim.
Cevap sahibi+1 yılYa saçmalama, adam ya hayatında hiç vajina görmedi, ya da senden karşılık beklemiş girmek için
Soran+1 yılZaten şu an dini nikah yaptığımıza göre kocam. Valla hiç ilk defa vajina görmüş gibi değildi hal ve hareketleri. Maşallah her bir haltı biliyor.
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana zaten senden şüphelenmiş olsaydı sorardı
Soran+1 yılVajinama girdiğinde anlayacak zaten bakire olduğumu.
Cevap sahibi+1 yılOnu düşünememiş işte :D
İlk defa gördüyse ondan incelemiştir...
12 Yorumla
Soran+1 yılİnternet denen bir şey var değil mi. aç bak.
Keşif yapmıştır belki :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılHazine arıyordu büyük ihtimal.
+1 yılHoş bir durum değil maalesef.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet, ve bunu resmi nikah yapmadan yapması, resmen ben bakire miyim diye inceledi yani, Ve ben çok soğudum bu adama karşı:(
- +1 yıl
Karar senin, biz bi' şey diyemeyiz. Ama iyi düşün, sonuçta hayatını geçirmeyi planladığın kişi. Olmadı onunla da bir konuş, neden böyle yapmış diye.
Soran+1 yılTaktın deyip duruyor ve tersliyor beni.
- +1 yıl
Bilemeyeceğim artık senin kararın dediğim gibi. Bize laf etmek düşmez. :D
PEtrol mu arıyor bu adam ne yapıyor
30 YorumlaSen sormadın peki ne inceliyorsun diye...
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermedi
+1 yılHoşuna gitmedimi incelerken yani zevk almadın mı
03 Yorumla
Soran+1 yılKadını zevke getirmek için için açıp yarım saat inceleme mi yapılır. Keşfe çıkmış gibiydi.
- +1 yıl
Yok onu sormuyorum incelekerken dokunuyodu falan ya ozaman istemedende bir zevk oldu mu
Soran+1 yılBen heyecandan ölüyordum hiç bir şey anlamadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalite kontrol yapmış
12 Yorumla
Soran+1 yılO kendi kalitesini araştırsın bence.
Cevap sahibi+1 yılOna söyle bunu güzelim ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olup olmadığını kontrol etmek istemiştir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılemin olmak istemiş sanırım ama ayıp etmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılVe neden resmi nikahtan önce yaptı bunu, dini nikahı yaptırdıktan sonra yaptı. Ve ben çok soğudum bu adamdan, güven olmadan hiç bir şey olmaz.
Cevap sahibi+1 yıldini nikah varsa karı kocasınız artık yapması normal ama sen dini nikahı bozmak kolay bakayım olmazsa resmi imza atmadan boşarım diye düşündüğünü mü zannediyorsun
Soran+1 yılbence niyeti tam da bu dediğin.
Cevap sahibi+1 yılsen ayıp ettiğini söyledin mi
Yokya sadece meraknı gidermiştirr yanlş anlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalik bosa herifi bana gel:)
10 Yorumla
+1 yılDefineyi bulamamis galiba 😅😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıle sorsana niye öyle yaptın diye?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArastirmaci sanirsam:))
00 Yorumla
+1 yılHemen soğu zaten :)
00 YorumlaOral yaptı mı sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadı sadece vajinayı uzun süre inceledi ve sürtünerek boşaldı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok ayıpp bıse
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok saygısızca bir davranış.
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle dini nikahımızı yaptırdıktan sonra düğünümüz olmadan ilişkiye girdik, aşağıda yazdığım durum yüzünden kafam karışık sizin tepkiniz ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler